Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1961 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 February 2011 - 06:09 PM

merci doamnelor. pup si eu pe toata lumea harnicutza.
eu maine am niscai musafiri asa ca o sa le fac un cous-cous, mix de retete ...maroco-algerino-tunisina.:floare:

#1962 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 February 2011 - 06:11 PM

Vezi postareaGeany, la 26 February 2011 - 06:00 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 February 2011 - 05:56 PM, a spus:

Saru'muna. Viu, zic tot. Deci ulei nu intra deloc la aluat. Gata, am bagat la cap. Fac cam un kg de faina si am pus tot cubul de 42 gr. Sa vedem.

Cum nu intra ulei?!! am zis ca la urma framanti cu ulei pana se desprinde de pe maini.Nu iese bine daca nu framanti la urma cu ulei.


Aaaa, iaca, vorghiram una pe langa alta. Eu am inteles ca ungi mainile cu oloi, ca sa iei aluatu' de pe deshte, dintre deshte si de pe vas. Nah, acu pricepui. Nu am zis ca azi is beleuza?

Stii bancu ala: doo babe surde se intalnesc:

Prima: Un' te duci, la lapte?
A doua: Nu,nu, ma duc la lapte!
Prima: Aaaaa, am crezut ca te duci dupa lapte!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1963 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 February 2011 - 06:12 PM

Eu nu pot sa vad pagina anterioara ,si mi-e ciuda ca Laponel nu pune ulei la framantat..Lappooo'''!!!! :-* :floare:
Nu ma tine in ''suspensie si zii ca ai pus faattaa!!'' :D

#1964 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 February 2011 - 06:14 PM

Ni la ea ...Io' ma perpelesc peaici si ea-mi face bancuri...Ufff!!! Ca aveam palpitatii... :floare:

Sa pui blatul subtire si sa nu o incarci prea mult... :-*

#1965 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 26 February 2011 - 07:08 PM

Adica tu coci blatul, dup-aia-l incarci si-l mai coci odata?Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1966 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 February 2011 - 07:18 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 February 2011 - 07:08 PM, a spus:

Adica tu coci blatul, dup-aia-l incarci si-l mai coci odata?Imagine postata Imagine postata

Eu pun pe aluat sosul si ceva legume (ciuperci sau ardei gras ,ceapa rosii,si musai oregano) si dau sa se zvante si cand e pe jumate copt pun branza,sa se moaie bine dar sa nu se usuce. :floare:

#1967 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 February 2011 - 01:00 AM

Aaaaalso, Geaninoaso, megatare aluatul tau si ramane aluatul numarul unu de pizza! Pup la fata harinica si sper sa deschizi topicul cu pizzele tale ca ma intereseaza mai ales aluatul pufos - imi place mult.

Asadar dovezile:
L-am bagat la robot si am respectat tot cum ai spus:

Fisier atasat  DSC00992.jpg (133.97K)
Number of downloads: 2

A crescut ca nebunul in jumatate de ora:

Fisier atasat  IMG_0992.jpg (349.71K)
Number of downloads: 1

Am preincalzit cuptorul bine la 250°C, am presarat cu branza blatul si am bagat cateva minute pana s-a topit branza, apoi am scos si am pus sosul si toate cele.

S-am mancat pe nmerasuflate. Musafirii au plecat acasa cu burtile pline si tare multumiti. Saru'muna!

Fisier atasat  IMG_0994.jpg (133.22K)
Number of downloads: 2
Fisier atasat  DSC00995.jpg (240.83K)
Number of downloads: 1

Fisiere atasate


Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1968 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 February 2011 - 01:02 AM

Habar nu am de ce s-au pus pozele asa alandala, ma scuzemuati. :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1969 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 27 February 2011 - 07:00 AM

Ti-a iesit f bine, dar intrebarea e de ce la robot? cred ca fost mai mare deranjul sa il cureti apoi. Sau asa e reteta, musai?
Imagine postata
Imagine postata

#1970 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2011 - 08:25 AM

Lizura, cred ca l 1 kg de faina e mult mai comod sa faci aluatul la robot, mai ales pentru o persoana care nu cocaleste frecvent.

Lapona, arata splendid! ai pus uleiul in robot, sau cand ai scos coca? :floare: ma faci sa cred ca acest aluat o sa iasa fain si pentru neprofesionistii in pizze!
Arata miammy! :floare:
Azi fac turkey tacos (fajita sau tortillas), cu inspiratie dupa reteta pe care mi-ai dat-o si dupa ce am in frigi disponibil :floare:

Alooo fetele! tot nu mi-ati raspuns la intrebarea ce fainuri se folosesc la coca de pizza? :floare: ma duc azila mag si vrea sa iau si faina
cu integrala/neagra o merge, mai Jeannnen?
voi ce branzeturi folositi?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1971 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 February 2011 - 08:43 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2011 - 08:25 AM, a spus:

Lizura, cred ca l 1 kg de faina e mult mai comod sa faci aluatul la robot, mai ales pentru o persoana care nu cocaleste frecvent.

Lapona, arata splendid! ai pus uleiul in robot, sau cand ai scos coca? :floare: ma faci sa cred ca acest aluat o sa iasa fain si pentru neprofesionistii in pizze!
Arata miammy! :floare:
Azi fac turkey tacos (fajita sau tortillas), cu inspiratie dupa reteta pe care mi-ai dat-o si dupa ce am in frigi disponibil :floare:

Alooo fetele! tot nu mi-ati raspuns la intrebarea ce fainuri se folosesc la coca de pizza? :floare: ma duc azila mag si vrea sa iau si faina
cu integrala/neagra o merge, mai Jeannnen?
voi ce branzeturi folositi?



Daniella , iese si cu integrala. Numai ca e aluatul putzin mai moale.

Eu am facut si cu faina pura de secara .

#1972 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2011 - 09:10 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 February 2011 - 01:02 AM, a spus:

Habar nu am de ce s-au pus pozele asa alandala, ma scuzemuati. :floare:

Vaii ce ma bucur Laponel,uite o pizza cu aluat fraged.My link


Oricum am promis ca deschid topic la pas cu pas deschid...

Dar eram asa de curioasa cum ti-a iesit pizza... :floare:

Edit ca am revazut topicul pizza taranoasa'' ,ce dor imi e de Fox si cum ne mai hahaiam la retete...Ai la pagina 2 acolo o gramada de pizze.
Acum suntem mai serioase la postari :floare:
dar ce e drept avem hanul sa ne hahaim :floare:

#1973 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2011 - 09:18 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2011 - 08:25 AM, a spus:

Lizura, cred ca l 1 kg de faina e mult mai comod sa faci aluatul la robot, mai ales pentru o persoana care nu cocaleste frecvent.

Lapona, arata splendid! ai pus uleiul in robot, sau cand ai scos coca? :floare: ma faci sa cred ca acest aluat o sa iasa fain si pentru neprofesionistii in pizze!
Arata miammy! :floare:
Azi fac turkey tacos (fajita sau tortillas), cu inspiratie dupa reteta pe care mi-ai dat-o si dupa ce am in frigi disponibil :pupic:

Alooo fetele! tot nu mi-ati raspuns la intrebarea ce fainuri se folosesc la coca de pizza? :floare: ma duc azila mag si vrea sa iau si faina
cu integrala/neagra o merge, mai Jeannnen?
voi ce branzeturi folositi?

Daniella eu la pizza folosesc faina alba normala..Uite am ceva si pt. tine...My link

Sper sa-ti placa :floare:

#1974 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2011 - 09:19 AM

Heii nu am apucat sa va spun buna dimineata,si o duminica minunata va urez! :floare: :floare:

#1975 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 27 February 2011 - 09:54 AM

Salut!
Mai fetelor, dupa atata pizza, n-ar merge si-o bere?
Neagra, pentru Jannen (si pentru mine!):
Fisier atasat  bere neagra.jpg (89.74K)
Number of downloads: 0

Si bere pentru toti!
Fisier atasat  bere-praga.jpg (37.76K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1976 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2011 - 10:01 AM

Oho! E cam dimineata pt. bere ,dar avand in vedere ca saracuta esti pe fuga,tragem si o bere ,mai dupa colt asa pe sub tejghea,sa nu ne vada fetele :floare: ...

Hi hi hi!... :floare: :floare:

Te pupez Zozo' =))

Azi iar mancam la mama ,supa cu galuste si snitele de pui cu salata pt. unii muraturi pt. altii,cam asta e meniul,si cine nu mananca are de a face cu mami meu :floare: !. :pupic:

#1977 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2011 - 10:16 AM

Vezi postareaMutti, la 27 February 2011 - 08:43 AM, a spus:

Daniella , iese si cu integrala. Numai ca e aluatul putzin mai moale.

Eu am facut si cu faina pura de secara .


Deci modifici ceva la cantitatile de apa si faina, sau drojdie?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1978 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 February 2011 - 11:30 AM

pun ceva mai multa faina.... , cam cu maxim 50 gr mai mult, adica 600 in loc de 550 ( eu 550 pun , ca framant la MP sa asta-i o portzie)

Si restul...ca Geany , cam aceleasi cantitatzi. Numai ca eu nu mai framant de multa vreme aluaturi cu zahar ci cu miere.

#1979 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2011 - 11:54 AM

Buna dimineata. eu bucataresc de zor ca am un batalion la masa :violent6:
fac un "couscous" . va aduc si voua la final o portie :violent5:

#1980 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 February 2011 - 11:57 AM

Ziua buna si de la mine.
Mie azi imi vine sotul acasa , maine avem de rezolvat niste treburi , marti plecam la capitala.Vineri ne intoarcem , dar nu raman acasa , merg la mama pentru vreo luna.Sotul pleaca inapoi la frigul lui , iar eu voi avea nevoie de ajutor cu pitica dupa operatie , asa ca trebuie sa raman la mama.Din pacate acolo nu am internet , si daca nu fac rost de net mobil nu va mai vad mult timp.O sa-mi lipsiti.Dar sper sa fac rost ...

Arata acest topic


  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi