Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 751
  • 752
  • 753
  • 754
  • 755
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15041 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2012 - 05:54 PM

Hello la han :floare: !

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 08:43 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 01:10 AM, a spus:

Dani, ti-am zis ca ai gatit o gramada azi, acu' pot sa zic ca ai si halit o gramada. Treaba ta :P .
Eu am scos la dezghetat o punga de ragù pe maine, o friptura ceva, vad eu.

asa e
daaa, ia sa vad ce faci ...vazusi ca ti-am dat ideea si cu cartofii "prajiti" in vasutul de lut. In ala poti gati numai pt d-l Any, o singura portie (paste si alte chestii care ingrasa). Daca faci numai o portie esti sigura ca dumneata nu mananci!
Si d-l Any tras prin inel?

N-am mai facut nimic, azi ne-am trezit tarziu, apoi am luat micul dejun - eu lapte cu cereale si dl. Any tarta cu ciocolata.
Apoi ne-am imbracat comod si ne-am dus la mare :D .
Diseara fac carnea, iar pe maine am deci ragù.

Da, dl Any arata superb :P :D .

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 08:50 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 01:27 AM, a spus:

A fost foarte cald, de iesit la plimbare in trening (adica de mers de colo pana colo, de ajuns pan la mare, etc).
As fi vrut s-ajung la mare dar am facut altele. Poate maine dimineata daca are chef dl.Any.

dar cat ai pana la mare ? 200m? :D mi-a spus taormineza ca ea de la 1 aprilie face plaja...

Ai sa razi...vara doar trec strada, iar acum fac 10 minute cu masina.

Vezi postareaIoana, la 04 March 2012 - 11:05 AM, a spus:

Ma duc sa-mi fac bagajele sa ma duc la Any ca nu-mi place deloc vremea de afara :P

O duminica placuta va urez

Ciuda ciuda :D , azi a fost iar super fain afara!

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 01:00 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 04 March 2012 - 11:43 AM, a spus:

Stellina, nu-i, bre, nici o suparare ! Zau! Eu, in general, nu mananc cocaturi de gen cozonac, paine, chec.Daca e cocatura, musai sa aiba crema.

+1 Nici eu nu mananc coci: chec, cozonac, paine, patiserie. Rar si daca e ceva mai mult cu nuca, crema (FARA UNT! cioco, vanilie, caramel...) cu fructe, ciocolata ... exact cum zici. Dar si aia sfinti tot fainosi, asa ca nici de aia nu mananc.
E frumos ce-mi place si mie!

Nici dl.Any de ex nu mananca checuri, pandispan, de astea ca cica-i stau in gat, nu aluneca. E ciocolatos rau si-i place orice e cu ciocolata, crema de cioco, etc.
Dar sfinti si cozonac mananca.

Vezi postareaDaniella, la 04 March 2012 - 01:04 PM, a spus:

Noi am fost deja in parc 2h, acu picea sta sa adoarma. Plec pana la serviciu sa-mi iau masina, dupa care ma bag la SPA: vreau sa incep o cutie de namol si apoi baie in cada ... sau oare invers ca-s porii deschisi ?

Imi trimite socrella sarmale de curcan si snitele iuhuuuu Iar mananc ca nebuna ... Anyyyy poti sa ma certi!

A fost asa caldut (12 grade) si un soare in parc! Superba ziua! Am o baba frumoasaaaaa :D

Ce frumos din partea socrellei, a mea nu-mi trimite decat foarte foarte rar, mai des ii trimit eu.
Dl.Any a zis chiar ca-i invers la noi, in loc sa ne trimita ea, le trimit eu lor!

#15042 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2012 - 06:16 PM

Vezi postareamoatza, la 04 March 2012 - 05:00 PM, a spus:

Dani, CFG=Control Financiar de Gestiune -controleaza gestionarii si fac un inventar pe sarite. Avem Audit Intern de 2 ori/an si Audit Extern 1/an. Noi nu suntem bugetari, dar avem raspandire mare in teritoriu, multe unitati si avem serviciu serios de AI. Garda vine in general la Sucursale, noi furnizam informatii, situatii cerute, de-astea.

Zozo, de ce sa ma supar? Zemuri nu bag de niciun fel, unul de-ala de patiserie cu aluat de cozonac as manca, dar nu am de unde asa ca probabil voi cumpara vreo cativa si-i voi unge eu din belsug .
Si de ce zici ca nu bagi cocaturi, galani aia prajiti-s crema de lamaie? :P
chestiile astea crocante sunt moartea mea

Pricep. Ce sunteti? SA? Scuze de ignoranta :rolleyes:
Ce numai galani? mai adineauri ne-a terminat cu trandafirasii, cu palmierii, cu trandafirii sarati. Or fi fost exclusiv pt Stefan ... ? :rolleyes: Toate avem pasarele la cap cu mancarurile ... pe aici ... :71:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15043 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 March 2012 - 06:27 PM

Dani , Dex-tox nu e de mine . De fapt eu nu pot tine nici o dieta , nu am ambitie . Mie imi place sa gatesc , dar si sa mananc , asa ca ...dieta ar trebui sa fie una pt toata familia . Ori nu cre ca al meu sot este interesat , desi nici el nu e bash suplu .
De mers vom merge in Gran Canaria , nu Egipt , pentru ca am 2 cu probleme ....sotul care si-a uitat pasaportul in Romania si Iza al carei pasaport expira in 4 luni , iar Egiptul cere minim 6 luni valabilitate . Oricum , cred ca e mai bine asa , e mai sigur .

#15044 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 March 2012 - 06:44 PM

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 05:54 PM, a spus:

Da, dl Any arata superb :P :rolleyes: .

Vezi cat face :rolleyes: Nu pun la indoiala ca si arata cum zici,mai ales ca banuiesc ca al teu e cu muuuult mai slabut decat al meu,care-i un pic mai pufos.Dar eu daca vad la mine un colacel,gata imi pare ca-s cea mai supraponderala pe pamant,iar la el,chiar daca-s si mai multi,eu nu vad,sau nu vad sa-i strice.Da, dragostea... :71:

Ce frumos din partea socrellei, a mea nu-mi trimite decat foarte foarte rar, mai des ii trimit eu.
chiar ca-i invers la noi, in loc sa ne trimita ea, le trimit eu lor!

Si la mine a fost la fel,atunci cand eram mai aproape unii de altii.Dar nici nu prea aveam mari asteptari,caci dupa cum recunoscuse si ea,nu-i place sa gateasca si gata,iar daca o face,atunci e ceva super simplu,super rapid si daca se poate,din pachetele,borcanase,conserve.Ceea ce la mine... :P

#15045 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 06:52 PM

Vezi postareaizuk, la 04 March 2012 - 06:27 PM, a spus:

Dani , Dex-tox nu e de mine . De fapt eu nu pot tine nici o dieta , nu am ambitie . Mie imi place sa gatesc , dar si sa mananc , asa ca ...dieta ar trebui sa fie una pt toata familia . Ori nu cre ca al meu sot este interesat , desi nici el nu e bash suplu .
De mers vom merge in Gran Canaria , nu Egipt , pentru ca am 2 cu probleme ....sotul care si-a uitat pasaportul in Romania si Iza al carei pasaport expira in 4 luni , iar Egiptul cere minim 6 luni valabilitate . Oricum , cred ca e mai bine asa , e mai sigur .

Pai la cate minunatii gatesti nici n-are cum sa nu-ti placa,mai ales ca Iza nu te ajuta deloc in directia asta,din cate-am inteles.Asa ca,tu le faci tu si le 'tragi' :rolleyes:

Nu stiu unde anume mergeti dar eu zic ca n-o sa regretati ,mai ales ca Egiptul e cu probleme.Avem o cunostinta care-a mers cred deja de vreo 5-6 ori in Canaria si e mereu impresionata,deci nu merge ea degeaba acolo.

#15046 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 06:55 PM

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 06:44 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 05:54 PM, a spus:

Da, dl Any arata superb :P :rolleyes: .

Vezi cat face :rolleyes: Nu pun la indoiala ca si arata cum zici,mai ales ca banuiesc ca al teu e cu muuuult mai slabut decat al meu,care-i un pic mai pufos.Dar eu daca vad la mine un colacel,gata imi pare ca-s cea mai supraponderala pe pamant,iar la el,chiar daca-s si mai multi,eu nu vad,sau nu vad sa-i strice.Da, dragostea... :71:

chiar ca-i invers la noi, in loc sa ne trimita ea, le trimit eu lor!

Si la mine a fost la fel,atunci cand eram mai aproape unii de altii.Dar nici nu prea aveam mari asteptari,caci dupa cum recunoscuse si ea,nu-i place sa gateasca si gata,iar daca o face,atunci e ceva super simplu,super rapid si daca se poate,din pachetele,borcanase,conserve.Ceea ce la mine... :P

La mine e altfel, adica noi ne zicem unul altuia daca vedem vreun colacel, "vezi ca te-ai ingrasat, tre' sa slabesti!"

Socrella mea gateste foarte bine orice face.
Nu astept nici eu sa-mi trimita, sa fim sanatosi.

#15047 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 04 March 2012 - 07:02 PM

Vezi postareaizuk, la 04 March 2012 - 06:27 PM, a spus:

De mers vom merge in Gran Canaria , nu Egipt

o alegere foarte bună, tocmai vorbeam săptămîna trecută cu un taxiemtrist orginar din egipt şi care a fost acolo luna trecută . povestea că securitatea persoanelor este 0, nu există guvern, poliţia nu are nici o putere, fiecare face ce-l taie capul, poţi fi tilhărit la drumul mare şi in plină zi. in faţa lui, ocupanţii unui VW au fost opriţi şi siliţi să "vindă" maşina pe loc unor tilhari, au plecat pe jos. el a scăpat, că avea hyundai inchiriat.

#15048 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:03 PM

Eu nici n-as fi avut curaj sa ma gandesc acum la o vacanta in Egipt.
Varianta 2 cred ca e mult mai sigura.

#15049 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:15 PM

Vezi postareaany_annette, la 04 March 2012 - 06:55 PM, a spus:

La mine e altfel, adica noi ne zicem unul altuia daca vedem vreun colacel, "vezi ca te-ai ingrasat, tre' sa slabesti!"

Socrella mea gateste foarte bine orice face.
Nu astept nici eu sa-mi trimita, sa fim sanatosi.

Da' voi va si mai ingrasati? Caci eu am inteles ca voi sunteti norocosii care se pot bucura de arta culinara fara vre-un impact vizibil :rolleyes: Stiu ca esti la dieta,dar ma gandeam ca esti mai exigenta cu tine,de aia.

Aaaa,pai stai ca nici n-am avut in vedere ca ai astepta,ziceam ca n-am ce astepta eu pentru ca efectiv cartofi pireu din pachetele pot sa-mi fac si eu(ceea ce e nevar nevar )dar la alte cine stie ce complicatziuni nu se baga.
La tine ziceai ca gateste bine,deci are cu ce sa te uimeasca,dar de'. :rolleyes:
Dar cum nu ne-au crescut mainile din...ne descurcam noi foarte bine,din cate vad,altfel ,nu am fi pe-aici.Zic asta pentru ca stiu caz in care nu zice ca nu vrea,nu-i place(ceea ce macar admite soacra mea) dar ca nu poate si nu e demuuuuuuult minora.

#15050 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:16 PM

Si pe mine ma speria putin situatia pe care o stiam eu acolo , de aia intrebam atunci pe aici , ma gandeam ca-mi va spune cineva "ceva" care sa ma faca sa renunt :rolleyes: Dar m-a ajutat DD :rolleyes:

#15051 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:22 PM

Vezi postareaizuk, la 04 March 2012 - 07:16 PM, a spus:

Si pe mine ma speria putin situatia pe care o stiam eu acolo , de aia intrebam atunci pe aici , ma gandeam ca-mi va spune cineva "ceva" care sa ma faca sa renunt :rolleyes: Dar m-a ajutat DD :rolleyes:

Cum e vremea in Canarie in martie?

#15052 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:34 PM

Nu atat de cald cum ne doream :rolleyes: ...cica vreo 24 grade spre sfarsitul lunii

#15053 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 04 March 2012 - 07:37 PM

Hello, Anutza, iti admirai privirea pe la artisti :rolleyes:.
Izuk, eu am fost acum nshpe ani in gran canaria la sfarsit de decembrie , si a fost superb...cred ca acum e timp minunat...in principiu acolo au peste 23 grade tot anul. deci nu risti sa te arzi..si hotelurile sunt faine.
Vacanta placuta. Anutza te invidiez ca fusesi la mare. Si la noi azi la soare era placut de stat, am mai gradinarit oleac...aka smuls ierburi uscate , alea alea....
Uitasem sa va dau de baut, ca fu ziua socrellei, dar ea era la Bucale azi...asa ca , virtual un pahar in cinstea si sanatatea ei.

Fisiere atasate

#15054 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:39 PM

La multi ani pentru socrella ta, Stella!
Iau o bere si platoul ala plin de salamuri.

#15055 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 March 2012 - 07:46 PM

Any, nu-s invidioasa :rolleyes: , da ziceam ca vin la tine si ii fac si surioarei mele o surpriza.
Asta imi aduce aminte de o faza de acum 7 ani cand si-a facut nepoata cea mare comuniunea.Ai mei erau deja acolo, eu la munca, am zis ca nu am cum sa ajung.Dar in "cardasie" cu sora cealalta si cu fratele cumnatului care era responsabil cu racolarea mea de la aeroport am reusit sa ajung fara ca cineva sa stie ca am sa fiu si eu acolo :rolleyes: .

Izuk, ce bine ca plecati, sper sa fie un co reusit.

Daniela, hai poate nu juma de ora,da imi ia destul ca -s asa vreo 30 de trepte :71:

Noi azi leneveala, ne-am uitat la tv, relas,nici de gatit nu ne-am ocupat, noi culmea in we nu gatim, mancam chestii rapide.

Any, ce noroc pe voi si toti care nu se ingrasa.Asa e al meu ,baga orice si oricand fara vreo pb.Si cine spune ca dupa 40 de ani se mai ingrasa si barbatii, va spun eu, e un mit :P Si culmea ca el mananca cocaraie,daca ar fi dupa ele toata ziua ar tb sa fac saratele :P
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#15056 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 07:54 PM

Ioana, tare bine-ar fi sa nu ne ingrasam.
Eu sunt mereu atenta, cand vad ca nu se mai poate atunci ma bag o luna la dieta pentru 3-4 kg.
Al meu n-are nevoie, e de-ajuns o saptamana cu paste albe si gratare si revine la normal.

#15057 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 04 March 2012 - 07:54 PM

Cat de departe sa-mi duc inima, ca sa nu se atinga de tine..
Si cat de departe sa-mi duc dragostea, ca sa nu se intoarca la mine..
Cat de departe sa colind pe pamant, fara liniste sau fara bine?
Oricat de departe as fugii tot n-ar fi prea departe..Departe de tine!

Cat de departe? (cat de departe..)
Oricat de departe sa-mi duc dragostea. Departe de tine...?

Cat de departe(cat de departe..)
Cat de departe(cat de departe..)
Oricat de departe as fugii pe pamant, m'as intoarce la tine...

Si cat de departe sa-mi duc sufletul, sa nu-mi aminteasca de tine?
Si cat de adanc sa-mi ingrop inima ca sa nu se mai zbata in mine?
Marea intreaga n-ar putea scufunda, toata dragostea asta, stii bine..
Oricat de departe as fugii tot n'ar fi prea departe...departe de tine

Cat de departe sa'mi duc dragostea departe de tine..?
Cat de departe? (muult...)
Cat de departe? (cat de departe...)
Oricat de departe as fugii pe pamant....m-as intoarce la tïne!

Buna seara, numa-n cantec! :rolleyes:
M-am indragostit de ultimul disc lansat de Holografi,l-am ascultat tot drumul de la Bucuresti pana la Calarasi; cantecul asta il stiu pe de rost, hai care-mi dai telefon sa ti-l fredonez ca mor dupa el! :rolleyes:
http://www.youtube.c...feature=related

Si-mi mai plece si asta,
si asta e pe Cd
Ce faceti voi, stellina, sa-ti traiasca soacra, te-ai odihnit dupa chef?
Eu nici nu am ajuns bine acasa si am aflat ca am musafiri...o doamna senator (tanara si nelinistita)!
Nu va spun cum m-am invartit intr-un picior si-am asteptata-o cu masa gata, inclusiv desert, iaca. v-am adus si voua, desertul, daca va e foame va aduc si friptura, ca mai am!

Fisiere atasate

#15058 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 04 March 2012 - 08:00 PM

Brava gela. Deci ieri a fost ritm lent , mai aranjat una alta, mai siesta...azi musafiri la pranz ca in orice duminica, maine vine o prietena cu sotul din Italia, si a comandat ciorba :rolleyes: asa ca voi presta o dreasa de barabiul pe maine si niscai fripturision de miel.
azi am dormit ca valiza-n gara pana pe la 9h 45 :rolleyes:...se vede ca aveam nevoie.
o seara placuta tuturor.

#15059 Guest_Gelutza_*

Postat 04 March 2012 - 08:14 PM

Vezi postareastella, la 04 March 2012 - 08:00 PM, a spus:

Brava gela. Deci ieri a fost ritm lent , mai aranjat una alta, mai siesta...azi musafiri la pranz ca in orice duminica, maine vine o prietena cu sotul din Italia, si a comandat ciorba :71: asa ca voi presta o dreasa de barabiul pe maine si niscai fripturision de miel.
azi am dormit ca valiza-n gara pana pe la 9h 45 :rolleyes:...se vede ca aveam nevoie.
o seara placuta tuturor.

Multumim, la fel si tie, io tre' sa calc, offf drag mi-i!
Ma enerveaza ca e tot frig si vreau sa ma imbrac in fusta , dar nu indraznesc sa ma dezgolesc la bulane, hi, hi, hi! :P
Si imi propun ca sa nu mai intru in bucatarie pana pe 9 martie, gata, decretez, ce mamam naibii, e saptamana mea, gata, am zis!. Sotul sa gratareasca sa se descurce cum o vrea si sa ma pofteasca la cina pana joi!
Are noroc, oricum, pe 7 nu mananc acasa, am o invitatie si o sa stau la masa si cu domnul "ALMANAHE" :rolleyes: si pe 8 dupa spectacol avem petrecere la ansamblu, deci, scapa usor!

#15060 Guest_Gelutza_*

Postat 04 March 2012 - 08:17 PM

Moatza, multumesc pentru ca mi-ai motivat absentele,am ramas nevorbita si saptamana viitoare e criminala pentru mine, sa vezi belea, ca nu recuperez! :rolleyes:
Succes la control si la noi se intampla d'astea la zile mari, eu te cred!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 751
  • 752
  • 753
  • 754
  • 755
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul