Forum Culinar: Decoratii Salata de Boeuf si nu numai... - Forum Culinar

Salt la continut

  • 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii Salata de Boeuf si nu numai... sau cum ne decoram salatele

#61 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 December 2012 - 01:22 PM

Vezi postareaFoxyy, la 12 December 2012 - 01:03 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 12:53 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 12 December 2012 - 12:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 12:31 PM, a spus:

Ia si un mos frumos din aluat! :pupic:
(poza de pe net)
:(

Super!!!! :mellow:

Mhhaammm!!!!! :( http://www.tasteofho...den-Santa-Bread

Oooooooo, da! Saru' mana! :scratch:


:( Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute :lol: (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta)

#62 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 12 December 2012 - 01:27 PM

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 01:22 PM, a spus:

:pupic: Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute :mellow: (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta)

Ioiiiiiii!!!!!!!
Tu ne-ai pus gand rau, recunoaste!!! :scratch:

#63 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 December 2012 - 01:30 PM

Vezi postareaFoxyy, la 12 December 2012 - 01:27 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 01:22 PM, a spus:

:( Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute :pupic: (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta)

Ioiiiiiii!!!!!!!
Tu ne-ai pus gand rau, recunoaste!!! :scratch:

:mellow: ..stii ca nu pot sa sufar singura,asa ca va fac tovarasi de suferinta :(

:( :lol:

#64 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 December 2012 - 01:52 PM

Si daca tot sunt la acest capitol,va povestesc pana nu uit :scratch: am vazut ieri la tv.(prova del cuoco rai 1) o frumoasa idee de a recicla panetonele(sau cozonacul avansat) facut din felii de panetone rulada,insiropate,unse cu crema de unt cu cacao (crema de ciocolata)se ruleaza ajutand cu folie alimentara(film) ,mi s-a parut f. interesanta ideea ca sa mai schimbam clasicul tort din felii de cozonac avansat(mai ales daca nu sunt f. multe felii...)Aici

#65 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 December 2012 - 03:18 PM

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 01:52 PM, a spus:




Interesant! a iesit ca un tort trunchi de copac.

#66 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 December 2012 - 03:25 PM

Vezi postareacerra, la 12 December 2012 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 December 2012 - 01:52 PM, a spus:




Interesant! a iesit ca un tort trunchi de copac.

Mhhaamm! Si mie mi-a placut ,chiar am retinut ideea si am zis sa va impartasesc si voua! :occasion15:

#67 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 February 2013 - 03:09 PM

5 pasi simpli ca sa faci oua fierte in forma de inima (sursa food story)

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13600696774976.jpg

Surprinde-i pe cei dragi cu un mic dejun altfel. Te invatam cum sa obtii niste oua fierte delicioase si deosebite.


Pentru inceput, trebuie sa ne asiguram ca ai tot ce-ti trebuie, si anume: oua, un chopstick, o bucata de carton din ambalajul de la lapte, elastice.

Pasul 1:

Ia bucata de carton si impatureste-o in doua pana obtii o cuta pe lungime.

Pasul 2:

Fierbe oul bine ca sa fie tare.

Pasul 3:

Curata oul de coaja si, cat inca este cald, pune-l pe carton. Pune chopstickul in centrul oului, pe lungime si leaga varfurile de carton cu ajutorul elasticelor. Citeste si: Nu le mai arunca la gunoi. 6 moduri ingenioase sa folosesti cojile de ou

Pasul 4:

Lasa oul sa stea asa aproximativ 10 minute.

Pasul 5:

Inlatura chopstickul si elasticele si taie, cu grija, oul in doua parti egale. Vei avea doua inimi :tongue3:

Toti pasii ii poti vedea in imaginile de mai jos:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13600696724331.jpg

#68 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 February 2013 - 07:08 PM

:occasion14:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13600840975801.jpg

#69 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 February 2013 - 09:36 PM

aia cu inimioare de ou poate inspira pe romanticoase de valentain
Bravo, Giani, acuma am vazut si decoratiile alea de craciun, ce frumoase!

#70 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 February 2013 - 10:29 PM

Daa!! Sunt dragute,si cred ca nu sunt greu de realizat! :occasion14:

#71 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 06 February 2013 - 10:19 AM

Salata mea de anul trecut

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-244-13601387588525.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#72 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2013 - 11:13 AM

Faine chestii, Bravo Destiny pentru salata ta.

#73 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 February 2013 - 12:10 PM

Eu am tot respectul si consideratia pentru decoratii! Mi-a duc aminte de un revelion la care 3 persoane au adus salata de boeuf, s-a mancat prioritar aia mai frumoasa,alelalte doua au cam somat, dovada de la sine inteles ca suntem o specie distructiva, pana n-au hartanit-o pe aia tablou nu s-au linistit!
Adevarul este ca cea mai buna era era aia mai amarata!! Muncise saraca fata atata la potrivit gustul ca n-a mai avut nervi si de decoratii! Eu am dus o salata de mixt de ciuperci, a mea s-a mancat toata si era ornata cu patrunjel si lamaie! :angryfire:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#74 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2013 - 12:42 PM

Vezi postareazerda, la 06 February 2013 - 12:10 PM, a spus:

Eu am tot respectul si consideratia pentru decoratii! Mi-a duc aminte de un revelion la care 3 persoane au adus salata de boeuf, s-a mancat prioritar aia mai frumoasa,alelalte doua au cam somat, dovada de la sine inteles ca suntem o specie distructiva, pana n-au hartanit-o pe aia tablou nu s-au linistit!
Adevarul este ca cea mai buna era era aia mai amarata!! Muncise saraca fata atata la potrivit gustul ca n-a mai avut nervi si de decoratii! Eu am dus o salata de mixt de ciuperci, a mea s-a mancat toata si era ornata cu patrunjel si lamaie! :angryfire:


Eu cu siguranta ma infingeam in aia neornata.
Eu asa o prefer, asa o si fac. Salata beof in sine e greoaie, asa ca prefer sa n-o ingreunez si mai tare.
Dar felicitari cui se chinuie si le orneaza.

#75 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2013 - 08:53 AM

:love7:

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-1384411830798.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-1384411782947.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844117676053.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844117974997.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844118246348.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844117889621.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844118113483.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844118183441.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-1384411803389.jpg

#76 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 November 2013 - 10:21 AM

O alta metoda de-a fixa pinguinii nu exista? Cand vad scobitorile iesind prin cap, ma cam trec fiori.. Ii vazusem pe cei postati de Chef-A acum ceva vreme si ma tot intrebam daca pot scapa de scobitoare. Probabil doar daca o rup / tai, de eliminat complet nu cred ca merge, se destrama bietii pinguini..

#77 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2013 - 10:40 AM

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2013 - 10:21 AM, a spus:

O alta metoda de-a fixa pinguinii nu exista? Cand vad scobitorile iesind prin cap, ma cam trec fiori.. Ii vazusem pe cei postati de Chef-A acum ceva vreme si ma tot intrebam daca pot scapa de scobitoare. Probabil doar daca o rup / tai, de eliminat complet nu cred ca merge, se destrama bietii pinguini..

Nici eu nu cred ca merge eliminata complet :love7: poate daca e branzica mai lipicioasa si facuta biluta mai mare ar fi o mica sansa sa stea oarecum lipita maslina care e capul,dar e riscant.
Altceva ca sa nu fie chiar o scobitoare,nu-mi vine in minte,decat crenguta de rosmarin sau de cimbru cioplita in vf. ca sa fie ascutit sa poti infinge si lasat motz de frunzisoare in vf.(cum se mai face si la frigarui)
Sau acele scobitori din plastic,ia o poza de pe net

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844182625884.jpg

Sau mascat vf. scobitorii cu ceva de exemplu o caciulita din gogosar sau ceva de genul(vreun motz ceva)

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13844183141524.jpg

Dar in acel caz trebuie avertizat ''mosafiru'':''atentie la scobitori!!'' ca sa nu se trezeasca uomu' cu scobitoarea in gura :hug:

#78 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 November 2013 - 10:41 AM

Vezi postareaGeany, la 14 November 2013 - 10:40 AM, a spus:

Sau mascat vf. scobitorii cu ceva de exemplu o caciulita din gogosar sau ceva de genul(vreun motz ceva)
Dar in acel caz trebuie avertizat ''mosafiru'':''atentie la scobitori!!'' ca sa nu se trezeasca uomu' cu scobitoarea in gura :hug:

Mai degraba varianta asta.. :love7:

#79 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2013 - 12:41 PM

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-1384425691148.jpg

#80 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 November 2013 - 12:11 AM

Ca si idee pt. sarbatori de mult voiam sa va povestesc despre un aperitiv pe care l-am vazut eu in Italia.
Creveti cu grapefruit roz ,eu i-am vazut cu sos cocteil serviti in coaja de gref'
Ca si idee..

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13851577440912.jpg

Si reteta umpluturii(e cu video) http://ricette.giall...gamberetti.html cu mentiunea ca la umplutura respectiva(cei pe care i-am vazut eu) se adauga si cubulete de miez de gref' dulce roz,fara pielitele alea amarui,si serviti in coaja fructului .
Pulpa fructului se scobeste asa,fara a atinge pielitele alea amarui

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13851597272564.jpg

Arata acest topic


  • 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi