Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 721
  • 722
  • 723
  • 724
  • 725
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14441 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 10:07 PM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 09:46 PM, a spus:

asta masochism! mie mi-ar sta numai pe creier.
Sorina, eu Venchi am luat cand am fost la Roma, da' cred ca nu era asa de scumpa de mi-am permis-o. era posibil sa fi fost la oferta?

Am noroc: mananca el dulciuri la greu, deci nu trebuie sa le duc grija, doar sa-i cumpar, ca dispar de zici ca nu au fost. Deci sunt o norocoasa! :tongue3:
In schimb daca ma hazardez sa gatesc ... se cheama ca ma hazardez si sa mananc tot :sm: sau sa arunc la caine ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14442 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 10:08 PM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 10:00 PM, a spus:

da, stiu c-a fost unul la Focsani care-a scapat freza in gingia si buza pacientului si n-a fost prea bine. oricum toti au asigurare de malpraxis.

da-ti seama cum e sa scape in gat un ac de ala spiralat de curatat canale ... Acu iti pune o folie de silicon ... dar e mai neplacut decat interventia aia pe care o stiu eu fara fite ... :tongue3:

#14443 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 27 February 2012 - 10:13 PM

2ut ce fetita mare si frumoasa ai. Ca sa nu mai zic de inteligenta :sm:
Stella bafta cu dantura - eu am o frica cronica de dentist :sm:
Daniella imi place ca urmezi un regim de viata sanatos. Mergi si la sala sau esti atenta cu ce mananci?
Any esti o harnicuta - mereu ne incanti cu bunatati. La fel si Gela!
Giorgiana sa-ti fie de bine distractia!
Angel mai este un pic la tine - iti tin pumnii sa decurga totul usor si fara complicatii. The Husband - da :) trece prin schimbari radicale.

Multumim frumos pentru urari. Annabelle este rasfatata de 4 persoane acum dar este un copilas tare bun si sociabil. Aseara de ziua ei s-a distrat de minune :tongue3:

Fisier atasat  SANY7533.JPG (198.07K)
Number of downloads: 0

#14444 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 10:30 PM

La multi ani Annabelle, sa cresti mare si sa ai o copilarie fericita :tongue3: !

#14445 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 February 2012 - 10:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 05:27 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 27 February 2012 - 05:20 PM, a spus:

Cand ai scris asa: Motzulino si eu la fel ma gandesc: sa ma abtinez, sa ma abtinez, sa nu gatesc decat dietetic, dar ce caut aici atunci ? :) Asta se cheama ca suntem masochiste! - am crezut ca esti la o dieta ceva... :sm:

Pai si eu ma feresc de multe, numai de dulciuri si aluaturi facute in casa, nu :) Nu gatesc deloc cu aluaturi cumparate sunt prea calorice ...si multe altele nu cumpar...

Atunci iti doresc sa fii rezistenta :tongue3: Nu ca mine, ha,ha!! cand ma apuca poftele pun 2 kg intr-o saptmana :sm: , acum incerc sa le dau jos :sm:

a mers si la mine pe principiul tau, pana la o varsta, de doi -trei ani nu mai merge, stai sa treci de 35 ani, ca pe urma va trebui sa reduci copturile ca datul jos nu mai e asa de simplu. Si eu la fel luam 2-3 kg, le dadeam jos si tot asa ... Dar acu' s-au incapatanat si tb ceva mai drastic, dar tb sa am o vointa de nclintit sa ma apuc. Pana atunci incerc sa ma concentrez doar, si sa slabesc prin forta vointei B) sper sa imi iasa ... ca nici de concentrat nu am timp prea mult ...
Uf nici macar nu am chef sa mai vorbesc de diete... asa insa sper sa ma autocnving, tot vorbind si nefacand mare branza! :) numai gura de mine :sm:

Mda...si eu zic ca nu mai vorbesc de diete dar tot la ele ajung sa vorbesc :sm:
Vad si la mine ca e mai greu sa slabesc, la 33 de ani ai mei, inainte mancam orice la orice ora si nu-mi faceam griji, acum?!...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14446 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 10:42 PM

Annabelle! La Multi Ani! frumoasa frumoaselor si printesa printeselor :sm: !!! Pap eu talpitele alea mici :tongue3:

Crisrina, nu mai fac sport de cativa ani. Sunt prea comoda, poate reusesc sa ies din starea de confort mai devreme sau mai tarziu! Doar am grija la ce mananc si asta de la 18 ani ...

#14447 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 February 2012 - 10:43 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:26 PM, a spus:

Eu tot timpul mananc putin cand am musafiri, dar nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca sunt prea atenta la ceilalti.
A doua zi as manca din toate!!!

+1, asa patesc si eu, cand am musafiri nu pot sa bag mai nimic in gura :tongue3:
ReteteFamilie.com

#14448 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaOana S, la 27 February 2012 - 10:41 PM, a spus:

Mda...si eu zic ca nu mai vorbesc de diete dar tot la ele ajung sa vorbesc :tongue3:
Vad si la mine ca e mai greu sa slabesc, la 33 de ani ai mei, inainte mancam orice la orice ora si nu-mi faceam griji, acum?!...

daca nu ai in neam cu cine semana mai plinuta, nu trebuie sa-ti faci mari griji. Dar pe masura ce trec anii, daca nu faci nici miscare (ca Gelutza) trebuie sa incepem sa fim mai atenti ... that's all ... :sm:

#14449 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 February 2012 - 10:54 PM

La multi ani, Annabelle!! Sanatate si fericire!!

Daniella, asa-i cum zici matale :tongue3: , eu incerc sa fac miscare si de multe ori am tentative de facut sport... orcum noi ne rezumam doar la un fel de mancare la masa - de cand suntem aici nu mancam mai multe feluri, cum mancam o data in RO..Mancam si dupa miscarea depusa, asta e! Dor cu fundul in masina si sa bag 3 feluri, asta ar insemna sa fiu de 100kg :)

si ma mai bucur ca al meu sot nu e mofturos la nici un fel de mancare care ii fac, ii place tot ce-i gatesc :sm: . Nu-mi fac griji ca nu-i plac icrele, imi fac mie cand imi cumpar si gata! sau raciturile/piftia - tot asa imi fac mie si mai gusta tot de la mine, dar nu se da in vant.

Edit: sorelina mea sufera de multe kilograme in plus si imi pare rau pt ea, a mea bunica e mai grasuta , deci sunt perosnae cu kg in plus :sm:
ReteteFamilie.com

#14450 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 February 2012 - 12:37 AM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2012 - 09:46 PM, a spus:

e consumator de nadejde, dar imi face si meniul, tot el.
eu rar mai am pofte de ceva, zau! si de-asta a preluat el fraiele: imi scoate pachetele cu carne la dezghetat, cumpara ce crede el si-apoi zice c-ar manca nustiuce. daca mi se pare mie ca n-a sarit calul prea tare, ii fac, dar de multe ori trage singur de ele. tu ai vrut!
al meu stie mereu ce e in frigider, in congelator, ce provizii s-au terminat si ce-ar mai tb cumparat...ma exaspereaza! as fi vrut unul care sa fie afon in bucatarie, sa manance ce consider eu si ce-i pun in fatza. da, da, in my dreams!

Asa nu. :tongue3:
Al meu mananca ce-i dau,dar nici afon nu e,pentru ca,asa cum am mai spus,uneori savureaza cu mare placere,alteori cu un pic mai putina,dar oricum mananca,nu face nazuri.In general sunt putine alimente care nu-i plac deloc(si-atunci de ce sa insist sa-l chinui ?) si putine din cele care pe care le pregatesc(pentru ca deja cam stiu ce sa evit si ce sa combin,dar uneori tot mai sunt si rateuri).
Adevarat ca proviziile trebuie sa le fac tot eu.Daca ii dau o lista,se descurca,dar cum de cele mai multe ori merg eu la aprovizionat,el nu prea are ocazii.Si-apoi,cum zice el,eu stiu ce s-aleg,asa incat sa aiba la indemana produsele care-i plac.

In schimb al tau se pricepe la dresuri.Vezi,oricum in cazurile fericite,neajunsurile se compenseaza cu atuuri :sm: :sm:

#14451 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2012 - 12:42 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 10:07 PM, a spus:

Am noroc: mananca el dulciuri la greu, deci nu trebuie sa le duc grija, doar sa-i cumpar, ca dispar de zici ca nu au fost. Deci sunt o norocoasa! :tongue3:

Acu' banuiesc ca e constient si el ca nu-i 'a bine' cu dulciurile.E una sa mananci mancare si un pic de dulciuri si alta sa traiesti doar pe baza lor.Si nu e vorba de ingrasat ,ci de alte belele legate de sanatate,iar diabetul e una din ele.Eu stiu ca in cazul copiilor,daca li se da dulciuri cat vor,nu mai mananca alta mancare,deci s-ar putea oarecum si la el sa aiba legatura una cu alta. :sm:

#14452 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2012 - 12:45 AM

Vezi postareaCristina, la 27 February 2012 - 10:13 PM, a spus:

Multumim frumos pentru urari. Annabelle este rasfatata de 4 persoane acum dar este un copilas tare bun si sociabil.

Fara indoiala!
Ma alaturi si eu urarilor de bine.Sa va creasca mare,sanatoasa,caci frumoasa e deja :tongue3:

#14453 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 28 February 2012 - 05:59 AM

La multi ani dragalasei Anabelle!
O copilarie insorita ca zimbetul ei ,noroc si sanatate in viata...cit carul!
Salutam si mamica frumoasa si priceputa si buna dimineata fetelor de la han...eu am ziua grea...Atla sib,carrefour,discutii cu chiriasii...si miine primul RDV la clinica aia de pe www.zumzi
Va tin la curent(pupic Stelina si tie ma gindesc la tine!!)
O zi armonioasa!

#14454 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 28 February 2012 - 08:45 AM

Buna dimineata.
Ce scumpa e Anabelle, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita :tongue3:

#14455 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2012 - 09:11 AM

Vezi postareaEllani, la 28 February 2012 - 12:42 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 10:07 PM, a spus:

Am noroc: mananca el dulciuri la greu, deci nu trebuie sa le duc grija, doar sa-i cumpar, ca dispar de zici ca nu au fost. Deci sunt o norocoasa! :sm:

Acu' banuiesc ca e constient si el ca nu-i 'a bine' cu dulciurile.E una sa mananci mancare si un pic de dulciuri si alta sa traiesti doar pe baza lor.Si nu e vorba de ingrasat ,ci de alte belele legate de sanatate,iar diabetul e una din ele.Eu stiu ca in cazul copiilor,daca li se da dulciuri cat vor,nu mai mananca alta mancare,deci s-ar putea oarecum si la el sa aiba legatura una cu alta. :sm:

nu, nu e constient :tongue3: ! E slabanog si de aia. Este mai rau decat un copil: nu asteapta si nu viseaza decat la desert! of course si la ala face mofturi (ca asa a vazut in familie), dar de ala mananca mai cu spor, de 3 x /zi.

#14456 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 28 February 2012 - 09:12 AM

Buna dimineata si o cafea de la mine!

La multi ani Denisei si Anabellei !

2ut , sa-ti traiasca frumusetile de fetite, ai cu ce te mandri!

Daniella ma bucur ca ti-e de folos cartea, pe mine m-a ajutat mult la inceput, cand aveam nevoie. Ellani , este vorba despre cartea lui Allen Carr - In sfarsit nefumator, in format electronic.

Georgiana sa-ti fie de bine distractia, arati de milioane, care e secretul tau? :tongue3:

Sanatate la toti cei bolnaviori si spor in ce v-ati propus!

Fisiere atasate

Imagine postata

#14457 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2012 - 09:26 AM

Buna Dimi la tot hanul! O zi excelenta
CAFEA CINEVA? si ceva fructe, un smoothie ...
Fisier atasat  2437385630104891377S600x600Q85.jpg (19.71K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  imagesdfsd.jpg (9.6K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  2107582290104932491S600x600Q85.jpg (17.83K)
Number of downloads: 2Fisier atasat  frape_caputino_g.jpg (14.82K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  imagesCASQF3KY.jpg (7.2K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  vocni-frape.jpg (18.95K)

e ziua de astazi buna? daca nu sa o facem sa fie buna, ca doar o viata avem, nu are rost sa fim tristi

Fisier atasat  ziua.jpg (10.17K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  imagesCA21ABIP.jpg (10.04K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  images484456.jpg (5.97K)

#14458 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 28 February 2012 - 09:30 AM

Vai ce de bunatati Daniella, insfac si eu un fresh de fructe, multam frumos!
Imagine postata

#14459 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 February 2012 - 09:37 AM

Buna dimineata .
Eu iau o cafea inimioara poate imi face ziua frumoasa . Iar ninge , eu tot cu nasul bocna , m-am mai trezit si cu o durere de spate groaznica si nici nu pot lua nimic pentru ca de ieri ma doare rau stomacul . Clar , m-am ramolit rau de tot .

#14460 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 February 2012 - 09:43 AM

Neata la han. Multumesc fetele pentru aprecieri, sunt mandra tare de picele mele, na, ca cioara cu puii ei.
Hazel, facem fifty-fifty freshul, ca si pe mine ma tenteaza?
Izuk, multa sanatate, las ca vine primvavara si ne trec toate baiurile (sper...).
La noi e o zi tare frumoasa, snin, soare, dar destul de frig inca.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 721
  • 722
  • 723
  • 724
  • 725
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul