Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 700
  • 701
  • 702
  • 703
  • 704
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14021 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 February 2012 - 01:46 PM

Mutti, am mai vorbit noi despre asta. la noi nu se fac locuri amenajate strict ptr asa ceva. e talciocul, dar cate-s acolo...numai feratanii si prostii, dupa parerea mea. Omu' in schimb cumpara toate prostioarele, in special scule de tot felu' si pixuri :occasion14: Zice ca trebuie sa aiba ce vinde si el cand o fi la pensie. :rolleyes:

#14022 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 February 2012 - 02:00 PM

Rudele mele din Bucuresti spun ca au vandut pe okazii o gramada de chestii de la copil...numai ca la voi , chiar si lucrurile vechi se vand mult mai scump decat la noi :occasion14:

#14023 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 02:03 PM

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:

Giorgi, asta-i kekul meu favorit, mi se pare f fin. N-ai gresit nimic, doar ai facut dungile prea groase. Tb sa pui doar cate-o lingura de aluat, alternandu-le. tu ai pus aluatul de-o culoare mai gros. N-are nik, io-l stiu si e f bun.
Dra Rita a primit si ea? ai mei sunt amatori si am citit si-n carte ca pot primi cate-o bucatica de cozonac.

Ai dreptate, am gresit la proportii si au iesit dungile prea groase, insa este delicios! Sigur il mai execut!
Normal ca D-ra Rita a primit niste firimituri (la carte scrie ca pot primi "desert"), Dl.Cody si D-ra Ursula cate o bucatica, scap de ei! Iar Cody si Rita sunt nelipsiti de langa mine cand prepar ceva in bucatarie.
GEORGIA

#14024 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 February 2012 - 02:05 PM

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 01:36 PM, a spus:

pai acuma ai familie numeroasa :occasion14: tre sa-l pui in functie mai des?

:rolleyes: Da, greu al drac', aglomeratie mare, guri multe de hranit. Facem si noi ce putem :(
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14025 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 February 2012 - 02:25 PM

Eu va servesc cu o tarta cu crema de lamaie :occasion14:

M-a inspirat tarta cu crema de vanilie a Adrianei :rolleyes:

Fisier atasat  SAM_2599.JPG (46.06K)
Number of downloads: 0

#14026 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 February 2012 - 02:28 PM

Vezi postarea2ut, la 21 February 2012 - 12:32 PM, a spus:

In ceea ce priveste kilogramele, ideal (pentru mine) ar fi sa dau jos 16kg, dar nu prea cred, ca de 2 ani ma tot invart un pic in sus, un pic in jos.

Ideal, mai lasa-ma cu idealul... eu la 1,70m am 73-75kg, normal ca ideal ar trebui sa mai dau jos, doar ca eu sunt supersatisfacuta de ce am realizat pana acum. Asa ca idealul meu in viata e femeia cu mustata... 75kg sunt mai mult decat perfecte.
Cui nu-i convine sa fie sanatos!
Daca ai de slabit asa cum am eu, vezi-ti linistita de viata!

Vezi postareaMutti, la 21 February 2012 - 12:50 PM, a spus:

Oricum , in 11 si in 17 merg la targ de lucruri de copii , am rezervat deja mese si vand ce apuc.

Targuiala placuta!

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:

Sorina, azi ce-ai la cazan?

La pranz simplu, am scapat usor cu fetele. Daca le dai paste sunt cele mai fericite. Asa ca ele paste iar eu carne la piastra cu rosii si un pahar de vin rosu.
De acum incolo ne ocupam de cina si zilele urmatoare. Asa ca va urma:
- pateu din ficat de curcanei
- o mancarica din inimioare de curcani... daca tot am gasit
- am pus niste fasole la inmuiat pt maine, cand voi face fasole cu un ciolan afumat... inca nu m-am hotarat intre ciorbita si mancarica. Imi intreb consortul... chiar daca stiu deja ce-mi va raspunde: fasole cu ton! :occasion14:
- tarta lui Any, cea cu zucchine si morcov (la mine cu gulie)
- si mai mult decat probabil si ceva dulce.... inca nu m-am hotarat intre tarta lui Any cea de ciocolata fara oua si prajitura aia fara faina (cea care mi-ati cerut reteta).
Si cred ca ajunge pe ziua de azi, nu?

Vezi postareaOana S, la 21 February 2012 - 01:45 PM, a spus:

Neata la mine...
Eu astazi am zis gata dulcilor pt o perioada...Am pus 2 kg intr-o sapt din cauza lor, si bag mai mult seara spre noapte, mananc parca nu am mai vazut dulce de anii...mda

Ma faci sa rad... asa zic si eu si nu rezist mai mult de vreo 2-3 zile... Bafta! Poate esti mai tare decat mine...
Sorina

#14027 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 21 February 2012 - 02:40 PM

Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea.

#14028 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 February 2012 - 02:47 PM

Sorina, mai vedem...de zis ,zic multe dar sa vad fapte domnule!
Geany,nu ma ajuti deloc cu tarta ta :occasion14: Ce bine arata!! trebuie macar sa rasfoiesc reteta ca nu se poate altfel :rolleyes:
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14029 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 21 February 2012 - 02:48 PM

Vezi postareaCami, la 21 February 2012 - 02:40 PM, a spus:

Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea.

Poate nu bei destula apa?
Imagine postata

#14030 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 February 2012 - 02:49 PM

Sorina, io nu ziceam de idealul din carti, ci de idealul meu, care-i foarte asemanator cu ce ai tu acum, adica eu am 1.63m si as vrea sa ajung la 66kg, ca sa ajung normoponderala, atat. In vara eram cu mai putine kile ca acum, nu stiu cum am reusit sa pun atatea pe mine (adica stiu, dar nu recunosc nimic).
Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa :occasion14:

#14031 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 February 2012 - 02:57 PM

Vezi postarea2ut, la 21 February 2012 - 02:49 PM, a spus:

Sorina, io nu ziceam de idealul din carti, ci de idealul meu, care-i foarte asemanator cu ce ai tu acum, adica eu am 1.63m si as vrea sa ajung la 66kg, ca sa ajung normoponderala, atat. In vara eram cu mai putine kile ca acum, nu stiu cum am reusit sa pun atatea pe mine (adica stiu, dar nu recunosc nimic).
Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa :occasion14:

Te intreb, pt ca e posibil sa fi inteles eu gresit... esti montignaca? Nu stiu de ce am aceasta impresie...
Eu stiu ca daca m-as tine strict de litera cartii as incepe sa dau iar jos, doar ca nu ma mai intereseaza chestia asta. Eu m-am relaxat si mananc corect si bine, cu toate ca este loc si de mai corect de atat (mai exagerez uneori).
Ma mir ca te-ai ingrasat tinand monti... asta in cazul in care am inteles eu bine.

Cami, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Si Hazel are dreptate, trebuie sa bei muuuulta apa.

Oana, atunci te astept cu faptele... ia vezi ce dulciuri ne mai aduci la suprafata.
Sorina

#14032 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 02:59 PM

Si eu sunt putin stresata la 1,55 m am ajuns la 53 kg de la 50 kg. Dar sper sa dau jos astea 3 kg. care imi stau pe cap. Dar momentan nu stiu cum! Dupa carte sunt normoponderala, dar in bibilica mea, nu.
GEORGIA

#14033 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 21 February 2012 - 03:13 PM

Vezi postareaHazel, la 21 February 2012 - 02:48 PM, a spus:

Eu zic ca beau destula, cam 1.5litri la serviciu (9-6) si inca vreun litru acasa pana sa ma culc.
Ii mai dau pana la sfarsitul saptamanii. Daca nu-mi revin la normal, asa arunc punga aia cu taratze de nu se vede.

#14034 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 February 2012 - 03:13 PM

Sorina, ai inteles bine, (partial), sunt montignaca, asa am slabit pana acum, da de la sarbatori incoace am luat-o "pe cai gresite", am dat iama in tot ce mi-a iesit in cale si m-am oprit tare greu. Acum am luat-o catinel din nou cu Monti si sper sa fie ok.
Georgi, kilogramele alea 3 clar sunt doar in capul tau.

#14035 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 21 February 2012 - 04:51 PM

Buna ziua la tot natul!
Sunt o fericitaaaa, am ajuns acasa devreme si cu masina intreaga !
M-au naucit gropile din sosele si nu ma mai duc pe nicaieri, nu stiu cum e pe la voi, dar ceea ce e la noi e demn de furat titlul"crima si pedeapsa" si de scris un roman nou, putin spus apocaliptic, nu am eu timp de el, ca ar ajunge bestseller :P :thumleft:
Ma bucur mult ca am vazut-o pe Maya si o salut calduros, ca un om ce a trecut de mai multe ori prin acest tip de drama si a avut puterea sa o ia de la capat de fiecare data...la mine a fost mai usor sa trec peste, fiindca am multe capete din rasa canina si pisiceasca si de rasa si maidanezi,( ce grija le-am mai dus si eu pe vifornita celor care sun locatarele casei/curtii de la tara, woww...dar sunt toate bine merci si va saluta. ) :)
Daniela, vad ca dai inainte cu tupeu, :scratch: asa, bravo, nu te lasa, victorieeee! :D
Tin pumnii tuturor persoanelor care vor sa slabeasca, desi nu stiu cum este, eu nu am dorit acest lucru niciodata, neavand motive intemeiate, dar galerie stiu cum e sa faci, asa ca va fac si voua!
Giorgiana, am vazut checul tau frumos si mi-am adus aminte ca nu am mai zebrat si eu un chec, de nu mai stiu cand, ce rusine, dar poate ma revansez de Dragobete fiindca azi am clocit un chef pentru atunci, am dat mail tuturor prietenilor la care am atasat "proiectul activitatii" si astept confirmarile sa stiu de ce ma apuc, doar nu oi sta de "lemn tanase" in weekul urmator, eeee... :thumleft:
Noi am inceput activitatile de ieri, de fapt, am scris si am lasat pe masa un mesaj catre sot si vad ca se conformeaza, dar azi e abia marti, mai e pana pe 24...acelasi mesaj l-am expediat tuturor prietenilor, fiindca asta e conditia sine qua non sa-i primim la petrecerea care va incheia saptamana intitulata de moi, "Iubeste-ma, dar nu doar de Dragobete!" ;)
Sa vedem ce bag la meniu, pentru ca am eu asa un filing =)) precum ca, sigur voi fi desemnata "sefa" in bucataria iubirii...mama, ce onoare, cum sa o ratez! B)

#14036 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 21 February 2012 - 05:01 PM

Vezi postareaMutti, la 21 February 2012 - 01:40 PM, a spus:

D-aia vand , ca sa am de unde da :thumleft:

M-am bucurat pentru izbanda ta, e mare lucru sa stii sa faci asta, fiul meu nu arunca nimic, recicleaza tot, vine cateodata acasa si vorbeste la telefon minute in sir numai despre tranzactii d'astea, i se raceste mancarea in farfurie si eu ma infurii, dar el ma pupa si imi spune ca imi arata el la urmatoarea vizita ce afacere a facut si chiar ca imi place tot ce imi arata, e o arta si asta, nu stiu daca e de-ajuns numai arta negocierii, "combinatii" si abilitati de comunicare, tata, nu gluma! :thumleft:

#14037 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 21 February 2012 - 05:47 PM

buna ziua tuturor.
azi m-am trezit in ciripit de pasarele Imagine postata, iar pe drum spre scoala cred ca am vazut chiar si o mierla. nu canta, de aceea nu sunt sigura ce era. asa ca vine primavara, ceea ce va doresc si voua :)

Vezi postareasorinadaniela, la 21 February 2012 - 11:53 AM, a spus:

Dany, acum mi-am dat seama ca nu ti-am zis nimic apropos de faptul ca incerci sa fii nefumatoare... Felicitari! Iti tin pumnii... pregatiti, in caz ca te lasi pagubasa, pleaca pumnul!
Hai curaj! Nu te lasa pagubasa!
esti de coma Imagine postataImagine postataImagine postata

Dany, si eu sunt langa tine. nu te lasa!!! ar fi pacat, zau...

Vezi postareaGeany, la 21 February 2012 - 02:25 PM, a spus:

Eu va servesc cu o tarta cu crema de lamaie :thumleft:
M-a inspirat tarta cu crema de vanilie a Adrianei :thumleft:
vreau si iooooooooooImagine postataImagine postata Imagine postata macar asa, niste detalii...

EDIT: intre timp am vazut ca ai scris la subiectul Adrianei si m-am lamurit ce si cum :scratch:

Lori, ma bucur sa te mai vad/citesc =)) m-ai omorat cu tortura.

in rest multe mai aveam de scris da' am uitat pana am citit tot.
pupaturi la toata lumea Imagine postata

#14038 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 21 February 2012 - 06:23 PM

Vezi postareaAdriana, la 20 February 2012 - 08:10 PM, a spus:

ca mi-e frica de Dexter

să nu credeţi că Dexter doarme, totul e consemnat la catastif, da' vă las să mai zburdaţi un pic, să nu vă cadă greu la stomac :thumleft:

#14039 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 21 February 2012 - 06:27 PM

Vezi postareaCami, la 21 February 2012 - 03:13 PM, a spus:

Vezi postareaHazel, la 21 February 2012 - 02:48 PM, a spus:

Eu zic ca beau destula, cam 1.5litri la serviciu (9-6) si inca vreun litru acasa pana sa ma culc.
Ii mai dau pana la sfarsitul saptamanii. Daca nu-mi revin la normal, asa arunc punga aia cu taratze de nu se vede.

Exact ce ti au spus fetele am vrut sa iti spun si eu. Bea apa ca lumea.
Incearca, cum te scoli, sa bei un pahar de apa. Sa fie la temperatura camerei, il poti umple seara, inainte de culcare. Apoi dupa macar 10-15 minute, mananca iaurtul cu tarate. In mod normal, cand cresti cantitatea de fibre brusc, exista riscul sa te balonezi, pana se obisnuieste organismul. Dar daca te constipa, primul lucru la care ma gandesc sunt lichidele, ca trebuie ceva mai mult.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#14040 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 February 2012 - 06:36 PM

Geluta, naspa cu drumurile in RO..
M-ai amuzat rau tare cu biletul..ha,ha!!

Am facut astazi reteta rapida a lui Ioana: Oua la cuptor cu somon afumat, pot sa zic ca e super,mega de buna! debea astept sa vad ce zic fetele acusi cand au sa pape, ele sunt moarte dupa oua si peste..

Fisier atasat  IMG_4024.JPG (38.06K)
Number of downloads: 0
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 700
  • 701
  • 702
  • 703
  • 704
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul