Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2521 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2011 - 08:52 PM

Am zis c-a fost ultimul borcan, de-acum ma oftic si eu :occasion14: !

#2522 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 April 2011 - 08:55 PM

Ha ha ha ! Anuta zic drept azi mi-am reincarcat bateriile (se cam descarcasera) :pupic:
Facut baie lunga relaxanta deshtia :occasion14:

Neee viata e mult mai roza acum :floare:

#2523 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2011 - 08:56 PM

Vezi postareazoazorel, la 13 April 2011 - 08:52 PM, a spus:

Salut!
Am intrat, v-am "mancat " ghebele(uff, ce ma ofticati!) si-acu plec la culcare!

Somn usoar Zoazo'. :occasion14:

#2524 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2011 - 08:57 PM

Pup la fete! Mi-a luat doo zile sa revin din mahmureala! De-acu' fara alcool, doar jogging, ciocolata si ... :occasion14: las la imaginatie fiecareia!

Any, tare as vrea sa vorbim nitel, de un biznis. Ai un ID Mess pe yahoo?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2525 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2011 - 08:58 PM

Am simtit eu ca-i ceva in neregula cu tine :floare: !
Ma duc sa vad poate-l conving pe-al meu sa mancam ceva in seara asta, mi-a zis ca nu prea ii e foame.
Dar am un mare meniu in seara asta, tarta cu vinete ce-a ramas de aseara :occasion14: , e inca foarte buna !
Deci m-am spetit tare de tot cu cina de azi! M-am scos!

#2526 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2011 - 09:00 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 April 2011 - 08:57 PM, a spus:

Pup la fete! Mi-a luat doo zile sa revin din mahmureala! De-acu' fara alcool, doar jogging, ciocolata si ... :occasion14: las la imaginatie fiecareia!

Any, tare as vrea sa vorbim nitel, de un biznis. Ai un ID Mess pe yahoo?

Cu placere scumpa mea!

#2527 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2011 - 09:02 PM

Lapo, iti scriu pm cand intru iar la computer in seara asta, acum locul i-l dau la al meu sot, vrea sa vada meciul pe computer ca la tv nu-l da.

#2528 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 April 2011 - 09:32 PM

Geany , cum facusi parjoalele , fata? Si , le tocasi sau numai le taiasi?

#2529 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2011 - 09:47 PM

Vezi postareaMutti, la 13 April 2011 - 09:32 PM, a spus:

Draga mea,am luat niste carne tocata,din care am facut bors cu perisoare ,dar mi-a ramas vreo 2 pumni de carne tocata,prea putina,am taiat 2 cepe julien(sau pestisor deci pe lung),le-am calit in putin ulei sa devina aurii si am aruncat deasupra ghebe (ce au fost la congi in punguta,le-am decongelat si scurs)ghebele intregi,si am tocat prajeala asta pe masina de tocat carne aia antica si veche de demult cu manivela,tot am murdarit-o am tocat si vreo 2 fire de ceapa verde ,1 leg. de marar verde si patrunjel,curatat ''tot(masina de tocat ma refer) cu 2 felii mari de paine veche,in rest legat cu 2 oua de tara ,sare piper,mujdei de usturoi,putina faina ca de la ghebe e mai umed .Asa face mami meu,se poate face si doar din ghebe fara carne.Mai poti inmulti' cu un cartof si o bucata de morcov data pe randeaua mica si stoarse in maini,suvitele alea le leaga mai bine si inmulteste compozitia.De la ghebe sunt mai dulci si mai pufoase mai fragede asa ca grija mare la menevrat cat is' fierbinti sa nu se rupa .Sunt excelente in opinia mea... :occasion14:

Mai pun o data poza.

Fisier atasat  SAM_1999.JPG (68.17K)
Number of downloads: 0

#2530 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2011 - 07:25 AM

Buna dimineata fetelor,va las niste cafea (cu sclipici :toothy9; ).
Azi ma urc si eu calare pe maturoi ca am niste comisioane de facut. =))

O zi minunata va urez =))

Fisier atasat  1841082nzp8qq1vsr.gif (170.03K)

#2531 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2011 - 10:10 AM

' Neata!!!!!!!!!!!!!!!

#2532 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 April 2011 - 04:14 PM

Hop si eu la o cafea .
Am revenit din "excursia " la Bucuresti , am fugit si pana la Timisoara sa-mi scot firele si sa ridic niste colete si astazi sunt din nou la parinti.
La Bucuresti am avut o aventura neplacuta luni seara.Am mers in Afi Palace Cotroceni , am facut ceva cumparaturi , apoi am mers pana la Real-ul din incinta mallului sa luam cate ceva de-ale gurii pentru dimineata urmatoare.Am luat ce am avut nevoie si pitica mea a cerut in mod repetat apa.Nu aveam la mine , dar credeti ca-i pasa ei?Nu.Asa ca , decat sa o aud urland pana ieseam din magazin , am avut proasta inspiratie sa iau o sticla de apa plata , sa o desfac si sa-i dau fetei sa bea din ea , apoi am pus-o in cos si m-am indreptat spre casa de marcat.Dupa cativa pasi, ne trezim ca ne striga un domn , de la securitate , care ne ia la rost , ca de ce consumam produse in incinta magazinului , apoi ne-a tarat ca pe niste infractori la raionul de produse preparate (nu stiu cum se cheama , acolo unde se pot servi produse facute de ei) sa platim sticla de 1/2 l de apa plata desfacuta. :toothy9; M-am simtit ca un rahat , scuzati expresia , dar ...mi s-a parut penibil comportamentul , doar dadusem unui copilas care tipa ca vrea apa sa bea 2 guri din sticla.Am ramas cu un gust amar rau.
In rest , toate bune si frumoase , micuta mea e bine , operatia a dat roade.Din pacate , ar trebui sa poarte ochelari si nu vrea.E asa incapatanata ...

#2533 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 14 April 2011 - 05:16 PM

Hello, izuk, ce oameni tembeli...aici mereu iau sticla si consum apa ( chiar si eu ) din moment ce o platesc ii doare la basca pe ei daca o beau in incinta magazinului sau nu.
m-am intors din mini deplasarea mea spaniola. obositor, dar fain, barcelona stiam ca e super , madrid vazut doar din goana caluluio, dar valencia, merita facut o excursie sa-l vad mai pe indelete. va urez o seara placuta tuturor.

#2534 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 April 2011 - 05:31 PM

Vezi postareaGeany, la 13 April 2011 - 09:47 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 13 April 2011 - 09:32 PM, a spus:

Draga mea,am luat niste carne tocata,din care am facut bors cu perisoare ,dar mi-a ramas vreo 2 pumni de carne tocata,prea putina,am taiat 2 cepe julien(sau pestisor deci pe lung),le-am calit in putin ulei sa devina aurii si am aruncat deasupra ghebe (ce au fost la congi in punguta,le-am decongelat si scurs)ghebele intregi,si am tocat prajeala asta pe masina de tocat carne aia antica si veche de demult cu manivela,tot am murdarit-o am tocat si vreo 2 fire de ceapa verde ,1 leg. de marar verde si patrunjel,curatat ''tot(masina de tocat ma refer) cu 2 felii mari de paine veche,in rest legat cu 2 oua de tara ,sare piper,mujdei de usturoi,putina faina ca de la ghebe e mai umed .Asa face mami meu,se poate face si doar din ghebe fara carne.Mai poti inmulti' cu un cartof si o bucata de morcov data pe randeaua mica si stoarse in maini,suvitele alea le leaga mai bine si inmulteste compozitia.De la ghebe sunt mai dulci si mai pufoase mai fragede asa ca grija mare la menevrat cat is' fierbinti sa nu se rupa .Sunt excelente in opinia mea... :wub:

Mai pun o data poza.

Fisier atasat  SAM_1999.JPG (68.17K)

Merci , Geany.

Am nush cate pungi de ghebe la congi si vreau sa mai fac putzina curatzenie :hug:. In WE oricum voiam sa scot masina sa toc niste carne ( si mie mi-e dor de perisoare ,eu le acresc cu zeama de pe acstravetzi. Aia de pe varza am aruncat-o )

#2535 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 April 2011 - 05:34 PM

Izuk , ce tampitzi!!!!!!

Eu faceam asta foarte des cand eram gravida , intram , luam o apa , o desfaceam , beam si plateam sticla. Am platit si stanioale de dulciuri , ca terminasem contzinutul :wub:

#2536 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 April 2011 - 06:19 PM

Si ale mele fete mananca cate o pizzeta sau beau un pic de apa cand facem cumparaturile... stiu ca nu e frumos, dar apoi platesc, asa ca nu vad unde-i problema?!

A, Stellina zi-mi si mie, te rog frumos, cam la cate grade pui cuptorul pt zucchinele umplute? Si timpul aproximativ, daca se poate... Este vorba de poza care ai pus-o acum cateva pagini. Mi-a placut tare mult ideea. Acum am zucchinele la fiert.
Multam mult!
Sorina

#2537 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2011 - 06:26 PM

Vaiii,Izuka ce tampiti! Astia nu au copii acasa oare?! Sotii mame,?! :wub: Te pupez fata :hug:

Simo :( eu iti mai dau ideii daca imi permiti,poate te inspira...Sunt sigura ca stii ,da na'...Mai poti face prajite cu usturoi(calesti o ceapa si le pui si pe ele sa se prajeasca acolo langa ceapa,pui sare piper) le condimentezi cu mujdei de usturoi,faci o mamaliguta si un ou ochi.Omleta cu ghebe,calesti ghebele si torni deasupra ouale batute cu sare piper,si marar verde tocat.Ghebe cu smantana(procedezi exact ca la puiul cu smantana ,ciulama,doar ca in loc de carne pui ghebe),servit cu mamaliguta.Daca-ti mai raman pungute pastreaza-le ca acusi poti face zacusca cu vinete si ardei rosii,stii tu si pui si ghebe,tocate.La drob cum ii zic eu desi nu e drob din ficat de pui (stii tu tot asa dat pe masina de tocat cu ceapa verde si verdeturi si tot,la ceapa calita pun si ghebele cum ti-am zis la parjoale)in rest normal legat cu oua,pus ouale fierte pe mijloc.Iese f. bun.Musaca normal cum o faci tu doar ca la carnea din mijloc pui si ghebe,vaiii ce gust bun ii da.Ghebe cu maio si usturoi etc...Sper ca ti-am fost de ajutor avand in vedere ca ai asa multe,m-am gandit ca poate te inspir.

Sa pupi printesa. :(

Stelutaaa!!! Ce dor mi-a fost de tini' faattaa... :o

#2538 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 14 April 2011 - 06:55 PM

Vezi postareaMutti, la 14 April 2011 - 05:34 PM, a spus:

Izuk , ce tampitzi!!!!!!

Eu faceam asta foarte des cand eram gravida , intram , luam o apa , o desfaceam , beam si plateam sticla. Am platit si stanioale de dulciuri , ca terminasem contzinutul :wub:

da, e aiurea cum s-au purtat cu voi. chiar daca asta e politica lor nu trebuie sa te trateze ca pe un infractor. mai ales ca te-a vazut ca pui sticla in cos.
si noi consumam apa si chiar alte produse, punem staniolul sau alt ambalaj pe banda si platim frumos. nu are nimeni nici o treaba cu noi. e drept ca noi cumparam la Kaufland si Carefour. am auzit si ca la noi din Real te-ar atentiona daca desfaci produse pana sa le platesti. mi-a povestit o colega, dar au atentionat-o frumos, i-au spus ca o roaga sa plateasca produsele la raionul special si atat. totul tine de "zelul" exagerat al unor angajati. of Imagine postata

pupaturi la toata lumea Imagine postata ca m-am ;uat cu vorba si am uitat :hug:

#2539 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 April 2011 - 07:04 PM

Salut!
Simo, daca tot nu mai stii cate pungi cu ghebe ai, nu dai si de pomana? N-am mai mancat ghebe de vreo 15 ani! Nu glumesc, aproape ca le-am uitat gustul...Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2540 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2011 - 07:10 PM

Vezi postareazoazorel, la 14 April 2011 - 07:04 PM, a spus:

Salut!
Simo, daca tot nu mai stii cate pungi cu ghebe ai, nu dai si de pomana? N-am mai mancat ghebe de vreo 15 ani! Nu glumesc, aproape ca le-am uitat gustul...Imagine postata

Mai vb. la telefon,sa-mi spui un' sa le arunc la toamna cand or iesi :wub:

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic