Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 625
  • 626
  • 627
  • 628
  • 629
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#12521 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 06 February 2012 - 12:30 PM

eu va pup pe toate si conduceti cu grija daca aveti de dus pe undeva.
La Multi Ani din nou zoazo...
Bea e o dulcica, tare carismatica.
Bubuletul n-are treaba la nameti. Bravo lui. Eu cred ca la mama'sa am vazut ciorba de burta sau ma insel? nu am burta( de vita :tongue3: ) asa ca fac falsa de ciuperci cum ajung la magazin sa-mi iau gogosar. azi am facut o ciorbica de rosii proaspete cu fidea si paine tigru. nu am facut poza, am fost lenesa tare.
el mananca sandwich cu sunca proaspata si paine tigru, Sara a mancat 2 castroane de supa Ada a vrut oua...fiecare cu ce-l doare :((

eu ma retrag devreme, am spalat putin azi. nu dorm bine noaptea asa ca, daca ma apuca ma si bag la pat. obositor sa cari acvariul asta in fata :)

stati la caldura si aveti grija daca iesiti afara.

#12522 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 February 2012 - 12:35 PM

Foxulina!!! La maassaa!!

Bors de pui (acrit cu bors,cu leustean,o creguta de cimbru ...etc)dres cu smantana,servit cu ceapa violeta si paine neagra..

Fisier atasat  SAM_2505.JPG (59.54K)
Number of downloads: 0

#12523 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 February 2012 - 12:39 PM

Vezi postareaGeany, la 06 February 2012 - 12:35 PM, a spus:

Foxulina!!! La maassaa!!

Bors de pui (acrit cu bors,cu leustean,o creguta de cimbru ...etc)dres cu smantana,servit cu ceapa violeta si paine neagra..

Sar'naaaaaaaaaa! :tongue3: Iau haina-n schinare si ies pe usa. Pana ajung la voi, numa' bine se racoreste oleaca borsu' si-i bun de mancat! :((

#12524 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 06 February 2012 - 12:44 PM

Vezi postareaFoxyy, la 06 February 2012 - 12:39 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 February 2012 - 12:35 PM, a spus:

Foxulina!!! La maassaa!!

Sar'naaaaaaaaaa! :tongue3: Iau haina-n schinare si ies pe usa. Pana ajung la voi, numa' bine se racoreste oleaca borsu' si-i bun de mancat! :((

Dadada! E si mai bun dupa ce sta un pic,acu e prea ''proaspat'' :) Tre' sa se mai''roada''

#12525 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 06 February 2012 - 12:56 PM

Foxxulina, ma abonez si eu la una din alea trei feliute de tort, dar asta dupa ce-si face Geany pomana si-mi da si mie o farfurie de ciorba, ca eu am de verisoare, de ieri, dar cine sa o incalzeasca...m-am chinuit sa postez o reteta si mi-am facut multi nervi, doar netul este divina ca a amortit si el si mere ca melcul...ce bine ca nu m-am dus la munca ne-a anuntat sa stam acasa si maine, pentru a se face ceva economie , cica, o sa lucrez de acasa ceva primit pe mail, Yupi, mi-a picat ca o manusa! :tongue3:

#12526 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 February 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaGelutza, la 06 February 2012 - 12:56 PM, a spus:

Foxxulina, ma abonez si eu la una din alea trei feliute de tort, dar asta dupa ce-si face Geany pomana si-mi da si mie o farfurie de ciorba, ca eu am de verisoare, de ieri, dar cine sa o incalzeasca...m-am chinuit sa postez o reteta si mi-am facut multi nervi, doar netul este divina ca a amortit si el si mere ca melcul...ce bine ca nu m-am dus la munca ne-a anuntat sa stam acasa si maine, pentru a se face ceva economie , cica, o sa lucrez de acasa ceva primit pe mail, Yupi, mi-a picat ca o manusa! :((

Dau si la tine o feliuta! :tongue3:

#12527 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 06 February 2012 - 01:18 PM

Vreau si eu va roooooog...borsulica d'ala albu....si ceva dulce!! :tongue3: :(( :)
Azi sunt la brocoli , praz fiert cu vinegrette,orez negru si carnica...ca ceva regim e bun!!
Da poftesc la pozele de aici de nu se poate!

#12528 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 February 2012 - 01:38 PM

Zoazorico , la multi ani cu fericire! Sa cresti mare si frumosa, ca esti deabia la '23'... mai ai pana ma ajungi din urma, tinerico!

Voi va plangeti de nameti eu de frig... Deabia am reusit sa vin cu pitica de la spital. Iar avem probleme. De cand s-a trezit vineri dimineata a inceput sa dea semne ca ceva nu-i in regula. Sambata dimineata deja nu mai putea sa mearga, se ineca cu pumni de mucus, asa ca am ajuns de urgenta la doctor. O suspecteaza numai de boli naspa... asa ca, in consecinta, in dimineata asta am ajuns cu ea la spital pt o lista interminabila de analize.
Femeile alea s-au speriat cand si-au dat seama cat sange vor trebui sa-i ia. A fost cuminte, s-a uitat tot timpul la ce se intampla la manuta ei. Iau dat o diploma si ea a fost superincantata... si-a ales una cu 'principesse'. Erau preocupate daca am sa-i dau ceva rapid sa manance pt a putea recupera.
Am, nu-i problema, am plecat pregatita de acasa, da' tamponul cand il faceti? Pai, care tampon? Eu ma uitam la ele, ele se uitau la mine... doctorita uitase sa-i dea trimite si pt tampon. A avut grija sa-mi zica mie ca trebuie facut, da' hartia nu mi-o scrise...
Ma rog, le zic ca-l platesc, nu-i nicio problema si cu 10euro in sus si-n jos, acum ce m-ai conta. Au fost asa de dragute... l-au chemat pe doctorul de la ele din laborator si el ne-a facut trimitere pe loc. Am ramas supersurprinsa, sincer nici nu-mi venea sa cred. Asa da, oameni!
Dupa ce a papat un pic, ne-am imbracat si hai la autobuz, cu viteza spre casa. Maaammmaaaa mea, mi s-a plostit deodata si se transforma intr-o baleguta... incepeau sa se cunoasca efectele. Sa ma fi vazut cu ea in brate alergand de la un autobuz la altul... ea era ca o mumie, somnolenta, plangacioasa. Mi se rupea inima... pana la urma am ajuns acasa, cu ea toata inlacrimata.
De cand am ajuns acasa mananca intr-una...m-a speriat: un iaurt, lapte cu cacao, o farfurie de ciorba de burta cu painica. A inceput sa-si revina. A inceput iar sa faca prostii... mai bine asa, da' sa nu-i spuneti, ca iar si-o ia in cap.
Va pupacesc! Ma duc sa ma cert cu ea, ca trebuie sa doarma... sper sa castig batalia.
Sorina

#12529 Guest_Gelutza_*

Postat 06 February 2012 - 01:40 PM

Vezi postareacarmaw, la 06 February 2012 - 01:18 PM, a spus:

Vreau si eu va roooooog...borsulica d'ala albu....si ceva dulce!! :tongue3: :(( :)
Azi sunt la brocoli , praz fiert cu vinegrette,orez negru si carnica...ca ceva regim e bun!!
Da poftesc la pozele de aici de nu se poate!

Si eu poftesc, norocul meu e ca am si eu un bors facut de ieri, de verisoare( tot neamul, ca facui vreo suta :D )
Dar il astept pe sotz, care deszapezeste de zor si-apoi sa vezi ce de fierturi bagam, una dupa alta, sa fie pana apare zoaza!

#12530 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 06 February 2012 - 01:44 PM

Uuuuf, Sorina, tinem pumnii sa iasa bine toata multimea de analize, cel mai urat lucru sa-ti fie puiutii bolnavi.

#12531 Guest_Gelutza_*

Postat 06 February 2012 - 01:45 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 February 2012 - 01:38 PM, a spus:

Zoazorico , la multi ani cu fericire! Sa cresti mare si frumosa, ca esti deabia la '23'... mai ai pana ma ajungi din urma, tinerico!

Voi va plangeti de nameti eu de frig... Deabia am reusit sa vin cu pitica de la spital. Iar avem probleme. De cand s-a trezit vineri dimineata a inceput sa dea semne ca ceva nu-i in regula. Sambata dimineata deja nu mai putea sa mearga, se ineca cu pumni de mucus, asa ca am ajuns de urgenta la doctor. O suspecteaza numai de boli naspa... asa ca, in consecinta, in dimineata asta am ajuns cu ea la spital pt o lista interminabila de analize.
Femeile alea s-au speriat cand si-au dat seama cat sange vor trebui sa-i ia. A fost cuminte, s-a uitat tot timpul la ce se intampla la manuta ei. Iau dat o diploma si ea a fost superincantata... si-a ales una cu 'principesse'. Erau preocupate daca am sa-i dau ceva rapid sa manance pt a putea recupera.
Am, nu-i problema, am plecat pregatita de acasa, da' tamponul cand il faceti? Pai, care tampon? Eu ma uitam la ele, ele se uitau la mine... doctorita uitase sa-i dea trimite si pt tampon. A avut grija sa-mi zica mie ca trebuie facut, da' hartia nu mi-o scrise...
Ma rog, le zic ca-l platesc, nu-i nicio problema si cu 10euro in sus si-n jos, acum ce m-ai conta. Au fost asa de dragute... l-au chemat pe doctorul de la ele din laborator si el ne-a facut trimitere pe loc. Am ramas supersurprinsa, sincer nici nu-mi venea sa cred. Asa da, oameni!
Dupa ce a papat un pic, ne-am imbracat si hai la autobuz, cu viteza spre casa. Maaammmaaaa mea, mi s-a plostit deodata si se transforma intr-o baleguta... incepeau sa se cunoasca efectele. Sa ma fi vazut cu ea in brate alergand de la un autobuz la altul... ea era ca o mumie, somnolenta, plangacioasa. Mi se rupea inima... pana la urma am ajuns acasa, cu ea toata inlacrimata.
De cand am ajuns acasa mananca intr-una...m-a speriat: un iaurt, lapte cu cacao, o farfurie de ciorba de burta cu painica. A inceput sa-si revina. A inceput iar sa faca prostii... mai bine asa, da' sa nu-i spuneti, ca iar si-o ia in cap.
Va pupacesc! Ma duc sa ma cert cu ea, ca trebuie sa doarma... sper sa castig batalia.

Imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asta;bine ca a luat sfarsit episodul de astazi si sa speram ca cele care vor urma , vor fi happy! :(( Tin pumnii,! sa iasa bine rezultatul analizelor!
M-a bucurat faza cu nenea dr. omenos, bravo lui :tongue3:

#12532 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 06 February 2012 - 02:18 PM

Mama, cat ati mai scris pe aici, nu am putut sa citesc tot!

Eu am avut copilul cu mine la servici ca sa isi scoate ceva la imprimanta si mama constiincioasa l-am trimis la scoala si taman la ora 12,00 (copiii intrand la cursuri incepand cu ora 12,00) anunta la radio ca nu se duc copiii nici azi, nici maine la scoala. La TV nu a anuntat, acolo doar atat arata: "Guvernul Boc a demisionat" si mi-am facut niste nervi, acum copilul este in sfarsit acasa (dupa niste peripetii cu mijloacele de transport)si se bucura de o zi si jumatate de vacanta.

O zi buna va doresc in ciuda codului galben, portocaliu sau mai stiu eu ce culoare!
GEORGIA

#12533 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 February 2012 - 02:20 PM

Ziua buna doamnele mele .
Sorina , mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit patania . Eu stiu ce inseamna sa fii martor la chinul copilului tau , mi se strange inima numai cand ma gandesc :occasion14:
La mine s-a mai potolit frigul , azi-maine , ca de poimaine iar vine ...cica .
M-am apucat de dimineata sa fac placinta cu mere a la Pisco' , numai pataniia . Prima ...nu am smantana , ca deh , la mine mereu e asa , cand am una , nu am alta . Mi-a fost lene mare sa ies dupa smantana asa ca am pus iaurt .A doua ...ma apuc sa dau merele pe mandolina , pe "julienne" ( am avut fitze in cap de dimineata , nu am putut folosi razatoarea ) , dar nu folosesc aparatoarea de degete si reusesc sa-mi tai degetul mare ...juliene ce-i drept :sad3: ( acu' rad , atunci nu prea vroia nimeni sa fie in preajma mea ) . Pansez degetul si folosesc aparatoarea :scratch: Pana la urma placinta e buna rau si am facut din aluatul ramas si niste biscuiti-pisici .

#12534 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 February 2012 - 02:31 PM

Zoazorel,la multi ani si toti frumosi,banosi si ce mai vrei tu! :occasion14:
Foxyy,vroiam si eu sa-ti zic de poze la Royal,dar nu stiam daca ai facut si nu am vrut sa te mai chinui.Asa ca le-astept si eu ,daca tot le ai.Al meu tort e deja in faza de cumparat ingredientele necesare.. :scratch:

Sorina,sper sa nu fie ceva grav si e bine ca mai sunt oameni buni,care se sensibilizeaza macar la copii.Sanatate multa!
Eu aici mai ca n-a trebuit sa ma pun in genunchi sa-mi faca niste analize,de parca le-ar plati din buzunarul lor.Sper sa n-ajung veci pe la spitalele de-aici si niciunde.

Izuk,placinta cu mere zici...mmmm.Dar nu vreau,daca-i cu peripetii de 'degete julienne'.Si eu ma tai mereu cu razatoarea,nu stiu cum fac,dar reusesc mereu.Daca am de dat mai mult,folosesc pe cea electrica,dar uneori daca am doar un morcov,sau altceva il fericesc pe-al meu,daca-i acasa.El nu se taie niciodata(bine,se zgaraie mereu cu altele).

#12535 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2012 - 02:39 PM

Ellani , degetul nu e in placinta :occasion14:

#12536 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2012 - 02:40 PM

Sorina, sanatate maxima la cea mica si voua .
Sanatate la mari si mici, si numai bine. ia sa vedeti poze *furate * de la jurnalul local ....pe malul lacului inafara de satul meu.

Fisiere atasate

#12537 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 06 February 2012 - 03:00 PM

sorina, multa sanatate celei mici Imagine postata

izuk, alea sunt cele mai bune mancaruri, cele "muncite" :occasion14: eu nu refuz o feliuta, daca ne aduci la han Imagine postata

vai, stella, ce-i acolo!!!

#12538 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 February 2012 - 03:22 PM

Sorina, sanatate multa puiutei :occasion14:

Aoleu Izuk dragule, tu a vrut sa faci placinta cu carne :scratch:

Tare frumos la tine Stella :sad3:
A cat is a friend fur-ever !

#12539 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2012 - 03:33 PM

Vezi postareaboni, la 06 February 2012 - 03:00 PM, a spus:

izuk, alea sunt cele mai bune mancaruri, cele "muncite" :sad3: eu nu refuz o feliuta, daca ne aduci la han Imagine postata

Cu mare drag

Fisier atasat  placinta cu mere Lia 2.JPG (95.28K)
Number of downloads: 0

Vezi postareaUma, la 06 February 2012 - 03:22 PM, a spus:

Aoleu Izuk dragule, tu a vrut sa faci placinta cu carne :occasion14:

Cam asa ceva :scratch:

#12540 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2012 - 04:20 PM

Sorina multa sanatate fetitei tale!
Stella, par ireale pozele alea, n-am vazut niciodata asa ceva, de basm!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 625
  • 626
  • 627
  • 628
  • 629
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul