La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 13 April 2011 - 08:55 PM

Facut baie lunga relaxanta deshtia

Neee viata e mult mai roza acum

Postat 13 April 2011 - 08:57 PM

Any, tare as vrea sa vorbim nitel, de un biznis. Ai un ID Mess pe yahoo?

Postat 13 April 2011 - 08:58 PM

Ma duc sa vad poate-l conving pe-al meu sa mancam ceva in seara asta, mi-a zis ca nu prea ii e foame.
Dar am un mare meniu in seara asta, tarta cu vinete ce-a ramas de aseara

Deci m-am spetit tare de tot cu cina de azi! M-am scos!
Postat 13 April 2011 - 09:02 PM
Postat 13 April 2011 - 09:32 PM
Postat 13 April 2011 - 09:47 PM
Mutti, la 13 April 2011 - 09:32 PM, a spus:
Draga mea,am luat niste carne tocata,din care am facut bors cu perisoare ,dar mi-a ramas vreo 2 pumni de carne tocata,prea putina,am taiat 2 cepe julien(sau pestisor deci pe lung),le-am calit in putin ulei sa devina aurii si am aruncat deasupra ghebe (ce au fost la congi in punguta,le-am decongelat si scurs)ghebele intregi,si am tocat prajeala asta pe masina de tocat carne aia antica si veche de demult cu manivela,tot am murdarit-o am tocat si vreo 2 fire de ceapa verde ,1 leg. de marar verde si patrunjel,curatat ''tot(masina de tocat ma refer) cu 2 felii mari de paine veche,in rest legat cu 2 oua de tara ,sare piper,mujdei de usturoi,putina faina ca de la ghebe e mai umed .Asa face mami meu,se poate face si doar din ghebe fara carne.Mai poti inmulti' cu un cartof si o bucata de morcov data pe randeaua mica si stoarse in maini,suvitele alea le leaga mai bine si inmulteste compozitia.De la ghebe sunt mai dulci si mai pufoase mai fragede asa ca grija mare la menevrat cat is' fierbinti sa nu se rupa .Sunt excelente in opinia mea...

Mai pun o data poza.

Number of downloads: 0
Postat 14 April 2011 - 07:25 AM

Azi ma urc si eu calare pe maturoi ca am niste comisioane de facut.

O zi minunata va urez

Postat 14 April 2011 - 04:14 PM
Am revenit din "excursia " la Bucuresti , am fugit si pana la Timisoara sa-mi scot firele si sa ridic niste colete si astazi sunt din nou la parinti.
La Bucuresti am avut o aventura neplacuta luni seara.Am mers in Afi Palace Cotroceni , am facut ceva cumparaturi , apoi am mers pana la Real-ul din incinta mallului sa luam cate ceva de-ale gurii pentru dimineata urmatoare.Am luat ce am avut nevoie si pitica mea a cerut in mod repetat apa.Nu aveam la mine , dar credeti ca-i pasa ei?Nu.Asa ca , decat sa o aud urland pana ieseam din magazin , am avut proasta inspiratie sa iau o sticla de apa plata , sa o desfac si sa-i dau fetei sa bea din ea , apoi am pus-o in cos si m-am indreptat spre casa de marcat.Dupa cativa pasi, ne trezim ca ne striga un domn , de la securitate , care ne ia la rost , ca de ce consumam produse in incinta magazinului , apoi ne-a tarat ca pe niste infractori la raionul de produse preparate (nu stiu cum se cheama , acolo unde se pot servi produse facute de ei) sa platim sticla de 1/2 l de apa plata desfacuta.

In rest , toate bune si frumoase , micuta mea e bine , operatia a dat roade.Din pacate , ar trebui sa poarte ochelari si nu vrea.E asa incapatanata ...
Postat 14 April 2011 - 05:16 PM
m-am intors din mini deplasarea mea spaniola. obositor, dar fain, barcelona stiam ca e super , madrid vazut doar din goana caluluio, dar valencia, merita facut o excursie sa-l vad mai pe indelete. va urez o seara placuta tuturor.
Postat 14 April 2011 - 05:31 PM
Geany, la 13 April 2011 - 09:47 PM, a spus:
Mutti, la 13 April 2011 - 09:32 PM, a spus:
Draga mea,am luat niste carne tocata,din care am facut bors cu perisoare ,dar mi-a ramas vreo 2 pumni de carne tocata,prea putina,am taiat 2 cepe julien(sau pestisor deci pe lung),le-am calit in putin ulei sa devina aurii si am aruncat deasupra ghebe (ce au fost la congi in punguta,le-am decongelat si scurs)ghebele intregi,si am tocat prajeala asta pe masina de tocat carne aia antica si veche de demult cu manivela,tot am murdarit-o am tocat si vreo 2 fire de ceapa verde ,1 leg. de marar verde si patrunjel,curatat ''tot(masina de tocat ma refer) cu 2 felii mari de paine veche,in rest legat cu 2 oua de tara ,sare piper,mujdei de usturoi,putina faina ca de la ghebe e mai umed .Asa face mami meu,se poate face si doar din ghebe fara carne.Mai poti inmulti' cu un cartof si o bucata de morcov data pe randeaua mica si stoarse in maini,suvitele alea le leaga mai bine si inmulteste compozitia.De la ghebe sunt mai dulci si mai pufoase mai fragede asa ca grija mare la menevrat cat is' fierbinti sa nu se rupa .Sunt excelente in opinia mea...

Mai pun o data poza.

Merci , Geany.
Am nush cate pungi de ghebe la congi si vreau sa mai fac putzina curatzenie

Postat 14 April 2011 - 05:34 PM
Eu faceam asta foarte des cand eram gravida , intram , luam o apa , o desfaceam , beam si plateam sticla. Am platit si stanioale de dulciuri , ca terminasem contzinutul

Postat 14 April 2011 - 06:19 PM
A, Stellina zi-mi si mie, te rog frumos, cam la cate grade pui cuptorul pt zucchinele umplute? Si timpul aproximativ, daca se poate... Este vorba de poza care ai pus-o acum cateva pagini. Mi-a placut tare mult ideea. Acum am zucchinele la fiert.
Multam mult!
Postat 14 April 2011 - 06:26 PM

Simo

Sa pupi printesa.

Stelutaaa!!! Ce dor mi-a fost de tini' faattaa...

Postat 14 April 2011 - 06:55 PM
Mutti, la 14 April 2011 - 05:34 PM, a spus:
Eu faceam asta foarte des cand eram gravida , intram , luam o apa , o desfaceam , beam si plateam sticla. Am platit si stanioale de dulciuri , ca terminasem contzinutul

da, e aiurea cum s-au purtat cu voi. chiar daca asta e politica lor nu trebuie sa te trateze ca pe un infractor. mai ales ca te-a vazut ca pui sticla in cos.
si noi consumam apa si chiar alte produse, punem staniolul sau alt ambalaj pe banda si platim frumos. nu are nimeni nici o treaba cu noi. e drept ca noi cumparam la Kaufland si Carefour. am auzit si ca la noi din Real te-ar atentiona daca desfaci produse pana sa le platesti. mi-a povestit o colega, dar au atentionat-o frumos, i-au spus ca o roaga sa plateasca produsele la raionul special si atat. totul tine de "zelul" exagerat al unor angajati. of

pupaturi la toata lumea

Postat 14 April 2011 - 07:04 PM
Simo, daca tot nu mai stii cate pungi cu ghebe ai, nu dai si de pomana? N-am mai mancat ghebe de vreo 15 ani! Nu glumesc, aproape ca le-am uitat gustul...

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!