Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11221 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2012 - 03:30 PM

Vezi postareamoatza, la 25 January 2012 - 01:52 PM, a spus:

Hello, hello!
a venit iarna si pe-aici! mda, chiar azi cand o plecat ficioru' la examen. mi-a telefonat ca-i rasturnat un tir pe sosea si se-ntoarce-napoi. masinile tot vin si-i e frica sa nu ramana blocat. pleaca cu trenul! asta e!

Am auzit si io ca a derapat un tir pe traseul asta. Bine, nu-i singurul... si A1 a fost blocata, tot din pricina de tir derapat (ori rasturnat). Si cine stie cate or mai fi, ca nametii abia au inceput sa apara.....
Drum bun si bafta la examene feciorului! :D

Vezi postareamoatza, la 25 January 2012 - 01:52 PM, a spus:

ce tot ziceti voi de roiala? a pus-o Fox? ia sa vad! sau...nu?
ma risc! :-*

La ce te refereai? :D La prajitura, da? :)
A meritat riscu'? :D

#11222 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 03:31 PM

Vezi postareazoazorel, la 25 January 2012 - 02:00 PM, a spus:

Salut!
La multi ani mamicii lui Fox si mamicii lui Giany!(cred c-am mai zis, da-s batrana si uit!)
Aici ninge de-azi noapte si-i si viscol si ma intreb daca voi mai ajunge acasa in Bucuresti!
Asa ca voi lua o ghishinata di la Fox! Ba chiar si di la nen-su Gogu a lu' Giany! Dac-oi ramanea p-acia, sa am provizii!
Mai am si prajitura regala si tratatia lu' Hazeluta...E biiineee!

Giorgi, ce-a zis doctorul ca are Alex? De la ce a patit asa ceva? Sanatate! Pup eu sa treaca!Imagine postata

Saru'mana! :D
Daca nu poti sa te duci acas', da o strigare, sa-ti tinem de urat. Macar virtual! (sau telefonic). :D

#11223 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 03:32 PM

Vezi postareamoatza, la 25 January 2012 - 02:29 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 25 January 2012 - 02:15 PM, a spus:

Moato' ai vazut royalu'?! :D

tu tzii cu lupu'? si mai sucesti si cutitu'n rana? iti dai seama ca asta-i visul oricarui ciocolatos-pofticios ca mine?

totusi este trist pe lume!

Geany e buna la facut reclama! :D Si inca gratuita! :D

#11224 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 03:33 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 25 January 2012 - 03:28 PM, a spus:

Alex are probleme cu bila si din cauza asta i-a fost rau. A mancat de toate de ziua lui si ce nu ii face bine si asta s-a intamplat. Numai ca tot el sufera si eu pe langa el.

O ghisinata as bea si eu, cand ma duc acasa scot o portie din beci. Asa ca, hai noroc! :D
La Multi Ani cu sanatate, Foxyy, lui mamica ta!
Moatza, bafta baiatului la examen!

Saru'mana pentru urari! :D
Multa sanatate feciorului si sa speram ca nu va recidiva.
Te-astept diseara cu ghisinata la interval! :D

#11225 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 03:51 PM

Vezi postareaUma, la 25 January 2012 - 03:28 PM, a spus:

Mersi dragelor de imbratisarile calde si ganduri bune- azi e un pic mai bine, dar o sa-mi ia ceva timp sa nu-l caut prin casa :D

Foxicescule, bine arata visinata ta!

Nu-i a mea. A mea e in casa, in dulap, pusa bine in sticloanta. :D
O imbratisare si-o pupatura apasata, ca sa-ti mai treaca dorul de ai tai! :D :-*

#11226 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 25 January 2012 - 04:07 PM

Vezi postareaboni, la 25 January 2012 - 09:35 AM, a spus:

'neata la han.
da, a venit iarna si la noi. sunt niste nameeeeeti!!! si inca ninge. si eu am azi de umblat pe teren. va fi frumos :D

Oana, ai niste fete scumpe foc Imagine postata. mi-e tare drag sa le privesc. si sunt curajoase tare. si noi am fost cu Maia la calarit o data, dar i-au dat ponei nu un cal mare. nici ea nu s-ar mai fi dat jos de pe cal, dar bugetul... deh.

v-am salutat si fug acum, ca multa treaba mai am :D

Ma bucur ca in sfarsit este zapada la tine. Stiu ca si mie imi placea mult zapada, si nu-mi placea iarna sa o vad fara zapada, era cumva deprimant.

Multumesc de complimente. Le duc des, ma bucur ca-mi permit sa le duc la activitati diverse, ca le trebuie asa ceva , mai ales aici, tot timpu cu fundul in masina, miscare 0 , vreau sa le invat sa fie active, sa le placa sa faca miscare, sa faca si alceva decat TV si calculator - ceia ce nu le permit :D.

Te pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11227 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 25 January 2012 - 04:21 PM

Visinata!!! Imi aduc aminte ca m-am imbatat la 10 ani cu asa ceva. Am mancat cu sora mea cea mica visine din damingeana si ne-am dus in livada (eram la bunici) si am cazut pe iarba si am adormit. Bunica ne cauta de zor si nu ne gasea....ce rasete au mai fost cand i-am zis ce am facut...ha,ha!! amintiri!

Ma bucur ca ninge la voi ,ca srtiu ca ati asteptat f mult sa ninga si sa fie zapada multa.
Gorgiana, multa sanatate la baiat!

Eu cola nu mai beau de 8 ani, de cand am auzit ca iti mananc calciul din oase...si nici margarina nu pap tot de atatia ani..

Moatza , bafta baiatului!!

Geany, astept poze cu Bubulet cu bulgari.
Sunt in pana de idei , ce sa fac de papa astazi...ma mai gandesc..

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11228 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 25 January 2012 - 04:26 PM

Si eu as bea o visinata
Dar apropo de asta ,am niste afine ramase de la afinata si as vrea sa le folosesc la ceva.Oare pot face vreo prajitura ceva cu ele,daca da va rog poate stiti vreo reteta ca ar fi pacat sa le arunc.Ma gandeam sa le pun in caserole si sa le bag in congelator.Oare merge?
La noi ningeeeeeeeeee de aseara intruna si bate vantul,e urat si am inteles ca o sa vina si gerul, brrrrr

#11229 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 04:27 PM

Vezi postarealili, la 25 January 2012 - 04:26 PM, a spus:

Si eu as bea o visinata
Dar apropo de asta ,am niste afine ramase de la afinata si as vrea sa le folosesc la ceva.Oare pot face vreo prajitura ceva cu ele,daca da va rog poate stiti vreo reteta ca ar fi pacat sa le arunc.Ma gandeam sa le pun in caserole si sa le bag in congelator.Oare merge?
La noi ningeeeeeeeeee de aseara intruna si bate vantul,e urat si am inteles ca o sa vina si gerul, brrrrr

Stiu io!
Ti-o scriu diseara, cand ajung acasa, daca vrei. E un tort ciocolatos (altul! :D). Crema contine afine (de preferinta din afinata). :D

#11230 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 25 January 2012 - 04:34 PM

Vezi postareaFoxyy, la 25 January 2012 - 04:27 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 25 January 2012 - 04:26 PM, a spus:

Si eu as bea o visinata

Stiu io!
Ti-o scriu diseara, cand ajung acasa, daca vrei. E un tort ciocolatos (altul! :D). Crema contine afine (de preferinta din afinata). :D

saru'mana , astept reteta :D

#11231 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 25 January 2012 - 04:51 PM

Buna seara!
Am aparut si eu, dar nu dintre nameti, la mine ploua torential de azi dimineata;e frig afara si in mine!
Mi-a murit o buna prietena, acesta fiind si motivul pentru care m-am intors de urgenta de la capitala.
Si asta pe fondul unei stari de rau capatata dupa un examen RMN, din cauza substantei de contrast...am crezut ca e trecatoare aceasta stare, dar vad ca mi s-a cuibarit in suflet si nu mai scap odata de ea!
Vreau sa le urez si eu aniversatilor vostri, in primul rand, sanatate cu carul, ca apoi sa poata veni si sa-si faca efectul celelalte bucurii, pe care sper sa le aveti impreuna .
Vad la TV. ce iarna aspra e prin unele locuri, as vrea sa nu ma doara nimic sa pot alerga si eu prin nameti, va invidiez,daca aveti zapada, chiar daca e si viscol, asta va trece maine si in urma va ramane totul imaculat...
Moatza, sper ca baiatul a ajuns pana la urma la examen, tin pumnii!Cred ca din cauza asta nu te-ai bucurat de neaua proaspata, dar trece examenul cu bine si te vei bucura apoi...Oana si pentru tine m-am bucurat, am pupat virtual pe obrajori pe micutele tale, Zoaza, sper sa poti ajunge acasa cu bine, Lili sa sacapi de problema mai repede,Giorgi, Alex tau sper ca e bine acum, La multi ani, sa-ti traiasca!
Foxi, visinata aia m-a dat pe spate, doar ca amu' nu pot bee, sunt la cura de ...analgezice!
M-am bucurat de tratatiile tuturor fetelor, multumesc si fug sa incropesc o salata de somon cu gulii si plec la priveghi, dar inainte de asta va pup si va transmit dorul meu...iertare ca scrisei mult, asa-i cand absentezi de la condicutza...
Seara buna, cu vin fiert,tuturor!

#11232 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 05:02 PM

Mama face un soi de budinca cu afinele din afinata, dar nu stiu reteta. In orice caz eu zic sa nu le bagi in congelator ca sunt imbibate cu alcool si nu se strica nici 2 ani!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11233 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 January 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaUma, la 25 January 2012 - 03:46 AM, a spus:

Una bucata de frate a fost dus la aeroport - dupa aproape o luna petrecuta impreuna (Bucuresti si Toronto) tare greu e fara el. Pana si Maya l-a adoptat si a dormit o noapte intreaga cu el (si pisicul meu foarte greu se adapteaza la cei din afara casei :) )
E greu fara el, greu fara piciul meu (fie-su) asa ca eu sunt una bucata de Uma trista
:)

Dar lasa, lasa ca o veni ziua cand o sa-i am aproape mereu :). Sper. Daca nu, ma mut mai aproape de casa :D Ma primeste cuscra :D

Oooo, las' ca poate vin si vremurile bune, cînd îi ai aproape. Daca nu, cum spuneai... Germania e frumoasa, pilotii de la Lufthansa la fel, plus ca esti mai aproape de familie... nepoti, frate, cuscrii, ginere, cumnatul Mayei :-*

Hai sa va zic ceva! Stiti ca ieri ma plîngeam, ca ma doare prostu'! Ei, dupa ce am scris aici, am luat un ibuprofen, iar dupa vreo 10 minute parca ma mai lasase. Ma duc eu spre frigider sa-mi iau un iaurt, aprind becu'... si deodata boooooom! Un zgomot puternic de sus care a picat direct în moalele capului meu si s-a spart de tot! Unu din becuri s-a facut zob de capul meu! Mi-am scos cîteva cioburi fine din par, apoi m-a controlat Denise, în timp ce Dan aspira sticla fina de pe podele...
Nu m-a taiat, si nu ma mai doare... dar m-am speriat. De fapt ne-am speriat toti :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#11234 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 05:33 PM

Ai grija Maya, cu cioburile, sunt foarte periculoase!!

#11235 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 25 January 2012 - 05:36 PM

OFF,Gela ,condoleante din tot sufletul
Stiu ca e greu si poate in momentele astea te mai alina o imbratisare si un pupic :D :D
Sa iti dea DD multa sanatate
Maya ,bine ca nu ai patit nimic , :-* :D
Sperietura trece
Asa am patit si eu dar din cauza masinii de spalat , a pocnit priza ,si s-a oprit curentul in toata casa ,doamne ce m-am speriat,noroc ca era sotul acasa ca altfel nu stiu ce ma faceam ca eu nu ma pricep la astea electrice,prize, sigurante si alte alea.
Va pup fetelor si o seara buna ,
Fug acasa prin nameti ca tare urata vreme e afara

#11236 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 25 January 2012 - 05:41 PM

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 05:33 PM, a spus:

Ai grija Maya, cu cioburile, sunt foarte periculoase!!

Nu s-a întîmplat nimic. Adica mie. Nu m-am taiat, si nici nu am avut voie sa ma misc din loc pîna nu m-a aspirat Dan si pe mine, si peste tot împrejur, pe sus, pe jos... Denise mi-a facut controlul pe cap, abia dupa aia mi-am desfacut parul, am mai scuturat din cap :D ... am dat hainele la scuturat în cada, apoi clatit bine tot... dusuit...
Si alt lucru bun, de la sperietura mi-a trecut migrena :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#11237 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 06:10 PM

Pai nu se zice ca a inceput cu Big Bang??? :D

#11238 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 25 January 2012 - 06:46 PM

Vezi postareaMaya, la 25 January 2012 - 05:41 PM, a spus:

Nu s-a întîmplat nimic. Adica mie. Nu m-am taiat, si nici nu am avut voie sa ma misc din loc pîna nu m-a aspirat Dan si pe mine, si peste tot împrejur, pe sus, pe jos... Denise mi-a facut controlul pe cap, abia dupa aia mi-am desfacut parul, am mai scuturat din cap :D ... am dat hainele la scuturat în cada, apoi clatit bine tot... dusuit...
Si alt lucru bun, de la sperietura mi-a trecut migrena =))

Asta da sperietura!! Si eu urasc cand pocnesc asa, si urasc sa schimb becurile ca m-am curentat odata, noroc ca stateam atarnata aiurea (ca tot zicea maica-mea ca o sa cad sa-mi rup gatul daca stau doar intr-un picior pe scaun) ca altfel ma vedeam lipita forever de lustra si un pic bronzata :). Si acum,dupa mai mult de 20 de ani si inca am strangere de inima cand trebe sa schimb un bec.
Vin, vin la Germania, tu cauta-mi pilotul ala de care ti-am zis, ca sosesc imediat!

Eu am intrat intr-o vrie de spart se pare - acum vre-o doua zile am spart doua farfurii si o vaza in mai putin de 3 ore, de m-a rugat fratelo sa stau departe de bucatarie ca nu e de bine :)

Si azi am o durere de cap de imi vine sa-l desurubez!
A cat is a friend fur-ever !

#11239 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2012 - 06:49 PM

Mi-a pocnit si mie un bec in hol, a explodat pur si simplu si cu el a cazut si o alta parte din sticla care s-a facut tandari pe jos.
Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca eram acolo si-mi cadea in cap.

#11240 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 06:57 PM

Vezi postareaUma, la 25 January 2012 - 06:46 PM, a spus:

Eu am intrat intr-o vrie de spart se pare - acum vre-o doua zile am spart doua farfurii si o vaza in mai putin de 3 ore, de m-a rugat fratelo sa stau departe de bucatarie ca nu e de bine =))

Si azi am o durere de cap de imi vine sa-l desurubez!

Stii cum se zice s-au spart niste necazuri!! Deci relaxeaza-te si o sa te mai lase si capul!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul