Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2461 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 April 2011 - 07:36 PM

Eiii!!! IIii curge nasul si are un stil ca si-l sterge cu maneca cumva de la cot inspre incheietura,asa ca bluze apretate,naturel' =)) ...

La invatat tacsu' sa ma strige prin casa citez:''Jjjaaaanneettt'' !!!! =))

Astia 2 fac mishto di mini' fataa!!... :D

Le-oi da io' un Janet di' nu l-or putea duci ,mai nou l-au molipsit si pe tata :D

:D :D

#2462 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 April 2011 - 09:24 PM

da, chiar mi-a iesit zona zoster, dar nu ma agit ca sunt obisnuita: imi iese de pe la 12 ani. O perioada am avut cu frecventa lunara, apoi am mai rarit pe la 3-6 luni ... . Nu mai tin minte daca de cand s-a nascut micuta am mai facut-o dar in sarcina am facut.o de 2-3 ori. Zice ca e pe fond de imunitate slabita (mie imi iese mereu inainte de ciclu), de stres mare. Cand exista vitamina C fiole am reusit sa o duc din frecventa lunara in anuala, apoi a disparut de pe piata si nu iau nimic. Am luat odata un tratament cu Euvirox sau aciclovir, dar nu m-a ajutat. Ce e drept intr.o per f stresanta si fizic si psihic (cu serviciul, cu operatia mamei, cu bebe, cu toate ... ) . Sunt si genul care pun tot la suflet si ma consum, nu dorm noaptea: ma trezesc si rumeg ideile, imi vin solutii ...
Oricum nu pot lua medicamente ca alaptez. Am dat cu aciclovir unguent (ca asta mi l-au permis si in sarcina_) dar e frectie ... nu face nik, desi am dat chiar in mom eruptiei.

Jannneeeettt sa stii ca mi-i dor di tini si di tati fetili! :occasion15:

Mutti, d-alea cu gaura ai pus? Nu pun d-alea ca vreau sa mearga fata cu bici prin curte cat e mica. Si n-am prea inteles cu modelul cu soarele si tot restul ... :lol: deseneaza pls :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2463 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 09:58 PM

Dani' despre zoster ma intereseaza f. mult ,cand ai tu timp ori aici ori pe privat daca tu crezi,vreau sa discutam un pic.

Eu am ramas cu ceva sechele,unde am avut ,daca ma enervez,ma deranjeaza,am ramas cu o sensibilitate acolo,imi iese ca o iritatie,sau ma impunge ca si cu un vf. de ac,mancarime,nu mai suport deloc sintetic,doar coton,etc.

#2464 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 07 April 2011 - 10:02 PM

Nu desenez ca nu-s in stare !!!!! Lasa ca fac poze in max 2 saptamani ca oan ade Paste e gata :occasion15:

Pai , de ce sa nu poata merge cu bici pe astea? Ca doar is umplute gaurile....in fine , noi punem astea pe aleile din spate , langa iarba , plante...ii dau eu bici daca o prind p-acolo cu bicicloantza!!!!

Cu bicicleta mergem pe drum !!!

In fatza am d-alea faine , cat o caramida , dar gri si antracit.

Fac poze intr-o buna zi..............

#2465 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 April 2011 - 06:59 AM

Buna dimineata , o cafea ceva??

Fisiere atasate

#2466 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 07:23 AM

AAaa!!!!Ce bine,merge perfect o cafea.La noi ploua si bate un vant puternic,e f. intunericos' :occasion15: Dar in mod ciudat e cald :lol:

Tre' sa merg ,ca am niste comisioane de facut,dar nu am nici o tragere de inima zau ashea. :lol:

Ia' sa mai beau eu o gura de cafe' de la Stelina :)

#2467 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 April 2011 - 10:18 AM

Neata!
Si la noi ploua, da e cald si vroiam sa merg sa culeg papadie, da ploia mi-a schimbat planu
Stella :occasion15: pt cafea

#2468 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 April 2011 - 10:18 AM

Neata!
Si la noi ploua, da e cald si vroiam sa merg sa culeg papadie, da ploia mi-a schimbat planu
Stella :occasion15: pt cafea

#2469 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 April 2011 - 10:21 AM

Buna fetelor.
Daniella , ia si complex de vitamaine B.Si foloseste Zoviraxul , chiar daca e mai scump , toata lumea care l-a folosit mi-a spus ca reduce mult frecventa acceselor herpetice (herpes , zona zoster).El este "originalul" , are el ceva in plus fata de restul genericelor de pe piata.
La mine toate bune si frumoase , m-am dezumflat , gingia arata super bine.Acum am si un mini- dintisor in gura , m-am apucat sa-mi schimb si o coronita ceva mai veche , care nu arata prea bine.Asa ca , o saptamana sunt stirba in fata, deci mai usor cu rasul in gura mare.Nu ca as putea de taietura si cusatura...

#2470 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 03:34 PM

acu nu pot lua pastile, ca alaptez. Dar crema am dat si cu zovirax, intr-o vreme, insa crema e cam apa de ploaie. O sa mai incerc poate o cura de zovirax pastile dupa ce termin cu alaptatul, nu stiam ca asta e originalul. :scratch: Magne B6 forte iau mereu.

Jannett, sa stii ca mie imi iese aprox in acelasi loc si in consecinta ramane semn mai ales cand eruptiile sunt mai violente (ca cea de acum). Eu nu am intepaturi si dureri (mai mult mancarime de fapt) decat pe 2-3 zile cand erupe, apoi nu mai am probl. Nu am tratat-o. Cred ca ar fi de facut un autovaccin..., dar nu stiu multe despre asta ...eu am lasat-o asa ... ca mi s*a spus ca si cu si fara tratament nu am ce-i face si ca tb sa cresc imunitatea ca sa apara mai rar...am reusit asta (imi iesea 1 data /an) cu 100 fiole de vit C, dar apoi au disparut de pe piata si s-a intetit iar

#2471 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 04:26 PM

Merci mult de raspuns Dani'.Mie nu mi-a mai aparut,dar imi e teama sa nu-mi mai iasa. :scratch:

#2472 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 05:30 PM

Daniella , bun ar fi un complex ,care sa contina B1 , B6 , B12...Ai grija cu micuta ta , eu stiu ca o persoana care nu a avut varicela , deci nu este purtator al virusului , poate face varicela daca intra in contact cu o persoana cu zona zoster.Adica , nu-i dai prin ...respiratie ...dar poti sa-i "dai" virusul daca intra in contact cu secretii din vezicule.
Inca ceva...vaccinul la tine nu stiu cat mai are sens , tu oricum ai virusul , esti purtatoare.Poti vaccina micuta in schimb.Am auzit la un moment dat vorbindu-se despre un vaccin pentru persoane peste 60 de ani ,dar nu stiu ce s-a hotarat in legatura cu el si daca a fost aprobat pe piata.

#2473 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 06:00 PM

Vezi postareaizuk, la 08 April 2011 - 05:30 PM, a spus:

Daniella , bun ar fi un complex ,care sa contina B1 , B6 , B12...Ai grija cu micuta ta , eu stiu ca o persoana care nu a avut varicela , deci nu este purtator al virusului , poate face varicela daca intra in contact cu o persoana cu zona zoster.Adica , nu-i dai prin ...respiratie ...dar poti sa-i "dai" virusul daca intra in contact cu secretii din vezicule.
Inca ceva...vaccinul la tine nu stiu cat mai are sens , tu oricum ai virusul , esti purtatoare.Poti vaccina micuta in schimb.Am auzit la un moment dat vorbindu-se despre un vaccin pentru persoane peste 60 de ani ,dar nu stiu ce s-a hotarat in legatura cu el si daca a fost aprobat pe piata.

ai dreptate, am auzit ca pers care au zona zoster sunt purtatoare de virusul varicelei. Off! nu m.am gandit la asta! A fost problema si pt nastere la mine sa nu imi apara.
Nu ziceam de vaccin, ci de autovaccin, care e altceva.

#2474 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 08 April 2011 - 06:15 PM

Salut!
Am reusit si eu sa ajung! Deja am facut curat si-acum spal!
Asa ca stau cu pauze!
Dau o bere!Imagine postata

Fisier atasat  berea4.jpg (111.14K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2475 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2011 - 07:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2011 - 06:00 PM, a spus:

ai dreptate, am auzit ca pers care au zona zoster sunt purtatoare de virusul varicelei. Off! nu m.am gandit la asta! A fost problema si pt nastere la mine sa nu imi apara.
Nu ziceam de vaccin, ci de autovaccin, care e altceva.

Stiu Daniella ca e altceva , dar eu pe langa probleme cu dintii vad ca am si probleme cu deficitul de atentie in ultimele zile...eu am citit vaccin :scratch:.

#2476 Useril este offline   Carlota 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationConstanta

Postat 08 April 2011 - 10:21 PM

Ma bag si eu in seama sa-i spun Daniellei ca Magne B6 e una, complex de B-uri e altceva.
Am avut si eu zona zoster intr-o zona tare naspa, exact pe linia beteliei si cand strangeam cureaua la blugi ma seca durerea.
Am luat rapid un complex puternic de B-uri si-am uns zona cu crema cu spirulina. Intr-o saptamana nu mai aveam nimic.
Sanatate maxima! :scratch:

#2477 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2011 - 07:57 AM

Vezi postareaCarlota, la 08 April 2011 - 10:21 PM, a spus:

Ma bag si eu in seama sa-i spun Daniellei ca Magne B6 e una, complex de B-uri e altceva.
Am avut si eu zona zoster intr-o zona tare naspa, exact pe linia beteliei si cand strangeam cureaua la blugi ma seca durerea.
Am luat rapid un complex puternic de B-uri si-am uns zona cu crema cu spirulina. Intr-o saptamana nu mai aveam nimic.
Sanatate maxima! :scratch:

Carlota, merci! Si la mine e tot pe zona beteliei, pe spate. Ai avut o singura data? O sa incerc cum spuneti cu B complex si crema cu spirulina.

Sa aveti cu toatele o zi perfecta, asa cum v-o doriti!

#2478 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2011 - 08:30 AM

Si eu multumesc de toate sfaturile,eu am avut pe jumate de bust,ca o centura lata de o palma,de sub piept pana pe jumate de spate.Am intrat in contact cu virusul la gradi la bubulet,si el a avut o forma de varsat usoara atunci.

O zi minunata tuturor! :scratch:

#2479 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2011 - 02:50 PM

la mine iese cat o moneda dwe 10 bani cu 3-4 pustule, uneori (in formele violente, mai rar) 50 bani cu 10-15 pustule ...

#2480 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2011 - 09:52 PM

asaaaaa... iar m-am obosit si azi..., desi nu am gatit mai nimic, doar dimineata o omleta cu mozza si sunca, la pranz un pilaf cu legume, seara raggu si in rest cu fetita sus-jos, in parc, afara, mesele, 4 ore am pierdut la cumparaturi :)
oare o sa ma mai odihnesc vreodata? :)

voi ce ati facut? ce ati mai bucatarit?

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic