Forum Culinar: Placinta cu brînza - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Placinta cu brînza

#21 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 December 2009 - 01:49 PM

Imagine atasata: 67_dda1d6ed3209c0f08ec65664e7cd9a97.jpgFacut si eu cu jumate de ingrediente...buuuna. mai ales dupa ce s-a racit un pic.
Eu am presareat-o cu za'atar .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 67_100848b6590a56ed4079019381686ad4.jpg


#22 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 10 December 2009 - 03:54 PM

Grozava ideea cu za'atarul, multumesc :((
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#23 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 14 January 2010 - 07:41 PM

Am alergat zglobie, ca Heidi dupa capre :lol: pina am dat de brinza lor in supermarket si-am placintarit-o pe delicioasa ... :floare:

Imagine postata

multam pt. reteta ! :notworthy:

Imagine postata


#24 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 25 January 2010 - 07:19 AM

Ce e za'atarul? Arata tare bine placintele voastre! :biggrin:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#25 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2010 - 07:55 AM

gloxinia a spus:

Ce e za'atarul? Arata tare bine placintele voastre! :biggrin:


e un amestec de ierburi si susan tipic tarilor arabe.
http://mideastfood.about.com/od/middlee ... zaatar.htm
mie imi place mult cu labna sau labneh( e un iaurt natur amestecat cu un pic de sare
si lasat sa se scurga pana devine cu o consistenta de branza , nu stiu daca m-am exprimat bine)

http://www.wikihow.c...e-Labneh-Cheese

editez ca mai gasii un site in imagini cu labnah. personal iau iaurt in confectii de 500 gr, adaug o lingurita de sare,
si pun un tifon peste o sita, torn compozitia si lasa cateva ore la scurs.

http://biology.clc.uc.edu/fankhauser/ch ... Labneh.htm

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi