Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 699
  • 700
  • 701
  • 702
  • 703
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14001 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 10:32 AM

Vezi postareaany_annette, la 21 February 2012 - 10:18 AM, a spus:

'Neata la han!
Giorgi ti-a iesit fain checul!

Esti prima care imi zice! :occasion14:
In schimb cupilul a spus ca este gustos, tot e ceva!
GEORGIA

#14002 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 10:34 AM

Vezi postareaMaya, la 20 February 2012 - 11:15 PM, a spus:

V-am citit mai pe sarite, dar mai rasfoiesc din urma. Va pup si multumesc pentru gîndurile bune :occasion14:

Si de la mine ganduri bune! :) :lol:
GEORGIA

#14003 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 February 2012 - 10:34 AM

Vezi postareastella, la 21 February 2012 - 09:38 AM, a spus:

Neata la han.
Da Anutza , adevarat si eu am vizitat Pelesul in sosoni., dar in toate palatele astea din st pet, sunt niste opere de arta parchetele, cu nu stiu cate feluri diferite de lemn etc...o splendoare si adevarate "opere de arta"
La rusi am mancat bors, solianka, blinele ( nu m-au dat pe spate), unii colegi au vrut musai sa manance ...urs...au zis ca era ok. peste afumat destul de bun, siskebab la ucrainieni ( restaurant) ...in general serviciul este lentttttttttttttt si nu foarte eficient :lol:.
nimic exotic pentru noi :).

Da, am vazut in poze ce parchet era acolo :occasion14: !
Urs am mancat si eu la Predeal intr-un restauranr cu specific vanatoresc, carnati, au fost buni.

#14004 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 10:36 AM

Vezi postareaMutti, la 21 February 2012 - 10:26 AM, a spus:

lumeeeeeeeeeeee , luuuuuuuuuuumeeeeeeeeeee!!!!

Am vandut carutzu' fetii , ala mare :occasion14:.
Moama , ce loc s-o facut in hol!!!!!!

Asa ca dau de beut!
\E prea frig pt bere? Ia luatzi de va-ncalzitzi :lol: sau , pt pretentziosi :) :

o atentzie , o maslina?

Mama, ce dezmat pe aici! Multumesc de tratatie, dacar ar fi sa gust din toate, nu stiu ce s-ar intampla! :) A, stiu as dansa in holul tau liber, ca tot s-a facut loc! :)
GEORGIA

#14005 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 February 2012 - 10:38 AM

Buna dimineata! La mine nu e chiar grozava ca am luat si eu enteroviroza de la fete, noroc ca nu-s chiar ca ele, sper sa-mi revin repede.
Daniella, a fost doctorita la cea mica (la cea mare n-am mai chemat-o ca nu mai avea rost) si a zis ca e ceva enteroviroza, ca nu e deshidratata si sa mergem cu regim, lichide si simptomatice. Acum sunt mai bine amandoua, Slava Domnului, de maine le trimit la scoala. Tie iti tin pumnii cu renuntatul la fumat, la cat de ambitioasa esti, nu se poate sa nu reusesti.
Georgi, eu cred ca ma servesc cu o felie-doua de chec ca tare bine arata, multumesc.
Any, azi ce ai in meniu? Si eu ma straduiesc sa slabesc (vesnic) dar sunt ca melcul din problema aia de mate, care incearca sa iasa din fantana si tot aluneca inapoi. :occasion14:
Zi faina tuturor! La noi e un soare asa de frumos!

#14006 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:07 AM

2ut azi nu-mi iese pasienta ca tocmai m-a sunat dl.Any sa-mi zica ca diseara suntem invitati la socri.
Deja am refuzat o invitatie joia trecuta, mi-era rusine sa refuz si azi, ca e lasatul secului aici.

Am sa mananc putin la pranz, asta e.

#14007 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:11 AM

Vezi postareaany_annette, la 21 February 2012 - 11:07 AM, a spus:

2ut azi nu-mi iese pasienta ca tocmai m-a sunat dl.Any sa-mi zica ca diseara suntem invitati la socri.
Deja am refuzat o invitatie joia trecuta, mi-era rusine sa refuz si azi, ca e lasatul secului aici.

Frumos din partea lor, normal ca nu poti sa refuzi, dar compensezi cum ai zis, cu masa de pranz.Oare cu ce bunatati va asteapta?

#14008 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:21 AM

Vezi postarea2ut, la 21 February 2012 - 11:11 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 February 2012 - 11:07 AM, a spus:

Frumos din partea lor, normal ca nu poti sa refuzi, dar compensezi cum ai zis, cu masa de pranz.Oare cu ce bunatati va asteapta?

Am inteles ca face carne de porc in sos, cu soric, etc, ceva de genul asta.
De dieta :occasion14: .

#14009 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 February 2012 - 11:53 AM

Vezi postareaCami, la 21 February 2012 - 08:36 AM, a spus:

Eu de 3 zile mananc dimineata 2 linguri de tarate de ovaz cu iaurt si ma gandesc daca sa mai continui, ca am probleme cu tranzitul. E normal sa te constipi cand iei fibre?

E normal la inceput pana se invata organismul cu ele. Si eu am trecut prin asta la inceput. Acum am o viteza spre baie dupa ce mananc tarate de ovaz, mamaaaa, maaamaaa...
Nu renunta!

Buna ziua la toata lumea!

Dany, acum mi-am dat seama ca nu ti-am zis nimic apropos de faptul ca incerci sa fii nefumatoare... Felicitari! Iti tin pumnii... pregatiti, in caz ca te lasi pagubasa, pleaca pumnul!
Hai curaj! Nu te lasa pagubasa!

Mutti asa-i ca-i fain cand ai loc de-ntors? Stiu prea bine ce inseamna. Ca idee, tot ce am luat pt Mara pastrez pt Giulia... 3 ani de haine, ma omoara. Sau mai bine ma omorau, acum le-am maritat la parter.
Si unde mai pui ca ai luat si ceva pe el... eu tot ce mi-a ramas de la fete am dat de pomana.

Any, inversezi pranzul cu cina... nu e o chestie rea. Asa ca la pranz papi ce-ti propusesei pt cina, iar la cina mananci doar carnita cu ceva salata. Sari, asa delicat, peste celelalte. Nu cred eu ca daca le spui cum sta treaba se supara cineva. Bafta!

2ut, asa de curiozitate cam cat vrei sa dai jos?

Giorgiana, sa stii ca si mie-mi place checul!

Si gata, ca pana aici imi mai aduc aminte...
Va pupacesc! O zi buna!
Sorina

#14010 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 12:10 PM

Eu ma bucur ca v-a placut checul meu, numai ca eu am gresit ceva de nu au iesit frumos dungile. Multumesc!

2ut, multa sanatate la toata familia ca aveti nevoie! :occasion14:
GEORGIA

#14011 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 February 2012 - 12:11 PM

Vezi postareastella, la 20 February 2012 - 10:03 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 February 2012 - 07:43 PM, a spus:

Stella, ador chapeau-ul tau, e mortal! De unde ai cumparat caciula?

Lorica aiasta chapka ruseasca nu-mi apartine, eu am luat *niagra* fata babii...de la sankt petersburg, "mai precis" de la castelul "Pavlovsk",
iaca si poza cu chapka mea :occasion14:, la maskva pe ninsoare .

Vezi postareastella, la 20 February 2012 - 11:12 PM, a spus:

Mai incepusem un mare mesaj , am scris, am vrut sa caut poze de pe net...si se duse pe apa sambetei , mesajul meu.
in primul rand , tre sa ma duc sa caut sa editez, dar e vorba de "scrob" moatzo, aka omleta taraneasca din partile moldo-bucovinene:).
Ellani, mi-a placut grozav la stpet, mai ales ca am avut sansa de a avea o ghida super faina timp de 3 zile...Macha, o tanara femeie foarte culta , inteligenta si mai ales flexibila. eram un grup de 7 persoane, si a stiut perfect sa se adapteze la ceea ce ne interesa mai mult, etc.Opulenta , si revarsarile de rococco, si aur sunt un adevarat *shoc cultural* . am fost extrem de impresionata ca in majoritatea paletelor ne dadeau un fel de *shoshoni/ciorapi de plastic* , precum in spitale...ca sa protejam splendorilor de marchetarie ale parchetelor...dar la Ermitage, nu aveau, caci prea scump...sau ce stiu eu...si zau, ca ti-era mila de acele minunate parchete .

J'adore! De la cashiula din avatar, la aia a ta...la parchetul acela fabulos! Bai...cine intelege frumosul, il intelege si gata. Foarte impresionant Sankt Petersburg. Cu toate astea, nu stiu daca l-as trece vreodata pe lista mea de to do in viata asta, parca tot in NY ma trage ata :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14012 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 12:12 PM

Buna dimineata la tot boboru'!

Coffee's ready!
Fisier atasat  Gil\'s Turkish Coffee with blur_thumb.jpg (38.02K)
Number of downloads: 6
Fisier atasat  coffee-and-tea-serveware-arte-italica-2.jpg (90.95K)
Number of downloads: 4
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14013 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 12:16 PM

Vezi postarea2ut, la 21 February 2012 - 10:38 AM, a spus:

Buna dimineata! La mine nu e chiar grozava ca am luat si eu enteroviroza de la fete, noroc ca nu-s chiar ca ele, sper sa-mi revin repede.

Uite aici ceva interesant:
http://www.desprecop...za-la-copil.htm
GEORGIA

#14014 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 12:32 PM

Sorina, si la noi la fel cu hainele, doar ca la mine-s 4 ani (plus de asta, mai tin in garaj hainele lor de vara in timpul iernii si cele de iarna, vara, iti dai seama ce e la noi in garaj; tot ce ramane de cea mica merge la niste prieteni care au o fetita cu vreo 3 ani mai mica decat Ioana mea).
In ceea ce priveste kilogramele, ideal (pentru mine) ar fi sa dau jos 16kg, dar nu prea cred, ca de 2 ani ma tot invart un pic in sus, un pic in jos.
Georgi, multumim mult de urari, chiar avem nevoie, am citit si articolul, sper sa le treaca de tot, cat mai repede.

#14015 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 February 2012 - 12:50 PM

[quote name='sorinadaniela' date='21 February 2012 - 10:53 AM' timestamp='1329817990' post='131371']
[quote name='Cami' date='21 February 2012 - 07:36 AM' timestamp='1329806213' post='131338']

Mutti asa-i ca-i fain cand ai loc de-ntors? Stiu prea bine ce inseamna. Ca idee, tot ce am luat pt Mara pastrez pt Giulia... 3 ani de haine, ma omoara. Sau mai bine ma omorau, acum le-am maritat la parter.
Si unde mai pui ca ai luat si ceva pe el... eu tot ce mi-a ramas de la fete am dat de pomana.
[/quote]

Sorina , noi nu prea avem cunostintze cu copii mai mici ca Elena , totzi au copii mai mari...( unde poate am avut-o pe Elena mai tarziu)...am intrebat in stanga-n dreapta daca-l vrea cineva , dar nu l-au vrut. Asa ca l-am pus la vanzare.

Acum astept sa vad daca se vinde si Maxi-Cosi , cred ca am cerut prea mult pe el....

Oricum , in 11 si in 17 merg la targ de lucruri de copii , am rezervat deja mese si vand ce apuc.

#14016 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 February 2012 - 01:25 PM

hello, hello! eu mai bag cate-u ochi p-aci, da' nu prea am timp sa si scriu.

Vezi postareaGiorgiana, la 21 February 2012 - 12:10 PM, a spus:

Eu ma bucur ca v-a placut checul meu, numai ca eu am gresit ceva de nu au iesit frumos dungile. Multumesc![

Giorgi, asta-i kekul meu favorit, mi se pare f fin. N-ai gresit nimic, doar ai facut dungile prea groase. Tb sa pui doar cate-o lingura de aluat, alternandu-le. tu ai pus aluatul de-o culoare mai gros. N-are nik, io-l stiu si e f bun.
Dra Rita a primit si ea? ai mei sunt amatori si am citit si-n carte ca pot primi cate-o bucatica de cozonac.

Bia, sanatate! Eu te-am vazut in poza, cred ca exagerezi cand zici 16kg.

Stella, nu-mi imaginez, cum sa nu protejeze rusii filigranul ala de parchet? Tare m-as duce si eu la rusi, nu stiu de ce nu privim deloc spre rasarit.

Dany, bafta sa scapi de fumat, bafta la-ntalnirea cu sefii, bafta!

Mutti, comercianto! :occasion14: Bravo tie ca ai putut sa scoti un ban. Si eu as fi facut la fel, dar nu mai era nici de dat de pomana, atata l-a exploatat.

Lori, ori ai liber si azi? ca altfel esti tare scumpa la vorba. Ai depistat ce-are KAu'?

Tre sa mai studiez si eu pe-aici, sa vad ce sa fac ptr duminica. Am niste musafiri in trecere. Vreau ceva nu prea simandicos, dar totusi mai altfel decat in fiecare zi, si-un dulce la fel, eventual sa poata fi luat la pachet. Exclus framantatul.

Sorina, azi ce-ai la cazan?

Any, sortii ti-s potrivnici. O zi dieta, o zi relax :lol: inca nu a venit vremea ta. vorbeste frustrarea din mine, ce-as baga si eu niste sorici! Have fun!

In rest, n-am tinut minte ce-ati zis, da' va pup!

#14017 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 01:35 PM

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:

Lori, ori ai liber si azi? ca altfel esti tare scumpa la vorba. Ai depistat ce-are KAu'?

M-ai ori te-ai prins Motzalinda :occasion14: Dar de maine iar la plug :( KA-ului meu i se slabise un surub. S-a reparat, no problemo si se bucura mereu cand il bag in seama :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14018 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 February 2012 - 01:36 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 February 2012 - 01:35 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:

M-ai ori te-ai prins Motzalinda :occasion14: Dar de maine iar la plug :( KA-ului meu i se slabise un surub. S-a reparat, no problemo si se bucura mereu cand il bag in seama :rolleyes:

pai acuma ai familie numeroasa :( tre sa-l pui in functie mai des?

#14019 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 February 2012 - 01:40 PM

Moatzo , carutzu' meu era atat de stabil ca te urasti de el de la o vreme :occasion14:. Nu l-am cumparat nou , l-am cumparat de la cumnata-mea....plus ca l-am trambalat eu aproape un an....din vara am inceput sa-l folosesc pe cel mic.

Femeia care l-a cumparat avusese unul la fel si cica s-a suit fata cea mare , de 5 ani , pe el ca sa vada carnavalul si l-a rupt. Maaaaaaaaaaaare surpriza , a zis femeia. Nu se astepta sa se rupa , ca-i foarte stabil. Si d-aia a vrut neaparat acelasi.

Mie nu mi-a placut carutzul in mod special , era prea mare....

Apropos de comertz....aci multa lume vinde si cumpara in targurile astea...se dau si pe gratis la cunostintze...

Eu am tot primit de la vecini dar , din cand in cand ii faceam fetii cate un cadou , ca lucrurile de copii sunt scumpe.

Pt leaganul ala electric , de ex , i-am facut un voucher de 50 de Euro fetii. L-am folosit un an!!!!! Si a fost baby-sitterul perfect!!!! daca-l luam nou , ma costa 100. Asa ca...am economisit. Nu ca vecina mi-ar fi cerut ceva..nu nu...dar asa m-am gandit eu ca-i bine.

D-aia vand , ca sa am de unde da :rolleyes:

#14020 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 February 2012 - 01:45 PM

Neata la mine...
Eu astazi am zis gata dulcilor pt o perioada...Am pus 2 kg intr-o sapt din cauza lor, si bag mai mult seara spre noapte, mananc parca nu am mai vazut dulce de anii...mda
2ut si Any ,bafta la slabeala!

Dani, fii tare!!!
Maya, ma bucur sa te vad iarasi pe la Han :rolleyes:
Stela, multumim de pozele de la rusi, poate mai gasesti cateva sa pui :occasion14:
Georgiana, arata bine checul.

Mai citesc pe aici, revin...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 699
  • 700
  • 701
  • 702
  • 703
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul