Daniella, la 04 March 2012 - 08:43 AM, a spus:
any_annette, la 04 March 2012 - 01:10 AM, a spus:
Eu am scos la dezghetat o punga de ragù pe maine, o friptura ceva, vad eu.
asa e
daaa, ia sa vad ce faci ...vazusi ca ti-am dat ideea si cu cartofii "prajiti" in vasutul de lut. In ala poti gati numai pt d-l Any, o singura portie (paste si alte chestii care ingrasa). Daca faci numai o portie esti sigura ca dumneata nu mananci!
Si d-l Any tras prin inel?
N-am mai facut nimic, azi ne-am trezit tarziu, apoi am luat micul dejun - eu lapte cu cereale si dl. Any tarta cu ciocolata.
Apoi ne-am imbracat comod si ne-am dus la mare
Diseara fac carnea, iar pe maine am deci ragù.
Da, dl Any arata superb
Daniella, la 04 March 2012 - 08:50 AM, a spus:
any_annette, la 04 March 2012 - 01:27 AM, a spus:
As fi vrut s-ajung la mare dar am facut altele. Poate maine dimineata daca are chef dl.Any.
dar cat ai pana la mare ? 200m?
Ai sa razi...vara doar trec strada, iar acum fac 10 minute cu masina.
Ioana, la 04 March 2012 - 11:05 AM, a spus:
Ma duc sa-mi fac bagajele sa ma duc la Any ca nu-mi place deloc vremea de afara
O duminica placuta va urez
Ciuda ciuda
Daniella, la 04 March 2012 - 01:00 PM, a spus:
zoazorel, la 04 March 2012 - 11:43 AM, a spus:
+1 Nici eu nu mananc coci: chec, cozonac, paine, patiserie. Rar si daca e ceva mai mult cu nuca, crema (FARA UNT! cioco, vanilie, caramel...) cu fructe, ciocolata ... exact cum zici. Dar si aia sfinti tot fainosi, asa ca nici de aia nu mananc.
E frumos ce-mi place si mie!
Nici dl.Any de ex nu mananca checuri, pandispan, de astea ca cica-i stau in gat, nu aluneca. E ciocolatos rau si-i place orice e cu ciocolata, crema de cioco, etc.
Dar sfinti si cozonac mananca.
Daniella, la 04 March 2012 - 01:04 PM, a spus:
Imi trimite socrella sarmale de curcan si snitele iuhuuuu Iar mananc ca nebuna ... Anyyyy poti sa ma certi!
A fost asa caldut (12 grade) si un soare in parc! Superba ziua! Am o baba frumoasaaaaa
Ce frumos din partea socrellei, a mea nu-mi trimite decat foarte foarte rar, mai des ii trimit eu.
Dl.Any a zis chiar ca-i invers la noi, in loc sa ne trimita ea, le trimit eu lor!

Ajutor