Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 742
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14861 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 March 2012 - 12:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 01 March 2012 - 09:23 PM, a spus:

Danny, eu sunt in club asa, ca zici tu! Pe mine nici nu ma mai deranjeaza! Vrea-mananca, nu vrea- iarasi bine! Eu nu mananc morcov, mazare, fasole-boabe si-ar mai fi.El nu mananca ceapa!De nici un fel!
Deci, o dam la pace! Vrea cartofi prajiti, aia fac, vrea mazare-isi cumpara la conserva.La fel si fasole-boabe! Fac sarmale si vrea sa manance-bine, nu-iarasi bine!
Si da, are multe-multe alte calitati pentru care-l iubesc tare-tare si pentru care suntem de 9 ani impreuna!
Si azi, ca de obicei, am avut parte si de-o surpriza placuta: SI-A AMINTIT DE 1 MARTIE! Tare-l iubesc!
Ia, ce-am primit:
Imi place mult si-o voi purta si peste an, ca-i o brosa frumoasa!

Foarte frumos gestul! Imi place mult brosa ta! S-o porti cu placere! :-*

#14862 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:07 PM

Vezi postareaOana S, la 01 March 2012 - 10:40 PM, a spus:

Astazi tot am cautat bilete de avion spre RO ,directie Iasi de data asta, ca nu vreau sa mai fac cele 8 ore cu offtobuzul din Bucuresti pana in Botosani, mai bine ma opresc la sorela mea si apoi ma duc la Bt.
Dar...of viata mea!! dupa ce sunt atat de scumpe, imi vine romani cu niste planuri de zbor de inebunesc!! americanii au scos 16 ore cu 2 stopuri, ceea ce este acceptabil ca mai astept si in Franta 2 ore si apoi in Bucuresti iarasi 2 ore...etc dar, romani mi-au dat 31 de ore la intoarcere spre Miami, sa inebunesc nu alta!! si cel mai putine ore am gasit 25 si trebuie sa platesc 2000$ wow!! :-* :-*
Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...

swoodo.com

#14863 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:08 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 March 2012 - 11:58 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 01 March 2012 - 11:50 PM, a spus:

Oana , eu ma mai uit si la astia...

http://www.edreams.i...rySearch/search

Gela si Anutza, va astept la claca :-*

Ce fain ar fi sa fim impreuna la oale :-* , sa trebaluim, sa chitcaim toate acolo printre rasete si povesti!

Offff..... chiar ca ar fi frumos!!! :-*

#14864 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:09 PM

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2012 - 12:53 AM, a spus:

Fox, am terminat sarmalele de-acum tura viitoare.
Uite o poza de acum 2 ani, facute de mama aici, cum imi plac mie scazute asa, nu uleioase.

Asa-mi plac si mie!!!! :-* Astept sa ma chemi la tura urmatoare! :-*

#14865 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:23 PM

Vezi postarea2ut, la 02 March 2012 - 09:25 AM, a spus:

Foxy, ma bucur sa te vad iar activa pe aici, mi-a fost dor de tine.

:-* Si eu ma bucur sa cunosc oameni deosebiti! :-*

#14866 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 March 2012 - 01:56 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 11:30 AM, a spus:

+1!Cam la fel e si jupanul meu... Singurul fel de mancare ce-l refuza: ficat (prajit, mancarica....). Daca fac pateu sau cighir, mananca de sparge. Dar sa i-l dau simplu, no way Jose!

ce e ala chigir? Mai nene, una e sa nu-ti/nu-i placa 1 fel, 2, 7, 9, sau 1 ingredient, 2, 7,9 si alta e sa fie majoritatea preparatelor/ingredientelor la categoria Nu mananc asa ceva si mai ales nu imi place= nu gust! Nici mie nu imi plac icrele preparate (cu ulei etc...) ... nu-mi place mirosul si gustul. Nu-mi plac pestii cu gust prea pronuntat. Si nu ma omor dupa multe chestii. Iar multe, multe ingrediente/preparate INCERC din rasputeri sa le evit, ca sa nu ajung balena, la cat ma indop de parca vin din lagar ... :-* Insa eu vad diferente intre cele categorii de persoane enumerate.
Dar lasa ca schimb io foaia si sa vezi temenele :-* de placere la masa in cativa ani :-*

Dupa cum zicea si Any, cighirul e drob.
Eu sunt super-norocoasa de-al meu jupan, bag seama..... El sufera saracu', la incercarile mele, cand vreau sa verific o reteta noua normal ca pe el o testez.... :-* Si ce se mai suparaaaaaa.. mai ales cand imi si iese! :-*

#14867 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:27 PM

Vezi postareaUma, la 02 March 2012 - 04:02 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 03:33 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 29 February 2012 - 06:38 PM, a spus:

Cica e o traditie intr-o tara europeana,ca azi femeile au dreptul sa-i ceara de nevasta pe barbati.Doar azi,iar daca barbatul refuza,trebuie sa-i cumpere in loc doamnei 10 perechi de manusi(am zis pacat ca nu masini,diamante,apartamente,asa cred ca ar fi insurati toti din dragoste :-*)

Si care ar fi tara aia, ma rog fromos? :-*

UK :-*

Aha.... Din pacate, in zona aia avem planuri sa mergem abia la vara. Asta e... :-*

#14868 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:29 PM

Vezi postareazerda, la 02 March 2012 - 04:34 PM, a spus:

L-am framantat si l-am frecat si l-am indesat in borcan si are o fata de-mi face cu ochiul deja!
Auzisem eu ceva de sterilizat dar nu stiam cum se face, uite ca acum stiu

Stii pentru data aviatoare! :-*

#14869 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 March 2012 - 12:29 PM

Vezi postareaOana S, la 02 March 2012 - 05:52 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 02 March 2012 - 03:33 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 07:45 PM, a spus:

Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..
am facut fursecuri dint-un aluat f aromat cu esenta de menta si nu am pus colorant rosu, am pus iarasi pudra de zmeura uscata. F buna combinatia si foarte aromata! Dar multa migaleala la impletitul martisoarelor...
dovada...
Pupici!

Uffffff, iar imi dai in cap cu pudra de zmeura.... :-* Daca o fi sa fac, cre'ca pun zeama de sfecla rosie (fiarta). :-* Ca n-am de unde sa scot zmeura uscata nici daca stau in cap!

Nasol ca nu gasesti, eu gasec orice fruct uscat, si fara alceva pus in el, doar fructul si atat, natural 100%

O sa caut pe net, poate-poate.... :-*

#14870 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 02:47 PM

[quote name='Foxyy' date='03 March 2012 - 12:29 PM' timestamp='1330770585' zmeura uscata nici daca stau in cap![/quote]
Nasol ca nu gasesti, eu gasec orice fruct uscat, si fara alceva pus in el, doar fructul si atat, natural 100%[/quote]
O sa caut pe net, poate-poate.... :-*
[/quote]
FOxulina cauta la Kaufland merisor confiat;;il faci marunt si cred ca merge bine
E de la SANOVITA si pungutele sunt de 100gr
zi perfecta!!

#14871 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 03 March 2012 - 03:22 PM

daniella uite:
http://www.google.ro...iw=1708&bih=729
te pup

#14872 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 March 2012 - 04:10 PM

[quote name='carmaw' date='03 March 2012 - 06:13 AM' timestamp='1330748027' post='133853']
[. Tocmai de aia am totdeauna in portbagaj cate un bax de apa uitat acolo, daca mi se face sete opresc si ma racoresc :-* !
[/quote]
ANNY vezi ca e mare pericol cu apa asta....uitata in masina...am citit ca K Minongue a scris ceva despre asta...... ca bea apa uitata in masina ..apa in sticla de plastic uitata deseori la soare
Deci macar ia apa in sticla de sticla
ai grija.
pup
[/quote]

Carmen, a fost un mod de-a zice "uitata", iti dai seama ca nu beau apa clocita :-* , se intampla poate sa ramana de pe-o zi pe alta, sa n-o duc in casa si sa ramana in portbagaj.

[quote name='stella' date='03 March 2012 - 08:59 AM' timestamp='1330757973' post='133867']
Neatza la han...mai eu am facut o tentativa, dar la cate erau de facut ...mai bine am renuntat...in plus...s-au repezit toti in bucate :-* , deci nu am poze...in schimb am pozat in dimineata asta niste splendide buchete de flori de le-am primit :-*.
in orice caz, toata lumea a fost multumita, s-au delectat cu cele bucate romano-ruso-italo-irlandezeo-frantzuzesti.
Branzeturile erau si ele...wow...oi face azi si maine o razzie prin ele, ca aseara mare lucru n-am mancat...doar 4 minuscule sarmalute in foi de vita, si cateva felii de carne uscata :)...si deserturi :-*
o zi faina.
[/quote]

Stella ma bucur ca ai iesit cu brio, nici nu ma asteptam altfel :P !
Foarte frumoase flori ai primit, lalelele sunt printre florile mele preferate!

#14873 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 04:15 PM

Vezi postareaalimocanu, la 03 March 2012 - 09:53 AM, a spus:

Buna dimineata.. desi trezita de la cinci imi vine sa spun deja buna seara:)) Copilul meu are putina febra de ieri, asa ca somn... dupa cum vrea muschiul lui, nu mai conteaza sa fie el bine ca somnul il recuperam noi! Eu am fost harnica deja pana la ora asta, ca acum sa ma simt.. pleostita. Am facut placinte cu cartofi, din dor de mamaie.. si pentru ca-s de post. Am sa merg la topicul potrivit si am sa le postez In rest, astazi o sa lenevesc, pentru ca zilele trecute am curatat cu stoicism casa... crosetez ceva poate si astept neamurili' mele sa ma duca pana in Slovenia pentru ca eu pana imi ajunge permisul acasa(dupa ce l-am pierdut.. si refacut) nu am voie sa conduc decat pe teritoriul Italiei.
De altfel, ma simt fooarte primavaratica... si gastrita a revenit in floare.. ca-n fiecare primavara si toamna:)

Alina, multa sanatate celui mic si tie :) !
De ce poti conduce doar pe teritoriul Italiei? Nu ti-ai facut conversia?

Vezi postarealili, la 03 March 2012 - 10:47 AM, a spus:

Stella ,Geluta,Any,Geany,Carmen,Sorina si la toate fetele harnicute cate un pupic :P :P :-* ce de treaba ati facut?
Daca am uitat pe cineva scuze
Eu sunt la munca dar cred ca pe la 12 plec ,merg sa fac ceva cumparaturi si apoi acasa .
Vreau sa fac niste sarmale din carne de curcan , si un spanac si ceva dulce dar stau in dubii ce sa fac ca tarta aia cu ciocolata a lui Any imi face cu ochiul.Si curantenie ca dupa o saptamana se vede praful peste tot de zici ca nu a fost sters veci.
A, si sunt azi la meciuri de fotbal la televizor , yupi,yupi, ce fericire pe mine .Sa nu fiti socate dar mie imi place fotbalul de mor.
Am televizor in bucatarie si in timp ce gatesc mai arunc un ochi la el :-*
O zi buna sa aveti :-*

Ciocolatoasa e foarte buna, aluatul minunat, ti-o recomand cu drag.
Spor la treaba, la facut sarmale :-* !
Si mai bea si tu cate-un pahar cu apa :-* !

#14874 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 03 March 2012 - 04:36 PM

Bună ziua tuturor, am revenit şi eu, că văzui că mă dădurăţi dispărută... :-* Mare bucurie pe capul meu, mai frumos mărţişor nu puteam primi!
Evident că sunt bine,( din ciclul"iarba rea nu piere" :-*)) ) doar o perioadă extrem de aglomerată pe toate planurile, mai ales la job- aţi auzit probabil de evaluarea psihologică a preşcolarilor pentru şcoală, ei bine, eu am fost într-o echipă de evaluare, aşa că nu am avut timp de prea multe săptămâna trecută.
Dar v-am citit azi dimineaţă,am recuperat greu, dar am ajuns la zi :-* până la urmă.
O primăvară frumoasă tuturor, baba mea e în 7, de obicei e frumos, să văd anul ăsta...

PS: Am încercat tehnici din cartea Daniellei, spre surprinderea mea mi s-a îndeplinit o chestie cvasiimposibilă, da" fix aşa cum am vizualizat eu că se va întâmpla vreo 5 seri la rând. :-*
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#14875 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 03 March 2012 - 04:54 PM

Vezi postareakoral, la 03 March 2012 - 04:36 PM, a spus:

Bună ziua tuturor, am revenit şi eu, că văzui că mă dădurăţi dispărută...

Mi-e dor si de Mayaaaaaaaa :-*

Someone, please tell her...
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#14876 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 March 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 11:01 AM, a spus:

recomandare pentru un aspirator practic, eficient si usor

dani, ţie ţi-ar trebui Irobot Roomba, ce s-ar mai distra Bea cu ea :D

[url="http://www.youtube.com/watch?v=Nfsr52ocYlQ"]http://www.youtube.c...h?v=Nfsr52ocYlQ[/url]

#14877 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 05:41 PM

Dextere eu in roboti de astia n-am incredere, cred ca numai se fac ca fac curat :D .
Cum ajunge el pe la colturi si spatii restranse? Niciodata.

#14878 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 05:42 PM

Corina, bine-ai revenit, ma intrebam pe unde umbli :D !

#14879 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 03 March 2012 - 06:14 PM

Any, nu e cazul de conversie, pentru ca am luat permisul aici.. insa l-am pierdut, am doar un document care atesta faptul ca sunt posesoare de permis, insa nu imi da voie sa circul decat pe teritoriul Italiei.Mai am de asteptat inca vreo 30 de zile pana imi ajunge noul permis acasa. Am rezolvat si am fost si in Slovenia, eu profit din plin ca sunt langa granita si fac cumparaturile la ei, gasesc foarte multe chestii care in Italia nu sunt, sau sunt foarte rare si costa si mult. Spre exemplu .. compot de visine:) iar tigarile sunt mult mai ieftine la sloveni, iar pana cu vreo doua saptamani in urma si benzina era cu mult mai ieftina la ei .
Imagine postata

#14880 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 03 March 2012 - 06:39 PM

Seara buna!

Eu am mancat la mama: mici cu bere :D

La noi e o vajalaie,bate un vant turbat si ninge ,e tare urat ...Brrr!!!

Acum i-am prestat sotului mamaliga cu branza,varza calita cu ou ochi,si am pus la cererea mnealui' lapte in ceaunul fierbinte de la mamaliga sa se moaie coaja ca o sa manance el mai tarliu cu maliga rece.Bub' are bors cu smantana si gogosi. Maroiu a mancat tot la mama si are un concert sau spectacol nu stiu ce asa ca vine f. tarziu .Eu intuneric :D

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 742
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul