moatza, la 21 February 2012 - 08:54 PM, a spus:
Geala, arunca si la mine niste energie, ca ma simt asa de obosita!
Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.
eu de fapt am intrat sa va spun ca sunt renascuta din cenusa, ca sunt foarte fericita. Azi fu intalnirea cu sef de trib in care mi-a dat vestile rele pe care eu deja, cu vizionile pe care le avusesem deja, le asteptam si le intorsesem in mintea mea pe toate partile de 3 luni incoace, incat deja m-a prins atat de relaxata ca nu m-a afectat nici cat sa-mi stearga surasul de pe fetisoara si cat sa fiu fericita ca aceste lucruri finalmente s-au intamplat (tare neplacute pe de-o parte, dar care in final vor debloca situatia). Asta asa ca sa intelegeti ca grijile mele nu erau de nebuna, de ceea ce ma temeam nu am scapat. Doar ca am fost pregatita, m-a prins relaxata si senina. Una peste alta, of course ma apuc de munca si mai si ... avem treaba! De acum sparg si norii, sunt optimista si am moralul sus. Iuhuu.
Am plecat de la mesajul Moatzei, pe care te rog sa termnini odata ce ai de citit si sa te apuci de cartea de care ti-am spus. Moralul tau va cunoaste cote nebanuite

Fericirea vine din noi! Imi place de mor ...zici ca am scris io cartea sau am procent din vanzari!
In alta dezordine maxima de idei din capul meu, Georgi eu sunt de acord cu slabeala ta. Daca esti obisnuita la 50kg, e perfect daca te poti mentine. 3 kg in plus la o inaltime si greutate mica, sunt cat 15 pt o doamna de 1,70 m.