Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11001 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 January 2012 - 01:04 PM

Vezi postareacerra, la 21 January 2012 - 01:02 PM, a spus:

Buna ziua,

Merg iute sa trag o maligutza cu chisca fripta, ou , branza si carnati.

Va aduc si voua.

cei aia chisca? -_-
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#11002 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 January 2012 - 01:19 PM

Vezi postareaIoana, la 21 January 2012 - 01:04 PM, a spus:

Buna ziua,

Va aduc si voua.

cei aia chisca? -_-

caltabosh :D

#11003 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2012 - 01:28 PM

aha, saru-mana Stella.
Cand mai scrieti in regionalisme faceti si o mica traducere si pt restu lumii :-p

Acasa la mine

#11004 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 January 2012 - 01:44 PM

Va aduc si voua.

Eu inchid ochii sa nu vad! -_-

#11005 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 January 2012 - 01:44 PM

Ioana iesi si fa un om de zapada, sa vezi ce bine te simti.
Lui Mitzi o sa-i placa. -_-

#11006 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 02:24 PM

Am venit!

Ptr toata lumea dar special ptr stella -_- ma gindesc ca ii este pofta.

stella, sa sti ca salata de curechi are si chimion in ea si ceapa rosie cruda , binenteles si oloi ca altfel nu se poate.

chisca= caltabos cu orez in el si ceapa calita chiperi, musai ienibahar.

Fisiere atasate

#11007 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 02:28 PM

Vezi postareaIoana, la 21 January 2012 - 01:28 PM, a spus:

aha, saru-mana Stella.
Cand mai scrieti in regionalisme faceti si o mica traducere si pt restu lumii :-p

Postam oricum traducerea numa am zis sa ajung cu blidu aici. -_-

#11008 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2012 - 03:16 PM

Lili, nhe, mai bine in casa.ninsoarea s-a oprit,da a inceput vantu.E mai bine in casuta.

Cerra, sper ca nu te superi ca am zis de traduceri,da de multe ori ma lovesc aici de regionalisme si sti cum ma simt?Ca si cum un bavarez imi vb in dialect si io nu pricep o iota.E jenant(din partea mea) fiinca din pacate nu cunosc toate regionalismele si ma uit ca mata in calendar.
Anul trecut am trecut printr-o faza de genul, eram la un targ de craciun si in zona se vorbea bavareza, efectiv imi venea sa plang ca nu inteleg ce vb .

Oricum din poza nu mi-as fi dat seama ca e caltabos.Bunica mea facea caltabos fiert(tot cu orez in compozitie), nu uscat ca pt prajit.
La mine la tara nu se vorbea in regionalisme, si cand va aud pe voi ma simt efectiv in plus .-_-

Acasa la mine

#11009 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 03:40 PM

Vezi postareaIoana, la 21 January 2012 - 03:16 PM, a spus:

Lili, nhe, mai bine in casa.ninsoarea s-a oprit,da a inceput vantu.E mai bine in casuta.

Cerra, sper ca nu te superi ca am zis de traduceri,da de multe ori ma lovesc aici de regionalisme si sti cum ma simt?Ca si cum un bavarez imi vb in dialect si io nu pricep o iota.E jenant(din partea mea) fiinca din pacate nu cunosc toate regionalismele si ma uit ca mata in calendar.
Anul trecut am trecut printr-o faza de genul, eram la un targ de craciun si in zona se vorbea bavareza, efectiv imi venea sa plang ca nu inteleg ce vb .

Oricum din poza nu mi-as fi dat seama ca e caltabos.Bunica mea facea caltabos fiert(tot cu orez in compozitie), nu uscat ca pt prajit.
La mine la tara nu se vorbea in regionalisme, si cand va aud pe voi ma simt efectiv in plus .:(

Nu tre sa te simti in plus. Daca se scapa ceva scrieti si se traduce :D

Nici al meu nu este uscat l`am prajit asa ca si pe carnati in tigaie. In bucovina se coace si`n cuptor in tava.

Nici eu nu stiu exact tot ce se gateste aici cand este in Italiana, Spaniola. Ce ar insemna sa ma simt in plus? no
Ce nu capise intrebam. Asta nu`i rusine sa intrebi. :D

Nu m`am suparat ca nu am dc sa ma supar.

-_-

#11010 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 January 2012 - 04:12 PM

Ziua buna doamnelor .
Azi am avut iar sesiune de cumparaturi , mai nou facem plinul la frigider si camara sambata , apoi peste saptamana completam cu cele ce se termina . La noi a nins in draci , e o zapada de te scufunzi in ea . Si vad ca azi nici nu au venit aia sa curete nici drumul , nici parcarea , e ca la balamuc.
Am bagat si o curatenie generala in casa , ca se cerea , in timp ce pitica am trimis-o cu tat-su la zapada .
Acum , ma odihnesc putin , servesc un pranz intarziat de la Cerra , ca tare bine arata mancarica aia .

#11011 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 04:18 PM

Vezi postareaizuk, la 21 January 2012 - 04:12 PM, a spus:

.
Acum , ma odihnesc putin , servesc un pranz intarziat de la Cerra , ca tare bine arata mancarica aia .

La mine cald nemtesc azi. A nins acu cateva zile dar..... fleoscaiala si ieri a plouat toata ziua.

De`ai sti ce buna a fost mmmm -_-

#11012 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 January 2012 - 05:49 PM

Nu mai ninge! Imagine postata E zloata, asa cum ma sateptam.Sunt la ultima masina de spalare, am gatat si curatenia si urmeaza un pilaf cu ultimele doua bulanele de pui! Va zic de-acum ca n-am putere se le fac poze!Is rupta! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11013 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 January 2012 - 06:25 PM

Buna! va pup mult! va doresc multa sanatate si toate cele bune!
Gela sa dea DD sa fie totul bine.
Any sper ca esti ok de acum?!
Fetele cu degetele cum e?

Sapt asta nu am apucat sa intru ca am mult de tot de lucru si mult stres la serviciu. Sapt urmatoare ma asteapta una tare grea si urata! Schimbari, restructurari, chestii neplacute ... anyway ... Ca si cum astea nu erau de ajuns, am facut pe fond de stres o eruptie multipla de zona zoster localizata pe fata, am 4 bube mari si urate. Marti dimi mi-au iesit primele 2 eruptii pe nas si sub nas. Marti seara mi-a infipt picea coada de la mop drept in ochiul drept deschis. Anul trecut m-a ranit in stangul. Asa ca dupa ce nu dormeam bine din cauza ei, ca nu mai vrea sa doarma singura in camera ei, acum nu am dormit de dureri groaznice. Miercuri am fost la dr si mi-a imobilizat ochiul, asa ca toata ziua m-am chiorat la serviciu in cifre cu un ochi ... dupa o noapte nedormita si dureri ..., mascata, delir! Miercuri pe seara mi-a aparut si cea de-a 3-a eruptie pe toata tampla dreapta. Am fost si la dermatolog joi seara (pana atunci mi.a aparut si a 4-a buba sub ochiul drept, doar o pustula la coada ochiului) mi-a dat un tratament. Asta mi-a uscat primele bube si toata pielea pe fata mi-e scoarta. Ultimele 2 bube nu sunt inca uscate. Aratam si inca arat ca din filmele de groaza! In timpul asta am muncit ca un taur de la 9 la 11 jum seara. Nu am putut sa mananc mai nimic, luam pachet la mine si seara il aruncam, ca nu ma puteam atnge de mancare, cred ca am avut si febra, dar cine a avut timp sa mai ia o temperatura. Pe fie-mea am trimis-o miercuri in tabara la mamaie-sa ca eu sunt in carantina, sa nu se imbolnaveasca si ea, ca este un virus variolic zosterul. Eruptia asta zoster a determinat si o inflamare a tesutului conjunctiv la ambii ochi, asa ca m-am pricopsit si cu o conjunctivita. Frumoasa treaba :) ...si toate- fundul babei mele :)
Mi-am terminat toate treburile aseara la la 11 jum. Partea tampita ca altii nu si.au terminat si tb sa trag de ei ca de cai morti. Am facut si parte din treburile lor, le-a mai ramas cate ceva pt azi si vad ca unii au tel inchis... . :-*

In fine, multumesc lui DD ca sunt un picut mai bine azi. Ochiul in continuare foarte umflat, mai ales dimineata si bubele vizibile, unele in curs de uscare, iar ultimele aparute s-au mai atenuat (noroc ca aia mare de pe tampla e sub par si nu pera se vede, desi eu mor sa-mi vina parul pe fata ... ). Sa-mi spuneti voi mie, va rog, luni cum fac eu sa ascund semnele astea de pe fata ca nu pot sa ma duc in intalniri asa ca de la spitalul de bubosi. Nu am mai avut niciodata bube pe fata, herpes sau altele, asa ca habar nuam cum pot sa ma camuflez. Am vaga impresie ca daca o sa dau cu fond de ten si pudra deasupra se va usca si crapa si va arata si mai horror. Poate are careva idee sa-mi dea un sfat.

Bea e bine, in afara de saptamana trecuta cae a debutat cu 2-3 zile de febra si 5 zile cand nu a mancat, in rest f bine. Revenit si e mai activa decat ever! De cumintenie si-a desfacut si varsat pe jos biberonul cu laptele de seara si cand eu ma aplecam sa sterg ea imi infigea mopul in ochi ... , eu eram si cu ochii in telefon vorbeam cu colegii ... ... :)

Azi a nins prima oara la noi pe iarna asta si a fost taticu-su de a dus-o in parc sa vada zapada. S-a bucurat si distrat si a fost toata numai un ras. La inceput cand a dat-o jos din masina sa mearga spre parc era zapada de 4-5 cm pe alei si se oprea sa sa si-o dea jos de pe bocancei cu mana ... nu stia ce-i. Apoi, ajunsi in parc, tati si nepoata au inceput sa se bata cu bulgari si ea se bucura si radea de numa. 2 ore s-au distrat. Acum vad ca s-a cioflegit zapada de pe jos. Daca o mai fi si maine, o scoate cu sania.

Azi si maine am zis ca nu fac nimic doar stau sa ma odihnesc, sa-mi pun ordine in ganduri, sa-mi fac planurile in detaliu (Ca un taur care sunt) si sa ma reculeg, sa ma relaxez ca doar asa imi trece porcaria asta de pe fata care e sigur pe fond stres. Dar tot am bagat azi 3 masini de rufe, 1 de vase, am mai dereticat putin ...

Ies sa ma intalnesc cu un prieten. Seara frumoasa si multa sanatate tuturor. Tineti-mi pumnii pe saptamana viitoare sa fiu puternica si hotarata, sa fac fata cerintelor si sa fac niste prezentari bune. Mai mult decat orice trebe sa fiu sanatoasa ca daca oi fi ca saptamana asta nu pot avea atitudine. Daca suntem sanatosi bucurosi le-om duce toate.

cam astea sunt stirile de pe frontul de bataie ... :)
voi ma vedeti online, ca la mine ramane deschis tot timpul pc acasa pe arta, dar eu nu's neaparat, sau dorm...

Sa-mi tineti pumnii si sa unim energiile pozitive si gandurile bune ca pentru voi.
Va pup si mi-e dor de voi si va iubi!
M-am lungit, ma iertati :) , predau legatura

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11014 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 January 2012 - 06:50 PM

Au au au! Ce scrii tu Dani' iubita mea acolo'?! :) parca-i desprins din filme horor :-* pup sa treaca repede :) :) pup si pe Bea! :) multa sanatate!

#11015 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 January 2012 - 07:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 January 2012 - 06:25 PM, a spus:

Am vaga impresie ca daca o sa dau cu fond de ten si pudra deasupra se va usca si crapa si va arata si mai horror. Poate are careva idee sa-mi dea un sfat.

of, pf! parca ma doare si pe mine. aveam o colega care facea periodic zona zoster si-avea si dureri.
nush ce sa zic, da' ref la make-up, eu zic sa faci maine un machiaj test, cu toate maglavaisurile, ceva in genul a ce ai intentiona luni, ca sa vezi cum se comporta.
bafta in tot ce ti-ai propus si sanatate multa!

#11016 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 January 2012 - 07:06 PM

Vezi postareamoatza, la 21 January 2012 - 07:04 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 21 January 2012 - 06:25 PM, a spus:

Am vaga impresie ca daca o sa dau cu fond de ten si pudra deasupra se va usca si crapa si va arata si mai horror. Poate are careva idee sa-mi dea un sfat.

of, pf! parca ma doare si pe mine. aveam o colega care facea periodic zona zoster si-avea si dureri.
nush ce sa zic, da' ref la make-up, eu zic sa faci maine un machiaj test, cu toate maglavaisurile, ceva in genul a ce ai intentiona luni, ca sa vezi cum se comporta.
bafta in tot ce ti-ai propus si sanatate multa!

si eu faceam periodic, dar undeva pe spate, deasupra noadei. Acum prima oara ca mi.a iesit pe fata si multipplu ... probabil cu padul demachiant l-am intins ...
pup, ies oleak

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11017 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 21 January 2012 - 07:15 PM

ioi Dani, da' grea saptamana ai avut! stai si te linisteste, nu merita sa te chinui asa. iti doresc multa sanatate si mult calm saptamana viitoare. pup Imagine postata

#11018 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 21 January 2012 - 07:15 PM

Daniella sanatate putere si REUSITE!
Eu sunt in Belgia nu ma mai satur de cumparaturi,ieri am scapat de niste vechituri aurifere si acum vinez ceva din vitrinele evreilor bijutieri
Azi am revenit din Olanda...totul prea frumos aici,oamenii bine imbracati si barbati f prezentabili,sosele anormal de curate si prea multa civilizatie.
Miine tragem un cinema si poate fac scoicile
Va pup si numai bine la toata lumea!

#11019 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2012 - 07:23 PM

Sanatate Daniella , dar din ce stiu eu de la colege, lor cel mai repede le trecea cu ajutorul unor anxiolitice, fiindca strssul este un factor important! Tot asa ca si Moatza eu stiam ca are dureri.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11020 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 21 January 2012 - 08:03 PM

Daniella, imi pare rau ca au venit atatea pe capul tau deodata, eu am intrat doar sa-ti spun ca ar fi bine sa iei si tablete de aciclovir, presupun ca si ungventul ti l-a dat tot de genul... eu fac herpes la stress, asa ca te inteleg, eu iau ungvent zovirax si bag la greu si tablete de aciclovir, o idee mai mult decat scrie pe prospect, si efectele sunt foarte rapide.
Si , da, Zerda are dreptate , sunt bune si anxioliticele, dar iti trebuie reteta...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul