Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2741 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 April 2011 - 02:10 PM

Vezi postareaMutti, la 28 April 2011 - 08:24 AM, a spus:

Apropos acupunctura , am facut o data la medicul meu de familie ( adica o terapie de vreo 5-6 sedintze ): n-a durut deloc !!!! Dar deloc !!! Eram gravida , deci sensibila , si tot n-a durut. Am facut contra durerilor de cap ca erau groaznice. Mi-a trecut , n-a mai avut nik.

Apoi mi-a facut moasa , prima data pt maini ca aveam porcaria aia de sindrom , a durut mai tare....dar am suportat. Erau alte puncte, care n-ar fi trebuit sa fie asa xsensibile , dar , ce stiu eu? Apoi am facut sedintzele alea de relaxare si alea premergatoare nasterii , ca sa provoace contractzii. Alea de relaxare au fost OK , ma simtzeam asa de toropita dupa...alae pt contractzii insa ....vreau sa spun ca au fost groaznice durerile , si nici contractzii n-am avut!!!!

Un punct a fost foarte dureros , degetul mic de la picior. Si vreau sa spun ca si al medic m-a intzepat in el ( acolo a tzinut acul numai 5 min ca timp indelungat putea sa provoace contractzii) si n-am simtzit aproape nimic.

Cred ca diferentza o fi de la ace. Medicul zicea ca are unele subtziri , japoneze...parca tragea de o spirala cand te intzepa.

Mutti,ace sînt de multe feluri(ca marimi,materiale),si fiecare are alte puncte sensibile,sau poate nu nu are deloc.
Pentru CTS,cum ai avut si tu,lui Dan i-a facut cu Dauernadeln si a scapat de OP.Astea-s mai dureroase,pentru ca sînt groase,se "planteaza" si ramîn acolo cel putin cîteva zile,o saptamîna,pîna pica de singure.În acest timp,pîna cad,se stimuleaza zilnic cu un mini magnetel,prin rotire.Stimularea punctului nu doare deloc,doar cînd le baga :)

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 April 2011 - 11:27 AM, a spus:

Da Mihaela, sa stii ca asa o sa fac, mai ales ca am putin si toamna, la Rote Buche. Acum cativa ani cand am facut testul am iesit la mesteacan si Rote Buche. Ce simptome avea Dan? Inclusiv mancarime oribila de ochi?

Dan are la Erle,Birke si Hasel.Toate activeaza una dupa alta si-l înnebuneau pe Dan.
A început cu desensibilizarea aia,care nu prea l-a ajutat.Apoi a încercat cu tot felul de medicamente,le stii tu.Nu i-au ajutat nici alea.Ajungea la crize nasoale,pîna la alea de urgenta cînd trebuia injectat cu un cocktail de cortizon si vitamine(pentru ca sistemul imunitar era în Eimer)...si asa a ajuns sa înghita cînd si cînd cortizon,pentru a preveni crizele nasoale.Crizele astea constau în închiderea cailor respiratorii.În rest,avea toate simptomele alea care te termina nervos,psihic,fizic...cum vrei...Stranut pîna la epuizare(groaznic),ochi rosii si umflati,mîncarime pîna la maxim,mucoasa nazala umflata-care pe masura ce se irita cobora tot mai jos si atunci trebuia luat cortizonul pentru a evita sugrumarea cailor respiratorii.

El nu a mai facut si alte alregii,iar ce spui tu de kiwi si alte fructe...docul nostru spune ca avînd alergia asta sa puternica,aceste fructe cu sîmburei marunti mai ales,declanseaza alergia ta,fara si fii alergic la kiwi.Si Dan reactioneaza la fel ca tine la kiwi,mere,pere,struguri si chiar la vin cîteodata,dar nu e alergic la kiwi si nici la struguri...
Tu ti-ai facut test care a confirmat ca ai alergie la fructele respective,sau doar îti declanseaza o reactie pentru ca esti puternic alergica la felurile alea de polen?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2742 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 April 2011 - 02:19 PM

Nu, la alimente nu mi-a iesit nimic, doar la polen. Nu sunt nici la iarba, nici la acarieni, la animale nimic. Se pare ca e asociata cu asta la polen.
Ah, da, uitasem strugurii, da si alunul, la fel da. Si anumite tipuri de mar imi provoaca imediat besicute in gura, pe interiorul obrajilor, al buzelor, stomacul mi se intoarce imediat, ma furnica in tot corpul...sistemul digestiv e dat peste cap, ma iau ameteli. Si la niste nuci, in special alune crude si nuci Peacan...am patit-o pe strada de m-am speriat urat de tot, mi s-a umflat limba si ma sufocam. Atunci m-am speriat urat de tot. Mai ales ca habar nu am ce sa fac in cazul unui soc anafilactic. Plus ca ... astea se dezvolta continuu si habar nu ai la ce mai poti fi alergic. Plus insectele, unde imi era mie frica de viespi dar ideea ca ar putea declansa si un soc anafilactic ma paralizeaza...

Exact simptomele pe care le avea el le am si eu si anul acesta plus simptome astmatice. Stranut fara oprire si imi curge nasul de zici ca mi-a bagat cineva furtunul cu apa pe urechi si iese pe nas. Oribil! Sa stii ca voi incepe o terapie de acupunctura. V-a platit asigurarea?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2743 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 April 2011 - 02:30 PM

Doamneeee Lapona :floare: Iti doresc sa gasesti remediu cat mai grabnic :appl: . Suna horror! Draga de tine :appl: ! Ar fi bine sa ajungi la un remediu bun inainte sa ramai insarcinata, ca atunci nu prea poti lua nimic ...

Mutti, ma infioara numai cand citesc de acele acelea, desi nu mi-e frica de injectii si de ace :appl: ...imi aduc aminte de spiralele cu care se curata canalele dentare ... cand lovesc alea la sfarasit ...pfooai Doamne!!!

lapona, mai citeste pe net despre remedii naturiste... nu ai gasit nik folositor?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2744 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 April 2011 - 05:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 April 2011 - 02:19 PM, a spus:

Exact simptomele pe care le avea el le am si eu si anul acesta plus simptome astmatice. Stranut fara oprire si imi curge nasul de zici ca mi-a bagat cineva furtunul cu apa pe urechi si iese pe nas. Oribil! Sa stii ca voi incepe o terapie de acupunctura. V-a platit asigurarea?

Lori,stiu ca anumite case preiau costurile pentru anumite terapii de acupunctura.În general cele pentru dureri(Bandscheibe,Knie...usw).Care plateste pentru alergii nu stiu.Noi nu platim pentru sedintele de acupunctura.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2745 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 28 April 2011 - 06:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 April 2011 - 02:19 PM, a spus:

Nu, la alimente nu mi-a iesit nimic, doar la polen. Nu sunt nici la iarba, nici la acarieni, la animale nimic. Se pare ca e asociata cu asta la polen.
Ah, da, uitasem strugurii, da si alunul, la fel da. Si anumite tipuri de mar imi provoaca imediat besicute in gura, pe interiorul obrajilor, al buzelor, stomacul mi se intoarce imediat, ma furnica in tot corpul...sistemul digestiv e dat peste cap, ma iau ameteli. Si la niste nuci, in special alune crude si nuci Peacan...am patit-o pe strada de m-am speriat urat de tot, mi s-a umflat limba si ma sufocam. Atunci m-am speriat urat de tot. Mai ales ca habar nu am ce sa fac in cazul unui soc anafilactic. Plus ca ... astea se dezvolta continuu si habar nu ai la ce mai poti fi alergic. Plus insectele, unde imi era mie frica de viespi dar ideea ca ar putea declansa si un soc anafilactic ma paralizeaza...

Lori , unde esti asigurata? Eu sunt la DBV si astia au platit integral acupunctura.

#2746 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 April 2011 - 07:50 PM

Salutareeee!
Ce mai faceti? La mine ploua! Si mi-e sooomn!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2747 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 April 2011 - 07:53 PM

Zoazo' la noi a venit un nor mare negru cu vantoasa si praf,sa vedem ce aduce,ori trece, ori vine ploaie,bubuletul incantat:''vini' furtun'(traductiune= furtuna) =)) =))

#2748 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 28 April 2011 - 08:05 PM

Salutare. si la mine ploua, ceea ce e foarte bine, dar si al naibii de frig, ceea ce e mai putin bine =))
salutam doamnele .

#2749 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 28 April 2011 - 08:17 PM

La mine nu ploua si tare ar trebui.

#2750 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 April 2011 - 08:21 PM

La noi a trecut spre dezamagirea bubuletului,nu-i furtun'... =))

#2751 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 28 April 2011 - 08:23 PM

Vezi postareaGeany, la 28 April 2011 - 08:21 PM, a spus:

La noi a trecut spre dezamagirea bubuletului,nu-i furtun'... =))

Poate vine la noi. =))

#2752 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 April 2011 - 10:50 PM

Am uitat ca azi prin peregrinarile mele in urbe (
la diverse alea alea), am vazut o superba glicina, asa ca ma oprii pretz de cateva clipe s-o admir,
si chiar sa o pozez (ca norocul aveam aparatul cu mine =)) )

Fisiere atasate

#2753 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 29 April 2011 - 02:29 AM

Eu ma opresc la han pt o intrebare:

cum incep sa umplu bors? nu am hushte si deci trebuie sa o iau de la capat!

cum se numeste in engleza ingredientul pe care trebuie sa il cumpar?

hai ca era sa va pun si semnatura disciplinat ca la servici:))
Imagine postata
Imagine postata

#2754 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 April 2011 - 08:18 AM

Buna doamnelor.Eu tot pe fuga , ingropata in bagaje. Ultima mea zi in Romania.

#2755 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 April 2011 - 09:02 AM

Lizura , din cate stiu eu din taratze de grau , apa clocotita si o felie de paine neagra, demarezi pentru bors.
Izuk, drum bun maine si acomodare rapida si cat mai usoara si placuta.

#2756 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2011 - 09:10 AM

Buna dimineata!

Drum bun Izuka :violent1:

#2757 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2011 - 09:12 AM

Vezi postareaLizura, la 29 April 2011 - 02:29 AM, a spus:

Eu ma opresc la han pt o intrebare:

cum incep sa umplu bors? nu am hushte si deci trebuie sa o iau de la capat!

cum se numeste in engleza ingredientul pe care trebuie sa il cumpar?

hai ca era sa va pun si semnatura disciplinat ca la servici:))

Vezi ce au mai scris fetele pe aici http://artaculinara....borsul-de-casa/ :violent1:

#2758 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 29 April 2011 - 09:19 AM

Buna dimineata!
Izuk calatorie placuta si acomodare rapida si usoara :violent1:

#2759 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 April 2011 - 09:49 AM

Multumesc fetelor pt urari.Sa dea Dumnezezu sa fie bine totul.Deocamdata ma enervez cu bagajele :) , fac si desfac , si bineinteles ca nu intra tot ce vreau eu sa iau :violent1:

#2760 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 April 2011 - 10:33 AM

Ai neboie de taratze de grau , Lizura , taratzele sunt BRAN in engleza.

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul