Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • 1363
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27201 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 February 2013 - 03:53 PM

si la noi ninge si ninge si nu se mai opreste...Iar trebuie sa ies la lopata. Sper sa fie ultima zapada pe iarna asta pentru ca astept primavara.

Copiii astia ai mei nu se pot juca impreuna fara sa se certe. De la jucarii, bineinteles.

Ieri am tuns-o pe Stefania, adica i-am mai scurtat din par.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#27202 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 February 2013 - 03:54 PM

Vezi postareaUma, la 08 February 2013 - 03:27 PM, a spus:

Poate va e dor de zapada :director: Au anuntat 25-30 de cm (noi lucram de acasa)...deci ninsoare nu gluma..
Atasament Iarna in Toronto.jpg
Atasament Iarna in toronto 2.jpg

Imi place, dar sa stau la gura sobei! Nu ma puneti pe mine sa scot nasul afara pana nu dau zambilele :occasion15:, da ??!!!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27203 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 04:02 PM

Vezi postareastella, la 08 February 2013 - 03:48 PM, a spus:

Uma, merci , fara suparare, prefer cerul albastru si razele de soare ce au iesit la iveala, si fara omat... :occasion15:

Mai, eu zapada o iubesc dar acum bate si vantul deci nu e prea placuta. Prefer sa o admir de acasa :director:
A cat is a friend fur-ever !

#27204 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 04:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2013 - 03:54 PM, a spus:

Imi place, dar sa stau la gura sobei! Nu ma puneti pe mine sa scot nasul afara pana nu dau zambilele :occasion15:, da ??!!!

Asta fac si eu azi, stau acasa (la gura caloriferului insa) si nasul in lalele :director: Dar e frumos..

#27205 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 04:04 PM

Vezi postareaaura, la 08 February 2013 - 03:53 PM, a spus:

si la noi ninge si ninge si nu se mai opreste...Iar trebuie sa ies la lopata. Sper sa fie ultima zapada pe iarna asta pentru ca astept primavara.

Copiii astia ai mei nu se pot juca impreuna fara sa se certe. De la jucarii, bineinteles.

Ei bine, asta cu datul cu lopata sunt chiar fericita ca am scapat!

#27206 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 04:06 PM

Vezi postareaaura, la 08 February 2013 - 03:53 PM, a spus:

:occasion15:

Dar daca ei ii place!!! :director:

Nunu, zapada nu e pentru mine, desi au ras de mine niste amici, ca le-am marturisit ca anul asta( adica de cand e iarna, plus o data anul asta) am cazut de trei ori in fund pe gheata cum ma vezi si cum te vad, acum eram sus, acum eram jos! Cica inseamna ca ma marit! Aoleuuu alta dambla, nu-mi trebuie mie!
O data ma grabeam s-o salvez pe Zozo din ghearele unui coleg pisalog care-o incoltise in colt la piata, o data ma intorceam dimineata acasa si o data veneam de la piata cu plasele, si zdup in fund cu toti cartofii in capul meu, ouale nu le-am spart, culmea ironiei!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27207 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 04:19 PM

Vezi postareazerda, la 08 February 2013 - 04:06 PM, a spus:

Nunu, zapada nu e pentru mine, desi au ras de mine niste amici, ca le-am marturisit ca anul asta( adica de cand e iarna, plus o data anul asta) am cazut de trei ori in fund pe gheata cum ma vezi si cum te vad, acum eram sus, acum eram jos! Cica inseamna ca ma marit! Aoleuuu alta dambla, nu-mi trebuie mie!
O data ma grabeam s-o salvez pe Zozo din ghearele unui coleg pisalog care-o incoltise in colt la piata, o data ma intorceam dimineata acasa si o data veneam de la piata cu plasele, si zdup in fund cu toti cartofii in capul meu, ouale nu le-am spart, culmea ironiei!

Eu nu am cazut de mult in zapada, insa am cazut pe teren uscat si nu aveam nici pantofi cu toc. Mereu aterizez ca un Boeing pe burta si nu ma pot ridica de ras.

#27208 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 February 2013 - 04:29 PM

Zerda, ma gandeam la tine cand o tundeam pe Stef...deci e cu dedicatie :occasion15: Fata mea are doar 5 ani si nu e cu cochetariile, ea e multumita cu ce spune mama....deocamdata =))

mie zapada imi place si de dat la lopata imi place, ca fac miscare si simt zapada in obraji, dar ce e destul e destul :director: ...e vremea sa vina caldura
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#27209 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 05:01 PM

Da, da, si eu repede, dupa Uma, sa o confirm. Eu iesita din tura de noapte 23-07 am tot asteptat sa ninga, sa vina furtuna, ca la tv ne-au amenintat mai ceva decat la Cernobal. Toata noaptea am stat cu ochii pe geam insa a inceput abia pe la ora 5 dimineata. Si e ok, autobuzele pe strazile principale circula normal, la fiecare 3 minute, n-am avut probleme :occasion15: Dar stirile despre vreme aici sunt facute de indieni si jamaicani care se panicheaza cand vad un fulg. Io acusi ma duc la dentist la curatare.

Aaa, si va multumesc mult pentru aprecierile anterioare. Mi-a fost greu sa trec de la slapi la -25 si la furtuna de zapada cu -7 acum dar e frumos, dureaza doar o zi si poza asta i-o dedic Moatzei, draga de ea :director: Te pup, tu, zburatacito!

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#27210 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 08 February 2013 - 05:15 PM

zapada de la Toronto a ajuns la Montreal. Uma esti norocoasa ca lucrezi de-acasa. eu, sunt la birou, si nici nu-mi vine sa ma uit pe geam, sa vad viscolul de-afara.

moatzo, cat de in nord vrei sa te muti? daca vrei in bucovina, va puteti simti ca acasa... pot sa-ti dau niste recomandari :occasion15:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#27211 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 05:33 PM

Nici pomeneala de coduri portocalii cum a fost acasa toata iarna. Aici ruleaza "mult zgomot pentru nimic"
Ora 10.32. temperatura -8 (fara vant).
Si hai sa va mai spun un "artificiu" far' de care viata ar fi mai "pustiu" : am piscina si sauna jos, la bloc si dupa ce fac 40 de minute de bazin, 15 minute de sauna, ma duc sa alerg 3 minute desculta prin zapada in padure si zau ca mi se curata arterele infundate din cauza unei slanine afumate cu risc mare de dependenta pe care o am tot langa bloc, la magazinul unui clujean. Traiesc periculos! Eh

Fisiere atasate

#27212 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 08 February 2013 - 05:47 PM

Si la mine ninge, dar imi place! Iubesc zapada!
Si noi muncim de acasa amandoi, de frica furtunei :occasion15:, doar copchila e la scoala!

#27213 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 08 February 2013 - 05:51 PM

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 05:33 PM, a spus:

Si hai sa va mai spun un "artificiu" far' de care viata ar fi mai "pustiu" : am piscina si sauna jos, la bloc si dupa ce fac 40 de minute de bazin, 15 minute de sauna, ma duc sa alerg 3 minute desculta prin zapada in padure si zau ca mi se curata arterele infundate din cauza unei slanine afumate cu risc mare de dependenta pe care o am tot langa bloc, la magazinul unui clujean. Traiesc periculos! Eh

Ei floricico, asa da!
Visul meu e sa locuiesc langa o partie de schi, sa ies din casa si sa-mi dau drumul pe partie! :occasion15:

#27214 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 06:04 PM

Vezi postarearalesu, la 08 February 2013 - 05:51 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 05:33 PM, a spus:

Ei floricico, asa da!
Visul meu e sa locuiesc langa o partie de schi, sa ies din casa si sa-mi dau drumul pe partie! :)

Ei, ma dau si eu mare,, ma amagesc, dar mie imi lipsesc muntii mei de-acasa, uriasii mei frumosi. Asa ma laud si eu cu piscina, sauna, padure, semineu pe HDTV, magazin cu slanina si autostrada curata...dar tot nu-i asa de fain ca acasa in Romania. Mie-mi place sa-mi sufle lupii in ceafa, sa stau la cabana, sa miros a fum, sa fie zapada pana peste parazapezi, sa fac trasee, nu asa, cu fundu'n autobuz sau masina si gata iarna ca de azi dupaamiaza se termina, adios,luni sunt 6 grade cu plus :) Canadezii astia nu se pot hotara daca e iarna sau primavara. Dam cu picaturi. :)

#27215 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 08 February 2013 - 06:07 PM

Vezi postarearalesu, la 08 February 2013 - 05:47 PM, a spus:

Si la mine ninge, dar imi place! Iubesc zapada!
Si noi muncim de acasa amandoi, de frica furtunei :), doar copchila e la scoala!

si mie imi place zapada, dar nu vantul....
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#27216 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 06:28 PM

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 06:04 PM, a spus:

Canadezii astia nu se pot hotara daca e iarna sau primavara. Dam cu picaturi. :)

Fata draga nu le poti avea pe toate :) ! Si eu iubesc iarna de pe munte, cand auzi cum cad fulgii, dar si in Romania daca as fi fost, tot n-as fi fost la cabana :)
Asa ca, asa cum i-am mai zis unei amice, ii prefer pe canadieni ca incurajeaza lumea sa stea acasa (daca se poate lucra de acasa)si au grija de om (toata noaptea am auzit utilajele de dezapezire)si toti vecinii sunt cu lopata afara (vecinii de la casa, aici dau de la administratie)
Imi aduc aminte de zapezile din Bucuresti, de frigul de afara si din clasa, cand nu aveam voie sa venim cu pantaloni sub sarafan si nici cu pulovere peste sarafan, dar frig cat cuprinde :(
Iar acum, am fost in ianuarie in tara, vrei sa-ti spun cum mergeam ca mica japoneza pe strada ca nimeni nu a auzit de sare pe jos?
Nu iau in brate nici Canada si nici Romania, dragi imi sunt amandoua, dar acum sa nu lasam fetele din alte tari sa creada ca sunt numai capcauni in zona :)

PS Si ca sa radeti putin, tin minte ca pe o vijelie m-am imbrobodit eu bine, cu fular, caciula, tot..si am plecat la munca. Noroc ca mi-au cazut cheile din mana cand vroiam sa inchid usa...uitasem sa-mi pun si cizmele. Eram in sosonii de casa :)

#27217 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 February 2013 - 07:01 PM

Vezi postareaUma, la 08 February 2013 - 06:28 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 06:04 PM, a spus:

Canadezii astia nu se pot hotara daca e iarna sau primavara. Dam cu picaturi. :)

Fata draga nu le poti avea pe toate :) ! Si eu iubesc iarna de pe munte, cand auzi cum cad fulgii, dar si in Romania daca as fi fost, tot n-as fi fost la cabana :)
Asa ca, asa cum i-am mai zis unei amice, ii prefer pe canadieni ca incurajeaza lumea sa stea acasa (daca se poate lucra de acasa)si au grija de om (toata noaptea am auzit utilajele de dezapezire)si toti vecinii sunt cu lopata afara (vecinii de la casa, aici dau de la administratie)
Imi aduc aminte de zapezile din Bucuresti, de frigul de afara si din clasa, cand nu aveam voie sa venim cu pantaloni sub sarafan si nici cu pulovere peste sarafan, dar frig cat cuprinde :(
Iar acum, am fost in ianuarie in tara, vrei sa-ti spun cum mergeam ca mica japoneza pe strada ca nimeni nu a auzit de sare pe jos?
Nu iau in brate nici Canada si nici Romania, dragi imi sunt amandoua, dar acum sa nu lasam fetele din alte tari sa creada ca sunt numai capcauni in zona :)

PS Si ca sa radeti putin, tin minte ca pe o vijelie m-am imbrobodit eu bine, cu fular, caciula, tot..si am plecat la munca. Noroc ca mi-au cazut cheile din mana cand vroiam sa inchid usa...uitasem sa-mi pun si cizmele. Eram in sosonii de casa :)

Ai iesit din sauna, de acasa, asa si eu ma bag sub hanorac dupa sauna dar is cu picioarele goale prin zapada :(. Merg pana la autobuz 10 minute infofolita si in autobuz sunt 25 de grade, iar ies, iar ma incotosmanesc, mai astept alt autobuz si apoi iar ma despoi ca sunt 25 de grade si merg 30 de minute si apoi inca o tura tot asa...dezbraca-te imbraca-te. Dar da, cum am zis, aici facem mult zgomot pentru nimic, in Romania pe vrema lui ceasca aveam pervazul inghetat in interiorul apartamentului, stateam la lampa cu carbid si halate de molton si sosoni. Alea da, erau ierni si nu se mai facea asa mare drama pe seama lor. Astia habar n-au ce inseamna sa ai peretii cu gheata in interiorul casei, ca si drogatii strazii au ursuleti de plus care ii asteapta pe paturi impecabile.
Io as vrea ca in locul autostrazii aleaia din pozele mele anterioare sa am Alpii sau Carpatii, niste munti, sa fie . Dar nu ma duce mintea sa imi fac si nici la loto nu joc.
Si da, aici au grija strazilor, insa nu as spune ca au grija "omului" pentru ca in Canada nu e concediu ca in Franta sau in tarile scandinave.
Si da, aici e mai ingrijit,mai dar platim mai multe taxe ca nu avem liber sau platiti dublu de toti sfintii din calendarul ortodox.

#27218 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 February 2013 - 07:12 PM

floricico, no offence, dar ţi-o ceri să fii întrebată de ce nu eşti matale, în ţara care îţi dă fiori şi bucurii?

#27219 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 07:14 PM

Vezi postareafloricica, la 08 February 2013 - 07:01 PM, a spus:

Si da, aici e mai ingrijit,mai dar platim mai multe taxe ca nu avem liber sau platiti dublu de toti sfintii din calendarul ortodox.

Fata draga, d'apoi daca tot cauti pricina gasesti :) Si nu ai cum sa ai liber de sfintii ortodoxi ca doar nu suntem tara ortodoxa. Si taxe? Tulai Floricico, dar daca ai un salariu decent in Romania platesti la taxe de te rupi. Si ai ce? Ca am avut "norocul" sa vad iar viata din spital, unde esti morisca de dat bani si asa mai departe...

Dar eu zic ceva, rau e cand esti acolo unde nu ti-e bine. Daca petreci o viata tanjind dupa alte locuri..eu ce pot zice ca daca mi-ar fi de alt loc, asa mi-as face bagajul si m-as duce ...ca doar nu suntem in 1988 sa fie granitele inchise.

Si ce autobuz ai tu cu 25 de grade? Ca la ale mele e cald,dar placut, cat doar sa-mi dau jos caciula :)

PS Cu vacantele..vezi ca luni sapt viitoare e zi libera de ziua familiei :)

#27220 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 07:17 PM

Vezi postareamilena, la 08 February 2013 - 05:15 PM, a spus:

zapada de la Toronto a ajuns la Montreal. Uma esti norocoasa ca lucrezi de-acasa. eu, sunt la birou, si nici nu-mi vine sa ma uit pe geam, sa vad viscolul de-afara.

Sef bun si decent... sa ai grija la dus acasa :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • 1363
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic