Lapona Enigel, la 14 November 2010 - 07:29 PM, a spus:
Ce masina e? Si eu le scot cu pete de apa, daca nu le iau la mana sa le usuc...
Lore, nu-i cine stie ce firma(Candy, la mom respectiv era singura care avea AAA),cand am luat-o eram conditionata de bucatarie,avea deja spatiu pt ea si tb sa ma orientez catre una de 45.Am vrut Siemens initial,da una de 45 era cat una de 60.Nah, uneori si firma e importanta.
Adriana, la 14 November 2010 - 07:39 PM, a spus:
Eu cred ca problema e data de faptul ca apa e dura si n-ai in masina suficient lichid dintr-ala care le face sa luceasca, nu stiu cum ii zice pe nemteste. A mea are in usa o gaurica cu capac in care se varsa lichidul asta periodic, eu in pastilele alea care zic ca au de toate in ele nu ma incred. Prefer sa pun separat intr-un loc pastila, intr-un loc lichidul asta si in celalalt sarea, apropo sare ai pus suficienta? Eu folosesc pastilele pentru ca imi plac cel mai mult, am folosit o multime pe cele de la Lidl si mi s-au dizolvat mereu, au fost si marci care uneori nu se dizolvau. Cind nu se dizolva pui cumva vreun program scurt cu apa nu prea fierbinte? Poate ca si asta e cauza.
Problema asta o ai dintotdeauna cu masina asta sau de cind ai schimbat detergentul?
Adriana,lichid pt luciu pun si eu separat de cel ce vine in recipeintul cu detergentul, deci propriu zis luciu e de x 2,dar degeaba.Daca stau sa ma gandesc face asa de cand spal cu asta lichid.
Sare are, oricum ma anunta cand nu mai e.
Am sa incerc sa revin la pastile sa vedem cum face.Eu de fel spal pe program eco,apa cred ca e destul de calda.La cel scurt de multe ori ma trezeam cu pastila juma inauntru.