Slava Domnului! Se roaga astia ai mei sa le mai fac cate ceva.
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 February 2012 - 09:45 PM
Postat 15 February 2012 - 09:47 PM
Postat 15 February 2012 - 10:07 PM
Da,mi-amintesc Any ce ziceai,pentru ca aveam eu un alt filing care-mi zicea ca nu prea se sparge lumea in figuri pe-acolo sa uimeasca cu mese intinse.Deci e clar,n-ai concurenta!
Cat despre botezul domnilor,sa-nteleg daca au pretentii si plangeri i le trimitem toate Daniellei.Glumesc,ca-s sigura ca stiu si ei de gluma!
Multumesc ,Daniella.
No,Pusa,'las' ca-i bravo dara ca a prins cel putin subtilitatea,nu stii cum putea sa zica c-a batut vantul pe la urechi de-a risipit informatia?
Postat 15 February 2012 - 10:14 PM
moatza, la 15 February 2012 - 09:45 PM, a spus:
Dumneata te pui la curent cu stiinta nutritionala, ultimamente, bag seama
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 February 2012 - 10:21 PM
Ellani, la 15 February 2012 - 10:07 PM, a spus:
Scumpa
dar cum vine asta cu botezul domnilor? daaaa ....trimiteti-i pe toti la mine! nu stiti ce m-am linistit de cand am citit cartea si ce ma mai enervam pana acum cnd auzeam moft fara a gusta macar
Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ?
Koralina, astept verdict final. Nu te mai vazui de luni, esti adancita in ceva anume? Eu mai am 9 pagini de citit si am devorat-o ca asa de putin timp liber pt ea am avut ... am fost tare infometata! asa imi pare rau ca se termina! dar o iau de la capt ...
#13566 Guest_Gelutza_*
Postat 15 February 2012 - 10:22 PM
Eu am ajuns acasa de o jumatate de ora pe ziua de azi...la serviciu nebunie...pe la zece am primit telefon ca in seara asta reluam repetitiile la dansuri(activez intr-un ansamblu)si am repetat pana a iesit "snur"asa cum ii place instructorului sa spuna cand nu gresim deloc!
Sunt asa de obosita ca nici nu pot sa mananc ...organismul meu nu si-a revenit inca dupa efortul fizic depus, trei ore am repetat fiindca avem spectacol pe 8 Martie.
Toata ziua mi-a fost dor de voi.
Oana, sa-ti traiasca jumatatea si sa fiti la fel de fericiti pana la adananci batraneti!Fumoase preagatiri! Asa ceva se intampla numai atunci cand sunt facute cu dragoste!
Vad ca picii au fost la inaltime astazi, ii pup pe toti ca tare-s gingasi!
As fi ingrata insa daca nu as recunoaste ca...poza cu sarmalele(, zoazo,
Sorina, Lili sa nu fiti suparate pe mine ca nu am postat reteta, nu am avut cand, nu am uitat insa de promisiune, este prioritatea numarul unu!
Apropos de discutia cu "d-l Ani"...noi avem un nene care ne ingrijeste contra-cost resedinta de vara si cand ma duc pe acolo fara soata ma intreaba"D-l Gelu nu a venit?" si nu doar o data, s-a repetat figura de mai multe ori in timp...asa ca, e patentata chestia!
Nu mai pot nici sa fluier, ma duc sa mananc si eu ceva, d-l Gelu a papat devreme,dar va trimit mai intai o sanioara plina cu pupici
Postat 15 February 2012 - 10:24 PM
Daniella, la 15 February 2012 - 09:37 PM, a spus:
Oana S, la 15 February 2012 - 09:31 PM, a spus:
Zoazo, imi este pofta de sarmale, ce ma fac? Eu nu fac asa ceva...greu cu poftele mele!
Bea e o dulce, si devine smecherutz si shotiutz. Pup la ea!
pupam Oana si fetele! poti sa faci sarmaua la metru, nu necesita munca de chinez
Am ras in hohote si inca rad la expresia " munca de chinez"
Da!! am vazut reteta, este in plan, cred ca saptamana asta...
Esti o dragalasa.Pup!
Postat 15 February 2012 - 10:33 PM
Oana S, la 15 February 2012 - 10:24 PM, a spus:
sa ma scuze fetele care sarmalesc si care sunt eroine
Morala: MAmadeus P. e un mare maestru!
Postat 15 February 2012 - 10:42 PM
Postat 15 February 2012 - 10:45 PM
Daniella, la 15 February 2012 - 10:21 PM, a spus:
Ellani, la 15 February 2012 - 10:07 PM, a spus:
Scumpa
dar cum vine asta cu botezul domnilor? daaaa ....trimiteti-i pe toti la mine! nu stiti ce m-am linistit de cand am citit cartea si ce ma mai enervam pana acum cnd auzeam moft fara a gusta macar De acu'sunt calma si plina de pace! Ceea ce va doresc si voua!
Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ?
Eu mai am 9 pagini de citit si am devorat-o ca asa de putin timp liber pt ea am avut ... am fost tare infometata! asa imi pare rau ca se termina! dar o iau de la capt ...ca vreau sa o pun in pagina mai bine sa o tiparesc si pt mami meu. Am paginat deja ceva mai mult jumatate si sunt doar vreo 140 pagini As vrea sa nu se mai termine ... . Acum vreau sa imi pun ordine in prioritati, sa vad de unde sa incep, sau cum sa le cuprind pe toate ...
Ioi,ce s-a speriat Daniella ca-i trimitem navala pe soti la ea
Dar iata la partea cu lecuitul de mofturi,m-ar interesa oferta,numai ca ti-o trimit pe cumnata.
E, am mai zis eu de absente si de vanturi,dar cartea n-o sa schimbe directia vantului si nici indrazneala sefului.(care si saptamana asta s-a mai folosit de faptul ca nu-i poate zice nu)
Asta nu inseamna ca ma fofilez sa nu citesc cartea(deja lucram in directia asta
Postat 15 February 2012 - 10:51 PM
Daniella, la 15 February 2012 - 10:33 PM, a spus:
Oana S, la 15 February 2012 - 10:24 PM, a spus:
sa ma scuze fetele care sarmalesc si care sunt eroine
Morala: MAmadeus P. e un mare maestru!
si eu sunt ca si tine, imi plac sarmalutele ori simple adica fara carne sau cu carne dar din aia slaba de curcan sau pui - alceva 'no place mie'- vorba fetitei mele
Dar am pofte imense cand sarmalesc fetele, wow!! nebunie nu alta! mai ales cand face fratele lui Stela- vreau si eu unu ca el
Pupici!
Postat 15 February 2012 - 11:04 PM
Eataly, la 15 February 2012 - 10:42 PM, a spus:
Daca nu era momentul de respiro cu sarcina (si milioanele de inrebari legate de ea) nu ajungeam eu veci forumista! Deci admit cu toata raspunderea!
Postat 15 February 2012 - 11:08 PM
Ellani, la 15 February 2012 - 10:45 PM, a spus:
E, am mai zis eu de absente si de vanturi ,...
Dex! Alex! unde sunteti ? ca lesin de ras
Ellani, daca citesti cartea vei vedea ca poti schimba radical vantul nu doar de la prova catre pupa, ci exact in directia in care iti doresti, nu "conteste" domeniul, doar sa fie pt o cauza buna (ex: mai mult timp petrecut de tine cu sotul, mai multa fericire, mai multe vacante, mai mult timp de facut sex/copii etc ...toate sunt cauze bune!
Postat 15 February 2012 - 11:10 PM
Oana S, la 15 February 2012 - 10:51 PM, a spus:
Dar am pofte imense cand sarmalesc fetele, wow!! nebunie nu alta! mai ales cand face fratele lui Stela- vreau si eu unu ca el
+ ! si cu sarmalele de post si cu sarmalutele fratelui Stellei! cat despre cele ale fetelor
Postat 15 February 2012 - 11:45 PM
ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...
pps cele mai wow sarmale le facea o verisoara de-a mea ( care nu mai este
ati inteles de ce nu crosetez , si eu ca Daniella...nu am fost la inaltime. eu pregatesc mereu compozitia , si vad cine le croseteaza...fratello, socrella, ...prietene
Postat 15 February 2012 - 11:50 PM
stella, la 15 February 2012 - 11:45 PM, a spus:
ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...
nr.1: nu am mancat niciodata ratza umpluta cu sarmale de rata
nr.2: eGZista o explicatie? eGZista asemanari intre perferintele noastre gospodaresti, desi nu am ureche muzicala
Postat 16 February 2012 - 12:31 AM
Fisiere atasate
-
ratza cu sarmale.jpg (70.67K)
Number of downloads: 0 -
ratza 1 cu sarmale.jpg (59.6K)
ratza 3cu sarmale.jpg (57.39K)
ratza 4cu sarmale.jpg (66.02K)
Number of downloads: 0
Postat 16 February 2012 - 02:25 AM
Postat 16 February 2012 - 06:45 AM
M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.
Si sa ma uit la Bub si Bea care fac deliciul hanului!
Hai, trezirea, cafeaua e gata!
Fisiere atasate
-
1cafea.jpg (12.02K)
1ceai.jpg (48.56K)
1baclava.jpg (31.44K)
Number of downloads: 0
Postat 16 February 2012 - 07:20 AM
Hazel, la 16 February 2012 - 06:45 AM, a spus:
M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.
Si sa ma uit la Bub si Bea care fac deliciul hanului!
Hai, trezirea, cafeaua e gata!
Mai Hazel, dar esti tare matinala!
Eu abia acu' ma duc la nani... dar nu ma pot abtine sa nu iau si ceva bunataturi din ce ai adus tu! mai putin cafea... ca dupa aia nu mai dorm!

Ajutor