Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 581
  • 582
  • 583
  • 584
  • 585
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11641 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2012 - 09:52 AM

Vezi postareaGeany, la 30 January 2012 - 09:49 AM, a spus:

Buna dimineata!

La noi,cand l-am dus pe bub' la gradi parca se mai muiase gerul ca ningea ,dar acum iar s-o intzapanat :D

iar ninge? la mine-i zapada de-un lat de palma, atat! si-i soare geros.

#11642 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 30 January 2012 - 10:05 AM

Vezi postareamoatza, la 30 January 2012 - 09:40 AM, a spus:

Vezi postareaHazel, la 30 January 2012 - 09:16 AM, a spus:

Ma scol la 5.30 cu alarma in timpul saptamanii si la 5.30, de voie in weekend :D
Cand m-am lasat de fumat, m-am mutat cu cafeaua la calculator, ca sa nu simt lipsa tigarii, si asa mi-a ramas obiceiul.
Si inca o chestie, de cand m-am lasat de fumat, nu am mai racit tare, cu febra, frisoane, muci pana la genunchi, oare mi-o fi crescut imunitatea?

acelasi mod de trezire, numa' ca la 6 :P

si o tigarica dimineata tot bag, si una la 3, cand plec de la munca. is vicioasa rau!

e posibil sa-ti fi crescut imunitatea, ca numai rau fac fumurile astea!

Tu vicioasa??? :P Da' eu la un pachet si jumatate spre doua pe zi oare cum ma numeam???
Imagine postata

#11643 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 30 January 2012 - 10:34 AM

Buna dimineata .
Si aici frig ( nimic nou , nu?) Azi sunt sigurica cu pitica pana seara tarziu , ne facem de cap :D Sotul , plecat in deplasare peste granita
Hazel , ai drepatate , eu sunt mult prea serioasa . Ma uitam aseara la "schimb de mame" si era o doamna(39 ani ) care invata sa se dea cu rolele in parc , era plin de lume , ea s-a dat cu dosul de pamant de cateva ori , eu nu as fi facut-o nici picata cu ceara .Mi-e si teama de cazaturi , nu as vrea sa fiu nevoita sa stau la mila nimanui , cu vreun picior rupt sau o mana rupta.

#11644 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 January 2012 - 10:42 AM

Buna dimineatza la toata lumea!

Eu de ce n-am zapada? Pai...e corect????

#11645 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2012 - 10:47 AM

Mutti , hai ca-ti dau eu , ca deja m-am saturat de ea si sunt 100% sigura ca va trebui sa o vad mult timp de acum incolo. Anul trecut , cand am venit noi aici , pe 30 aprilie , mai erau ici-colo palcuri de zapada .

#11646 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 30 January 2012 - 10:49 AM

Vezi postareaMutti, la 30 January 2012 - 10:42 AM, a spus:

Buna dimineatza la toata lumea!

Eu de ce n-am zapada? Pai...e corect????

Iti trimit eu vro doua vagoane, si fro 10 grade cu minus!!!

Izuk, tu acum cu puiul mic poti sa te joci si sa dai in mintea copiilor cat cuprinde, ca e pacat ca trece tineretea, oamenii seriosi imbatranesc mai repede :D
Imagine postata

#11647 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 30 January 2012 - 11:00 AM

Fetele neata
Si aici a nins azi noapte dar acum drumurile nu mai au nici un fulg pt ca dis de dimineata au trecut utilaje care nu stiu ce vraji au facut si zapada a disparut.
Oricum continua sa fulguiasca deci vor continua.
Cum naiba primariile lor au avut vignieta platita la utilaje???
PUP!

#11648 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 January 2012 - 11:04 AM

Izuk si Hazel , primesc zapada voastra cu tot cu frig!!!!!!

#11649 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 30 January 2012 - 11:39 AM

Buna la toata lumea
La noi azi noapte -20 grade , friggggggggg
acum sunt -13 , tot frig
Un ceai cald n-ar strica pe vremea asta

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ceai.jpg (5.47K)
    Number of downloads: 0

#11650 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 30 January 2012 - 11:55 AM

Vezi postareaizuk, la 30 January 2012 - 10:34 AM, a spus:

Buna dimineata .
Si aici frig ( nimic nou , nu?) Azi sunt sigurica cu pitica pana seara tarziu , ne facem de cap :D Sotul , plecat in deplasare peste granita
Hazel , ai drepatate , eu sunt mult prea serioasa . Ma uitam aseara la "schimb de mame" si era o doamna(39 ani ) care invata sa se dea cu rolele in parc , era plin de lume , ea s-a dat cu dosul de pamant de cateva ori , eu nu as fi facut-o nici picata cu ceara .Mi-e si teama de cazaturi , nu as vrea sa fiu nevoita sa stau la mila nimanui , cu vreun picior rupt sau o mana rupta.

Dati o fuga pan' la mine!Doar ca farfurii ieftine n-ai sa gasesti nici aici.Tot ce-i frumos si select,costa si aici de te doare...portofelu'.Nu inteleg,insa, de ce mi-a spus mie cineva ca acolo la tine sunt preturi mult mai mici ca aici si produse mult mai faine,pentru ca din ce povestesti,nu prea reiese ca-i asa. :P

Cu patinatu' si schiatu' stau la fel ca tine.Nu pot si nici nu vreau sa pot,pentru ca si mie mi-e frica sa cad,crezand ca va fi neaparat cu urmari serioase si ma multumesc de pe margine.Stiu ca trece viata cu mai putina adrenalina,dar daca tot ma tem,imi stau picioarele intepenite de frica si oricum nu iese nimic.Toate au timpul lor si daca n-am prins ideea de mica,acum imi pare mult prea tarziu.Asa ca,you are not alone :P :P

#11651 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 30 January 2012 - 12:15 PM

Am vazut acum la stiri ca e cod portocaliu de ger ,offf
Nu imi place frigul asta deloc ,mai ales ca am inteles ca vor astia sa mareasca pretul la gaze.Adica e o saptamana cu ger si deja vor sa majoreze pretul la gaze? doamne,doamne nu stiu cum sa ne mai jegmaneasca :D

#11652 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 30 January 2012 - 12:19 PM

Vezi postareamoatza, la 30 January 2012 - 09:52 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 30 January 2012 - 09:49 AM, a spus:

Buna dimineata!

La noi,cand l-am dus pe bub' la gradi parca se mai muiase gerul ca ningea ,dar acum iar s-o intzapanat :salut:

iar ninge? la mine-i zapada de-un lat de palma, atat! si-i soare geros.

Doar cand l-am dus pe bub' la 8 fulguia ,nu batea vantul si era binisor afara ,acuma gata ,halt e un soare cu dinti, bate vant taios si e ger !

#11653 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2012 - 12:32 PM

Vezi postareaEllani, la 30 January 2012 - 11:55 AM, a spus:

Dati o fuga pan' la mine!Doar ca farfurii ieftine n-ai sa gasesti nici aici.Tot ce-i frumos si select,costa si aici de te doare...portofelu'.Nu inteleg,insa, de ce mi-a spus mie cineva ca acolo la tine sunt preturi mult mai mici ca aici si produse mult mai faine,pentru ca din ce povestesti,nu prea reiese ca-i asa. :salut:

Elena , faine , depinde de gusturi , ceea ce e fain pentru unii , poate pentru altii e urat . Nu stiu preturile de la tine , am auzit si eu ca la voi ar fi mai mari , dar si nivelul de trai cred ca e mai ridicat . Nu ca aici nu ar fi nivel de trai destul de ridicat ...Eu , inca nu am uitat preturile la anumite produse din Romania si raportez mereu preturile de aici la preturile de acolo . De aia ma sperii uneori , la anumite produse . Dar si salariul e net superior salariului din Romania , asa ca se compenseaza mai mult decat bine . Poate ar trebui sa fac o vizita si pe la tine , sa compar si eu :salut: Visuri ....

#11654 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 January 2012 - 01:47 PM

Ziua buna fetelor, neatza o trecut de mult :salut:

Nici la mine nu`i zapada.

Eu cocaresc la ora asta niste rulouri cu oregano si altele cu prosciutto in plus de oregano. si amu sunt suparata ca mi`am adus aminte ca este sarbatoare si nu trebuia sa coc. Asta e........

Sa imi spal pacatu o sa vin sa va servesc si pe voi cand sunt coapte.

Am venit cu rulourile sa va servesc cu drag.

Rulouri cu oregano
Fisier atasat  IMG_2244 (Medium).jpg (79.08K)

Fisier atasat  IMG_2250 (Medium).jpg (65.45K)

Rulouri cu oregano si prosciutto crudo

Fisier atasat  IMG_2241 (Medium).jpg (95.69K)

Fisier atasat  IMG_2247 (Medium).jpg (73.01K)

#11655 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 30 January 2012 - 02:28 PM

Cerulina abea astept sa vad rulourile,si eu am presarat parizienele cu oregano si mi-a placut mult :D

Eu nici azi nu gatesc nimik, :( ca ne-a burdusit matusa cu :ciorba de verisoare',sarmalute,pulpite cu pilaf,colacei,cozonac ,coliva,suc ,apa dimereala' si vin :appl: de la pomana (cica pomana ingrasa :D )faza e ca eu nu vreau nimik ,cel putin nimik din toate astea,trec prin faza:

Greu,tari' mi-i di greu

Vreu' da' nu stiu ci vreu' :salut:

Ia mai bine sa trag pe dreapta cu bub' :salut: ,ca am tendinta sa fiu :''gica contra'' :D

#11656 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2012 - 02:32 PM

Vezi postareamoatza, la 30 January 2012 - 09:07 AM, a spus:

Vezi postareaUma, la 30 January 2012 - 01:17 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 29 January 2012 - 11:11 PM, a spus:

.."jocul de gene" il interpretez ca pe un comportament de femeie inteleapta. Putine dintre noi au diplomatia si taria de a se abtine cand trebuie si de a intoarce situatia in favoarea lor, atunci cand conditiile sunt prielnice.

Mda...mie aia mi se pare manipulare ieftina..prefer femeile tari care stiu sa se tina pe pozitie si care stiu sa fie egalul celui de langa...nu manipulative si pline de figuri :D
Asa ca din partea mea Daniella, faptul ca nu poti sa o faci e o bila alba de la mine :salut:

Intelepciunea o vad ca pe capacitatea de a-l intelege pe cel de langa noi si a fi alaturi, de a putea comunica deschis si a spune ce gandesti..manipularile...ieftine rau de tot.

Parere personala evident.

Dupa 24 de ani de maritis, pe propria-mi piele, am constatat ca si datu' din gene, si pisiceala isi au rostul lor. Io-s destul de batzoasa, ma tin pe pozitie si-mi apar ideile chiar daca iese cu scantei. Dar de cele mai multe ori, evaluez situatia si vad daca merita batzosenie sau doar clipit intens. :D Dupa mine, n-are rost s-o tizii langa, sa te enervezi si sa consumi energie pe ceva care se poate obtine mult mai usor, cu mijloace pur feminine. In chestii minore, dar care pot degenera in conflicte si discutii inutile, prefer argumente cochete.
Si am mai constatat ca exista barbati carora chiar le place o femeie pisicoasa, ii face pe ei sa se considere mai macho.

Parere personala evident :D

Perfect de acord! Si spun asta tocmai ca , in incapatanarea mea de berbec, am facut des greseala de a subestima armele feminine- deh, singurul defect al zodiei mele, convingerea ca ma pot descurca si singura... :appl:- dar, dupa atatia ani de casnicie, si eu mi-am dat seama ca e mai avantajos pentru mine sa folosesc mai putina energie cu rezultate mult mai bune... Am vazut si eu ca numai mie imi fac rau, barbatilor nici nu le pasa ca te chinui singura, chiar asa, daca ii faci sa se simta importanti si de neinlocuit obtii de la ei orice. :salut:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#11657 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 30 January 2012 - 03:19 PM

Vezi postareaHazel, la 30 January 2012 - 06:14 AM, a spus:

Uma, nici eu nu pot da din gene, dar ce ar fi sa fim toate la fel, tare plictisitor ar fi, asa ca fiecare cu abilitatile ei, importante sunt pacea si intelegerea :salut:

Taman d'aia am zis ca e parerea mea :salut: Si eu tin mult la pace si intelegere dar de pe pozitii egale..si fara manipulari :appl:

Vezi postareamoatza, la 30 January 2012 - 09:07 AM, a spus:

DuSi am mai constatat ca exista barbati carora chiar le place o femeie pisicoasa, ii face pe ei sa se considere mai macho.

Parere personala evident :D

Ei bine, eu exact genul ala de barbati nu suport. Am fost si rasfatata in viata sa dau peste barbati care apreciaza mai mult un partener egal decat unul care sa se umfle muschii pe el de ce berbant e :D Si in casa mea singura care se pisiceste e Maya -dar iarasi, vorba lui Hazel, ce am face daca toate am fi la fel :D

Si da, evident ca fiecare face ce ii e mai bine :(
A cat is a friend fur-ever !

#11658 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 30 January 2012 - 03:25 PM

Vezi postareakoral, la 30 January 2012 - 02:32 PM, a spus:

Perfect de acord! Si spun asta tocmai ca , in incapatanarea mea de berbec, am facut des greseala de a subestima armele feminine- deh, singurul defect al zodiei mele, convingerea ca ma pot descurca si singura... :salut:- dar, dupa atatia ani de casnicie, si eu mi-am dat seama ca e mai avantajos pentru mine sa folosesc mai putina energie cu rezultate mult mai bune... Am vazut si eu ca numai mie imi fac rau, barbatilor nici nu le pasa ca te chinui singura, chiar asa, daca ii faci sa se simta importanti si de neinlocuit obtii de la ei orice. :salut:

Mai eu zic ca a-i face sa se simta importanti e bine, pentru ca daca nu ar fi importanti nu i-ai avea in viata.
Eu nu pot sa gadil ego-ul nimanui, mi se pare mult mai usor sa discut deschis o problema si sa le dam pe bune.
A cat is a friend fur-ever !

#11659 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2012 - 03:45 PM

Uma , si eu tot asa sunt , pur si simplu nu pot sa ma "pisicesc" . Dar mai depinde si de barbatul de langa tine , daca ai unul ca al meu , poti sa te pisicesti si sa bati din gene pana-ti pica , tot ala e rezultatul. Felul asta al meu de a fi , recunosc , de multe ori m-a pus in dezavantaj , chiar si la locul de munca , chiar si in relatia cu alte persoane , cum ar fi de exemplu socrul meu , caruia ii place sa-i gadili egoul. Eu nu am putut niciodata sa ma prefac , sa lingusesc . Sunt foarte directa , mereu spun ce gandesc si ma comport asa cum simt .

#11660 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2012 - 04:44 PM

Vezi postareaHazel, la 30 January 2012 - 10:05 AM, a spus:

Tu vicioasa??? :salut: Da' eu la un pachet si jumatate spre doua pe zi oare cum ma numeam???

te numeai cum te numeai, cert e ca acuma-s mai vicioasa eu. :salut:

Vezi postareaMutti, la 30 January 2012 - 11:04 AM, a spus:

Izuk si Hazel , primesc zapada voastra cu tot cu frig!!!!!!

ai grija ce-ti doresti, ca am vazut prognoza si frontul ala mare, albastru inchis, de ger , care vine de la rusi, va cuprinde toata Europa. mai putin vestul extrem si sudul mediteranean, da' pe Germania, Austria, Elvetia se cocoatza. Cum i-o fi Stellinei?

Vezi postareakoral, la 30 January 2012 - 02:32 PM, a spus:

Am vazut si eu ca numai mie imi fac rau, barbatilor nici nu le pasa ca te chinui singura,

de ce sa ma chinui singura daca suntem doi? a doua oara i se va parea normal sa nu se implice.

Vezi postareaizuk, la 30 January 2012 - 03:45 PM, a spus:

Eu nu am putut niciodata sa ma prefac , sa lingusesc . Sunt foarte directa , mereu spun ce gandesc si ma comport asa cum simt .

prefacatoria si linguseala sunt deja alta poveste. dupa atatia ani impreuna si-ar da seama.

eu consider ca doar imi exagerez putin atributele feminine Fisier atasat  mignona.gif (8.14K)

:appl:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 581
  • 582
  • 583
  • 584
  • 585
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou