La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 27 February 2012 - 04:25 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 February 2012 - 04:25 PM
Daniella, la 27 February 2012 - 04:03 PM, a spus:
any_annette, la 27 February 2012 - 03:57 PM, a spus:
Varisorul meu care nu manca iepure, a lins farfuria.
Anuta, verisorul tau nu e mofturuz! ai uitat ce am eu la usa ?
Eiiii, el mi-a zis ca nu mananca si eu i-am raspuns ca altceva n-am
A mancat tot, la final cu paine a curatat farfuria.
Cicolata e buna, o cunosc.
Postat 27 February 2012 - 04:44 PM
any_annette, la 27 February 2012 - 04:25 PM, a spus:
A mancat tot, la final cu paine a curatat farfuria.
Cicolata e buna, o cunosc.
Specimenul meu nu e asa simplu de convins: nici nu tb sa ii spun ca nu am altceva, pt ca noi oricum mancam doar 1 fel / masa..., asaca daca fac mai multe tb sa mi le consum singura, asa ca mai bine evit. Deci mare risc ...ar tb sa ii solicit un spor de risc
Ciocolata asta e groaznica
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 February 2012 - 04:56 PM
Oana S, la 27 February 2012 - 04:12 PM, a spus:
Cred ca o sa radeti de mine fetelor, ieri am facut clatite din lapte de capra
iubita, nu tin nici o dieta, unde citisi? in stele sper ... ca e pe vine! nuuu, eu tin dieta permanenta: fetele tin monti, eu tin cura mea: nu coc si nu fac dulciuri ca apoi le mananc! ma tin sa nu gatesc cu sosuri, cartofi, prajeli, paste/orez doar integrale, incerc pe cat posibil sa exclud faina alba, carne grasa, porc, mici, zahar si ce mai pot sa evit ... ma straduiesc, dar nu le exclud total si mereu ... cat pot si eu sa ma tin tare ... . De aia nu o sa vedeti la mine pateuri, dulciuri decat daca sunt pe calea pierzzniei ... Daca mi se ofera insa pap de toate (cand merg in vizita, in vacanta, sau similar SUNT GURMANDA SI POFTICIOASA ... in niste limite pe care totusi incerc sa le pastrez). Nu imi reuseste mereu, mai ales nu slabesc, doar ma mentin. Dar la cat sunt eu de pofticioasa daca as coace sau face dulciuri, sau gati cu faina si altele cate mai postati voi as ajunge de 100 kg usor ...Asa ca strang din dinti, inchid ochii, nu-nu ...
nu e de ras cu produsele din lapte de capra, dar eu nu ma impac deloc cu gustul si mirosul si vaz ca nici picea nu vrea iaurt de capra si nici branzica ...
Postat 27 February 2012 - 05:20 PM
Daniella, la 27 February 2012 - 04:56 PM, a spus:
Oana S, la 27 February 2012 - 04:12 PM, a spus:
Cred ca o sa radeti de mine fetelor, ieri am facut clatite din lapte de capra
iubita, nu tin nici o dieta, unde citisi? in stele sper ... ca e pe vine! nuuu, eu tin dieta permanenta: fetele tin monti, eu tin cura mea: nu coc si nu fac dulciuri ca apoi le mananc! ma tin sa nu gatesc cu sosuri, cartofi, prajeli, paste/orez doar integrale, incerc pe cat posibil sa exclud faina alba, carne grasa, porc, mici, zahar si ce mai pot sa evit ... ma straduiesc, dar nu le exclud total si mereu ... cat pot si eu sa ma tin tare ... . De aia nu o sa vedeti la mine pateuri, dulciuri decat daca sunt pe calea pierzzniei ... Daca mi se ofera insa pap de toate (cand merg in vizita, in vacanta, sau similar SUNT GURMANDA SI POFTICIOASA ... in niste limite pe care totusi incerc sa le pastrez). Nu imi reuseste mereu, mai ales nu slabesc, doar ma mentin. Dar la cat sunt eu de pofticioasa daca as coace sau face dulciuri, sau gati cu faina si altele cate mai postati voi as ajunge de 100 kg usor ...Asa ca strang din dinti, inchid ochii, nu-nu ...
nu e de ras cu produsele din lapte de capra, dar eu nu ma impac deloc cu gustul si mirosul si vaz ca nici picea nu vrea iaurt de capra si nici branzica ... aschia ...
Cand ai scris asa: Motzulino si eu la fel ma gandesc: sa ma abtinez, sa ma abtinez, sa nu gatesc decat dietetic, dar ce caut aici atunci ?
Pai si eu ma feresc de multe, numai de dulciuri si aluaturi facute in casa, nu
Atunci iti doresc sa fii rezistenta
Te pupic!!
Postat 27 February 2012 - 05:27 PM
Oana S, la 27 February 2012 - 05:20 PM, a spus:
Pai si eu ma feresc de multe, numai de dulciuri si aluaturi facute in casa, nu
Atunci iti doresc sa fii rezistenta
a mers si la mine pe principiul tau, pana la o varsta, de doi -trei ani nu mai merge, stai sa treci de 35 ani, ca pe urma va trebui sa reduci copturile ca datul jos nu mai e asa de simplu. Si eu la fel luam 2-3 kg, le dadeam jos si tot asa ... Dar acu' s-au incapatanat si tb ceva mai drastic, dar tb sa am o vointa de nclintit sa ma apuc. Pana atunci incerc sa ma concentrez doar, si sa slabesc prin forta vointei
Uf nici macar nu am chef sa mai vorbesc de diete... asa insa sper sa ma autocnving, tot vorbind si nefacand mare branza!
Postat 27 February 2012 - 07:11 PM
Sper sa-mi aduc aminte, ca ati scris romane intregi...
Maya, 'La multi ani!' pt Denisa. Ce mare a crescut, 15 ani... frumoasa varsta. Si imi place tortul, arata de milioane.
Stella, Gella si Moatza gospodine superbrave... m-ati omorat cu bucatareala voastra.
Am vazut numai fete frumoase... sa va traiasca!
Dany, sa stii ca ciocolata respectiva mie nu-mi place sa o mananc asa, dar o folosesc cu succes la preparat varii dulciuri. Preferata mea e Novi min 72% cacao.. mmmmhhhh, un deliciu. Cand incep nu ma opresc pana nu o termin... urat obicei, urat, urat de tot. Da' am cateva zile de cand nu mi s-a lipit de degete.
Giorgiana se vede ca ai petrecut fain de tot la Sinaia. Ma bucur pt tine!
Noi azi, noi azi am avut-o pe Mara acasa... un virus intestinal. Asa ca azi ne-am jucat cu ciocolata impreuna.
Maine dimineata mergem la spital tot familionul sa facem exudatul faringian. A trebuit sa-l 'gadil' pe pediatru ca nu vroia sa-i dea trimitere Marei. Bine ca mi-am obtinut hartia.
Chiar ma gandeam sa nu am probleme si cu dr-ul meu... in schimb aici a mers totul ca pe roate. Chiar mi-a dat dreptate (ce o fi fost cu el) si nu mi-a facut scandal. Mi-a facut trimiterile si gata, am sters-o acasa.
La noi, dupa un sfarsit de saptaman superb, azi a venit iar friguletul. Asta e, pana la urma e februarie.
Duminica am fost in 11 (intre adulti si copii) la pranz... gratar a scris pe noi: mici, coaste, pui, carnati, mamaliga, de toate pt toti. Simplu de tot, pt ca a fost totul improvizat pe ultima suta de metri. Fara dulce, ca nu am avut chef... au ramas surprinsi, da' las' ca le trece. Ramane pe data viitoare.
Gata, va pupacesc! Va urez o seara buna!
Postat 27 February 2012 - 07:40 PM
Sanatate multa la toti bolnaviorii mari si mici!
Postat 27 February 2012 - 08:25 PM
Gelutza, la 26 February 2012 - 10:42 PM, a spus:
[i]Nu am mancat[/i] si acum as vrea si eu cate ceva din toate...nu mai am decat sarmale si piftie, din pacate...
Cred ca multe patim la fel.Cand geme masa de bucate,ai manca,dar ori n-ai chef,ori esti prea obosit,ori ai prea multe griji sa aiba toti ce le trebuie.Cand ai chef,ia de unde nu-i
Postat 27 February 2012 - 08:26 PM
A doua zi as manca din toate!!!
Postat 27 February 2012 - 08:29 PM
Daniella, la 27 February 2012 - 12:29 AM, a spus:
Hazel, m-am apucat sa citesc cartea de la tine
Daca nu e cu suparare si cu taina mare,poate impartiti si cu noi cartea sau macar titlul,rog frumos
Eu eram mai mai sa ma lipesc de-o carte azi in librarie,interesanta parca la prima vedere,dar totusi n-am simtit ca-i ceea ce vreau dupa ce-am mai rasfoit-o.
Postat 27 February 2012 - 08:35 PM
any_annette, la 27 February 2012 - 07:40 PM, a spus:
Sanatate multa la toti bolnaviorii mari si mici!
Nu stiu ce e Novi asta, o sa ma uit dupa ea. Aia de la perugina cu crema e tortura ... . Desigur imi plac alea de la Domori si multe altele ... incat nu imi mai trebuie sa prestez si dulciuri ... mi-ajung ciocolatile ... . Ah si mor dupa after Eight, clasicul cu menta (au aparut fel si fel de sortimente, dar nici unul nu se compara cu cel clasic/antic).
Postat 27 February 2012 - 08:35 PM
Eataly, la 26 February 2012 - 02:34 PM, a spus:
Lili, fata ta e o printesa de poveste!!
Postat 27 February 2012 - 08:36 PM
Eataly, la 27 February 2012 - 01:31 PM, a spus:
Stella, ce nasol cu dintii.
Cred c-ar avea tot timpul de lucru.De unde are lumea,de unde n-are,aduna si pune deoparte pentru tratamentul\recuperarea dintilor.Nu mai zic cand te ia de spate cu dureri,dai tot ce ai si ce n-ai numai sa scapi.
Stella,sper sa scapati mai usor si tu si fratele dar si portofelele.
Georgiana,ce-mi mai place puloverasul.
Postat 27 February 2012 - 08:36 PM
any_annette, la 27 February 2012 - 08:26 PM, a spus:
A doua zi as manca din toate!!!
+ 1 !
Postat 27 February 2012 - 08:41 PM
any_annette, la 27 February 2012 - 04:21 PM, a spus:
moatza, la 27 February 2012 - 09:53 AM, a spus:
merci, Any! eu gatesc mult, chiar prea mult, dar nu prea vorbesc despre, ca incerc sa-mi scot din cap pasiunea asta.
se vede ce bine reusesc, activez activ
Eu te cred ca gatesti, ca altfel nu se poate, ca doar ce poti face tu cu toate proviziile omului
Bine ca are si cine sa consume.Eu sunt norocoasa ca-l am pe sotul cooperant la experimentele mele(bine,nu le savureaza el chiar pe toate cu cea mai mare placere,dar,mai reciclate,mai dichisite, mai reevaluate...),altfel,cum ziceati si voi,ar trebui sa ma auto-elimin de pe forumul asta,pentru ca nu m-as vedea bine.
Postat 27 February 2012 - 08:43 PM
Georgi arati super, dupa poze se vede ca v-ati si distrat.

Ajutor