lili, la 13 March 2012 - 11:12 AM, a spus:
O zi buna sa aveti si sper sa imi mearga si mie bine
Ignor faptul ca azi e si marti si 13

Lili cum a fost ziua in final? sper ca s-a mai indulcit?!
Cami

? da un raport!?
any_annette, la 13 March 2012 - 11:38 AM, a spus:
Da, numai ca al meu e mai bun

.
De fapt in crema de frisca se pune esenta de vanilie si devine crema chantilly. Probabil de aia simteai gust de vanilie.
tto ce faci tu e bun, nu ma indoiesc! ce as mai papa ... bine ca sunt departe ...

numai rusinea m-ar retine sa nu mananc tot continutul platoului de profiteroale
ma enervati cu termomixul si cu KA. Bine ca nu am ca asa trebuia sa dulcegaresc intr.una
Mutti, la 13 March 2012 - 01:39 PM, a spus:
Socru'miu e bine , operatzia a durat aproape 7 ore...3 by-pass-uri. Aseara pe la 9 s-a trezit si l-au detubat. Azi deja poate sa vorbeasca.
ce veste buna! Insanatosire grabnica!
sorinadaniela, la 13 March 2012 - 02:07 PM, a spus:
Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa schimbam doctorul de familie: eu, soata si Mara... yupiiiii. La Giulia inca nu pot face nimic pana cand implineste 6 ani. Asta e, macar am reusit sa o trec pe Mara cu noi. E o doctorita tare de treaba chiar langa casa, care a acceptat-o si pe ea. Multe mamici ca sa scape de cretinul de pediatru care inca-l am pt Giulia au vorbit cu dr-ita asta si s-au trecut la ea.
Ce ma bucur! Mai avem de asteptat alti doi ani si scapa si Giulia de el... yupiiii...
veste buna si de la Sorina, brava de 3 x!
moatza, la 13 March 2012 - 02:45 PM, a spus:
Dani, imi pare bine s-aud ca Bea cea cheala e la gradi. Sa vezi tu ce fetita cuminte si ordonata vei avea! O pup toata si mai ales pe cheliutza. Cu omu' tau e belea mare, parca-i el copilu-n casa! Iar tu ai rabdare, tata! io-s mai rea, mult mai rea!
Maya, eu te sustin sa banezi tot ce-nseamna crema cremoasa si ciocolatoasa

, fie si vaniloasa! da' ma mir un'le-ai vazut, ca io nu zarii nika!
Daca ai sti ce rea eram si eu la inceput! Vedeam negru cand stateam in bucatarie si apoi audeam numai carcoteli: aia nu trebuia asa, invers! in asta ai pus ceva! are nu'sh ce gust ... Dar nu folsoea decat sa-mi fac sufletul negru si sa nu-mi mai priasca nimic. Asa ca am invatat sa ma domolesc. Nu stiti voi cu cine am de-a face ...
O dupa amiaza frumoasa va doresc! azi vreau sa fac chiftele. Am luat un "ciolan afumat de curca", vreau sa fac "fasole cu ciolan" mma duc sa cumpar fasolea ca domnul nu vrea rosie de care aveam in casa, o pun la inmuiat si o fac maine ... probabil.
Noutatea e ca picea cand vine de la gradi vrea as pape doua feluri de mancare. Deci trebuie sa merg devreme acs si sa si gatesc de acu