Geany, la 11 April 2011 - 07:48 PM, a spus:
Zentel.
Noua mama si socrela sotului ii dadea pe un cubulet de zahar gaz,dar asta era pe vremuri,apoi a aparut decaris,ma rog. Am inteles ca mai sunt naturiste ,dar de la cunostinte am aflat ca-s apa de ploaie.
Mai Jeannetto, suparata nu fi, ca toti copiii fac viermisori, mai ales cand intra in colectivitate. Se iau usor de la unul la altul: atentie f posibil sa aveti si voi de acum. Toti tb sa faceti tratament! In alta ordine de idei: la Doctor, dumneata cu copilul nu te duci!? Dai asa tratament dupa ureche?
incearca de acum sa strecori 2-3 catei de usturoi in toate mancarurile (ciorbe, supe, felul 2 , salate ...in orice ... daca pui de la inceput o data cu ceapa, nu se simte, chair imbogateste gustul). Pune de-al verde ...e mai soft la gust, miros si aroma.
Asa, iar cu prajelile din WE nu te cert: 1. cine mi-s io sa te cert? 2. cateodata se mai cere!
Si cum nu aveti probleme de sanatate si nici de greutate nu aveti de ce sa nu faceti ce va place, macar cand si cand ...strecurata si cate o prajeala, pentru ca am vazut ca variezi meniul aproape de 3 ori pe zi: nu mancati de 2 ori acelasi fel prea des si faci toata gama ... . Si eu as muri pentru chiftele si snitele din cand in cand si cate o saworma fara cartofi si sosuri (doar carne si legume) 1 data la 3 luni asa ... Plus mancare chinezeasca, de care ma tem ca nu e cea mai sanatoasa datorita sosurilor ... si alte tampenii pe care le ingurgitez. Nu pot sa te cert, Doamne fereste! Tu faci ce simti si vrei! Eu doar dadeam un sfat, nu neaparat eram eu sfanta din icoane

! dar ... tu nu trebuie sa faci ce face popa, ci ce zice preotul

!