Giorgiana, la 31 January 2012 - 12:22 PM, a spus:
Ficatei cu ceapa, piure, salata, supa, hhhmmmm, papa bun, vin maine la tine la masa!

Hi hi! Giorgi' cu mare drag
Tot mi-ai dat apa la moara sa-ti povestesc

Eu ii ametzesc destul de mult pan' sa-mi iasa cum vreau eu ,dar chiar ies dulci si gustosi facuti in aceasta maniera...
Eu tin ficateii de pui in apa rece pana-si lasa sangele,scurg intr-o strecuratoare,pun intr-un vas mic ficateii ii presar cu piper si-i stropsec cu lapte cat sa-i cuprinda si-i las acolo ,o ceapa mare blonda o tai julien,mai mare ashea si o pun 5 min.in apa calda,o scurg o framant cu putina sare si un fir de zahar si o pun la inabusit in tigaia cu capac cu putin ulei si un strop de apa la foc mic sa se moaie bine sa fie aurie dar sa nu se arda o scot cu o paleta i o pun intr-un vas acoperit,pun in tigaie ficateii cu tot cu laptele si-i las pana se evapora lichidul si nu mai au sange,adaug si ceapa si-i las sa se inabuse impreuna,sarez...
Iata o poza mai veche cu pilaf,,
SAM_0923.JPG (68.58K)
Number of downloads: 0
Supita vreau sa cumpar asta de la maghi care face acum reclama la tv.cu pastele alea spirala,dar supa sa o fac eu de pui cu legume (morcov,ceapa,telina,rad. de patrunjel)dar sa pun spiralele alea faine...sper sa gasesc...
P.S:A cautat cel mare de a capchiat Maghy dar nu a gasit

Ori fac galuste ori schimbare de plan vreun bors ceva