Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 677
  • 678
  • 679
  • 680
  • 681
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13561 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2012 - 09:45 PM

Stello, bag seama c-am ramas in urma cu stiinta deserturilor. =))

Slava Domnului! Se roaga astia ai mei sa le mai fac cate ceva.

#13562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 February 2012 - 09:47 PM

Aha Moatzo! Merci ca mi-ai spus despre Maya! Imi pare tare rau sa o stiu indurerata =))

#13563 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 15 February 2012 - 10:07 PM

N-am stiut nici eu si chiar de n-am animalute de casa, nu pot decat sa vin cu un =)) pentru Maya.Eu am avut un singur papagal,care a murit dupa cativa ani,ce-am mai plans...Si de-atunci am zis ca nu-mi mai iau veci nimic,pentru ca te atasezi si viata lor e scurta in comparatie cu-a noastra.Poate ca suna egoist din partea mea,dar asa am hotarat eu ca-i mai bine.

Da,mi-amintesc Any ce ziceai,pentru ca aveam eu un alt filing care-mi zicea ca nu prea se sparge lumea in figuri pe-acolo sa uimeasca cu mese intinse.Deci e clar,n-ai concurenta!
Cat despre botezul domnilor,sa-nteleg daca au pretentii si plangeri i le trimitem toate Daniellei.Glumesc,ca-s sigura ca stiu si ei de gluma!

Multumesc ,Daniella. :) :) Imi mai iese si mie uneori, daca insist(cum zice Zoaorel la semnatura).Ce nu facem noi din :)

No,Pusa,'las' ca-i bravo dara ca a prins cel putin subtilitatea,nu stii cum putea sa zica c-a batut vantul pe la urechi de-a risipit informatia? :)

#13564 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 February 2012 - 10:14 PM

Vezi postareamoatza, la 15 February 2012 - 09:45 PM, a spus:

Stello, bag seama c-am ramas in urma cu stiinta deserturilor. =))

Slava Domnului! Se roaga astia ai mei sa le mai fac cate ceva.

Dumneata te pui la curent cu stiinta nutritionala, ultimamente, bag seama :) ! brava Moatza :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#13565 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 10:21 PM

Vezi postareaEllani, la 15 February 2012 - 10:07 PM, a spus:

Cat despre botezul domnilor,sa-nteleg daca au pretentii si plangeri i le trimitem toate Daniellei.Glumesc,ca-s sigura ca stiu si ei de gluma!

Scumpa :)
dar cum vine asta cu botezul domnilor? daaaa ....trimiteti-i pe toti la mine! nu stiti ce m-am linistit de cand am citit cartea si ce ma mai enervam pana acum cnd auzeam moft fara a gusta macar :) De acu'sunt calma si plina de pace! Ceea ce va doresc si voua!

Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ? :) Am carticica gratis, va rog eu sa o cititi!

Koralina, astept verdict final. Nu te mai vazui de luni, esti adancita in ceva anume? Eu mai am 9 pagini de citit si am devorat-o ca asa de putin timp liber pt ea am avut ... am fost tare infometata! asa imi pare rau ca se termina! dar o iau de la capt ... :) ca vreau sa o pun in pagina mai bine sa o tiparesc si pt mami meu. Am paginat deja ceva mai mult jumatate si sunt doar vreo 140 pagini =)) As vrea sa nu se mai termine ... . Acum vreau sa imi pun ordine in prioritati, sa vad de unde sa incep, sau cum sa le cuprind pe toate ... B)

#13566 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 15 February 2012 - 10:22 PM

Seara buna!
Eu am ajuns acasa de o jumatate de ora pe ziua de azi...la serviciu nebunie...pe la zece am primit telefon ca in seara asta reluam repetitiile la dansuri(activez intr-un ansamblu)si am repetat pana a iesit "snur"asa cum ii place instructorului sa spuna cand nu gresim deloc!
Sunt asa de obosita ca nici nu pot sa mananc ...organismul meu nu si-a revenit inca dupa efortul fizic depus, trei ore am repetat fiindca avem spectacol pe 8 Martie.
Toata ziua mi-a fost dor de voi.
Oana, sa-ti traiasca jumatatea si sa fiti la fel de fericiti pana la adananci batraneti!Fumoase preagatiri! Asa ceva se intampla numai atunci cand sunt facute cu dragoste!
Vad ca picii au fost la inaltime astazi, ii pup pe toti ca tare-s gingasi!
As fi ingrata insa daca nu as recunoaste ca...poza cu sarmalele(, zoazo, :) )a fost cea mai tare pentru mine, vreau si eu sarmaleeeeeeeeeeeeeee, care faci? :)
Sorina, Lili sa nu fiti suparate pe mine ca nu am postat reteta, nu am avut cand, nu am uitat insa de promisiune, este prioritatea numarul unu!
Apropos de discutia cu "d-l Ani"...noi avem un nene care ne ingrijeste contra-cost resedinta de vara si cand ma duc pe acolo fara soata ma intreaba"D-l Gelu nu a venit?" si nu doar o data, s-a repetat figura de mai multe ori in timp...asa ca, e patentata chestia! =))
Nu mai pot nici sa fluier, ma duc sa mananc si eu ceva, d-l Gelu a papat devreme,dar va trimit mai intai o sanioara plina cu pupici :) :)

#13567 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 February 2012 - 10:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2012 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 February 2012 - 09:31 PM, a spus:

Asa mai fetelor! sa curga cu poze! cu mancaruri si copii frumosi.
Zoazo, imi este pofta de sarmale, ce ma fac? Eu nu fac asa ceva...greu cu poftele mele!
Bea e o dulce, si devine smecherutz si shotiutz. Pup la ea!

pupam Oana si fetele! poti sa faci sarmaua la metru, nu necesita munca de chinez =))

Am ras in hohote si inca rad la expresia " munca de chinez"
Da!! am vazut reteta, este in plan, cred ca saptamana asta...:)
Esti o dragalasa.Pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#13568 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 10:33 PM

Vezi postareaOana S, la 15 February 2012 - 10:24 PM, a spus:

sa ma scuze fetele care sarmalesc si care sunt eroine :) ! eu, pe vremea cand gateam, ca acum doar cuptorul gateste pt mine, sau fac mici improvizatii (Caricaturi) as fi facut si sarmale fara broblem! dar mami meu, care ma punea de mica la treaba alaturi de ea in bucatarie, m-a descurajat: a zis ca nu le fac frumoase (Suficient de mici si identice) asa ca am luat aversiune si nu am mai incercat si singura si nici nu o sa incerc vreodata! cat face mama lui tati (chiar prea des!), mami meu, sau sunt la restaurante testate, bine, cat nu si o sa poftim poate oi face sarmaua la metru si pace buna! In schimb, poftesc la sarmalele postate de fete. Eu sunt pretentioasa la sarmale: imi plac slabe facute din curcan sau vita, eventual amestec cu porc complet degresat. Si imi plac rumenite pe deasupra si, in momente de desfrau culinar, cu costita afumata :) Asa ca salivez intens cand pun fetele, la fel cum salivez la toate tocaturile, care sunt preferatele mele: chiftele, drob, dovlecei/ardei umpluti, musacale ... ! pacatoasa culinara :)
Morala: MAmadeus P. e un mare maestru! =))

#13569 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 February 2012 - 10:42 PM

Deny, acu admite si tu ca mai mult scrie Bea pe forum si nu tu. =))

#13570 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 15 February 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2012 - 10:21 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 15 February 2012 - 10:07 PM, a spus:

Scumpa
dar cum vine asta cu botezul domnilor? daaaa ....trimiteti-i pe toti la mine! nu stiti ce m-am linistit de cand am citit cartea si ce ma mai enervam pana acum cnd auzeam moft fara a gusta macar De acu'sunt calma si plina de pace! Ceea ce va doresc si voua!

Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ? :) Am carticica gratis, va rog eu sa o cititi!

Eu mai am 9 pagini de citit si am devorat-o ca asa de putin timp liber pt ea am avut ... am fost tare infometata! asa imi pare rau ca se termina! dar o iau de la capt ...ca vreau sa o pun in pagina mai bine sa o tiparesc si pt mami meu. Am paginat deja ceva mai mult jumatate si sunt doar vreo 140 pagini As vrea sa nu se mai termine ... . Acum vreau sa imi pun ordine in prioritati, sa vad de unde sa incep, sau cum sa le cuprind pe toate ... B)

Ioi,ce s-a speriat Daniella ca-i trimitem navala pe soti la ea :) Nu mai,eu ma refeream ca ii botezam cu d-nul Any,d-nul Motzu,a fost si al meu bagat in seama,iar Any a scris ca de la tine se trage moda. :)

Dar iata la partea cu lecuitul de mofturi,m-ar interesa oferta,numai ca ti-o trimit pe cumnata. =)) Cu sotul n-am probleme din astea,dar nici din altele mai grave,daca stau si ma gandesc,multumim lui Dumnezeu.

E, am mai zis eu de absente si de vanturi,dar cartea n-o sa schimbe directia vantului si nici indrazneala sefului.(care si saptamana asta s-a mai folosit de faptul ca nu-i poate zice nu)
Asta nu inseamna ca ma fofilez sa nu citesc cartea(deja lucram in directia asta B) )Nu citesc des :) (spre rusinea mea,dar recunosc si eu,ca tot zicea cineva pe-aici,desi am avut perioade in care am fost soarece de carte,cred ca de-acolo mi se trage)dar carti de dezvoltare personala(asa am inteles ca e si asta de care zici)chiar ma intereseaza.Atat, ca eu le 'mestec' mai lent,sa-mi intre bine-n cap.Revenim la ea,atunci cand ii voi da si eu de capat.Pana atunci,thanks de recomandare si ca tot citisem mai inainte ca mai ai si alti autori si titluri de gen,cand ai timp,poate le scrii si pe alea.

#13571 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 15 February 2012 - 10:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2012 - 10:33 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 15 February 2012 - 10:24 PM, a spus:

sa ma scuze fetele care sarmalesc si care sunt eroine :) ! eu, pe vremea cand gateam, ca acum doar cuptorul gateste pt mine, sau fac mici improvizatii (Caricaturi) as fi facut si sarmale fara broblem! dar mami meu, care ma punea de mica la treaba alaturi de ea in bucatarie, m-a descurajat: a zis ca nu le fac frumoase (Suficient de mici si identice) asa ca am luat aversiune si nu am mai incercat si singura si nici nu o sa incerc vreodata! cat face mama lui tati (chiar prea des!), mami meu, sau sunt la restaurante testate, bine, cat nu si o sa poftim poate oi face sarmaua la metru si pace buna! In schimb, poftesc la sarmalele postate de fete. Eu sunt pretentioasa la sarmale: imi plac slabe facute din curcan sau vita, eventual amestec cu porc complet degresat. Si imi plac rumenite pe deasupra si, in momente de desfrau culinar, cu costita afumata :) Asa ca salivez intens cand pun fetele, la fel cum salivez la toate tocaturile, care sunt preferatele mele: chiftele, drob, dovlecei/ardei umpluti, musacale ... ! pacatoasa culinara :)
Morala: MAmadeus P. e un mare maestru! :)

si eu sunt ca si tine, imi plac sarmalutele ori simple adica fara carne sau cu carne dar din aia slaba de curcan sau pui - alceva 'no place mie'- vorba fetitei mele =))
Dar am pofte imense cand sarmalesc fetele, wow!! nebunie nu alta! mai ales cand face fratele lui Stela- vreau si eu unu ca el B)

Pupici!
ReteteFamilie.com

#13572 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 11:04 PM

Vezi postareaEataly, la 15 February 2012 - 10:42 PM, a spus:

Deny, acu admite si tu ca mai mult scrie Bea pe forum si nu tu. :)

Daca nu era momentul de respiro cu sarcina (si milioanele de inrebari legate de ea) nu ajungeam eu veci forumista! Deci admit cu toata raspunderea! :) =))

#13573 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 11:08 PM

Vezi postareaEllani, la 15 February 2012 - 10:45 PM, a spus:

E, am mai zis eu de absente si de vanturi ,...

Dex! Alex! unde sunteti ? ca lesin de ras =))

Ellani, daca citesti cartea vei vedea ca poti schimba radical vantul nu doar de la prova catre pupa, ci exact in directia in care iti doresti, nu "conteste" domeniul, doar sa fie pt o cauza buna (ex: mai mult timp petrecut de tine cu sotul, mai multa fericire, mai multe vacante, mai mult timp de facut sex/copii etc ...toate sunt cauze bune! :) )

#13574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 11:10 PM

Vezi postareaOana S, la 15 February 2012 - 10:51 PM, a spus:

si eu sunt ca si tine, imi plac sarmalutele ori simple adica fara carne sau cu carne dar din aia slaba de curcan sau pui - alceva 'no place mie'- vorba fetitei mele :)
Dar am pofte imense cand sarmalesc fetele, wow!! nebunie nu alta! mai ales cand face fratele lui Stela- vreau si eu unu ca el :)

+ ! si cu sarmalele de post si cu sarmalutele fratelui Stellei! cat despre cele ale fetelor =))

#13575 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 February 2012 - 11:45 PM

Eu va zic doar atat , sarmalele cu carne de ratza, fierte in ratza dezosata si totul pus pe *pat* de varza murata taiata fin...este wow. merci Gelutza, ca ea a vorbit prima data de acest ospatz....fara cuvinte. daca aveti ocazia ....gustati...sunt un deliciu.

ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...

pps cele mai wow sarmale le facea o verisoara de-a mea ( care nu mai este :) ) mititele, cat de o imbucatura, si apoi punea cate 10-12 intr-o foaie mai mare de varza si facea cuib. pe locul doi la egalitate o matusa a mamei mele si mamutza mea , care tot asa mititele le facea, aliniate ca soldatei.
ati inteles de ce nu crosetez , si eu ca Daniella...nu am fost la inaltime. eu pregatesc mereu compozitia , si vad cine le croseteaza...fratello, socrella, ...prietene =))

#13576 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2012 - 11:50 PM

Vezi postareastella, la 15 February 2012 - 11:45 PM, a spus:

Eu va zic doar atat , sarmalele cu carne de ratza, fierte in ratza dezosata si totul pus pe *pat* de varza murata taiata fin...este wow. merci Gelutza, ca ea a vorbit prima data de acest ospatz....fara cuvinte. daca aveti ocazia ....gustati...sunt un deliciu.

ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...

nr.1: nu am mancat niciodata ratza umpluta cu sarmale de rata :) Dar de unde sa avem ocazia ? =))
nr.2: eGZista o explicatie? eGZista asemanari intre perferintele noastre gospodaresti, desi nu am ureche muzicala :) Glumesc :) ! Sanatate fratelui, sa-ti faca sarmale de cate ori aveti ocazia de a va intalni!

#13577 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 12:31 AM

Poza nereusita, dar rezultatul wow....

Fisiere atasate

#13578 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 February 2012 - 02:25 AM

Vezi postareastella, la 16 February 2012 - 12:31 AM, a spus:

Poza nereusita, dar rezultatul wow....

acum vreau rata cu tot cu sarmalele :pupic: cine face?

+1, nici eu nu le am cu calcatul si crosetatul sarmalelor..
ReteteFamilie.com

#13579 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 16 February 2012 - 06:45 AM

Buna dimineata la han!
M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.
Si sa ma uit la Bub si Bea care fac deliciul hanului!

Hai, trezirea, cafeaua e gata!

Fisiere atasate

Imagine postata

#13580 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 16 February 2012 - 07:20 AM

Vezi postareaHazel, la 16 February 2012 - 06:45 AM, a spus:

Buna dimineata la han!
M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.
Si sa ma uit la Bub si Bea care fac deliciul hanului!

Hai, trezirea, cafeaua e gata!

Mai Hazel, dar esti tare matinala!
Eu abia acu' ma duc la nani... dar nu ma pot abtine sa nu iau si ceva bunataturi din ce ai adus tu! mai putin cafea... ca dupa aia nu mai dorm!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 677
  • 678
  • 679
  • 680
  • 681
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul