La multi ani, Peter!
Postat 27 October 2015 - 06:45 PM
La multi ani, Peter!
Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si oameni dragi.
P.S. In fiecare an ma mir si apoi ma bucur ca suntem asa de apropiati cu zilele de nastere. Precis am sa uit din nou pana anul viitor. Nu-i bai, va fi o noua bucurie.
Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si oameni dragi.
P.S. In fiecare an ma mir si apoi ma bucur ca suntem asa de apropiati cu zilele de nastere. Precis am sa uit din nou pana anul viitor. Nu-i bai, va fi o noua bucurie.
Postat 30 October 2015 - 02:08 PM
La multi ani fericiti si sanatosi!
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 31 October 2015 - 03:22 PM
Peter, cu intarziere, intru rar de tot ca nu mai am timp decat un pic, poate in weekend, La multi ani! Bucurii si fericire!
Postat 31 October 2015 - 07:41 PM
Multumesc Kiva, am vrut chiar sa te dau disparuta.
Peter
Peter
Salutari din Bavaria
Postat 23 November 2015 - 12:53 AM
Hey Peter
Merge un LaMultiAni si dupa o luna?
vechi , ca vinul !
Merge un LaMultiAni si dupa o luna?
vechi , ca vinul !
Postat 28 October 2016 - 08:44 AM
Cu maaaaaare (si de neiertat) intarziere, iti urez La multi ani! Multa sanatate, fericire si noroc iti doresc! Sa ai parte de tot ce e mai bun si sa ne incanti in continuare cu poze minunate din drumetii (alaturi de sefa si, de ce nu, de nepotel) si sa ne faci sa salivam la mancarurile si dulciurile pe care le prepari!
P.S. Sper ca ai sa ierti o neatenta, care-i cu gandurile aiurea si nu prea a avut timp decat de mutare, in ultima vreme..
P.S. Sper ca ai sa ierti o neatenta, care-i cu gandurile aiurea si nu prea a avut timp decat de mutare, in ultima vreme..