Mutti, la 28 April 2011 - 08:24 AM, a spus:
Apoi mi-a facut moasa , prima data pt maini ca aveam porcaria aia de sindrom , a durut mai tare....dar am suportat. Erau alte puncte, care n-ar fi trebuit sa fie asa xsensibile , dar , ce stiu eu? Apoi am facut sedintzele alea de relaxare si alea premergatoare nasterii , ca sa provoace contractzii. Alea de relaxare au fost OK , ma simtzeam asa de toropita dupa...alae pt contractzii insa ....vreau sa spun ca au fost groaznice durerile , si nici contractzii n-am avut!!!!
Un punct a fost foarte dureros , degetul mic de la picior. Si vreau sa spun ca si al medic m-a intzepat in el ( acolo a tzinut acul numai 5 min ca timp indelungat putea sa provoace contractzii) si n-am simtzit aproape nimic.
Cred ca diferentza o fi de la ace. Medicul zicea ca are unele subtziri , japoneze...parca tragea de o spirala cand te intzepa.
Mutti,ace sînt de multe feluri(ca marimi,materiale),si fiecare are alte puncte sensibile,sau poate nu nu are deloc.
Pentru CTS,cum ai avut si tu,lui Dan i-a facut cu Dauernadeln si a scapat de OP.Astea-s mai dureroase,pentru ca sînt groase,se "planteaza" si ramîn acolo cel putin cîteva zile,o saptamîna,pîna pica de singure.În acest timp,pîna cad,se stimuleaza zilnic cu un mini magnetel,prin rotire.Stimularea punctului nu doare deloc,doar cînd le baga

Lapona Enigel, la 28 April 2011 - 11:27 AM, a spus:
Da Mihaela, sa stii ca asa o sa fac, mai ales ca am putin si toamna, la Rote Buche. Acum cativa ani cand am facut testul am iesit la mesteacan si Rote Buche. Ce simptome avea Dan? Inclusiv mancarime oribila de ochi?
Dan are la Erle,Birke si Hasel.Toate activeaza una dupa alta si-l înnebuneau pe Dan.
A început cu desensibilizarea aia,care nu prea l-a ajutat.Apoi a încercat cu tot felul de medicamente,le stii tu.Nu i-au ajutat nici alea.Ajungea la crize nasoale,pîna la alea de urgenta cînd trebuia injectat cu un cocktail de cortizon si vitamine(pentru ca sistemul imunitar era în Eimer)...si asa a ajuns sa înghita cînd si cînd cortizon,pentru a preveni crizele nasoale.Crizele astea constau în închiderea cailor respiratorii.În rest,avea toate simptomele alea care te termina nervos,psihic,fizic...cum vrei...Stranut pîna la epuizare(groaznic),ochi rosii si umflati,mîncarime pîna la maxim,mucoasa nazala umflata-care pe masura ce se irita cobora tot mai jos si atunci trebuia luat cortizonul pentru a evita sugrumarea cailor respiratorii.
El nu a mai facut si alte alregii,iar ce spui tu de kiwi si alte fructe...docul nostru spune ca avînd alergia asta sa puternica,aceste fructe cu sîmburei marunti mai ales,declanseaza alergia ta,fara si fii alergic la kiwi.Si Dan reactioneaza la fel ca tine la kiwi,mere,pere,struguri si chiar la vin cîteodata,dar nu e alergic la kiwi si nici la struguri...
Tu ti-ai facut test care a confirmat ca ai alergie la fructele respective,sau doar îti declanseaza o reactie pentru ca esti puternic alergica la felurile alea de polen?