Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 719
  • 720
  • 721
  • 722
  • 723
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14401 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 February 2012 - 04:25 PM

Multumesc pentru felicitarile aduse la adresa Denisei! :D :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#14402 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 04:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 04:03 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 03:57 PM, a spus:

Dani, iepurele poti sa-l gatesti si bucati, nu neaparat dezosat umplut, de exemplu cu ciuperci si smantana iese o nebunie.
Varisorul meu care nu manca iepure, a lins farfuria.

Anuta, verisorul tau nu e mofturuz! ai uitat ce am eu la usa ? :D si nu pot sa mint, sa-i zic ca e porc ... :D

Eiiii, el mi-a zis ca nu mananca si eu i-am raspuns ca altceva n-am :D .
A mancat tot, la final cu paine a curatat farfuria.

Cicolata e buna, o cunosc.

#14403 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 04:44 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 04:25 PM, a spus:

Eiiii, el mi-a zis ca nu mananca si eu i-am raspuns ca altceva n-am :D .
A mancat tot, la final cu paine a curatat farfuria.
Cicolata e buna, o cunosc.

Specimenul meu nu e asa simplu de convins: nici nu tb sa ii spun ca nu am altceva, pt ca noi oricum mancam doar 1 fel / masa..., asaca daca fac mai multe tb sa mi le consum singura, asa ca mai bine evit. Deci mare risc ...ar tb sa ii solicit un spor de risc :D ! Revenind, daca ii place bine, dc nu ia cu dulciuri din dulap, fructe, suc, seminte, sau comanda pizza, pleaca sa cumpere o shaworma de la Dristor (e singura buna tare) ...deci nu il conving asa simplu ... :D
Ciocolata asta e groaznica :D ! la fel spun si cand puneti voi niste poze de-mi lasa gura apa :D ! dar ma tin tare :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14404 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 04:56 PM

Vezi postareaOana S, la 27 February 2012 - 04:12 PM, a spus:

Dany, bafta cu dieta! si sotul meu incepe de maine dieta fara carbo si trebuie sa o raresc cu dulciurile, sa fac doar budinci,chestiute doar pt fete, mai cu orz sau ovaz cu fructe la cuptor, am ceva idei...

Cred ca o sa radeti de mine fetelor, ieri am facut clatite din lapte de capra :D Incerc sa includ produsele din capra in alimentatia mea de zi cu zi, ca sunt mai sanatoase si la problemutele mele cu alergiile, imi prieste mai bine produsele din lapte de capra decat cele din lapte de vaca, cica...si vreau sa vad daca e asa..Pana acum imi place branza,cascavalul si iaurtul, le pot manca cu placere, dar laptele.. :D - nu pot sa-l beau de nici o culoare, am incercat si cu cacao si nimic...I-am dat aseara la pititca lapte de capra si ea nu l-a refuzat :D Asa ca am facut clatite :D

iubita, nu tin nici o dieta, unde citisi? in stele sper ... ca e pe vine! nuuu, eu tin dieta permanenta: fetele tin monti, eu tin cura mea: nu coc si nu fac dulciuri ca apoi le mananc! ma tin sa nu gatesc cu sosuri, cartofi, prajeli, paste/orez doar integrale, incerc pe cat posibil sa exclud faina alba, carne grasa, porc, mici, zahar si ce mai pot sa evit ... ma straduiesc, dar nu le exclud total si mereu ... cat pot si eu sa ma tin tare ... . De aia nu o sa vedeti la mine pateuri, dulciuri decat daca sunt pe calea pierzzniei ... Daca mi se ofera insa pap de toate (cand merg in vizita, in vacanta, sau similar SUNT GURMANDA SI POFTICIOASA ... in niste limite pe care totusi incerc sa le pastrez). Nu imi reuseste mereu, mai ales nu slabesc, doar ma mentin. Dar la cat sunt eu de pofticioasa daca as coace sau face dulciuri, sau gati cu faina si altele cate mai postati voi as ajunge de 100 kg usor ...Asa ca strang din dinti, inchid ochii, nu-nu ... B) nu sunt bune pt mine ... :D
nu e de ras cu produsele din lapte de capra, dar eu nu ma impac deloc cu gustul si mirosul si vaz ca nici picea nu vrea iaurt de capra si nici branzica ... :D aschia ... :D

#14405 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 February 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 04:56 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 27 February 2012 - 04:12 PM, a spus:

Dany, bafta cu dieta! si sotul meu incepe de maine dieta fara carbo si trebuie sa o raresc cu dulciurile, sa fac doar budinci,chestiute doar pt fete, mai cu orz sau ovaz cu fructe la cuptor, am ceva idei...

Cred ca o sa radeti de mine fetelor, ieri am facut clatite din lapte de capra :D Incerc sa includ produsele din capra in alimentatia mea de zi cu zi, ca sunt mai sanatoase si la problemutele mele cu alergiile, imi prieste mai bine produsele din lapte de capra decat cele din lapte de vaca, cica...si vreau sa vad daca e asa..Pana acum imi place branza,cascavalul si iaurtul, le pot manca cu placere, dar laptele.. B) - nu pot sa-l beau de nici o culoare, am incercat si cu cacao si nimic...I-am dat aseara la pititca lapte de capra si ea nu l-a refuzat :D Asa ca am facut clatite

iubita, nu tin nici o dieta, unde citisi? in stele sper ... ca e pe vine! nuuu, eu tin dieta permanenta: fetele tin monti, eu tin cura mea: nu coc si nu fac dulciuri ca apoi le mananc! ma tin sa nu gatesc cu sosuri, cartofi, prajeli, paste/orez doar integrale, incerc pe cat posibil sa exclud faina alba, carne grasa, porc, mici, zahar si ce mai pot sa evit ... ma straduiesc, dar nu le exclud total si mereu ... cat pot si eu sa ma tin tare ... . De aia nu o sa vedeti la mine pateuri, dulciuri decat daca sunt pe calea pierzzniei ... Daca mi se ofera insa pap de toate (cand merg in vizita, in vacanta, sau similar SUNT GURMANDA SI POFTICIOASA ... in niste limite pe care totusi incerc sa le pastrez). Nu imi reuseste mereu, mai ales nu slabesc, doar ma mentin. Dar la cat sunt eu de pofticioasa daca as coace sau face dulciuri, sau gati cu faina si altele cate mai postati voi as ajunge de 100 kg usor ...Asa ca strang din dinti, inchid ochii, nu-nu ... B) nu sunt bune pt mine ...
nu e de ras cu produsele din lapte de capra, dar eu nu ma impac deloc cu gustul si mirosul si vaz ca nici picea nu vrea iaurt de capra si nici branzica ... aschia ...

Cand ai scris asa: Motzulino si eu la fel ma gandesc: sa ma abtinez, sa ma abtinez, sa nu gatesc decat dietetic, dar ce caut aici atunci ? :D Asta se cheama ca suntem masochiste! - am crezut ca esti la o dieta ceva... :D

Pai si eu ma feresc de multe, numai de dulciuri si aluaturi facute in casa, nu :D Nu gatesc deloc cu aluaturi cumparate sunt prea calorice ...si multe altele nu cumpar...

Atunci iti doresc sa fii rezistenta :D Nu ca mine, ha,ha!! cand ma apuca poftele pun 2 kg intr-o saptmana :D , acum incerc sa le dau jos B)

Te pupic!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14406 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 05:26 PM

Geany, merci, diseara tot sarmale am ca mi-au mai ramas.

#14407 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 05:27 PM

Vezi postareaOana S, la 27 February 2012 - 05:20 PM, a spus:

Cand ai scris asa: Motzulino si eu la fel ma gandesc: sa ma abtinez, sa ma abtinez, sa nu gatesc decat dietetic, dar ce caut aici atunci ? :D Asta se cheama ca suntem masochiste! - am crezut ca esti la o dieta ceva... :D

Pai si eu ma feresc de multe, numai de dulciuri si aluaturi facute in casa, nu :D Nu gatesc deloc cu aluaturi cumparate sunt prea calorice ...si multe altele nu cumpar...

Atunci iti doresc sa fii rezistenta :D Nu ca mine, ha,ha!! cand ma apuca poftele pun 2 kg intr-o saptmana :D , acum incerc sa le dau jos :D

a mers si la mine pe principiul tau, pana la o varsta, de doi -trei ani nu mai merge, stai sa treci de 35 ani, ca pe urma va trebui sa reduci copturile ca datul jos nu mai e asa de simplu. Si eu la fel luam 2-3 kg, le dadeam jos si tot asa ... Dar acu' s-au incapatanat si tb ceva mai drastic, dar tb sa am o vointa de nclintit sa ma apuc. Pana atunci incerc sa ma concentrez doar, si sa slabesc prin forta vointei :D sper sa imi iasa ... ca nici de concentrat nu am timp prea mult ...
Uf nici macar nu am chef sa mai vorbesc de diete... asa insa sper sa ma autocnving, tot vorbind si nefacand mare branza! B) numai gura de mine B)

#14408 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2012 - 05:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 05:26 PM, a spus:

Geany, merci, diseara tot sarmale am ca mi-au mai ramas.

Maine cred ca le prestez si eu :D

#14409 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 February 2012 - 07:11 PM

Ciao!
Sper sa-mi aduc aminte, ca ati scris romane intregi...

Maya, 'La multi ani!' pt Denisa. Ce mare a crescut, 15 ani... frumoasa varsta. Si imi place tortul, arata de milioane.
Stella, Gella si Moatza gospodine superbrave... m-ati omorat cu bucatareala voastra.
Am vazut numai fete frumoase... sa va traiasca!
Dany, sa stii ca ciocolata respectiva mie nu-mi place sa o mananc asa, dar o folosesc cu succes la preparat varii dulciuri. Preferata mea e Novi min 72% cacao.. mmmmhhhh, un deliciu. Cand incep nu ma opresc pana nu o termin... urat obicei, urat, urat de tot. Da' am cateva zile de cand nu mi s-a lipit de degete.
Giorgiana se vede ca ai petrecut fain de tot la Sinaia. Ma bucur pt tine!

Noi azi, noi azi am avut-o pe Mara acasa... un virus intestinal. Asa ca azi ne-am jucat cu ciocolata impreuna.
Maine dimineata mergem la spital tot familionul sa facem exudatul faringian. A trebuit sa-l 'gadil' pe pediatru ca nu vroia sa-i dea trimitere Marei. Bine ca mi-am obtinut hartia.
Chiar ma gandeam sa nu am probleme si cu dr-ul meu... in schimb aici a mers totul ca pe roate. Chiar mi-a dat dreptate (ce o fi fost cu el) si nu mi-a facut scandal. Mi-a facut trimiterile si gata, am sters-o acasa.

La noi, dupa un sfarsit de saptaman superb, azi a venit iar friguletul. Asta e, pana la urma e februarie.
Duminica am fost in 11 (intre adulti si copii) la pranz... gratar a scris pe noi: mici, coaste, pui, carnati, mamaliga, de toate pt toti. Simplu de tot, pt ca a fost totul improvizat pe ultima suta de metri. Fara dulce, ca nu am avut chef... au ramas surprinsi, da' las' ca le trece. Ramane pe data viitoare.

Gata, va pupacesc! Va urez o seara buna!
Sorina

#14410 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 07:40 PM

Sorina si mie imi place Novi 72% cacao.

Sanatate multa la toti bolnaviorii mari si mici!

#14411 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 27 February 2012 - 08:25 PM

Vezi postareaGelutza, la 26 February 2012 - 10:42 PM, a spus:

Vineri dupa amiaza credeam ca ajung la spital, dar sambata mi-a fost bine si totul a fost in regula, am dansat de am rupt pamantul...stii ce nu am facut?
[i]Nu am mancat[/i] si acum as vrea si eu cate ceva din toate...nu mai am decat sarmale si piftie, din pacate...

Cred ca multe patim la fel.Cand geme masa de bucate,ai manca,dar ori n-ai chef,ori esti prea obosit,ori ai prea multe griji sa aiba toti ce le trebuie.Cand ai chef,ia de unde nu-i :angry: Important c-ai reusit sa te distrezi,ca mancarea o repeti tu.

#14412 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:26 PM

Eu tot timpul mananc putin cand am musafiri, dar nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca sunt prea atenta la ceilalti.
A doua zi as manca din toate!!!

#14413 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 12:29 AM, a spus:

Hazel, m-am apucat sa citesc cartea de la tine :hug: Aveam mare nevoie, asa ca nimic nu e intamplator ...

Daca nu e cu suparare si cu taina mare,poate impartiti si cu noi cartea sau macar titlul,rog frumos :angry:
Eu eram mai mai sa ma lipesc de-o carte azi in librarie,interesanta parca la prima vedere,dar totusi n-am simtit ca-i ceea ce vreau dupa ce-am mai rasfoit-o.

#14414 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:35 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 07:40 PM, a spus:

Sorina si mie imi place Novi 72% cacao.

Sanatate multa la toti bolnaviorii mari si mici!

Nu stiu ce e Novi asta, o sa ma uit dupa ea. Aia de la perugina cu crema e tortura ... . Desigur imi plac alea de la Domori si multe altele ... incat nu imi mai trebuie sa prestez si dulciuri ... mi-ajung ciocolatile ... . Ah si mor dupa after Eight, clasicul cu menta (au aparut fel si fel de sortimente, dar nici unul nu se compara cu cel clasic/antic).

#14415 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 February 2012 - 08:35 PM

Vezi postareaEataly, la 26 February 2012 - 02:34 PM, a spus:

Ma duc sa-mi fac o cafea si eu si "Blonda ca zapada" plecam la carnaval.15 grade afara.

Atasament IMG_1928.JPG

Lili, fata ta e o printesa de poveste!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#14416 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:36 PM

Vezi postareaEataly, la 27 February 2012 - 01:31 PM, a spus:

Stella, ce nasol cu dintii. :hug: Atunci mai bine pregatesc terenul pentru Manu.Ori dentista ori notar. :71:

Cred c-ar avea tot timpul de lucru.De unde are lumea,de unde n-are,aduna si pune deoparte pentru tratamentul\recuperarea dintilor.Nu mai zic cand te ia de spate cu dureri,dai tot ce ai si ce n-ai numai sa scapi.
Stella,sper sa scapati mai usor si tu si fratele dar si portofelele.

Georgiana,ce-mi mai place puloverasul. :angry: Da senzatia de moale si comfort si iti vine ca turnat pe tine!Frumoase pozele si bine ca n-ai zis nu,altfel stii deja ce-ai fi avut sa pierzi.

#14417 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:36 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:26 PM, a spus:

Eu tot timpul mananc putin cand am musafiri, dar nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca sunt prea atenta la ceilalti.
A doua zi as manca din toate!!!

+ 1 !

#14418 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:40 PM

Dani, asta e Novi amara

Fisier atasat  Immagine 6630.jpg (188.36K)
Number of downloads: 1

#14419 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:41 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 04:21 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 09:53 AM, a spus:

merci, Any! eu gatesc mult, chiar prea mult, dar nu prea vorbesc despre, ca incerc sa-mi scot din cap pasiunea asta.

se vede ce bine reusesc, activez activ :angry: pe-un forum de bucatareli.

Eu te cred ca gatesti, ca altfel nu se poate, ca doar ce poti face tu cu toate proviziile omului :hug: ?

Bine ca are si cine sa consume.Eu sunt norocoasa ca-l am pe sotul cooperant la experimentele mele(bine,nu le savureaza el chiar pe toate cu cea mai mare placere,dar,mai reciclate,mai dichisite, mai reevaluate...),altfel,cum ziceati si voi,ar trebui sa ma auto-elimin de pe forumul asta,pentru ca nu m-as vedea bine. :71:

#14420 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 08:43 PM

Stella, nasol cu dentistii, stiub despre ce vorbesti ca si eu ultima data i-am lasat o groaza de bani pe 2 carii si 2 capsule de pus.
Georgi arati super, dupa poze se vede ca v-ati si distrat.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 719
  • 720
  • 721
  • 722
  • 723
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul