Postat 06 February 2012 - 01:38 PM
Zoazorico , la multi ani cu fericire! Sa cresti mare si frumosa, ca esti deabia la '23'... mai ai pana ma ajungi din urma, tinerico!
Voi va plangeti de nameti eu de frig... Deabia am reusit sa vin cu pitica de la spital. Iar avem probleme. De cand s-a trezit vineri dimineata a inceput sa dea semne ca ceva nu-i in regula. Sambata dimineata deja nu mai putea sa mearga, se ineca cu pumni de mucus, asa ca am ajuns de urgenta la doctor. O suspecteaza numai de boli naspa... asa ca, in consecinta, in dimineata asta am ajuns cu ea la spital pt o lista interminabila de analize.
Femeile alea s-au speriat cand si-au dat seama cat sange vor trebui sa-i ia. A fost cuminte, s-a uitat tot timpul la ce se intampla la manuta ei. Iau dat o diploma si ea a fost superincantata... si-a ales una cu 'principesse'. Erau preocupate daca am sa-i dau ceva rapid sa manance pt a putea recupera.
Am, nu-i problema, am plecat pregatita de acasa, da' tamponul cand il faceti? Pai, care tampon? Eu ma uitam la ele, ele se uitau la mine... doctorita uitase sa-i dea trimite si pt tampon. A avut grija sa-mi zica mie ca trebuie facut, da' hartia nu mi-o scrise...
Ma rog, le zic ca-l platesc, nu-i nicio problema si cu 10euro in sus si-n jos, acum ce m-ai conta. Au fost asa de dragute... l-au chemat pe doctorul de la ele din laborator si el ne-a facut trimitere pe loc. Am ramas supersurprinsa, sincer nici nu-mi venea sa cred. Asa da, oameni!
Dupa ce a papat un pic, ne-am imbracat si hai la autobuz, cu viteza spre casa. Maaammmaaaa mea, mi s-a plostit deodata si se transforma intr-o baleguta... incepeau sa se cunoasca efectele. Sa ma fi vazut cu ea in brate alergand de la un autobuz la altul... ea era ca o mumie, somnolenta, plangacioasa. Mi se rupea inima... pana la urma am ajuns acasa, cu ea toata inlacrimata.
De cand am ajuns acasa mananca intr-una...m-a speriat: un iaurt, lapte cu cacao, o farfurie de ciorba de burta cu painica. A inceput sa-si revina. A inceput iar sa faca prostii... mai bine asa, da' sa nu-i spuneti, ca iar si-o ia in cap.
Va pupacesc! Ma duc sa ma cert cu ea, ca trebuie sa doarma... sper sa castig batalia.
Sorina