Daniella, la 09 February 2012 - 08:30 PM, a spus:
Foxyy, la 09 February 2012 - 08:18 PM, a spus:

Cat de bine te-nteleg........

Si eu devoram cartile in copilarie / adolescenta.........

+1!!!
io chiar nu pot sa inteleg ce se intampla?!!!?!??!!!
citeam ca apucata de streche! si noaptea sub plapuma...pan' la ziua ... ! nu lasam carta din mana, pana nu o dovedeam! asa am devorat toata biblioteca tatei, peste 1000 de titluri pana la 14 ani, apoi am inceput la liceu ceva schimburi, dupa care ... acu'mai nika! ... nici macar o revista de femei
aseara ne uitam cu sotul la "cireasarii" (mi-am facut o colectie de filme romanesti, mai vechi) si exact asta povesteam, cum nu mai apucam sa citim nimic. eu doar in concediu citesc, dar atunci citesc ca apucata

. asta vara, la mare, am citit 3 carti in 2 saptamani
Geany, la 09 February 2012 - 10:12 PM, a spus:
Poza facuta acum la ora asta ...
vroiam sa sar cu gura

si sa zic: ce cauta Bub treaza la ora asta? da' pe urma am vazut ca a mai trecut mult pana sa ajunga in pat. cum il trezesti dimineata?
Daniella, la 09 February 2012 - 11:11 PM, a spus:
Am inceput sa pricep si eu care e treaba: vai de parintii care nu asculta de copii! Au atatea metode sa isi vand a dorintele ca e practic imposibil sa nu cazi intr-una dintre capcane!

Te inteleg perfect!

mai, nu vreau sa fiu lupul moralist, dar nu va vad bine. copilul testeaza limitele, e normal. dar limitele alea le stabilesti tu, parintele. si tebuie sa te tii de ele. nu ii va fi bine nici copilului mai incolo, in viata, cand va fi invatat ca orice i se cuvine.
alimocanu, la 09 February 2012 - 11:47 PM, a spus:
Boni si celelalte care mai sunteti... va trimit un gand bun si-o imbratisare virtuala! V-am pupat... si ca de fiecare data, imi doresc sa fiu ceva mai activa pe forum...
pupaturi si imbratisari inapoi
Mirela, ica putin mai ai si cunoastem si noi noua fetita cangurita
multa sanatate in continuare.
ce mese intinse pe aici! multumim frumos hangitelor de servici. iau cate putin din fiecare ca sunt imbietoare.
sa aveti o zi frumoasa