Cami, la 14 March 2012 - 08:33 AM, a spus:
Buna dimineata la han

Fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere, pentru gandurile bune si pentru razele de soare trimise telepatic
Am ajuns ieri la interviu yeyyyyy
Colega a venit la birou la 13.10, la 13.20 eram la sefa in birou spunandu-i ca trebuie sa plec de urgenta la consulat sa fac niste acte foarte importante si urgente

Interviul a fost de fapt concurs (30 de oameni pentru un post, cam multi da' asta este), cu simulare de situatie si cu diverse exercitii. Cand am iesit, dupa mai bine de 2 ore, m-a intrebat omu' daca am dat examen de admitere. Saptamana viitoare vom primi rezultatele si va mai urma un interviu pentru cei selectati in urma concursului de ieri.
In general, sunt detul de optimista si pozitiva si nu am superstitii legate de marti 13 sau vineri 13, da' am o perioada destul de proasta si inceputul zilei de ieri m-a bagat adanc de tot in butoiul cu depresie. Bine ca s-a terminat mai bine decat a inceput.
Aaaaa, ce-mi place! Brava! Cu un pic de rabdare s-a rezolvat totul. Tinem pumnii pt faza a doua.
Azi, cu scoala, Mara are curs de inot... imi pare rau pt ea, dar i-am dat biletel maestrelor ca nu are voie sa intre in apa. Mi-era mila de ea cand am vazut ce fata facea azi dimineata, dar e mai bine asa. Dupa ce se face bine si scapa de tusea asta nebuna poate sa inoate cat o vrea.
Eu m-am procopsit cu musafiri duminica... aseara mi-a venit sotul acasa cu vestea. A invitat un coleg de munca cu sotia. Asa ca nu mai am scapare,
trebuie sa fac ceva dulce. Profit si fac profiterolul, ca am ajuns sa-l visez noaptea.
Ieri mi-am cumparat cate ceva pt gradinita mea... ceva narcise, fire de salata, fire de ceapa rosie, capsuni. Am deja curtea plina cu lalele, mostenite de la vechia proprietara. Nici acum nu-mi dau seama cum de au putut rezista 12 ani in care nimeni nu a facut nimic in curtea asta... Sunt curioasa sa vad ce culori au.
Trebuie sa-mi mai cumpar ceva seminte si rasaduri si dupa aia sa ma apuc sa le plantez. E prima mea gradina! Eu sunt nascuta si crescuta la bloc, asa ca va dati seama ce 'experta' sunt... cred ca am sa va innebunesc cu intrebarile. Oare o iesi ceva? Marar am mai avut, la ghiveci, asa ca macar ala si tot o sa-mi iasa ceva...
Va pupacesc! Si ma duc sa intind rufele!