La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 21 February 2012 - 01:46 PM
Postat 21 February 2012 - 02:00 PM
Postat 21 February 2012 - 02:03 PM
moatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:
Dra Rita a primit si ea? ai mei sunt amatori si am citit si-n carte ca pot primi cate-o bucatica de cozonac.
Ai dreptate, am gresit la proportii si au iesit dungile prea groase, insa este delicios! Sigur il mai execut!
Normal ca D-ra Rita a primit niste firimituri (la carte scrie ca pot primi "desert"), Dl.Cody si D-ra Ursula cate o bucatica, scap de ei! Iar Cody si Rita sunt nelipsiti de langa mine cand prepar ceva in bucatarie.
Postat 21 February 2012 - 02:05 PM
moatza, la 21 February 2012 - 01:36 PM, a spus:
Postat 21 February 2012 - 02:25 PM
M-a inspirat tarta cu crema de vanilie a Adrianei
SAM_2599.JPG (46.06K)
Number of downloads: 0
Postat 21 February 2012 - 02:28 PM
2ut, la 21 February 2012 - 12:32 PM, a spus:
In ceea ce priveste kilogramele, ideal (pentru mine) ar fi sa dau jos 16kg, dar nu prea cred, ca de 2 ani ma tot invart un pic in sus, un pic in jos.
Ideal, mai lasa-ma cu idealul... eu la 1,70m am 73-75kg, normal ca ideal ar trebui sa mai dau jos, doar ca eu sunt supersatisfacuta de ce am realizat pana acum. Asa ca idealul meu in viata e femeia cu mustata... 75kg sunt mai mult decat perfecte.
Cui nu-i convine sa fie sanatos!
Daca ai de slabit asa cum am eu, vezi-ti linistita de viata!
Mutti, la 21 February 2012 - 12:50 PM, a spus:
Oricum , in 11 si in 17 merg la targ de lucruri de copii , am rezervat deja mese si vand ce apuc.
Targuiala placuta!
moatza, la 21 February 2012 - 01:25 PM, a spus:
Sorina, azi ce-ai la cazan?
La pranz simplu, am scapat usor cu fetele. Daca le dai paste sunt cele mai fericite. Asa ca ele paste iar eu carne la piastra cu rosii si un pahar de vin rosu.
De acum incolo ne ocupam de cina si zilele urmatoare. Asa ca va urma:
- pateu din ficat de curcanei
- o mancarica din inimioare de curcani... daca tot am gasit
- am pus niste fasole la inmuiat pt maine, cand voi face fasole cu un ciolan afumat... inca nu m-am hotarat intre ciorbita si mancarica. Imi intreb consortul... chiar daca stiu deja ce-mi va raspunde: fasole cu ton!
- tarta lui Any, cea cu zucchine si morcov (la mine cu gulie)
- si mai mult decat probabil si ceva dulce.... inca nu m-am hotarat intre tarta lui Any cea de ciocolata fara oua si prajitura aia fara faina (cea care mi-ati cerut reteta).
Si cred ca ajunge pe ziua de azi, nu?
Oana S, la 21 February 2012 - 01:45 PM, a spus:
Eu astazi am zis gata dulcilor pt o perioada...Am pus 2 kg intr-o sapt din cauza lor, si bag mai mult seara spre noapte, mananc parca nu am mai vazut dulce de anii...mda
Ma faci sa rad... asa zic si eu si nu rezist mai mult de vreo 2-3 zile... Bafta! Poate esti mai tare decat mine...
Postat 21 February 2012 - 02:40 PM
Postat 21 February 2012 - 02:47 PM
Geany,nu ma ajuti deloc cu tarta ta
Postat 21 February 2012 - 02:48 PM
Postat 21 February 2012 - 02:49 PM
Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa
Postat 21 February 2012 - 02:57 PM
2ut, la 21 February 2012 - 02:49 PM, a spus:
Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa
Te intreb, pt ca e posibil sa fi inteles eu gresit... esti montignaca? Nu stiu de ce am aceasta impresie...
Eu stiu ca daca m-as tine strict de litera cartii as incepe sa dau iar jos, doar ca nu ma mai intereseaza chestia asta. Eu m-am relaxat si mananc corect si bine, cu toate ca este loc si de mai corect de atat (mai exagerez uneori).
Ma mir ca te-ai ingrasat tinand monti... asta in cazul in care am inteles eu bine.
Cami, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Si Hazel are dreptate, trebuie sa bei muuuulta apa.
Oana, atunci te astept cu faptele... ia vezi ce dulciuri ne mai aduci la suprafata.
Postat 21 February 2012 - 02:59 PM
Postat 21 February 2012 - 03:13 PM
Postat 21 February 2012 - 03:13 PM
Georgi, kilogramele alea 3 clar sunt doar in capul tau.
#14035 Guest_Gelutza_*
Postat 21 February 2012 - 04:51 PM
Sunt o fericitaaaa, am ajuns acasa devreme si cu masina intreaga !
M-au naucit gropile din sosele si nu ma mai duc pe nicaieri, nu stiu cum e pe la voi, dar ceea ce e la noi e demn de furat titlul"crima si pedeapsa" si de scris un roman nou, putin spus apocaliptic, nu am eu timp de el, ca ar ajunge bestseller
Ma bucur mult ca am vazut-o pe Maya si o salut calduros, ca un om ce a trecut de mai multe ori prin acest tip de drama si a avut puterea sa o ia de la capat de fiecare data...la mine a fost mai usor sa trec peste, fiindca am multe capete din rasa canina si pisiceasca si de rasa si maidanezi,( ce grija le-am mai dus si eu pe vifornita celor care sun locatarele casei/curtii de la tara, woww...dar sunt toate bine merci si va saluta. )
Daniela, vad ca dai inainte cu tupeu,
Tin pumnii tuturor persoanelor care vor sa slabeasca, desi nu stiu cum este, eu nu am dorit acest lucru niciodata, neavand motive intemeiate, dar galerie stiu cum e sa faci, asa ca va fac si voua!
Giorgiana, am vazut checul tau frumos si mi-am adus aminte ca nu am mai zebrat si eu un chec, de nu mai stiu cand, ce rusine, dar poate ma revansez de Dragobete fiindca azi am clocit un chef pentru atunci, am dat mail tuturor prietenilor la care am atasat "proiectul activitatii" si astept confirmarile sa stiu de ce ma apuc, doar nu oi sta de "lemn tanase" in weekul urmator, eeee...
Noi am inceput activitatile de ieri, de fapt, am scris si am lasat pe masa un mesaj catre sot si vad ca se conformeaza, dar azi e abia marti, mai e pana pe 24...acelasi mesaj l-am expediat tuturor prietenilor, fiindca asta e conditia sine qua non sa-i primim la petrecerea care va incheia saptamana intitulata de moi, "Iubeste-ma, dar nu doar de Dragobete!"
Sa vedem ce bag la meniu, pentru ca am eu asa un filing
#14036 Guest_Gelutza_*
Postat 21 February 2012 - 05:01 PM
Mutti, la 21 February 2012 - 01:40 PM, a spus:
D-aia vand , ca sa am de unde da
M-am bucurat pentru izbanda ta, e mare lucru sa stii sa faci asta, fiul meu nu arunca nimic, recicleaza tot, vine cateodata acasa si vorbeste la telefon minute in sir numai despre tranzactii d'astea, i se raceste mancarea in farfurie si eu ma infurii, dar el ma pupa si imi spune ca imi arata el la urmatoarea vizita ce afacere a facut si chiar ca imi place tot ce imi arata, e o arta si asta, nu stiu daca e de-ajuns numai arta negocierii, "combinatii" si abilitati de comunicare, tata, nu gluma!
Postat 21 February 2012 - 05:47 PM
azi m-am trezit in ciripit de pasarele
sorinadaniela, la 21 February 2012 - 11:53 AM, a spus:
Hai curaj! Nu te lasa pagubasa!
Dany, si eu sunt langa tine. nu te lasa!!! ar fi pacat, zau...
Geany, la 21 February 2012 - 02:25 PM, a spus:
M-a inspirat tarta cu crema de vanilie a Adrianei
EDIT: intre timp am vazut ca ai scris la subiectul Adrianei si m-am lamurit ce si cum
Lori, ma bucur sa te mai vad/citesc
in rest multe mai aveam de scris da' am uitat pana am citit tot.
pupaturi la toata lumea
Postat 21 February 2012 - 06:27 PM
Cami, la 21 February 2012 - 03:13 PM, a spus:
Exact ce ti au spus fetele am vrut sa iti spun si eu. Bea apa ca lumea.
Incearca, cum te scoli, sa bei un pahar de apa. Sa fie la temperatura camerei, il poti umple seara, inainte de culcare. Apoi dupa macar 10-15 minute, mananca iaurtul cu tarate. In mod normal, cand cresti cantitatea de fibre brusc, exista riscul sa te balonezi, pana se obisnuieste organismul. Dar daca te constipa, primul lucru la care ma gandesc sunt lichidele, ca trebuie ceva mai mult.
''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin
Postat 21 February 2012 - 06:36 PM
M-ai amuzat rau tare cu biletul..ha,ha!!
Am facut astazi reteta rapida a lui Ioana: Oua la cuptor cu somon afumat, pot sa zic ca e super,mega de buna! debea astept sa vad ce zic fetele acusi cand au sa pape, ele sunt moarte dupa oua si peste..
IMG_4024.JPG (38.06K)
Number of downloads: 0

Ajutor