Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13161 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 03:45 PM

Vezi postareaalimocanu, la 09 February 2012 - 11:47 PM, a spus:

Buna seara tarzie doamnelor. De vreo 2-3 zile citesc pe apucate in timpul liber, doar doar ajung la zi. Vad ca se dezbat tocineii, eu ii stiiu din zona Bucovinei ca fiind un fel de chiftelute din cartof ras, ou,faina, usturoi, sare piper si prajiti in ulei, serviti ca atare sau cu smantana. Am facut si eu ieri si pana sa ii termin de prajit imi venea sa plang... niste labute m-au furat de aproape tot ce reusisem eu sa combin:)
Frumosi copii aveti. Geany, bub imi aminteste de un verisor de-al meu cu fatzuca aia ranjita si cu gropita din barba.(ador gropitele di barba).
Oana, daca vezi ca fetita e inclinata spre gimnastica ar fi pacat sa nu incerci sa obtii ceva productiv din asta.
Fiu-meu e pasionat de dans.... danseaza de pe la 9 luni(bine.. atunci doar se batzaia in patut)... ii place muzica asta de.. strada, hip hop, rap... si l-am dat la dansuri, imi salta inima cand imi spun instructorii ca e un talent nativ... In magazinele unde este muzica, mai ales daca e ceva ce ii place lui, incepe sa danseze si imi zice... "mamiii, nu pot sa ma opresc", suntem deja cunoscuti aici in urba pentru copilul meu miscaret.
Daniela si Foxy.. dati carti si la altii, oropsiti de sorti:) ca sa mai scot si eu la iveala cate-o bucata de minte:)
Fetelor cucuietelor... Gelutza, Sorina cu fetita, va doresc sanatate. As vrea sa va nominez pe toate.... caci va cunosc atat de bine... Moatza, Any, Lili, Stella, Zozo cea vesnic zambitoare si care se considera o norocoasa chiar si cu trezitul la 4:30(sa-mi dezvalui din secretul tau... sa-mi gasesc si eu multumiri de genul asta:)), Boni si celelalte care mai sunteti... va trimit un gand bun si-o imbratisare virtuala! V-am pupat... si ca de fiecare data, imi doresc sa fiu ceva mai activa pe forum... timiditatea insa nu ma lasa:)

Edit.: Posed si eu un Kenwood, pe care mi l-am luat din primii bani castigati de mine in Italia:) si de care sunt mandra, singurul inconveninent e ca fuge cand are cantitate mare de aluat si viteza mare... dar de altfel, este adorabil.:)

multumesc de incurajare

Te pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#13162 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 03:49 PM

Vezi postareaFoxyy, la 09 February 2012 - 11:48 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 09 February 2012 - 11:29 PM, a spus:

sa stii ca fiica-mea are boala sa pupe picioarele! nu'sh de unde i-a venit, probabil ca eu cand o schimb o pup la talpite si rad ... cand ma prinde in picioarele goale si ea vrea sa faca la fel! asa ca daca treci pe la noi si picioarele dumitale sunt asigurate!
Maine ma apuc si eu de carte!

No, sa-mi scot sosetele la interval si sa ma pregatesc sa va vizitez :)
Mi-ai amintit de un nepot de-al meu, care era maniac pe la un an: cum vedea niste talpi (goale) la interval, dadea atacu' asupra des'telor mari........ cu cei 4 coltani din dotare... :)

ha,ha! deci nu numai fetita mea cea mare pupa picioarele , haha!! Ea tot a vazut la persoanele care veneau sa o vada pe pitica cand era mica si multi o pupa pe piciorute sau manute ca nu vroiau sa o pupe pe fata pe buzite- ca acolo pupa mami......
ReteteFamilie.com

#13163 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 03:56 PM

Vezi postarearalesu, la 10 February 2012 - 04:40 AM, a spus:

buey, ma oftic! iar sunt singura pe-aici pe la han!
Eu si cu un vizitator anonim care nici ala nu vrea sa vorbeasca!

N-am si io cu cine :) , cu cine :) si cu cine :) in sera asta!
Oanaaaaaaa! Umaaaaa! Haideti fetelor si voi p-aici, nu ma lasati singura sa reprezint bravul continent hamerican la ora asta tarzie!

tu cand erai pe net aseara , eu eram in bratele sotului, deci?!... :D
cand doarme la oara aia stau si eu pe net daca nu, punem un film bun si ne uitam sau...

Pupici!
ReteteFamilie.com

#13164 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 04:03 PM

Vezi postareaAngel, la 10 February 2012 - 09:24 AM, a spus:

sotul meu nu cred ca e vreodata la timp, singura data a fost la timp cand ne-am casatorit, atunci l-am facut eu sa astepte vreo 20min de transpirase :) asa ca nu am sperante ca fasole sa vina mai devreme. as vrea dar m-as mira.

canguritele stau la racoare ca sant 39 afara si nu le las chiar daca vor, diseara pe racoare la mers pe plaja putin. mananca la covrigi de zor, ma bucur ca am facut cantitate dubla ca le plac mult.

maine ma duc sa-mi vizitez niste prietene de nu le-am vazut de luni de zile ca am avut doar o masna, acum o am pe a mea si sant free :)....daca m-ar auzi tata cum vorbesc, ca si cand masina a doua in familie ar fi cine stie ce necesitate mi-ar da vreo 2 pe schinare, aici insa e nevoie de masina indiferent ce zice lumea si.
cum el e cu treburile lui imi trebuie masina mea sa duc si sa aduc fetele de la scoala, chiar si paine daca vreau trebuie sa conduc sa cumpar.

voi santeti cu gemurile inghetate noi cu inghetata in mana :)...nu am mai facut supa falsa de burta ca e prea cald, nu merge. o salata diseara si gata, ei sa manance ce gasesc ca nu gatesc, racituri.

dedicatie si pentru voi

cred ca saptamana viitoare am 4 prietene in vizita, toate nastem in martie :D ele au baietei inauntru...as face tortul de lamaie al Oanei, prea arata bine.

si la noi este cald si bine, dar nu 39 grade, mai putine, vara e super cald dar acum e respirabil.
Este foarte bun tortul ,il recomand. Daca nu-ti plac torturile dulci ,asta e cel mai bun pt tine. Mie una nu-mi plac torturile prea dulci nu le pot manca. La orice reteta schimb cantitatea de zahar si pun pe un sfert. In mai toate retetele de dulciuri se exagereaza cu zaharul...
Eu foile le-am mai facut si cu mascarpone neavand unt si au iesit si asa, doar am pus un pic mai multa faina..

te pup!
ReteteFamilie.com

#13165 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 04:11 PM

Am ajuns la ultima pagina :) ..
La mine ploua si e bine ca temperatura. Am facut o mancarica multi legume si asta vom avea ca papa, am sa mai fac un ochi ceva... gata! intram in w-end nu mai gatesc..
Sorina, multa sanatate!

voi ce ati mai gatit?
ReteteFamilie.com

#13166 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 February 2012 - 04:56 PM

eu am zis ca nu mai gatesc nimic si ghici ce am pus la framantat?! Brezel!! ati ghicit! hm...mi-ati facut o pofta de ei, si mai trebuie sa le fac la fete ceva de rontait ca lor nu le plac chestii cumparate doar facute...mda..Erau in plan colaceii lui Geany, de acum ii voi face saptamana viitoare..

Acum cat sta aluatul la crescut ma duc la Mall.

Va pup!
ReteteFamilie.com

#13167 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 February 2012 - 04:56 PM

Eu nu reusesc sa razbesc cu cititul , daca lipsesc cateva ore , apar zeci de pagini :)

Bun , sa dau ziua buna mai intai .
Cum ziceam , nu stiu chiar toate evenimentele petrecute pe aici , dar o sa incerc sa citesc din urma cand am liniste .
Sorina , sper sa fie bine la doctor , sa ai vesti bune .
Azi am primit o invitatie pentru duminica , gazdele au un bebe mic de tot , cateva saptamani . Ma gandeam sa duc un "diaper cake " - tort din scutece ( suna ciudat romaneste ) , asa ca trebuie sa fug la cumparaturi . Sper sa-mi iasa , pentru ca va fi prima incercare .

#13168 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 February 2012 - 08:27 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 10 February 2012 - 02:31 PM, a spus:

Moata, zi-mi daca stii ceva de Florica (Mihailesti). Bunicul meu sta acolo... tata nu a mai reusit sa vorbeasca cu el de ceva timp...
Multumesc mult!

ce chestie! exact cand citeam postarea ta, la tv, pe Realitatea, a intrat cineva in direct si spunea ca in satul Florica nu se poate ajunge decat pe calea aerului, sunt blocati cu totii.
s-ar putea sa nu aiba curet, f multe localitati din judet nu au.

edit: Zice iar de Florica. e vorba de sat Florica, comuna Rosiori, jud Braila, scuza-ma!
Nu stiu de Florica Buzau.

#13169 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,583
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 February 2012 - 10:12 PM

Plec acum la doctor...

Da-mi de veste :tongue3:

#13170 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 10 February 2012 - 11:46 PM

Cioc,cioc, e cineva pe la han?
O bere, o visinata da cineva?

#13171 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 February 2012 - 01:03 AM

o bere,+ o bere= doua beri....si inca multe beri.... baute.
sau poate un conecel???

Fisiere atasate

#13172 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 11 February 2012 - 06:02 AM

Vezi postareaOana S, la 10 February 2012 - 03:56 PM, a spus:

Vezi postarearalesu, la 10 February 2012 - 04:40 AM, a spus:

buey, ma oftic! iar sunt singura pe-aici pe la han!
Eu si cu un vizitator anonim care nici ala nu vrea sa vorbeasca!

N-am si io cu cine :beer2: , cu cine :scratch: si cu cine :tongue3: in sera asta!
Oanaaaaaaa! Umaaaaa! Haideti fetelor si voi p-aici, nu ma lasati singura sa reprezint bravul continent hamerican la ora asta tarzie!

tu cand erai pe net aseara , eu eram in bratele sotului, deci?!... :love7:
cand doarme la oara aia stau si eu pe net daca nu, punem un film bun si ne uitam sau...

Pupici!

Cand doarme la ora aia stau pe net... cand nu doarme la ora aia stau tot pe net! dupa aia, mai vedem! :love7:

#13173 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 11 February 2012 - 06:09 AM

Vezi postareaAdriana, la 10 February 2012 - 11:07 AM, a spus:

Vezi postarearalesu, la 10 February 2012 - 04:46 AM, a spus:

Azi mami al meu mi-a facut budinca de paste cu branza si toci la cuptor. Ghiciti care-i una si care-i alta:

budinca e a doua
cum a facut tocii la cuptor?

Uite asa:
A uns un vas cu unt si l-a presarat cu pesmet. A pus un strat de cartofi rasi pe razatoare mare si scursi bine, un strat de compozitie formata din 2 oua + branza feta + branza cottage (in mor dormal ii face cu feta si cu putina smantana dar daca eu ma feresc de grasime multa, a pus mai putina feta si restul a folosit cottage 0% grasime). A continuat dupa aia cu straturile pana s-au terminat ingredientele. A acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-a dat la cuptor pana cand s-au facut cartofii. A scos folia si a mai lasat vasul in cupor cat sa se rumeneasca putin deasupra.

Mie-mi plac si facuti la cuptor, dar ii prefer prajiti, ca chiftelele, dar acum ma multumesc cu ce am voie!

#13174 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 11 February 2012 - 06:11 AM

Sorina, bine ca puteti vedea macar analizele online! Eu astept aici 3 saptamani pana vine rezultatul (care il aflu numai de la medic)!
Bafta multa cu fetita, sa nu aiba nimic grav si sa treaca repede! Tinem pumnii stransi stransi stransi!

#13175 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 11 February 2012 - 06:19 AM

Vezi postareaOana S, la 10 February 2012 - 04:11 PM, a spus:

voi ce ati mai gatit?

azi am facut:
- o supa crema de conopida + broccoli + cascaval ras
- un cratitzoi de 5ardei/10dovlecei/3rosii si 2gulii umplute (barabatul nu mananca ardei, Aura nu mananca decat dovlecei, mamei ii plac rosiile umplute dar nu dovleceii si eu mananc de toate! Ghiciti cine va manca guliile :tongue3: ?)
- piure de spanac cu ochiuri (Aura e pasionata acum de Popeye si m-a innebunit cu piureul de spanac!)

Dulce nika acum, poate o placinta cu branza pentru maine, daca nu mergem la ski.

#13176 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 11 February 2012 - 06:22 AM

Vezi postareamoatza, la 10 February 2012 - 08:27 PM, a spus:

Moata, zi-mi daca stii ceva de Florica (Mihailesti). Bunicul meu sta acolo... tata nu a mai reusit sa vorbeasca cu el de ceva timp...
Multumesc mult!

ce chestie! exact cand citeam postarea ta, la tv, pe Realitatea, a intrat cineva in direct si spunea ca in satul Florica nu se poate ajunge decat pe calea aerului, sunt blocati cu totii.
s-ar putea sa nu aiba curet, f multe localitati din judet nu au.

edit: Zice iar de Florica. e vorba de sat Florica, comuna Rosiori, jud Braila, scuza-ma!
Nu stiu de Florica Buzau.

M-am uitat si eu la stiri pe Antena 1, cred ca erau stirile de ieri seara! ce am vazut, m-a ingrozit! Nameti de 3 metri, tuneluri sapate ca in '54, oameni salvati cu elicopterul!

#13177 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 11 February 2012 - 07:14 AM

Buna dimineata la han
M-am strans si eu pe acasa, am incercat sa citesc din urma, mai mult in diagonala, ca de unde citesc 2 pagini apar alte patru scrise :tongue3:
Multa sanatate la bolnaviori mici si mari!!!

Va aduc o cafeluta si niste poze de pe meleaguri mai calde. Un weekend linistit si calduros sa avem!

Fisiere atasate

Imagine postata

#13178 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 11 February 2012 - 10:39 AM

Buna dimineata,
Stella, multumesc de cinste :tongue3:
Hazel , ce poze faine si tu arati foarte bine :scratch:
O zi buna va doresc

#13179 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 February 2012 - 10:48 AM

Buna dimineata, Hazel vad ca si la potughezi e recisor :tongue3:.
eu am facut odata o vacanta la sisimbra, peste pod de lisabona. mi-a placut grozav la lisabona, si
vreau sa ma reintorc...nu stiu cand :scratch:.
o zi faina la toata lumea. em o sa ma apuc sa fac o baclava pe maine :beer2: ca am nuci aduse de fratello .
au alt gust nenica :love7:.

#13180 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 11 February 2012 - 10:52 AM

Va multumesc, va multumesc!
Intr-adevar era rece si batea vantul tare, dar cand ghida a zis ca e cea mai rece zi de anul acesta, minima +1, maxima +9 si la Iasi erau -24, chiar mi-a venit sa rad :tongue3:
Si eu vreau sa ma intorc, dar vara, trebuie sa fie fain, iar portughezii sunt tare calzi si amabili.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic