Uauuu Steluto' spor la trebi'...Inutil sa-ti mai spun ca nu am mancat cush-cush niciodata...
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
#1981
Postat 27 February 2011 - 12:03 PM
Uauuu Steluto' spor la trebi'...Inutil sa-ti mai spun ca nu am mancat cush-cush niciodata...
#1982
Postat 27 February 2011 - 12:04 PM
Mutti, la 27 February 2011 - 11:30 AM, a spus:
Si restul...ca Geany , cam aceleasi cantitatzi. Numai ca eu nu mai framant de multa vreme aluaturi cu zahar ci cu miere.
ca sa se activeze fermentii din drojdie pui doar o lingurita de otet, atunci? nici eu nu pun zahar. Prefer sa imi pastrez portia de glucide pt un desert, o cioco.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1983
Postat 27 February 2011 - 12:06 PM
izuk, la 27 February 2011 - 11:57 AM, a spus:
Mie azi imi vine sotul acasa , maine avem de rezolvat niste treburi , marti plecam la capitala.Vineri ne intoarcem , dar nu raman acasa , merg la mama pentru vreo luna.Sotul pleaca inapoi la frigul lui , iar eu voi avea nevoie de ajutor cu pitica dupa operatie , asa ca trebuie sa raman la mama.Din pacate acolo nu am internet , si daca nu fac rost de net mobil nu va mai vad mult timp.O sa-mi lipsiti.Dar sper sa fac rost ...
Izuk, succes cu operatia, recuperare usoara, multa sanatate si sper sa faci rost de un 3G pt net, ca sa ramai printre noi!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1984
Postat 27 February 2011 - 12:11 PM
Si tu ne vei lipsi, dar, pentru asa un scop nobil...
Multa sanatate, inca odata! Sa ne auzim cu bine si vesti bune!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1985
Postat 27 February 2011 - 12:12 PM
stella, la 27 February 2011 - 11:54 AM, a spus:
fac un "couscous" . va aduc si voua la final o portie
Am toata increderea ca va iesi totul bine! Tu oricum esti EXTRAORDINARA! Sau...TOTALA!!!
Fetelor, stiti ca azi implinim...100 de pagini?
Sa sarbatorim, deci!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1986
Postat 27 February 2011 - 12:15 PM
stella, la 27 February 2011 - 11:54 AM, a spus:
fac un "couscous" . va aduc si voua la final o portie
am facut o singura data couscous, cu un prieten care statuse veo 6 luni in Franta si zicea ca in ziua de couscous era coada la "cantina". Nu imi mai amintesc prea bine sa fi fost cam prin 2002, dar oricum noi am facut o chestie megacomplicata, pt ca nu aveam couscous si am facut (Daca retin bine) din gris parca ... fiert la abur. Apoi am facut o supa din toate legumele posibile (Era in toiul verii - si am pus 1 d.aia, 1 d-aia, 1 d-ailalta si tot asa pana am umplut oala ...a mai fost loc si pt oleak de zeama concentrata deci)). Am turnat peste couscous cateva polonice din supa aia savuroasa de legume si am servit parca alaturi de un gratar. Asta pe cat imi mai aduc aminte. Stiu ca a fost megastrasnica, dar greu am mai preparat-o ...adica ne.a luat ceva timp ...cu abureala si toate cele. Apoi am vazut couscous in magazin, am cumparat sa fac ..., dar nemaiavand prietenul pe aproape a ajuns la cos dupa ce a expirat..., ca nu m.a mai inspirat ...
Acum, abia astept sa imi arati couscousul tau poate ma inspiri!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1988
Postat 27 February 2011 - 12:28 PM
#1989
Postat 27 February 2011 - 12:30 PM
Si eu am scos azi un aluat din congi , nush daca ajunge pt 2 pizza. Adica pt una cu peste si pt una normala
Daca nu , fac numai normala
#1990
Postat 27 February 2011 - 12:35 PM
Mutti, la 27 February 2011 - 12:30 PM, a spus:
Si eu am scos azi un aluat din congi , nush daca ajunge pt 2 pizza. Adica pt una cu peste si pt una normala
Daca nu , fac numai normala
io pun o lingurita de otet de mere si miere in aluat (nu am incercat direct pe drojdie) pentru ca iese aluatul mai pufos. La fel de bine poti folosi 1 lingura de vin alb.
dar zi ce fainuri folosesti tu? integrala? neagra? sau de care?
la MP tu pui cub de drojdie proaspata, sau din cea uscata?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1991
Postat 27 February 2011 - 12:44 PM
iar tie multa rabdare si curaj. sper sa ai totusi acces net din cand in cand, ca stiu eu cum e , cand sunt vara
in tocul cizmei
Daniella, am facut un mix de retete si fac ceva my way, cu siguranta am sa-l pun la imagini, my couscous
mie imi place mult, si cand suntem numerosi e o varianta placuta sa poti profita de musafiri, si sa nu bucataresti pe ultima suta de metri
zoazo, merci de incredere si drum bun si tie.
geany am salvat si reteta de pizza si de prajitura cu aluat fraged...cand o fi, oi veni la raport.
Lorica , pizza ta arata yammi rau di tàt.
o zi buna la doamne, spor la bucatarit, si voie buna la han...ia niste napolitane de rontzait la cafeaua din avatar.
Fisiere atasate
-
praji foi lica 2 napolitane.jpg (170.01K)
Number of downloads: 0
#1992
Postat 27 February 2011 - 12:52 PM
Daniella, la 27 February 2011 - 12:35 PM, a spus:
Mutti, la 27 February 2011 - 12:30 PM, a spus:
Si eu am scos azi un aluat din congi , nush daca ajunge pt 2 pizza. Adica pt una cu peste si pt una normala
Daca nu , fac numai normala
io pun o lingurita de otet de mere si miere in aluat (nu am incercat direct pe drojdie) pentru ca iese aluatul mai pufos. La fel de bine poti folosi 1 lingura de vin alb.
dar zi ce fainuri folosesti tu? integrala? neagra? sau de care?
la MP tu pui cub de drojdie proaspata, sau din cea uscata?
Daniella , cum apuc si cum am chef. Acum am aluat cu faina alba.
Drojdie pun de care am
#1993
Postat 27 February 2011 - 02:00 PM
Lizzie, aluatul la KA si uleiul, Daniella, l-am pus la final in robot. Sa stiti ca aluatul iese o idee lipicios dar sa nu mai puneti faina, ci il rulati cu sucitorul infainat. Intai, puneti un strat de branza si dati scurt la cuptorul incalzit la 250°C, ca sa sigileze aluatul, apoi scoateti si puneti restul. Dati la cuptor inca 10 minute. Iese mmmmmm. De acum numai procedura asta o sa o folosesc la aluatul de pizza. Otetul si intai facut o maia mi-au facut foarte bine, caci eu nu prea suport aluaturile cu drojdie la stomac. Mi-a mai ramas aluat, desi am fost 4 persoane. Am facut role mici, dupa ideea Mariettei.
Stella, mortalissime prajiturile. Iau o cafea si prajile si ma duc copii, ca am treaba!
Drum bun si va tin pumnii Izuk si Zoaza!
#1994
Postat 27 February 2011 - 04:53 PM
ps. am pus reteta la bucatariile lumii
Fisiere atasate
-
couscous finalissimo pe masa..jpg (136.34K)
Number of downloads: 0
#1995
Postat 27 February 2011 - 05:37 PM
Pupez! Ma ierti ca am disparut ieri ca magaru-n ceata!
#1996
Postat 27 February 2011 - 05:46 PM
Nu stiu de ma mai cunoasteti ( nici nu merit), insa pe fondul scuzei unor -multe- pb personale, si a faptului ca de acasa nu mergea forumul ( nu se incarca), am avut o pauza lunga ..
ma mai primiti intre voi? promit ca voi fi mai conseventa
#1997
Postat 27 February 2011 - 05:55 PM
( ca eu am buba la cap si cumpar mereu "troace" , de-a zis jumatatea mea ca am interdictie sa mai cumpar altele
dar astea , ( asa cum vazusi la reteta =)9 "ie legume" , da mai am si muraturi, asa ca bitte, grebeste-te sa vii
Criss bine ai venit/revenit.
Fisiere atasate
-
muraturi 2010.jpg (91.37K)
Number of downloads: 0
#1998
Postat 27 February 2011 - 06:31 PM
Izuk drum bun si tinem pumnii pt operatia puiutei.
si cum macarea a fost servita eu va aduc desertul(o parte din el ce e deja gata)
Fiinca azi al meu a avut campionat de tenis am zis ca merita ceva dulce
IMG_8131.JPG (129.12K)
Number of downloads: 0
#1999
Postat 27 February 2011 - 07:03 PM
Voi chiar ati luat-o razna pe aici.Nu deajuns ca ne-a terminat Stella cu toate alea de pe masa,acu vine si Ioana cu savarinele ei!Azi nu mai trec pe aici,ca cine stie ce va mai trece voua prin cap...a se citi pe masa
Criss,bun revenit!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#2000
Postat 27 February 2011 - 07:19 PM
Steluto' arata tot bestial...
Laponico,sa va fie de bine si pizza asta si cele aviatoare...
Ioana merit sa-mi fie pofta la savarina ca si eu v-am cam facut pofta cu cate ceva
Nu stiu daca v-am mai spus dar eu va iubesc tare,tare mult...

Ajutor











