stella, la 16 January 2012 - 07:00 PM, a spus:
eu m-am lasat de fumat de azi pe maine...dar am avut luni de zile un pachet de tigari si bricheta pe frigider...stiam ca daca ma apuca amocul ...sunt acolo, si pentru ca le stiam la indemana , nu m-a apucat

...amocul .
o seara placuta
Ca sa vezi ca fiecare ticaie altfel... fiecare cu pasareaua din dotare

Si eu tot de pe azi pe mîine m-am lasat, ambele dati. Odata cu muuulti ani în urma si ultima data acum cinci ani jumate.
Prima data, atunci dedemult, am reusit peste un an fara fum, pastrînd pachetul pentru cazul cazurilor/amocul. Dupa atîta vreme, mi-am bagat gherutili în locul cu pricina si am probat o tigara, sa vad si eu cum se simte un fum dupa atîta timp! Si pa, direct la perzanie am ajuns

De multe ori ma gîndeam la locsorul cu pricina, si uite ca nu am rezistat tentatiei! Nici macar nu am fost împinsa de vreo "situatie". Nici de nervi, nici de fericire... asa de una singurica, fara sa fac anunturi

La fel cum am pus pria tigara în gura. Tacut chtic, fara clica, asa de una singura am aprins Vikend-ul în camara unde tineau ai mei sunca, slanina si cîrnatii dupa afumat, adica la aer si racoare. Contribuiam si eu cu afumatul
A doaua si ultima oara, sper

, m-am lasat fumînd ultima tigara din pachet fara sa îmi propun în acel moment, ca va fi ultima. Seara, mai tîrziu, în aceeasi zi, ma gîndeam sa ma duc la automatul din colt de strada, la cîtiva metri de mine, sa-mi cumpar un pachet... Apoi ma gîndeam ce atîta stres... n-am tigari, umblat seara pe strazi, ba mai aveam ghinionul ca nu aveam bani marunti în casa, aiurea! M-am decis sa nu mai fumez si gata!
Acum mai îmi amintesc doar, cu cîta placere suflam fumul într-un fir subtire si luuuung. Nevoia de nicotina nu am, dar prostia umana(vorbesc strict la persoana mea si din experienta proprie

), amintirile placute si pline de savoare, pot împinge omul la rîpa, asa ca prefer sa nu am tigari în casa