Dexter, la 24 February 2012 - 08:37 PM, a spus:
manierele elegante vor ghida interacţiunile cam aşa: ce e scris cu litere cursive nu se pune, pen'că se presupune că dacă autorul s-a străduit să pună italice pe cuvînte, atunci scrie în modul respectiv din motive umoristice şi în cunoştinţă de cauza
cuvinte sau expresiile fără italice dar folosite ca şi cum ar exista în limba maternă sunt fair play şi pot declanşa glume spontane
ăi cuprinşi de arsuri, mîncărimi, furie sau alte sentimente care au de a face cu emoţiile, tre'să strige henţ! ca să fie excluşi de la condimentare
Merg si eu o tura!
m-am saturat, vreau o tara ca afara! =Motzulico, da' afara-i friiig, si zloata, si mizerie, si flescaila!Nu-i mai bine-n baca? (poanta pe care-o stiam eu era cu:"Vreau o tara ca afara!" "Da, dar afara-s -25*C!" )
Stellina, bine ca le-ai gasit! Uuuff, prin ce emotii trebuie c-ai trecut...! Totul e bine cand se termina cu bine!
Io-s acasa, la Braila si le-am facut si alor mei trandafirii Gellutzei.Nu i-am mai pozat, ca-i stiti deja!Aseara am ajuns la 20:30, plecand la 15:30 din Bucuresti! Greeeu! La bariera de la Cilibia, nametii erau cat microbuzul, in conditiile in care a fost cald si s-au mai topit!
Bine c-am ajuns!Maine la 12:30 plec.Sa vad la cat ajung!
Carmen, spor la treaba!
Va pup!

Ajutor