Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1357
  • 1358
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27161 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 February 2013 - 09:37 AM

Neata la han!
Boni, esti o dulce ca te-ai gandit la mine, din fericire la noi a fost uscat drumul de dimineata, sper sa fie tot asa si la intoarcere. E intunecat tare, dar nici nu ploua, nici nu ninge.
Izuk, multa sanatate si tie, zici ca e epidemie de sinuzite la han...
Geany, a plecat avionul? Cand am plecat in decembrie in Thailanda, am stat o jumate de ora in Cluj si 2 ore in avion in Bucuresti ca sa-l degivreze, ca ningea tare, dar am plecat pana la urma. Noroc ca din Istanbul trebuia sa luam tot un avion de la Turkish Airlines si ne-a asteptat 2 ore pana am ajuns.
Buna ideea cu reciclarea cornurilor, eu le-am adus la tara la vecina sa le dea la purcei cand a mai venit Ioana cu ele acasa, pe viitor o sa incerc si eu ceva dulce cu ele.
Sa aveti o zi frumoasa!

#27162 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 09:52 AM

Cred ca da,ca nu mai suna telefonul ei nu mai are semnal,astept sa ma sune ea deacum! :lol:
Buna rau budinca de cornuri!

Izukutza m-ai ambitionat si m-am jucat cu alt program(cica:microsoft picture manager,ii zice),am reusiitt!! :lol: ,mac' sa va arat la dulciuri ce am crosetat,ca v-am inebunit de cap :lol: !

#27163 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 10:01 AM

'Neata si de la mine!!!!

Este o vreme...de nici catzelul sa nu il dai afara!

Si chiar vorba lui 2ut, este "epidemie de sinuzite la han", sanatate multa si tie Izuk, ai grija de tine!
Si sanatate si lui 'Bub "infundatul"!!!!

Geany, Alex nu imi prea aducea cornurile acasa, erau in clasa cativa copii mai necajiti si le lasa lor si daca i se facea pofta il manca in pauza. Si cand mi le aducea acasa, le prajeam pentru micul dejun. Dar budinca din felii de paine tin minte ca facea si mama cand eram mica si era tare buna!
Si zbor linistit lui mamitza!!!

Alex este mai bine, l-au mai lasat durerile de cap, de luni merge la scoala, ca a tres destul chiulul. Si l-am programt pentru saptamana viitoare si la Neurologie, sa vedem ce ne spune!

Sunt chiauna de somn, azi dimineata pe la vreo 4, Ursula noastra facea un scandal monstru, Cody se cocotza cand pe un geam, cand pe altul, era o agitatzie de nedescris! Ce se intamplase, un motan de prin vecin venise cred ca la mancarea lui Ursula si asta l-a fugarit prin toata curtea pana l-a bagat intr-un colt al magaziei. Si se postase dumneaei acolo si latra de mama focului! Iesim noi afara, pe ploaie, cu lanterna, sa vedem ce se intampla! Pana ne-am dat seama, a durat ceva si il descoperim pe amarat, ud ca o muratura cu o fatza speriata. Incercam sa-l ademenim, a inceput sa ne scuipe, pana la urma i-am adus o bucatica de carne si l-am facut sa iasa, numai ca acum era tare greu sa o tinem pe Ursula sa nu-l mai alerge, sa nu-l mai atace. Pana la urma a reusit sa se urce pe magazie si de acolo pe casa si si-a vazut de drumul lui. Asa ca am avut show matinal! :biggrin:

Fisier atasat  biscuiti ciocolata_m.jpg (154.01K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  biscuiti%20inimioare%20cu%20aroma%20de%20cafea.jpg (44.21K)
Fisier atasat  imgp5636.jpg (156.07K)
Fisier atasat  tort-trufa-cu-blat-de-biscuiti-si-crema-de-ciocolata-si-cafea.jpg (47.31K)
GEORGIA

#27164 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 10:17 AM

hello, hello!
la mine ploua, da'i cald si-un aer curat...sa mai zic ca-mi place? s-au spalat si trotuarele si masina...chiar is binedispusa de vremea asta. nu vreau flescaraie de zapada apoasa, vreau doar ploaie!

Giani, tu ma termini de nervii capului! pai ai povestit budinca aia de mi se pare ca miroase si-n birou, bre! io n-am cornuri, deci nu fac. A ajuns mama?

tre sa ma gandesc la ceva meniuri pe saptamana aviatoare ca am si studinte cu necesar de pachet si om bolnav in spital :biggrin: i-am zis sa manance ce-i da acolo, poate mai slabeste si el, eu nu-i duc nimic! si m-a amenintat ca pune soferu' sa-i aduca de la McD. Iti aduc io, ho!

Giorgi, sa nu mai zici ca sari inviorarea! Sanatate Alexutzului!

mda, pb importante pe capul meu.

#27165 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 10:22 AM

Am uitat sa va arat ghioceii, sunt aproape sa se deschida, daca tot m-am trezit asa de dimineata, m-am pus pe pozat.

Fisier atasat  IMG_2333.JPG (117.27K)
GEORGIA

#27166 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 10:32 AM

Si acum ningeeeee
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27167 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 10:39 AM

aoleu, inseamna ca vine si la noi! :biggrin:

#27168 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 10:53 AM

Si ce mai ningeeeee! Asa se vede de la mine de la birou:

Fisier atasat  IMG_2337.JPG (110.79K)
GEORGIA

#27169 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 February 2013 - 10:56 AM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2013 - 09:52 AM, a spus:

Izukutza m-ai ambitionat si m-am jucat cu alt program(cica:microsoft picture manager,ii zice),am reusiitt!! :biggrin: ,mac' sa va arat la dulciuri ce am crosetat,ca v-am inebunit de cap :lol: !

Bine ca i-ai dat de capat , nu ma indoiam ca te vei descurca , tu esti inventiva , descurcareata :) Am vazut pozele , arata tare fain budinca .
Eu am facut altfel , am pus zaharul la caramelizat , apoi am turnat peste el un amestec 1:1 lapte si smantana pentru frisca , am lasat sa se dizolve zaharul , am adaugat oua batute ,in fir subtire amestecand mereu si am turnat amestecul obtinut peste cornurile rupte bucatele si asezate in forma unsa cu unt. Am pus printre cornuri "resturi " diverse - bucatele de ciocolata , stafide :)

#27170 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 11:05 AM

Izuk, abia ce-a terminat Giani, acuma-ncepi tu?

Glumesc, doar de-aia ne-am adunat aici! ma taie niste pofte, valeu! si eu nici nu-s chiar pasionata de crema de zahar ars. io cu asta o asociez in capul meu.

Giorgi, stau cu ochii geana pe geam, nici un semn inca.

#27171 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 February 2013 - 11:11 AM

Moatza , nu vreau sa te supar :biggrin:

#27172 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 11:24 AM

Vezi postareaizuk, la 08 February 2013 - 11:11 AM, a spus:

Moatza , nu vreau sa te supar :lol:

n-ai tu sansa asta :biggrin:

#27173 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 February 2013 - 12:02 PM

Buna ziua!
Geany, ce simpatic e Bub, auzi, s-o arunci peste balcon :lol: ! Am vazut praji, foarte faina ti-a iesit!
Zerda, ieri dupa amiaza le-am dus prajiturile si batranelele la care le-am dus au mancat cu pofta si au zis sa le mai duc, ca sunt bune si numai bine le pot si mesteca usor ca sunt moi :biggrin: .
Asa ca eu asta asteptam, acum pot sa prajituresc deuna!

#27174 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 February 2013 - 12:05 PM

Salutare si o zi usoara tuturor! Hai curaj, ca mai acusi incepe super-weekend-ul. Numar orele, sper sa terminam treaba pana in 18, dac nu iar raman pe aici pana in creierii noptii... mi-s oleak obosita si am chef sa stau la caldura cu picea ... si ea dimineata ma terorizeaza: vreau la mami, nu mai vreau la gradi, vreau la servici! Vreau la mami la servici. Nu, nu vreau la tati la servici. Mami ai masina? Mergem cu masina ta la gradinita. Le-a uimit pe toate la gradi, nenica dupa ce ii trece amocul dimineata, turuie toata ziua, tot spune :lol: Bine vorbeste stalcit, dar e o vorbareata. Ce ma bucur, sper sa ramana asa, ca eu si tati suntem destul de rezervati.

Eu am doi colegi moldoveni si ma distreaza/imi place sa vorbesc cu oleak, mai acusi si alte cateva cuvinte si expresii pe care le-am luat de la ei, sau cand am fost cu ei la Suceava ... . :biggrin: Si cand merg spre Oltenia, imi place as iau accentul si cuvinte oltenesti etc ... Cate o ora-doua / zi stau de vorba cu colegii din Italia, dupa aia ador sa parlesc cu accent italian. Trebuia sa ma fac colindatoare prin lume si sa ma specializez pe limbi straine, ca tare repede si usor imprumut accentele. Imi place ...

Moatzo, deci si-a pregatit omul pijamaua pe bune. Am vb ieri cu prietena dr. care mi-a dat tratamentul asta ultimul, de ma simt si eu a om si am intrebat-o ce e cu punctiile. A zis ca se fac numai cand nu dreneaza sinusurile, nu curg mucozitatile (scuzati detaliile), colecteaza si atunci dau dureri de cap, de maxilare, ochi etc ... La mine, au curs grupa mare, nu treceau 10 minute sa nu ma sterg la nas, ca ma innecam cu ele si nu mai puteam vorbi... Acum au stat ... Norii, a incetat ninsoarea :)
Moatza mea draga, daca urasti atat vremea aia de Buzau, mutati-va-ti mai hacana, langa noi, ...ca nu am mai pomenit decat comerciantii de cizme de cauciuc si crampoane de ghetus sa-si doreasca asa mult ca tine, ploi, ninsori, vifornite, rapaiala, traznete, fulgere, crivat, viscol si iar ploaie, ceata si cer gri. Auzi la ea: aer curat - iarna ... ! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27175 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 12:12 PM

La mine s-a oprit ninsoarea, mai bine ca se facea o flescaiala de te lua durerea de cap! Si daca ingheata, sa vezi distractie maine!

#27176 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 February 2013 - 12:19 PM

Buna dimineata! E vineri Imagine postata si deocamdata nu ploua, s-a oprit vantul si-s 10 grade Imagine postata Ce zi minunata!

Aici se face budinca din paine veche cu lapte, oua, zahar, stafide, alte fructe confiate. Am facut si eu dar fetele nu se dau in vant. Prefera sarata cu lapte, oua, cascaval ras, bucatele de costita prajita (in loc de stafide Imagine postata )
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#27177 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 12:21 PM

Vezi postareazerda, la 08 February 2013 - 12:12 PM, a spus:

La mine s-a oprit ninsoarea, mai bine ca se facea o flescaiala de te lua durerea de cap! Si daca ingheata, sa vezi distractie maine!

Adica la noi s-a oprit ninsoarea, vorbeste clar! :biggrin:
Nu ingheata, au zis astia de la meteo ca nu scade temperatura sub 0 grade.
GEORGIA

#27178 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 12:24 PM

Dany, daca tot iti place asa mult sa vorbesti...limbi straine, sa ti-l trimit si pe Alex sa vorbiti in italiana, ca poate asa invata mai bine! :biggrin:
Ma bucur ca te simti mai bine! Pupici!
GEORGIA

#27179 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 12:25 PM

Vezi postareaalpha, la 08 February 2013 - 12:19 PM, a spus:

Buna dimineata! E vineri Imagine postata si deocamdata nu ploua, s-a oprit vantul si-s 10 grade Imagine postata Ce zi minunata!

Aici se face budinca din paine veche cu lapte, oua, zahar, stafide, alte fructe confiate. Am facut si eu dar fetele nu se dau in vant. Prefera sarata cu lapte, oua, cascaval ras, bucatele de costita prajita (in loc de stafide Imagine postata )

le inteleg perfect! cred ca o sa mai fac si eu cand mai gasesc paine uscata!

#27180 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 February 2013 - 12:29 PM

sa amesteci bine ouale cu laptele, sa-l torni peste pita uscata si s-o lasi macar 30 minute sa absoarba. Sa ai suficient amestec ca sa acoperi painea. Apoi pui alte accesorii si dai la cuptor. Yummy!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1357
  • 1358
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou