Doamne, dar cat ati scris! am citit asa pe o diagonala ... pe cealalta, poate reusesc la pensie ...
Incep prin a ura Zoazoricai multa, multa sanatate, ca daca avem sanatate restul le rezolvam pe toate! In al doilea rand sa ai noroc si sa fii la fel de optimista si vesela precum te stiu! In al treilea rand sa fii inconjurata de oameni dragi si de prieteni, sa fii bucuroasa si fericita! Si-n rest tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Sorina, imi pare tare rau pentru ce ai patit cu Giulia, dar sa faci reclamatie medicului nu se poate si astfel sa reusesti sa te muti la dr la care doresti? In alta ordine de idei, nici nu ma mir ca ai slabit 35 kg si mai bine, la cati km faci pe zi cu bici. Io 10h in fund pe scaun, apoi bag dosul in masina, cobor la poarta: RUSINICAAA MIE! BRAVO TIE! Dar si pe ninsoare si ger? Asta iti poate cauza la caile respiratorii ma gandesc. Sa fii un pic mai cuminte cand e ger si sunt precipitatii.... parerea mea!
Multa, multa sanatate Giuliei! Fetele tale sunt 2 frumoaseeeeee

! dulci foc! Ce face acum pitica? e mai bine?
Geany, are Fox dreptate, ai iesit zuper in toate ipostazele ! Misto te-a suprins in instantanee, dar nici aia cu Michael Jackson nu e de sa te poti abtine de ras!!!! Bub

imbujorat la zapada este atractia hanului! mai baga! Vreau si eu placinta cu ceapa, arata excesiv de imbietor! nici nu vreau sa ma gandesc ...
Oana, in primul rand te felicit

pentru cele 7 zile de privatiuni si mai ales pentru ca te iubesti asa luminoasa la chip, cu celulita fugita si pielea radioasa. BRAVO-BRAVO DE 3 ORI!!!
In al doilea rand, sa stii insa ca nu-i de ajuns

! dupa detoxul de 7 zile doar fructe si legume, nu aveai voie sa bagi 3 felii de mac-mac, trebuie sa tii 3 sapt de detox alla Dex! adica ai voie si peste, carne slaba, dar no no no dulciuri, cocareala, patiserii si aditivi! Go back to Dextox!

Daca in perioada asta nu ma pot tine de treaba, macar sa fiu cerberul cui vrea sa obtina rezutate, eu te incurajez sa mai faci. O sa vezi ca vei scapa definitiv de acnee, cum ti.am promis ca scapi si la 7 zile de detox draconic. Acum stii, cum isi mai fac de cap pe fata ta, bagi 1-2 zile doar de fructe si legume! Si in general lasa porcariile de-o parte, ca pielea ta nu le iubeste ... Stiu ca la noi poftele sunt devastatoare

Compatimesc cu tine, dp asta dv.
In al treilea rand, pozele cu fetele m.au topit! Sunt niste frumoase, cum s-au culcusit ele pe scara! Si a mea se culcuseste pe jos pe parchet, mai nou

Mai pune poze ca ne infrumusetezi ziua!