Buna! va pup mult! va doresc multa sanatate si toate cele bune!
Gela sa dea DD sa fie totul bine.
Any sper ca esti ok de acum?!
Fetele cu degetele cum e?
Sapt asta nu am apucat sa intru ca am mult de tot de lucru si mult stres la serviciu. Sapt urmatoare ma asteapta una tare grea si urata! Schimbari, restructurari, chestii neplacute ... anyway ... Ca si cum astea nu erau de ajuns, am facut pe fond de stres o eruptie multipla de zona zoster localizata pe fata, am 4 bube mari si urate. Marti dimi mi-au iesit primele 2 eruptii pe nas si sub nas. Marti seara mi-a infipt picea coada de la mop drept in ochiul drept deschis. Anul trecut m-a ranit in stangul. Asa ca dupa ce nu dormeam bine din cauza ei, ca nu mai vrea sa doarma singura in camera ei, acum nu am dormit de dureri groaznice. Miercuri am fost la dr si mi-a imobilizat ochiul, asa ca toata ziua m-am chiorat la serviciu in cifre cu un ochi ... dupa o noapte nedormita si dureri ..., mascata, delir! Miercuri pe seara mi-a aparut si cea de-a 3-a eruptie pe toata tampla dreapta. Am fost si la dermatolog joi seara (pana atunci mi.a aparut si a 4-a buba sub ochiul drept, doar o pustula la coada ochiului) mi-a dat un tratament. Asta mi-a uscat primele bube si toata pielea pe fata mi-e scoarta. Ultimele 2 bube nu sunt inca uscate. Aratam si inca arat ca din filmele de groaza! In timpul asta am muncit ca un taur de la 9 la 11 jum seara. Nu am putut sa mananc mai nimic, luam pachet la mine si seara il aruncam, ca nu ma puteam atnge de mancare, cred ca am avut si febra, dar cine a avut timp sa mai ia o temperatura. Pe fie-mea am trimis-o miercuri in tabara la mamaie-sa ca eu sunt in carantina, sa nu se imbolnaveasca si ea, ca este un virus variolic zosterul. Eruptia asta zoster a determinat si o inflamare a tesutului conjunctiv la ambii ochi, asa ca m-am pricopsit si cu o conjunctivita. Frumoasa treaba

...si toate- fundul babei mele
Mi-am terminat toate treburile aseara la la 11 jum. Partea tampita ca altii nu si.au terminat si tb sa trag de ei ca de cai morti. Am facut si parte din treburile lor, le-a mai ramas cate ceva pt azi si vad ca unii au tel inchis... .
In fine, multumesc lui DD ca sunt un picut mai bine azi. Ochiul in continuare foarte umflat, mai ales dimineata si bubele vizibile, unele in curs de uscare, iar ultimele aparute s-au mai atenuat (noroc ca aia mare de pe tampla e sub par si nu pera se vede, desi eu mor sa-mi vina parul pe fata ... ). Sa-mi spuneti voi mie, va rog, luni cum fac eu sa ascund semnele astea de pe fata ca nu pot sa ma duc in intalniri asa ca de la spitalul de bubosi. Nu am mai avut niciodata bube pe fata, herpes sau altele, asa ca habar nuam cum pot sa ma camuflez. Am vaga impresie ca daca o sa dau cu fond de ten si pudra deasupra se va usca si crapa si va arata si mai horror. Poate are careva idee sa-mi dea un sfat.
Bea e bine, in afara de saptamana trecuta cae a debutat cu 2-3 zile de febra si 5 zile cand nu a mancat, in rest f bine. Revenit si e mai activa decat ever! De cumintenie si-a desfacut si varsat pe jos biberonul cu laptele de seara si cand eu ma aplecam sa sterg ea imi infigea mopul in ochi ... , eu eram si cu ochii in telefon vorbeam cu colegii ... ...
Azi a nins prima oara la noi pe iarna asta si a fost taticu-su de a dus-o in parc sa vada zapada. S-a bucurat si distrat si a fost toata numai un ras. La inceput cand a dat-o jos din masina sa mearga spre parc era zapada de 4-5 cm pe alei si se oprea sa sa si-o dea jos de pe bocancei cu mana ... nu stia ce-i. Apoi, ajunsi in parc, tati si nepoata au inceput sa se bata cu bulgari si ea se bucura si radea de numa. 2 ore s-au distrat. Acum vad ca s-a cioflegit zapada de pe jos. Daca o mai fi si maine, o scoate cu sania.
Azi si maine am zis ca nu fac nimic doar stau sa ma odihnesc, sa-mi pun ordine in ganduri, sa-mi fac planurile in detaliu (Ca un taur care sunt) si sa ma reculeg, sa ma relaxez ca doar asa imi trece porcaria asta de pe fata care e sigur pe fond stres. Dar tot am bagat azi 3 masini de rufe, 1 de vase, am mai dereticat putin ...
Ies sa ma intalnesc cu un prieten. Seara frumoasa si multa sanatate tuturor. Tineti-mi pumnii pe saptamana viitoare sa fiu puternica si hotarata, sa fac fata cerintelor si sa fac niste prezentari bune. Mai mult decat orice trebe sa fiu sanatoasa ca daca oi fi ca saptamana asta nu pot avea atitudine. Daca suntem sanatosi bucurosi le-om duce toate.
cam astea sunt stirile de pe frontul de bataie ...
voi ma vedeti online, ca la mine ramane deschis tot timpul pc acasa pe arta, dar eu nu's neaparat, sau dorm...
Sa-mi tineti pumnii si sa unim energiile pozitive si gandurile bune ca pentru voi.
Va pup si mi-e dor de voi si va iubi!
M-am lungit, ma iertati

, predau legatura