Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 781
  • 782
  • 783
  • 784
  • 785
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15641 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2012 - 04:00 PM

Vezi postarealili, la 13 March 2012 - 03:51 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 03:24 PM, a spus:

Lili, iti tin pumnii sa-ti iasa cojile si tot restul!

Mai fetelor eu am visat azi noapte ca ma bateam cu cumnatamea. Bai frate da ce lupte mai dadeam :angryfire: , ceva de groaza, nici acum nu-mi pot reveni.
Si plangeam si-i spuneam, da' nu-mi aduc aminte ce! Si dadeam! Si primeam!
Oare ce-o fi?

Multumesc
Any ,cand visezi ca plangi se zice ca o sa vina o bucurie

Sa speram, ca asa vis violent, n-am avut niciodata.

#15642 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2012 - 04:01 PM

Gelutza, unde-s fomle toate placintele si bunatatile pe care le faci? Unde le pui?
Sau dansul te tine-n forma? Arati super!

#15643 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 13 March 2012 - 04:04 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 March 2012 - 03:32 PM, a spus:

Va multumesc, fetelor! Acum, sa speram ca vom fi sanatosi, ca tare nu-mi place sa stau pe usile lor.
Cel putin, daca vom avea nevoie, stiu ca voi avea cu cine sa vorbesc. Asta deja e un mare pas inainte.

Editez, ca vazui pozele Gelutzei... Da' te-ai distrat, nu gluma! Bravo tie!

Pai am zi ca m-am distrat, astea sunt niste poze mai cuminti, ca toate-s miscate...

#15644 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:08 PM

Vezi postareaFoxyy, la 13 March 2012 - 03:42 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 13 March 2012 - 03:32 PM, a spus:

Buna ziua!
Am intrat, in sfarsit, ca sa nu ma dati la disparuti...
Am racit foarte, foarte tare, tusesc rau de tot si de aici au aparut o serie de complicatii care m-au cumintit si speriat la culmea.
Mutti, ma bucur ca respirati usurati, pe mai departe tin pumnii!
Daniele, sa-ti traiasca socrela!
M-am desfatat cu bunatatile afisate si bine ca e virtual ca nu pot sa inghit mai nimic...
O sa va pun cateva poze pentru ca nu vreau sa raman cu promisiunile neindeplinite.
Nu am poze reusite, astea sunt, asa le pun, multe sunt in miscare si au vizibilitate redusa.

Si tinerica si frumusica si talentata...... :angryfire:
Multa sanatate si sa te pui repede pe picioare!
Mai ingrijeste-te, lasa cuptoarele in pace cateva zile, ca nu se intampla nimic daca nu semnezi condica la aluaturi o vreme! :notworthy:

Tu esti o draguta...eu ma simt bine in pielea mea si sa stii ca in tot acel timp am fost in priza si eu sicuptoarele, tocmai am pus la dulciuri poze cu torturile daruite in saptamana cu pricina; acum, recunosc, sunt foarte fortzat cuminte! :D

#15645 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:12 PM

Vezi postareaOana S, la 13 March 2012 - 03:47 PM, a spus:

Buna ziua!
Am racit foarte, foarte tare, tusesc rau de tot si de aici au aparut o serie de complicatii care m-au cumintit si speriat la culmea.
M-am desfatat cu bunatatile afisate si bine ca e virtual ca nu pot sa inghit mai nimic...
O sa va pun cateva poze pentru ca nu vreau sa raman cu promisiunile neindeplinite.
Nu am poze reusite, astea sunt, asa le pun, multe sunt in miscare si au vizibilitate redusa.
La petrecerea de pe 7 martie,
Atasament SANY5045.JPG
Atasament SANY5068.JPG
La petrecerea de pe 8, dar nu a resetat data cine a facut pozele
Atasament Picture 1366.jpg
Atasament Picture 1362.jpg
De la dansuri
Atasament SANY5105.JPG
Atasament SANY5111.JPG
Atasament SANY5117.JPG

esti o frumoasa! si unde's aluaturile, dulcegaraia si alte bunataturi care le faci ? Nu prea se vede ca mananci asa ceva..Poate doar salate :angryfire:

Multumesc de poze, le asteptam :notworthy:

Edit: multa sanatate!

Multumesc, Oana, esti draguta!
Am vazut ca le asteptai si le-am pus si sa stii ca mananc de toate si ard tot fiindca traiesc la intensitate maxima, asta e crezu' meu,am ce am cu clipa! :D

#15646 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:18 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 13 March 2012 - 03:51 PM, a spus:

Buna ziua!
De la dansuri

Gelutza, si asa cum zice dom'Caragiale: "Dama bine, Joitzica! Parol!"
Ma bucur sa te cunosc si sa-ti fie de bine distractia!
Si esti tare "mandra" si in costum popular!
Si nu in ultimul rand multa sanatate si sa-ti treaca repede raceala!

Multumesc, Giorgi, imi port anii cu mandrie si incerc sa ii traiesc frumos si intens...cat despre costum, pfoaaa, am avut aventuri, mi-am uitat opincutele( si trandafirii de prins in par) acasa si am dansat intr-un stres, mi-era ca ma impiedic in tocuri( cu toate ca acei pantofi sunt cei mai comozi din doatare)mi-era o ciuda, toata lumea avea trandafiri in par,opincute, eu tocuri! :angryfire:
Dar nu m-am impiedicat!

#15647 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:20 PM

Vezi postarealili, la 13 March 2012 - 03:54 PM, a spus:

Gela,
Oana are dreptate :angryfire:
Esti o frumoasa :notworthy: :D

Multumesc si tie, Lili,sunt asa cum m-a lasat DD., dar mi se potriveste! :D

#15648 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 04:01 PM, a spus:

Gelutza, unde-s fomle toate placintele si bunatatile pe care le faci? Unde le pui?
Sau dansul te tine-n forma? Arati super!

Sa stii ca la sarafanul pe care l-am imbracat pe 7 am simtit si placintele, ala de l-am avut pe opt avea un croi care le ascundea...multumesc!

#15649 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 March 2012 - 04:34 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 13 March 2012 - 10:23 AM, a spus:

De la mine un ghiocel, primul din gradinita mea:

ce ghiocel superb si gingas! si ce urari frumoase!
Giorgi, s-a mentinut kg dat jos?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15650 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:37 PM

[quote name='Gelutza' date='13 March 2012 - 06:18 PM' timestamp='1331648290' post='136032']
[quote name='Giorgiana' date='13 March 2012 - 05:51 PM' timestamp='1331646690' post='136022']
[quote name='Gelutza' date='13 March 2012 - 03:32 PM' timestamp='1331645569' post='136010']
Buna ziua!
De la dansuri
[/quote]

Gelutza, si asa cum zice dom'Caragiale: "Dama bine, Joitzica! Parol!"
Ma bucur sa te cunosc si sa-ti fie de bine distractia!
Si esti tare "mandra" si in costum popular!
Si nu in ultimul rand multa sanatate si sa-ti treaca repede raceala!
[/quote]
Multumesc, Giorgi, imi port anii cu mandrie si incerc sa ii traiesc frumos si intens...cat despre costum, pfoaaa, am avut aventuri, mi-am uitat opincutele( si trandafirii de prins in par) acasa si am dansat intr-un stres, mi-era ca ma impiedic in tocuri( cu toate ca acei pantofi sunt cei mai comozi din doatare)mi-era o ciuda, toata lumea avea trandafiri in par,opincute, eu tocuri! :angryfire:
Dar nu m-am impiedicat!
Uite-aici, rochen roll! :notworthy:
Fisier atasat  Picture 1257.jpg (204.52K)
Number of downloads: 0

#15651 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 March 2012 - 04:37 PM

Vezi postareamoatza, la 13 March 2012 - 02:45 PM, a spus:

Cerra, cum adica ai prajit lipia? ai umplut-o, ai rulat-o si dupa aia? am si eu niste lipii in congelator, sa vad ce le pot face. Ia zi tu mai pe degete asa, te rog!

Moatzo, foarte simplu: incalzesti foarte putin lipiile in punga de naylon la MO(asta asa ca sa fie flexibile) umplutura o ai dinainte pregatita si le umpli. Pui lipia pe farfurie, pui umplutura pe ea egal, apoi marginile laterale le suprapui putin peste umplutura si continui din partea dinspre tine si rulezi pina se temina lipia. Iti ramane dupa ce le invartii o margine la care ii pui o scobitoare si cu partea aia o pui prima data in tigaie. Facute asa sarmale mari, le pui in ulei fierbinte si le pazesti ptr ca se fac foarte repede. Le scoti pe hartie absorbanta si gataaaaaaaaaaaaaaaaaa. Daca vrei asa glazurate pui bucati de cascaval si le pui in MO doar sa se topeasca cascavalul. Merg umplute si cu dulce (branza dulce, mere calite dinainte,urda dulce) si cu sarat (branza, varza calita dulce sau acra, ciuperci calite dinainte, piept de pui fasii prajit etc) ies asa ca niste placinte. La cuptor, ies cam crocantzoase asa ca varianta prajita este buna. Sunt as ade buneeeeeeee (fa macar ptr ai casei daca ptr tine nu vrei ptr ca sunt prajite in ulei).

Eu astea le am facut asa cum am zis: ptr sot de post (cartofi fierti zdrobiti, condimentati si ceapa verde) ptr mine: am adaugat prosciutto si cubuletze de cascaval si pe urma cascaval deasupra si putin la MO.Sunt foarte bune si aclde si reci raman moi nu se usuca. Merg si reincalzite a doaua zi la MO.

#15652 Guest_Gelutza_*

Postat 13 March 2012 - 04:40 PM

Acum am vazut ce prostie am facut, ca in loc sa editez...am mai postat o data...plec sa nu cumva sa mai atasez vreo nebunie! :angryfire:

#15653 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 March 2012 - 04:42 PM

[quote name='Gelutza' date='13 March 2012 - 02:20 PM' timestamp='1331648413' post='136033']
[quote name='lili' date='13 March 2012 - 05:54 PM' timestamp='1331646861' post='136023']
Gela,
Oana are dreptate :angryfire:
Esti o frumoasa :notworthy: :D
[/quote]

Gelutza,

Subscriu la ce zic fetele!

Te pup!

#15654 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 March 2012 - 05:39 PM

Acum ca am vazut pozele de la Geluta, mai stau linistita, dar tot nu pot dormi pana nu o vad pe Any, inca astept poze, de acum de la Any...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15655 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 March 2012 - 05:40 PM

Vezi postareaGelutza, la 13 March 2012 - 04:12 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 13 March 2012 - 03:47 PM, a spus:

Buna ziua!
Atasament SANY5045.JPG
Atasament SANY5068.JPG
Atasament Picture 1366.jpg
Atasament Picture 1362.jpg
De la dansuri
Atasament SANY5105.JPG
Atasament SANY5111.JPG
Atasament SANY5117.JPG

esti o frumoasa! si unde's aluaturile, dulcegaraia si alte bunataturi care le faci ? Nu prea se vede ca mananci asa ceva..Poate doar salate :unsure:

Multumesc de poze, le asteptam :lol:

Edit: multa sanatate!

Multumesc, Oana, esti draguta!
Am vazut ca le asteptai si le-am pus si sa stii ca mananc de toate si ard tot fiindca traiesc la intensitate maxima, asta e crezu' meu,am ce am cu clipa! :)

asa si trebuie :biggrin:
ReteteFamilie.com

#15656 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 March 2012 - 05:46 PM

Dani, sunt mama de 2 si 4 ani ( mai sunt 4 luni pana la 4 ani, dar trec repede) Diferenta intre ele sunt de 1 an si 8 luni. Bebe a vrut sa mearga la Disney de ziua ei, asa ca urmatoarea saptamana de vineri suntem la Disney M-am sco:thumleft: nu mai trebuie sa-i fac ziua :biggrin: Dar cred ca am sa-i fac o mini petrecere de Sfanta Elena, mai am pana atunci...

La mine kg slabite s-au pus f usor cu dulciurile mancate in ultima vreme, aveam 56 acum am 58kg iarasi, acum mai stau cuminte sa mai slabaesc...
ReteteFamilie.com

#15657 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 13 March 2012 - 05:48 PM

Sorina, felicitari ca ati scapat de doctorul cel prost. acum va doresc sa nu aveti nevoie de doctorita cea buna :lol:

Mutti, multa sanatate in continuare, tin pumnii sa fie bine. Imagine postata

Gela, arati exact asa cum scrii :unsure: sa fii sanatoasa si voioasa mereu :biggrin:

salut tot poporul. precis iar am uitat din ce am vrut sa scriu. da' stiti voi ca m-am gandit la voi cand v-am citit :)

#15658 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 06:03 PM

Vezi postarealili, la 13 March 2012 - 11:12 AM, a spus:

O zi buna sa aveti si sper sa imi mearga si mie bine :-*
Ignor faptul ca azi e si marti si 13 :mad:

Lili cum a fost ziua in final? sper ca s-a mai indulcit?!

Cami :unsure: ? da un raport!?

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 11:38 AM, a spus:

Da, numai ca al meu e mai bun :P .
De fapt in crema de frisca se pune esenta de vanilie si devine crema chantilly. Probabil de aia simteai gust de vanilie.

tto ce faci tu e bun, nu ma indoiesc! ce as mai papa ... bine ca sunt departe ... :71: numai rusinea m-ar retine sa nu mananc tot continutul platoului de profiteroale :lol:
ma enervati cu termomixul si cu KA. Bine ca nu am ca asa trebuia sa dulcegaresc intr.una :biggrin:

Vezi postareaMutti, la 13 March 2012 - 01:39 PM, a spus:

Socru'miu e bine , operatzia a durat aproape 7 ore...3 by-pass-uri. Aseara pe la 9 s-a trezit si l-au detubat. Azi deja poate sa vorbeasca.

ce veste buna! Insanatosire grabnica!

Vezi postareasorinadaniela, la 13 March 2012 - 02:07 PM, a spus:

Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa schimbam doctorul de familie: eu, soata si Mara... yupiiiii. La Giulia inca nu pot face nimic pana cand implineste 6 ani. Asta e, macar am reusit sa o trec pe Mara cu noi. E o doctorita tare de treaba chiar langa casa, care a acceptat-o si pe ea. Multe mamici ca sa scape de cretinul de pediatru care inca-l am pt Giulia au vorbit cu dr-ita asta si s-au trecut la ea.
Ce ma bucur! Mai avem de asteptat alti doi ani si scapa si Giulia de el... yupiiii...

veste buna si de la Sorina, brava de 3 x!

Vezi postareamoatza, la 13 March 2012 - 02:45 PM, a spus:

Dani, imi pare bine s-aud ca Bea cea cheala e la gradi. Sa vezi tu ce fetita cuminte si ordonata vei avea! O pup toata si mai ales pe cheliutza. Cu omu' tau e belea mare, parca-i el copilu-n casa! Iar tu ai rabdare, tata! io-s mai rea, mult mai rea!
Maya, eu te sustin sa banezi tot ce-nseamna crema cremoasa si ciocolatoasa :) , fie si vaniloasa! da' ma mir un'le-ai vazut, ca io nu zarii nika!

Daca ai sti ce rea eram si eu la inceput! Vedeam negru cand stateam in bucatarie si apoi audeam numai carcoteli: aia nu trebuia asa, invers! in asta ai pus ceva! are nu'sh ce gust ... Dar nu folsoea decat sa-mi fac sufletul negru si sa nu-mi mai priasca nimic. Asa ca am invatat sa ma domolesc. Nu stiti voi cu cine am de-a face ... :)

O dupa amiaza frumoasa va doresc! azi vreau sa fac chiftele. Am luat un "ciolan afumat de curca", vreau sa fac "fasole cu ciolan" mma duc sa cumpar fasolea ca domnul nu vrea rosie de care aveam in casa, o pun la inmuiat si o fac maine ... probabil.
Noutatea e ca picea cand vine de la gradi vrea as pape doua feluri de mancare. Deci trebuie sa merg devreme acs si sa si gatesc de acu :)

#15659 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 06:04 PM

Vezi postareaOana S, la 13 March 2012 - 05:46 PM, a spus:

Dani, sunt mama de 2 si 4 ani ( mai sunt 4 luni pana la 4 ani, dar trec repede) Diferenta intre ele sunt de 1 an si 8 luni. Bebe a vrut sa mearga la Disney de ziua ei, asa ca urmatoarea saptamana de vineri suntem la Disney M-am sco:thumleft: nu mai trebuie sa-i fac ziua :biggrin: Dar cred ca am sa-i fac o mini petrecere de Sfanta Elena, mai am pana atunci...

La mine kg slabite s-au pus f usor cu dulciurile mancate in ultima vreme, aveam 56 acum am 58kg iarasi, acum mai stau cuminte sa mai slabaesc...

felicitari mamico! sa-ti traiasca blondele!
cu dulciurile am zis eu ca nu esti cuminte! tu vrei si cu sufletul in rai si cu slanina in pod ? si eu! :unsure:

#15660 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 March 2012 - 06:10 PM

Gelutza incintata de cunostinta...subscriu la ce ai scris fetele...maiestriile culinare pe care le produci "unde le pui"??? :biggrin:
Pupici si ai grija cu sanatatea!
Eu produc acum un borsulet cam 'rosu'
Si eu sunt intr o saptamina de cacao :lol: ....de joi sunt in Buc,vineri am o zi lunga,sambata parastas in BUC si apoi reintoarcerea la munte.
Hai traiasca speranta intr o viitoare perioada mai bunicica!
pup hangitele :unsure:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 781
  • 782
  • 783
  • 784
  • 785
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic