Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 714
  • 715
  • 716
  • 717
  • 718
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14301 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 25 February 2012 - 01:20 PM

Vezi postareaDexter, la 24 February 2012 - 08:37 PM, a spus:

Dexter returns cu comedia în multe acte şi fără epilog, intitulată provizoriu, De ce mă condimentaşi frate?

manierele elegante vor ghida interacţiunile cam aşa: ce e scris cu litere cursive nu se pune, pen'că se presupune că dacă autorul s-a străduit să pună italice pe cuvînte, atunci scrie în modul respectiv din motive umoristice şi în cunoştinţă de cauza

cuvinte sau expresiile fără italice dar folosite ca şi cum ar exista în limba maternă sunt fair play şi pot declanşa glume spontane

ăi cuprinşi de arsuri, mîncărimi, furie sau alte sentimente care au de a face cu emoţiile, tre'să strige henţ! ca să fie excluşi de la condimentare

Merg si eu o tura!Imagine postata Da' cu ce ma condimentezi?Imagine postata

m-am saturat, vreau o tara ca afara! =Motzulico, da' afara-i friiig, si zloata, si mizerie, si flescaila!Nu-i mai bine-n baca? (poanta pe care-o stiam eu era cu:"Vreau o tara ca afara!" "Da, dar afara-s -25*C!" )

Stellina, bine ca le-ai gasit! Uuuff, prin ce emotii trebuie c-ai trecut...! Totul e bine cand se termina cu bine!
Io-s acasa, la Braila si le-am facut si alor mei trandafirii Gellutzei.Nu i-am mai pozat, ca-i stiti deja!Aseara am ajuns la 20:30, plecand la 15:30 din Bucuresti! Greeeu! La bariera de la Cilibia, nametii erau cat microbuzul, in conditiile in care a fost cald si s-au mai topit!
Bine c-am ajuns!Maine la 12:30 plec.Sa vad la cat ajung!
Carmen, spor la treaba!
Va pup!Imagine postata Ma duc sa mai vorbesc si eu cu parintii, ca de-o luna nu i-am mai vazut.Chiar o luna si jumate!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14302 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 25 February 2012 - 02:18 PM

Fetelor mercic mult!
Acum am terminat de transferat lucrurile noi din valize in dulapuri....vreau si eu un dresing enorm:( ca nu am loc
Cele din dulapuri 90% vor pleca....
Am 'rugat' pe cineva sa ma ajute cu zapada
acum iar ii fac accidentatului meu un maglavais de mincare (barilla fierte amestecate cu ceapa calita,thon,anchoa,masline, capere ,telina rasa si spanac crud...ulei de masline la liber- pt el,lamiie, asezonare
Eu m am cintarit iar am slabit,sa vedem cit mai pierd in luna pe care mi o petrec in Ro
Va pup,multumesc de incurajari,hop si asa hai la masa!
:)

#14303 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 25 February 2012 - 02:31 PM

Salut, fetelor!
Ralesu, foarte fain arata biscuiteii tai, chiar ca ai fost harnicuta.
Geany, tu faci o gramada de bunatati, dar cel mai tare ma lovesti cu pizza ta, mor de pofta.
Eu am facut azi pariziene cu nutella, uite si un "beneficiar" fericit.

Fisier atasat  poză.JPG (110.76K)
Number of downloads: 0

Am vrut sa mai zic ceva, dar nu stiu ce si cui, asa ca pana una alta va pup pe toate, sa aveti un weekend frumos!

#14304 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 February 2012 - 02:39 PM

Vezi postarea2ut, la 25 February 2012 - 02:31 PM, a spus:

Salut, fetelor!
Ralesu, foarte fain arata biscuiteii tai, chiar ca ai fost harnicuta.
Geany, tu faci o gramada de bunatati, dar cel mai tare ma lovesti cu pizza ta, mor de pofta.
Eu am facut azi pariziene cu nutella, uite si un "beneficiar" fericit.

Atasament poză.JPG

Am vrut sa mai zic ceva, dar nu stiu ce si cui, asa ca pana una alta va pup pe toate, sa aveti un weekend frumos!

ce frumoasa domnisorica ai!
o viitoare neomisa missa!

#14305 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 03:18 PM

Multumim, Carmen. Tu cum stai cu treaba?

#14306 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 February 2012 - 03:47 PM

Oh ce domnisoara frumoasa aici. Sa va traiasca.

#14307 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 04:29 PM

Vezi postareastella, la 25 February 2012 - 03:47 PM, a spus:

Multumim. Vale ce face, a terminat cu examenele?

#14308 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 25 February 2012 - 05:49 PM

Buna sara "hanistelor" ... hangitelor ? :D

Conexiunea - v-am spus ce bucatareasa talenta este - m-a izgonit azi din bucatarie ca in fiecare weekend.
Eu, recunosc ca gatesc de hobby si cum lucram aproape in schimburi inverse i cam fur placerea de a gati, asta in cazul in care nu preparam doua variante de menu cum se intampla adesea.
Da, dar acum a iesit in targ.
Yey! :D Bucataria e a mea!

Cum in cursul diminetii am citit despre fulgii de drojdie inactiva (nutritional yeast) m-am dus spre pranz didi-mau :) la magazinul de yoghinsti-naturisti si pe langa o punga de bob (fava) am cumparat si o punga de 100 g de fulgi de drojdie.
"Nutritional yeast has a strong flavor that is described as nutty, cheesy, or creamy, which makes it popular as an ingredient in cheese substitutes. It is often used by vegans in place of parmesan cheese. Another popular use is as a topping for popcorn. It can also be used in mashed and fried potatoes, as well as put into scrambled tofu or eggs. Some movie theaters offer it along with salt or cayenne pepper as a popcorn condiment."

Acum am doua borcane de 400 ml cu sos de "branza", pe care daca Mammaroatta va avea amabilitatea sa-l agreeze il va putea folosi pe sandwichuri in timpul postului in loc de mayo.
Mie chiar imi place gustul(normal: umami de la acidul glutamic natural, neadaugat) dar sa vedem ce recenzie primesc de la Dumneaei caci e mai conservatoare decat un tory britanic.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#14309 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 06:03 PM

Vezi postarea2ut, la 25 February 2012 - 04:29 PM, a spus:

Dadada, a trecut cu bine de primul semestru. aum deja de o saptamana a inceput semestrul 2.
Curand o s-o vezi si pe a ta la fac.

#14310 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 07:28 PM

Vezi postareastella, la 25 February 2012 - 06:03 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 25 February 2012 - 04:29 PM, a spus:

Dadada, a trecut cu bine de primul semestru. aum deja de o saptamana a inceput semestrul 2.
Curand o s-o vezi si pe a ta la fac.

Tare repede trece timpul, dar cred ca va fi greu tare cand va fi casa goala. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Imi vine sa rad cand ma gandesc ca atunci cand m-am dus eu la facultate (la 90km de casa) o saptamana am plans de dor de-acasa, dar apoi l-am cunoscut pe Cristi (sotul meu) si n-am mai avut nici o treaba.

#14311 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 25 February 2012 - 07:59 PM

Vezi postarea2ut, la 25 February 2012 - 02:31 PM, a spus:

Ce frumusete ai tu acolo! Ce ochisori de vis!
A cat is a friend fur-ever !

#14312 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 25 February 2012 - 11:29 PM

Buna seara la han!
Cam tarziu am ajuns, insa azi am fost hai hui, a fost o zi de primavara aici, mai mare dragu' sa iesi din casa.

Maestre, ce-a zis doamna, ce recenzii ai primit?
Stella, am uitat sa te intreb, apropos de Vale, cum a fost vacanta :) ?

#14313 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 11:42 PM

Anutza, vacanta a fost splendida ;o saptamana in alpii francezi la schi ( doar ca era tare frig ) si o saptamana la paris :).
in ambele cu *frendul* ...asa ca nu putea fi decat o vacanta wow :D.
Ma bucur ca ai fost hai-hui; cred ca la voi a fost o zi minunata; am vorbit cu prieteni din pglia, si mi-au zis ca a fost o zi insorita si...22 ° ...OMG OMG ....

#14314 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 11:50 PM

Vezi postareastella, la 25 February 2012 - 11:42 PM, a spus:

Anutza, vacanta a fost splendida ;o saptamana in alpii francezi la schi ( doar ca era tare frig ) si o saptamana la paris :).
in ambele cu *frendul* ...asa ca nu putea fi decat o vacanta wow :).
Ma bucur ca ai fost hai-hui; cred ca la voi a fost o zi minunata; am vorbit cu prieteni din pglia, si mi-au zis ca a fost o zi insorita si...22 ° ...OMG OMG ....

2 saptamani, ce fain! O super vacanta :) !

Am fost pe-aici prin sat la noi, prin satul vecin, apoi cand ne-am intors am trecut pe la socrela si ne-a dat pasta con ceci (de fapt sunt paste fierte intr-o crema de naut cu rozmarin)
Vai cat de bun a mai fost! Eu am mancat fara paste, azi am facut si eu o falsa dieta. In fine.
O iau luni de la capat ca maine vreau si eu sa fierb sarmale, scot de la congelator 2 pungi in seara asta.
Smantana buna de-a noastra tot n-am gasit, insa am luat iaurt grecesc "Total fage" care se aseamana foarte mult.

A fost foarte cald de dimineata pana seara, ne-am imbracat si noi mai subtirel azi.

#14315 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 11:55 PM

Ce bine de voi. eu am avut varza si am pus s-o calesc pe maine, cu afumatura si bucati de carne proaspata...si am scos niscai carnati de plescoi :), sa fac alaturi.maine ....porceala .

#14316 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2012 - 11:59 PM

Vezi postareastella, la 25 February 2012 - 11:55 PM, a spus:

Ce bine de voi. eu am avut varza si am pus s-o calesc pe maine, cu afumatura si bucati de carne proaspata...si am scos niscai carnati de plescoi :), sa fac alaturi.maine ....porceala .

:) :)
N-am mancat carnati de Plescoi, dar am auzit ca-s foarte buni. Sa aveti pofta!
Varza calita cu afumatura tare-mi place si mie. Am luat o data si am fiert la ea 3 ore si tot tare era, a trebuit s-o arunc din pacate, noroc ca nu pusesem carnatii.
O sa mai fac o incercare, sa vedem daca gasesc o varza mai moale.

Mie imi place mult scaricica de purcel. Lui dl. Any ii place ciorba cu afumatura, o adora.

#14317 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 12:01 AM

Carmen spor la treaba, vad ca nu stai degeaba!
2ut, sa-ti traiasca domnisoara!

#14318 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 12:29 AM

Daniella, pe unde mai umbli?

#14319 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 February 2012 - 06:54 AM

Neata dragele mele
E duminica stiu dar eu tot cu sculatul de dimineata sunt!Am facut cioco fierbinte!! na un pupic murdarel :)
Si tie ZOAZO tot asa, caci cit ai clipi mi au ajuns imaginile(am fost cu calculatorul la o vecina....a cazut pe spate de admiratie...daca mai ai mai da ca mi am facut zoning special pt imagini culinare)
De luni sau marti trebuie s o inlantui cu Allas sib ploiesti ,apoi trec prin Buc cu vizite si parlamentari la locatari,treb sa iau cam 3 l de ulei si luminari flori sii sa mai discut cu doamna care are grija de mormintul maicutii...si apoi vizita la clinica aia care a pus cupoane pe zumzi (daa e mai scump dar dantura din portelan pe zyrconiu e minunata....)
Daca e ok ii i au si omului un cupon!
O zi frumoasa de la mamica de Choupylica
:)

#14320 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:01 AM

Buna dimineata la han.
Anutza, varza mea era murata :) , asa ca o parte am pus in congelator sa am pentru fiert sarmalele, si o parte va fi pentru azi la pranz.
Scaricica imi place si mie, cea mai cea am mancat la Bonicei , care se aprovizionau de la un nene macelar de incredere, dar nu am ...asa ca va fi cu coaste afumate, carne de porc proaspata, si pentru mine am pus si 2 copane de pui sa fie mai lejera :).
o duminica placuta la tot hanul.va las cate ceva de ciugulit :) , ma duc sa-mi fac o cafea adevarata.

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 714
  • 715
  • 716
  • 717
  • 718
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic