Forum Culinar: Cum imblanzim ciocolata? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cum imblanzim ciocolata? help

#21 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 01 March 2011 - 09:30 AM

 dani_ela, la 28 February 2011 - 10:47 PM, a spus:

kiken- ce fel de coloranti sunt ? vad ca sunt in tub? parca nu i-am vazut pana acum la LB ... sau is cei speciali de cico ? :headbang:


Da, sunt coloranti pentru ciocolata...ma rog, sunt pe baza de grasime vegetala.
Take a walk on the wild side...

artizan

#22 Useril este offline   terezia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-March 11

Postat 11 September 2011 - 07:50 PM

 ortansa, la 11 December 2010 - 10:44 PM, a spus:

nu Ramo,topesc ciocolata pe bain-marie,apoi adaug uleiul sau apa sau frisca.cu ulei se branzeste cu apa se intareste.oricum,am descoperit o glazura in cartea de bucate a Silviei Jurocvan-cea cu ciocolata topita la bm,apoi adaugat un sirop de zahar.a iesit bine ca si consistenta,dar mi se pare cam prea dulce, schimba gustul ciocolatei.

aici e problema eu sunt patita incearca sa le pui deodata (frisca si ciocolata)pe foc si sa amesteci cat mai putin.succes.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi