Mama ce mese imbelsugate aici la han.
Eu adunata de pe drumuri mi-am tras o felie de paine integrala si cu putina branzica.Da m-as infige in fructele Stelei
Vad ca vb de soti si cat de pretentiosi sunt la mancare.
Al meu si el face parte din categoria asta,dar norocul meu e ca eu nu stiam sa gatesc cand m-am maritat si m-am modelat ca sa zic asa dupa el.Din fericire ca sa zic asa n-am avut dicutii de gelul "da mama facea asa" fiinca era prea mic sa-si aduca aminte cum gatea mama lui,dar sclifosit tot e ca odata fu baiatul mamii
Imi aduc aminte ca odata pe la inceputuri am facut o supa in care am pus ceapa taiata, credeti ca a mancat-o?NUUUU, am aruncat-o ca nu suporta sa vada ceapa in supe/ciorbe.De atunci m-am invatat sa pun ceapa intreaba si apoi sa o arunc.
Nu mananca puiul cu pielitza, ok nu-i bai, pt mine las pielitza lui fara.Nu mananca burta de pork pe gratar, nu-i pb, lui nu-i fac.
Iar asta cu verdeturile, puteti sa nu puneti si abia la final fiecare isi pune cum vrea.
Eu insami sunt sclifosita in felul meu, am mancaruri care nu-mi plac,dar lui ii plac si invers.Daca vreodata ceva nu-i convine nu-i pb. frumos ii zic" vrei iti faci" si am incheiat discutia.
Intotdeauna exista cale de mijloc, doar sa se vrea.Iar eu am noroc cu al meu ca de vreo 7 anisori incoa a inceput si el sa mai gateasca...e , nu va ganditi la mancare gatita, chestii rapide,dar foarte gustoase.
Oricum daca lui nu-i place ceva ce mie-m place imi fac cand nu e acasa.