Postat 22 February 2011 - 01:19 PM
Anca , ai de citit , nu gluma.
Eu azi am inceput ziua binisor , apoi era sa fac infarct , si acum tremur.
Pe data de 3 martie sunt / eram programata cu fata pt o interventie chirurgicala la Bucuresti.Ok .Sotul plecat , face rezervare de bilet de avion , ca deh...nu te poti lasa pe ultimul moment , plateste biletul, sa vina acasa in 27 februarie pana pe 5 martie.Azi , ma suna de la clinica , nu se poate face interventia pe data de 3 pentru ca nu au anestezist , este plecat.Reprogramam pe data de 10 martie.In momentul ala s-a invartit casa cu mine .Variante , variante , rapid.Nu-mi venea in minte decat ca sotul a platit biletul aiurea (astia cu care zboara sunt cam aiuriti , nu accepta schimbarea datei , am fost patiti deja o data , trebuie cumparat alt bilet )si in plus , daca el nu este eu nu am cu cine merge la Bucuresti.M-am plans tipei de la clinica , am rugat-o sa gaseasca cumva alta varianta.A vorbit si ea cu doctorita si au hotarat sa ne bage cumva intre programarile din 2 martie.Totul e bine cand se termina cu bine , dar eu am ramas cu durere de cap .Cred ca daca imi iau tensiunea plezneste aparatul.
Ceva tare de baut aveti la han?Cred ca am nevoie ...