Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1881 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 07:25 PM

Geany cand faci tu pizza as veni cu ochii inchisi dupa miros! dupa pizzele tale! mai aels daca faci de-aia cu coca subtire si crocanta, viu acu cu astro-naveta spatiala :pupic:
Si la noi afara tot ca in Bacau, brrrr ...nici bebelushei nu-mi vine sa-i fac baitza ca am prins frig in oase...

Ioana, merci de reteta, tu vorbesti de musli de aia tari, da? care nu se inmoaie daca ii uzi. Ii pui intregi? :pupic: nemacinati?
oare se poate inlocui untul de arahide cu unt clasic, din lapte de vaca?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1882 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2011 - 07:36 PM

Te astept atunci..E la cuptor... :pupic: :pupic:

#1883 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 07:48 PM

pai io vroiam sa vin la procedura :pupic: , sa te vad in toiul actiunii, sa fur meserie :pupic:

#1884 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:08 PM

Paii eu te-am asteptat dar ai ajuns tu cu intarzaiere...Vii numa la papat... :pupic:

Cum ti-am zis nu o incarc deloc si o las intai vreun sfert de ora sa se zvante in cuptorul preincalzit inainte sa rad branza...

Asa arata inainte sa rad branza...

Fisier atasat  SAM_1177.JPG (85.67K)
Number of downloads: 0

Acum rad branza si acusi o scot...

#1885 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:31 PM

Gata...

Fisier atasat  SAM_1180.JPG (52.07K)

Asa e de subtire dar nu e incruzita...

Fisier atasat  SAM_1186.JPG (49.29K)

Hai si o bere ca suntem la han... :pupic:

Fisier atasat  SAM_1183.JPG (52.85K)

#1886 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 February 2011 - 08:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 07:25 PM, a spus:

Ioana, merci de reteta, tu vorbesti de musli de aia tari, da? care nu se inmoaie daca ii uzi. Ii pui intregi? :pupic: nemacinati?
oare se poate inlocui untul de arahide cu unt clasic, din lapte de vaca?

Da Daniela, de cei tari vorbesc, uite ca am gasit poza de asta iarna, numai ca ai mei au iesit mai moi dar au fost mai buni(biscuitii)
Fisier atasat  133729_183779291633158_100000032658234_696835_3708042_o.jpg (631.39K)

Nu-i macin, ii pun asa.Poti pune si unt,mie una mi-au placut asa cu unt de arahide, ca altfel acesta nu-l pot papa simplu si aveam un borcan ca a vrut al meu sa luam si sta in frigider si voiam sa fac ceva cu el.

o alta varinta ar mai fi cu un normal sau magarina(un pachet de 250) , 3 linguri de miere, 3 linguri de cacao, 250 gr zahar si fulgi cam cat cuprinde.Dar mie cum spuneam imi place varianta cu untul de arahide
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1887 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:38 PM

Geany, dezmatz in toata regula la tine acolo.
I-am facut si eu soatei aseara pizza, eu am zis pass.Si asa azi am avut o zi tare aiurea am tot rontzait la fructe uscate, nu-s ce am avut, ziceai ca am intrat in anul mortii :pupic:
Iar eu vreau pana la vara sa arat bine in costumul de baie :pupic:
Ma uit la pizza ta si ma dreg cu un ceai :pupic:

Acasa la mine

#1888 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:53 PM

Eu halesc,cojile de le lasa bubuletul :pupic: ...Da am tras o bere de necaz. :pupic:

#1889 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 09:29 PM

Geany exact asa imi place mie pizza cum iti iese tie! e ceva fantastic! mor incet doar vazand-o!
de pofta m.am dus si am mai mancat o galagie de chiftele :tongue4:

#1890 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 09:37 PM

[quote name='Ioana' date='23 February 2011 - 08:35 PM' timestamp='1298486138' post='78689']

cu poza asta m.ai convins, Ioana, arata apetisant! dar cum de au iesit asa multi fulgi deasupra?
multumesc pentru toate detaliile
eu nu am unt de arahide d.aia ziceam ... sa nu mai caut sa mai cumpar si d.ala ...ca am avut si eu odata si a sfarsit in la gunoi dupa ce a expirat ... :tongue4: daca te cunosteam faceam biscuiti din el! acu am fulgi dar nu am unt de arahide .. .ca asa-i in tenis :lol:

#1891 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 February 2011 - 10:14 PM

salutare ! mama ce paranghelie cu haleala o fost pe aici :tongue4: se vede ca sunteti la cura :lol: eu azi nu am avut timp de greturi si de chicioare de gandaci =)) deja ma gandesc cu groaza ca vine dimineata si eu fara cerealele mele mor de foame ...nu pot inghiti nik altceva :) in urma cu 4 ani aveam impresia ca mestec fan , dar acum m-am obisnuit si mi-e tare greu sa mananc altceva ;)
geanny- nici mie nu imi iese pizza . nu le am cu coca asta cu drojdie deloooocccc ;) si imi place pizza , si stefana mea ar vrea zilnic .

#1892 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 10:28 PM

Vezi postareadani_ela, la 23 February 2011 - 10:14 PM, a spus:

salutare ! mama ce paranghelie cu haleala o fost pe aici :lol: se vede ca sunteti la cura =)) eu azi nu am avut timp de greturi si de chicioare de gandaci :) deja ma gandesc cu groaza ca vine dimineata si eu fara cerealele mele mor de foame ...nu pot inghiti nik altceva ;) in urma cu 4 ani aveam impresia ca mestec fan , dar acum m-am obisnuit si mi-e tare greu sa mananc altceva :(
geanny- nici mie nu imi iese pizza . nu le am cu coca asta cu drojdie deloooocccc ;) si imi place pizza , si stefana mea ar vrea zilnic .

Deci nu pot sa cred... Nu se poate...Ma faci sa va pun pas cu pas...E asa simplu ca nu se poate zau... :tongue4:

#1893 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 10:45 PM

Geany merita sa pui la pas cu pas pentru ca iti iese fantastic! In plus avand in vedere ca suntem tustrele una hais si una cea, nu ne poti lua de aripa sa ne faci demonstratie, deci s.a votat! data urmatoare cand executi, sau data cand vei avea timp ne pui reteta la pas cu pas pliz pliz pliz! :tongue4:

#1894 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 10:51 PM

Bine dar daca zice careva ca nu asa se face pizza Italiana'' adevarata,tu raspunzi... =))

Eu am secretele mele si asta e...

Uite unu' da' nu mai spui la nimeni. :lol:

Ca sa nu-mi iasa painoasa ,eu refilez(decupez marginile),si din rest mai fac un pui de pizza ,pun la congi,fac pizza cu nutella,etc.

Asta seara 2 gogosi.

Fisier atasat  SAM_1188.JPG (52.83K)

Umplute cu gem de zmeura si nutella..

Fisier atasat  SAM_1189.JPG (54.53K)

Aaaaa!! Si sa nu ma intrebati cu cate grame de faina ca ma apuca bazdacii!... :tongue4:

#1895 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 10:55 PM

putin imi pasa cum se face pizza italiana, mie imi place cum iti iese tie coca si pizza.
ce si gogosile acelea doar nu din coca de pizza le.ai facut?
si, DA! Trebuie sa ne dai si cantitati (linguri, cesti, grame...)! Nu incepe cu cat cuprinde ca pe mine m.ai pierdut de clienta! :tongue4:

#1896 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 11:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 10:55 PM, a spus:

putin imi pasa cum se face pizza italiana, mie imi place cum iti iese tie coca si pizza.
ce si gogosile acelea doar nu din coca de pizza le.ai facut?
si, DA! Trebuie sa ne dai si cantitati (linguri, cesti, grame...)! Nu incepe cu cat cuprinde ca pe mine m.ai pierdut de clienta! :lol:

Deci atunci ''la revedere'' de pe acum...ca eu ''e cu cat cuprinde''..Asta e... :tongue4:

=)) :)

#1897 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 11:10 PM

[quote name='Daniella' date='23 February 2011 - 08:37 PM' timestamp='1298489838' post='78703']
[quote name='Ioana' date='23 February 2011 - 08:35 PM' timestamp='1298486138' post='78689']

cu poza asta m.ai convins, Ioana, arata apetisant! dar cum de au iesit asa multi fulgi deasupra?
multumesc pentru toate detaliile
eu nu am unt de arahide d.aia ziceam ... sa nu mai caut sa mai cumpar si d.ala ...ca am avut si eu odata si a sfarsit in la gunoi dupa ce a expirat ... :tongue4: daca te cunosteam faceam biscuiti din el! acu am fulgi dar nu am unt de arahide .. .ca asa-i in tenis :lol:
[/quote]

Daniela, fiinca compozitia a fost mai moale, n-am pus f multi ulgi, normal ca fulgii au fost deasupra iar sosul ca sa zic asa a ramas la fund si s-au creeat asa biscuitii.

Poate pt we ma incumet sa mai fac juma de portie, asta e, slabesc mai greu,da mananc si eu ceva dulce.
Acum si Geany cu gogosile, mai deunazi fu petunela.

Danielo, chiar nu e greu de facut aluatul de pizza, important e sa-l intinzi cat poti de mult cu mana in tava.Mie imi placea mai mult cum ii iesea surorii mele aluatul decat cel de la pizzerie.
In schimb am la mine in orasel o pizzerie super, pizza cu fructe de mare e preferata noastra de departe.

Daniela de la Onesti =))) , tb sa-ti pui soatza sa-ti ia alta punga de cereale :-p

Eu ma retrag, sunt singura acasa ca al meu a plecat sa vada la club un meci de fotbal, asa ca ma duc sa ma rasfat in cada.

Acasa la mine

#1898 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 February 2011 - 11:02 AM

hahahahaha , ce-mi place ca suntem doo daniele , si mie tre sa imi spuneti de la onesti :) :D :) :D nu e mai simplu sa imi spuneti mie dana , asa imi zic toti pretenii . e si mai scurt de scris :D
acu sa dau binete ! neatza ! stiu ca e aproape pranzul , dar na !
geanny- subscriu la ce a scris daniela de la bucuresti :hungry: , poze pas cu pas , exact in linguri , grame , tot tot tot . la asta cu cat cuprinde si eu ma pierd rau ...
daca iti spun ca nici gogosi nu stiu a face :) mai bine fac un tort pt o nunta :D =)) =))
gata pauza ! fug la torturi - cu accent pe u

#1899 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2011 - 11:08 AM

Buna dimineata.

Eii eu va pun pas cu pas sa vedeti dar tot cu cat cuprinde,n-am ce sa va fac,cred ca numai daca incep sa numar sau sa pun in linguri ,pahare deja ma resetez si nu-mi mai iese mie apoi... :hungry:

Nu serios acum mai uitati-va la pizza lui Alexandru ca a spus el tot acolo.My link

#1900 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2011 - 11:36 AM

Buna dimi tuturor!

Ioana sper ca te-ai rasfatat aseara pe saturatelea in cada...

Dani_ela bag seama ca Geany nu vrea sa ne vanda secretul pizzei ei, ai vazut ca aseara pe mine ma chema la de-a gata cand io doream s-o vad in action! :hungry:

Geany, Alex a spus super acolo, dar tot nu ma incumet ... Si apoi is grea de cap la cum vine aia cu intins aluatul cu mainile in tava. Daca o intind cu facaletul si apoi intinsa o mut in tava ce pateste? Voi faceti cu faina alba, sau ce fel?

Iar ma asteptati sa va fac cafeluta, vad io ca va place numai Illy de acu, v-am "stricat" si pe voi :) :

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic