[quote name='carmaw' date='03 March 2012 - 06:13 AM' timestamp='1330748027' post='133853']
[. Tocmai de aia am totdeauna in portbagaj cate un bax de apa uitat acolo, daca mi se face sete opresc si ma racoresc

!
[/quote]
ANNY vezi ca e mare pericol cu apa asta....uitata in masina...am citit ca K Minongue a scris ceva despre asta...... ca bea apa uitata in masina ..apa in sticla de plastic uitata deseori la soare
Deci macar ia apa in sticla de sticla
ai grija.
pup
[/quote]
Carmen, a fost un mod de-a zice "uitata", iti dai seama ca nu beau apa clocita

, se intampla poate sa ramana de pe-o zi pe alta, sa n-o duc in casa si sa ramana in portbagaj.
[quote name='stella' date='03 March 2012 - 08:59 AM' timestamp='1330757973' post='133867']
Neatza la han...mai eu am facut o tentativa, dar la cate erau de facut ...mai bine am renuntat...in plus...s-au repezit toti in bucate

, deci nu am poze...in schimb am pozat in dimineata asta niste splendide buchete de flori de le-am primit

.
in orice caz, toata lumea a fost multumita, s-au delectat cu cele bucate romano-ruso-italo-irlandezeo-frantzuzesti.
Branzeturile erau si ele...wow...oi face azi si maine o razzie prin ele, ca aseara mare lucru n-am mancat...doar 4 minuscule sarmalute in foi de vita, si cateva felii de carne uscata

...si deserturi

o zi faina.
[/quote]
Stella ma bucur ca ai iesit cu brio, nici nu ma asteptam altfel

!
Foarte frumoase flori ai primit, lalelele sunt printre florile mele preferate!