Gelutza, la 08 February 2012 - 12:20 PM, a spus:
Buna ziua, hangite sagalnice si harnice!
Mi-e tare rauuuu, acum am coborat din pat, am avut o noapte tare grea...cu toata frectia nocturna si tot ce am inghitit nu am scapat de frisoane, febra, 39,5 la un moment dat, simteam ca mai am putin si delirez...mi-a scazut pana la urma febra, acum am 37,8, fata de ce a fost..doctorul de fam. nu e azi la cabinet, tusesc de duduie peretzii; mi-a pus sotzul miere intr-o ridiche neagra sa beau si sirop de-asta, o astept pe cumnata mea cu supa calda. A iesit sorele si aici dar bate un vant napraznic si gerul e tot ger.Tot judetul e izolat, nu se circula, mama mea e singura si nu putem ajunge si la dansa, vb.la telefon, e sub zapezi, dar si-a facut painita calda...
Nu pot sa sed in fund, ma dor toti muschii, oasele si ce-o mai fi pe langa ele, beau siropul ala din ridiche si niste ceai din termos lasat de legitim si ma bag in plapumioara, astept zile mai bune si cu soare cald, nu vreau amageli cu dinti!
Pupaceli virtuale,asa, virushii nu se pun!
Imi pare tare rau ca te-a luat asa o raceala sau vreo gripa, viroza, cine stie ce mai bantuie. Dar pliculete pentru raceala si gripa ai luat? eu cu alea m-am pus pe picioare cand am avut febra, durere de oase, muschi, nas infundat si toate cele.
Sper sa isi mai revina vremea!
Pupaceli si tie si multa sanatate!