moatza, la 27 February 2012 - 09:46 PM, a spus:
e consumator de nadejde, dar imi face si meniul, tot el.
eu rar mai am pofte de ceva, zau! si de-asta a preluat el fraiele: imi scoate pachetele cu carne la dezghetat, cumpara ce crede el si-apoi zice c-ar manca nustiuce. daca mi se pare mie ca n-a sarit calul prea tare, ii fac, dar de multe ori trage singur de ele. tu ai vrut!
al meu stie mereu ce e in frigider, in congelator, ce provizii s-au terminat si ce-ar mai tb cumparat...ma exaspereaza! as fi vrut unul care sa fie afon in bucatarie, sa manance ce consider eu si ce-i pun in fatza. da, da, in my dreams!
Asa nu.
Al meu mananca ce-i dau,dar nici afon nu e,pentru ca,asa cum am mai spus,uneori savureaza cu mare placere,alteori cu un pic mai putina,dar oricum mananca,nu face nazuri.In general sunt putine alimente care nu-i plac deloc(si-atunci de ce sa insist sa-l chinui ?) si putine din cele care pe care le pregatesc(pentru ca deja cam stiu ce sa evit si ce sa combin,dar uneori tot mai sunt si rateuri).
Adevarat ca proviziile trebuie sa le fac tot eu.Daca ii dau o lista,se descurca,dar cum de cele mai multe ori merg eu la aprovizionat,el nu prea are ocazii.Si-apoi,cum zice el,eu stiu ce s-aleg,asa incat sa aiba la indemana produsele care-i plac.
In schimb al tau se pricepe la dresuri.Vezi,oricum in cazurile fericite,neajunsurile se compenseaza cu atuuri