Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 639
  • 640
  • 641
  • 642
  • 643
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#12801 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 February 2012 - 01:27 PM

Vezi postareaany_annette, la 08 February 2012 - 01:08 PM, a spus:

Dani, tigelle am mancat si eu la Bologna, numai ca le-am taiat si le-am umplut cu salam, mortadella, etc.
Arata toate minunat, iar pastele sunt super!

Tigellele (painicile) le-am luat gata facute din supermarket si acasa eu nu le-am taiat, dar tot asa cum le.am mancat acolo, le-am incalzit si am pus pe ele branzeturi si mezeluri cumparate de acolo.
La paste am pus un sos de funghi porcini gata preparat pe care l.am luat din supermarket si pe el si prima oara am luat si crema de balsamico ... bun la ornat ... desi gustul asta dulce-acrisor e divers de cel de balsamico pur...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#12802 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 01:28 PM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2012 - 01:07 PM, a spus:

Uauu Dani' ce festin!!! :hug:

ia de serveste cu incredere, totul e de la mama lui. Am vazut ca si tu ai fost fericita sa primesti pachet din italica, si cred ca iti mai aduce si mamitza, am citit ca a ajuns cu bine, Doamne Ajuta!

#12803 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2012 - 01:37 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2012 - 01:25 PM, a spus:

sunt cumparati canolli. E un desert traditional in Sicilia, poate Any iti poate da mai multe info, nu stiu dac se pot face in casa ... , dar romanii sunt inventivi si romancele destoinice :hug:

M-am documentat. Multumesc frumos!
GEORGIA

#12804 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 February 2012 - 01:49 PM

Dani, crema aia de balsamic e buna de pus si peste friptura, salata.

#12805 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 08 February 2012 - 01:52 PM

Nu mai pot sa stau in pattt, ma mai ridic si mai dau pe la han, desi vad in cruci! :(
Sa stiti ca m-am tratat cu de toate, am luat antipiretice, am avut si coldrex, pliculete, ceaiuri unul dupa altul, m-am imbracat bine, am transpirat, m-am schimbat, dar nu ma impac deloc cu statul in pat, e o mare pedeapsa pentru mine, woww, nu va puteti imagina!
Si nici nu pot citi, imi curg ochii, asa ca sunt full de atatea stiri, am invatat noul guvern pe de rost, :hug: bleahhh...am castile, ascult muzica anilor 80, dar tot greu trece timpul.
Oana m-a facut sa ma gandesc la o surpriza pentru dragobete,dar de cate ori pun de gand ceva"tare" mi se intampla ceva rau...anul trecut fug eu de la munca sa ajung mai repede, cumpar sampanie si dau talpa sa ajung inaintea legitimului sa-l surprind...si l-am surprins...am luat o amenda de circulatie cat mine de mare fiindca circulam in localitate cu 90 la ora( nu in oras, fusesem la un abator dupa cotlet proaspat), norocul meu a fost un fin politist care a mai indulcit-o dupa un telefon, banii ca banii, dar punctele ma omorau!
Acum doi ani, tot asa nu am ajuns la cina roamntica visata, tot traficul a fost de vina, mi-a sterpelit un tir mare oglinda si era sa ma arunce in raul Ialomita si dupa ce ca nesimtitul ma depasea pe pod, a incercat si sa ma intimideze, sa nu-mi dea asigurarea...a trebuit sa chem politia, ce intelegere amiabila, el o tinea una si buna cand a vazut ca masina este pe numele meu"daca ti-a cumparat barbate-tu masina de ce nu ti-a facut si Casco?"
Eu nu am vrut sa spun ca am Casco, a facut-o, sa plateasca si pana nu s-a facut cercetarea corecta nu m-am lasat, ce daca eram femeie si ei, toti, barbati!Dar s-a dus naibii cina, am ajuns acasa dupa opt seara, omu' ma daduse la disparuti :hug:
Nu mai planific nimic, vad eu cu ce il surprind, nu neaparat cu o masa...o sa va spun!
In ziua aia nici nu voi mai iesi in trafic, sunt superstitioasa!
La cat mi-e de foame, ca nu pot inghiti, as musca din monitor cand vad ce puneti, of, of, of, rau e numai cu ceaiuri!

#12806 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 08 February 2012 - 01:57 PM

Off,off Gela
eu nu mai imi fac planuri demult ca niciodata nu mi se indeplinesc ,da absolut niciodata asa ca am invatat sa nu mai imi fac planuri :hug:

#12807 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 February 2012 - 02:41 PM

Gelutza, ai grija de tine! Imi pare rau...

Pe mine iar ma ia cu durere de cap...
Aseara am dus-o pe Giulia la pediatrul ei si bine-inteles ca eu sunt aia nebuna, ca Giulia nu are nimic. Normal ca sunt fericita ca sunt nebuna, las' sa fiu nebuna si Giulia sa stea bine.
Am plecat fericita de la el...chiar daca increderea mea in el e mult sub 0%.
Asa ca o trimit azi la scoala.
Ma apuc de curatat soba, bag aspiratorul si cum trebuia sa plec cu treaba la oras, imi iau talpasita spre autobuz.
Clasic... pierd autobuzul. Acum, zic, daca tot sunt afara, hai sa ma duc sa iau mascarpone (ca vreau sa fac tiramisù).
Uitai sa va zic ca am schimbat operatorul telefonic (celular), da' am precizat ca vreau sa-mi pastrez vechiul numar. Azi avea loc transferul efectiv. Mai de dimineata imi sun soata... care nu raspunde. Nu era un problema asa mare... ma va suna el dupa, asa ca mi-am vazut de treaba in continuare.
Revenind la mascarponele nostru... eram la casa plateam, cand ma suna soata.
- Ciao, iubire! zic eu
... la care el: - Da' ce numar ai?
- Cum adica ce numar am? Numarul meu!
- Ei nu, eu am gasit ca m-a sunat un numar necunoscut si am telefonat sa vad despre ce e vorba.
- A, buuuun...
Concluzie: nu mai aveam numarul meu... Sa o iau razna cand mi-am dat seama.
Sa nu ziceti la nimeni, da' m-am si distrat o leaca... am sunat ceva prieteni si am facut un pic misto de ei. Raspundeau toti asa seriosi, nu stia nici unul despre ce e vorba...
Revenind... acum, daca tot am pierdut autobuzul pana venea celalalt, hai sa sun la omuletii cu celularul. Am rezolvat problema... urmeaza ca undeva pe ziua de azi sa-mi recuperez vechiul numar.
Alta problema rezolvata. Hai la autobuz. De data asta nu l-am mai pierdut.
Si ajunge taranul la oras... si uite asa ajunge degeaba, ca acolo unde aveam eu treaba aveau program dupa-amiaza pe ziua de azi. Ghinionista... de unde sa stiu eu ca astia au schimbat programul de la inceputul anului?
Asta e, am invatat sa le iau cu filozofie... da' acum ce fac eu pana la urmatorul autobuz?
Tot sunt sconturi, hai la caldura prin magazine. Am profitat de ceva oferte superfaine si acum ma intorceam spre statie, cand surpriza imi suna telefonul.
Waw, ce rapiditate, zic, gata am revenit la vechiul numar. Da', vezi sa nu, era soata care-mi aducea la cunostinta ca a fost sunat de la scoala de la Giulia... are 39°C.
Sa innebunesc...
Si uite asa am incalecat pe-o sa si v-am zis programul meu pe dimineata aceasta.
39°C, din nou, dupa ce aseara cretinul a consultat-o si a zis ca nu are nimic... ziceti voi sa nu ma duc sa-l spanzur?
Astept rezultatele vineri si dupa aia am sa ma duc la el transformata in balaur.

Ps... Any, n-ai scapat de bataita...
Sorina

#12808 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 08 February 2012 - 02:56 PM

ioi ce peripetii :hug:

n-apuc sa scriu mai mult, doar sa va doresc multa sanatate tuturor Imagine postata

#12809 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 February 2012 - 03:02 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 08 February 2012 - 02:41 PM, a spus:

increderea mea in el e mult sub 0%.
Giulia... are 39°C.
39°C, din nou, dupa ce aseara cretinul a consultat-o si a zis ca nu are nimic... ziceti voi sa nu ma duc sa-l spanzur?

Sorina, imi pare tare rau de pb pe care le ai cu fetele, in special cu cea mica
dar nu ai alt pediatru in apropiere? schimba-l daca poti, nu are rost sa te chinui si tu si piticele
va pup si va doresc sa treceti de probleme (toate) cu bine
fiica dacilor

#12810 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 03:07 PM

Geluta, numai bine si sanatate

fetelor, ati vazut-o azi pe Angel? oare ce face? am visat azi noapte ca va naste peste zece zile (rasfoiam - in vis -un fisier in care erau trecute toate gravidutele, fiecare cu cate zile mai are pana la eveniment, dar tin minte numai la Mirela :hug: )
fiica dacilor

#12811 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 03:22 PM

Vezi postareabristena, la 08 February 2012 - 03:02 PM, a spus:

Sorina, imi pare tare rau de pb pe care le ai cu fetele, in special cu cea mica
dar nu ai alt pediatru in apropiere? schimba-l daca poti, nu are rost sa te chinui si tu si piticele
va pup si va doresc sa treceti de probleme (toate) cu bine

Am mai vorbit eu mai demult despre el... nu pot sa-l schimb, ca l-as fi schimbat de vreo 5 ani. Am avut probleme si cu Mara, si de atunci m-am luptat sa-l schimb.
Cum functioneaza: te duci la 'distretto' si ceri lista cu doctorii care au locuri libere. De acolo iti alegi unul si problema in teorie e rezolvata. Buuun, doar ca sunt doar alti 2 pediatri cu locuri libere, care sunt la fel ca al meu... si ce fac, aceeasi Marie cu alta palarie. Pe asta-l stiu deja de 7 ani, am invatat cum sa-l iau... concluzie imi tin raul, nu-l schimb cu altul.
Ar mai fi o solutie, doar ca a fost foarte folosita in trecut iar acum ceilalti pediatri nu mai sunt de acord. Adicatalea, tu te duci la dr. care-l vrei si-l rogi sa-ti semneze cererea. E obligatorie pt doctorii care au lista plina.
La inceput au facut-o, doar ca acum au inceput dr-ii cretini sa faca galagie si acum nu o mai fac... sau o fac doar in cazuri exceptionale.
Eu am incercat, da' mi-a zis ca ma ajuta cum poate dar nu-mi semneaza cererea.
Ce-mi ramane de facut, cand am probleme ori ma duc de urgenta la spital, metoda care am aplicat-o cu succes la Mara, sau dau telefon pe contratura cretinului, prezint problema, si daca accepta sa mi-o primeasca zbor cu copila la doctorita la care visez sa ma transfer.
Mai mult de atat nu pot sa fac... doar sa ma duc la privat, iar asta momentan nu pot sa-mi permit.
Sorina

#12812 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 03:41 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 08 February 2012 - 03:22 PM, a spus:

Am mai vorbit eu mai demult despre el...

am inteles acuma, nu stiam de chestiile astea, se pare ca fiecare regiune, provincie, asl/usl are legile ei :hug:

si eu am avut probleme de sanatate cu fiul meu cand a fost mic, bronsite, bronhopneumonii - ca el cu rosu-n gat nu se incurca, sarea direct la alea grave - am fost norocoasa ca dupa trei ani consecutivi de mers la mare, plimbari seara pe faleza sa respire aerul ionizat (ar fi fost bine si dimineata, dar dormea sora-sa si nu o puteam lasa singura in camera la hotel) s-a imunizat si nu a mai avut probleme, dimpotriva, iarna, dintre toti copiii care se jucau in fata blocului, era ultimul care intra in casa - cu circ si scandal, ca el mai vroia la joaca si zapada - si cand il dezbracam de salopeta de iarna stateau pantalonii in "picioare", plini de gheata si de zapada inchetata, dar nu s-a mai imbolnavit niciodata, raceli, gripe usoare da, dar atat.

sper sa creasca si fetitele tale putin si sa nu mai aiba astfel de probleme. si mai cred ca si clima de acolo isi spune cuvantul.
fiica dacilor

#12813 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 08 February 2012 - 03:57 PM

Salut din nou!
Gelutza, ce rau imi pare sa aud ca esti bolnavioara!
Uite, poate te ajuta ciorbita mea cu afumatura si zama de moare!

Fisier atasat  ciorba afum.jpg (44.53K)
Number of downloads: 0

Sorina, ma doare sufletul sa stiu ingerasul pitic bolnavior!
Sanatate va doresc!
Am tocii Cerrulinei in cuptor.Mai vin!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#12814 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2012 - 03:57 PM

Gelutza, sanatate multa - o supa de pui, facuta din oase multe (ca acolo cica sta secretul...adica de acolo isi ia supa ceva care ne face bine la raceala)

Sorina, da, sa-l spanzuri pe medic...cand esti tu ca om mare bolnav e una, cand insa ii vezi pe pici ca sunt bolnavi, ti se rupe inima :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#12815 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2012 - 04:36 PM

Sorina, sanatate multa la bolnavioara si tie putere!
Experiente de astea cu medicii am avut si noi din nefericire, asa ca te inteleg perfect.

Gelutza, sper ca pana maine sa te faci bine, ca nu se mai poate asa!
GEORGIA

#12816 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 08 February 2012 - 04:39 PM

Sorina, sanatate multa Giuliei !
Gelutza, la fel, insanatosire grabnica!

#12817 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 04:55 PM

Va multumesc, fetelor!

Intr-adevar si clima de aici accentueaza chestiile astea...e prea multa umezeala. Doar ca ele sunt nascute aici, ar trebui sa fie un pic mai rezistente, no, glumesc si eu...
Cand imi aduc aminte cat am tras cu Mara ma apuca spaima. La 3 ani cand a inceput scoala statea doua saptamani acasa si una la scoala, anul urmator a inversat raportul, deabia la 5 ani a inceput sa se dea pe brazda. Chiar, in ultimul an de camin nu-mi aduc aminte sa fi lipsit vreo data.
Si noi am facut la fel ca tine... mers cu ele la mare. Sa stii ca intr-adevar s-a vazut diferenta, de la an la an a fost mai bine.
Acum s-a trezit si are niste obraji rosii ca focul. Ea e activa, a cerut de mancare... e una care duce boala pe picioare. E mai puternica decat Mara in chestiile astea. Ramane de vazut cum evolueaza.
Va pupacesc!
Sorina

#12818 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 05:07 PM

Doamne, dar cat ati scris! am citit asa pe o diagonala ... pe cealalta, poate reusesc la pensie ...

Incep prin a ura Zoazoricai multa, multa sanatate, ca daca avem sanatate restul le rezolvam pe toate! In al doilea rand sa ai noroc si sa fii la fel de optimista si vesela precum te stiu! In al treilea rand sa fii inconjurata de oameni dragi si de prieteni, sa fii bucuroasa si fericita! Si-n rest tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Sorina, imi pare tare rau pentru ce ai patit cu Giulia, dar sa faci reclamatie medicului nu se poate si astfel sa reusesti sa te muti la dr la care doresti? In alta ordine de idei, nici nu ma mir ca ai slabit 35 kg si mai bine, la cati km faci pe zi cu bici. Io 10h in fund pe scaun, apoi bag dosul in masina, cobor la poarta: RUSINICAAA MIE! BRAVO TIE! Dar si pe ninsoare si ger? Asta iti poate cauza la caile respiratorii ma gandesc. Sa fii un pic mai cuminte cand e ger si sunt precipitatii.... parerea mea!
Multa, multa sanatate Giuliei! Fetele tale sunt 2 frumoaseeeeee :hug: ! dulci foc! Ce face acum pitica? e mai bine?

Geany, are Fox dreptate, ai iesit zuper in toate ipostazele ! Misto te-a suprins in instantanee, dar nici aia cu Michael Jackson nu e de sa te poti abtine de ras!!!! Bub :( imbujorat la zapada este atractia hanului! mai baga! Vreau si eu placinta cu ceapa, arata excesiv de imbietor! nici nu vreau sa ma gandesc ...

Oana, in primul rand te felicit :hug: pentru cele 7 zile de privatiuni si mai ales pentru ca te iubesti asa luminoasa la chip, cu celulita fugita si pielea radioasa. BRAVO-BRAVO DE 3 ORI!!!
In al doilea rand, sa stii insa ca nu-i de ajuns :( ! dupa detoxul de 7 zile doar fructe si legume, nu aveai voie sa bagi 3 felii de mac-mac, trebuie sa tii 3 sapt de detox alla Dex! adica ai voie si peste, carne slaba, dar no no no dulciuri, cocareala, patiserii si aditivi! Go back to Dextox! :( Daca in perioada asta nu ma pot tine de treaba, macar sa fiu cerberul cui vrea sa obtina rezutate, eu te incurajez sa mai faci. O sa vezi ca vei scapa definitiv de acnee, cum ti.am promis ca scapi si la 7 zile de detox draconic. Acum stii, cum isi mai fac de cap pe fata ta, bagi 1-2 zile doar de fructe si legume! Si in general lasa porcariile de-o parte, ca pielea ta nu le iubeste ... Stiu ca la noi poftele sunt devastatoare :( Compatimesc cu tine, dp asta dv.
In al treilea rand, pozele cu fetele m.au topit! Sunt niste frumoase, cum s-au culcusit ele pe scara! Si a mea se culcuseste pe jos pe parchet, mai nou :( Mai pune poze ca ne infrumusetezi ziua!

#12819 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 05:14 PM

Fox, stau intre MegaImage din Titan si piata Minis si mai am inca branzeturi, pofeteste de croieste-ti drum prin zapada. Beletul a fost cu Alitalia, max 23 kg, cel mai mic extrabagaj de plata este 55 eur!!! :hug:
Iau eu bonusul carliontat de la pian la pupat pe ambii obrajori si fur si o felie de roayala, daca o mai fi ramas ceva ...

Zozo, iti cedez antipastele pentru o zi, alege tu cand! vii la mine? o scoti in parc? sau o aduc la dumneata? sau stiu ce rucsac sa pregatesc . :hug:

#12820 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 08 February 2012 - 05:23 PM

Gela draga, multa sanatate , sa recuperezi cat mai rapid. La fel si Giulia, draga de ea.
Mai da tembeli dr mai sunt pe lume ofofofffffffff.
La noi in urbe tot frig si polei pe jos unde nu e curatat .

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 639
  • 640
  • 641
  • 642
  • 643
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul