Eu am presareat-o cu za'atar .
Placinta cu brînza
#21
Postat 10 December 2009 - 01:49 PM
Facut si eu cu jumate de ingrediente...buuuna. mai ales dupa ce s-a racit un pic.
Eu am presareat-o cu za'atar .
Eu am presareat-o cu za'atar .
#22
Postat 10 December 2009 - 03:54 PM
Grozava ideea cu za'atarul, multumesc
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#24
Postat 25 January 2010 - 07:19 AM
Ce e za'atarul? Arata tare bine placintele voastre!
Mami de
si
si
#25
Postat 25 January 2010 - 07:55 AM
gloxinia a spus:
Ce e za'atarul? Arata tare bine placintele voastre!
e un amestec de ierburi si susan tipic tarilor arabe.
http://mideastfood.about.com/od/middlee ... zaatar.htm
mie imi place mult cu labna sau labneh( e un iaurt natur amestecat cu un pic de sare
si lasat sa se scurga pana devine cu o consistenta de branza , nu stiu daca m-am exprimat bine)
http://www.wikihow.c...e-Labneh-Cheese
editez ca mai gasii un site in imagini cu labnah. personal iau iaurt in confectii de 500 gr, adaug o lingurita de sare,
si pun un tifon peste o sita, torn compozitia si lasa cateva ore la scurs.
http://biology.clc.uc.edu/fankhauser/ch ... Labneh.htm