Postat 25 January 2012 - 04:51 PM
Buna seara!
Am aparut si eu, dar nu dintre nameti, la mine ploua torential de azi dimineata;e frig afara si in mine!
Mi-a murit o buna prietena, acesta fiind si motivul pentru care m-am intors de urgenta de la capitala.
Si asta pe fondul unei stari de rau capatata dupa un examen RMN, din cauza substantei de contrast...am crezut ca e trecatoare aceasta stare, dar vad ca mi s-a cuibarit in suflet si nu mai scap odata de ea!
Vreau sa le urez si eu aniversatilor vostri, in primul rand, sanatate cu carul, ca apoi sa poata veni si sa-si faca efectul celelalte bucurii, pe care sper sa le aveti impreuna .
Vad la TV. ce iarna aspra e prin unele locuri, as vrea sa nu ma doara nimic sa pot alerga si eu prin nameti, va invidiez,daca aveti zapada, chiar daca e si viscol, asta va trece maine si in urma va ramane totul imaculat...
Moatza, sper ca baiatul a ajuns pana la urma la examen, tin pumnii!Cred ca din cauza asta nu te-ai bucurat de neaua proaspata, dar trece examenul cu bine si te vei bucura apoi...Oana si pentru tine m-am bucurat, am pupat virtual pe obrajori pe micutele tale, Zoaza, sper sa poti ajunge acasa cu bine, Lili sa sacapi de problema mai repede,Giorgi, Alex tau sper ca e bine acum, La multi ani, sa-ti traiasca!
Foxi, visinata aia m-a dat pe spate, doar ca amu' nu pot bee, sunt la cura de ...analgezice!
M-am bucurat de tratatiile tuturor fetelor, multumesc si fug sa incropesc o salata de somon cu gulii si plec la priveghi, dar inainte de asta va pup si va transmit dorul meu...iertare ca scrisei mult, asa-i cand absentezi de la condicutza...
Seara buna, cu vin fiert,tuturor!