Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1375
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27521 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 February 2013 - 12:31 PM

Vezi postareamoatza, la 15 February 2013 - 11:28 AM, a spus:

Hello,hello si de la mine, cu soare,vant si frig, adica ceamai imposibila combinatie ptr mine.
Mi-a placut ce-am vazut la Dani! Cred ca cel mai mare impact a avut asupra Beutzei si daca o cresteti asa, probabil ca si ea va continua stilul asta si mai tarziu.

cu ce stil ? Valentine's? eu zic ca orice ocazie de sarbatoare si de surprize placute, de a ne spune simplu TE IUBESC e minunata.
Chiar ma ganedam aseara: nu carecumva o sa traim pur cibernetic in cativa anisori?
Sa stapaneasca sanatos si fara incidente masina. Ai bagat spaima in ei, nici nu ti-au mai zis ca pleaca la Bucuresti.
Si eu ani de zile ma spalam pe cap dimineata si apoi plecam pe afara ... , in noiembrie toti anii astia si-au spus cuvantul. O prietena apropiata de familie, medic, care mi-a fost mentor in bucatarie si multe alte asepcte ale vietii, cand ma vedea fara caciula si cu dres, iarna in liceu, spunea: fudulia de la tinerete se plateste la batranete. Curios ca nu am uitat ... , dar uite ca !

Vezi postareaalpha, la 15 February 2013 - 11:31 AM, a spus:

Daniella si eu am fost primita frumos ieri, cand am ajuns de la servici. Pe usa de la bucatarie era lipit We love you!, au pus pe masa lumanari aprinse, carduri facute de ele, o orhidee din sufragerie Imagine postata poze cu mine si ele. Cand am intrat au inceput sa sufle de zor in minuni de-alea de hartie ce se intind si se ruleaza la loc Imagine postata Si fondul muzical era " You raise me up" cantat de 3 soprane. Direct mi-su dat lacrimile

woaw ce frumos! e o serbatoare frumoasa a dragostei. felicitari fetelor!
Si eu am explicat picei ca e ziua indragostitilor si eu cu tati si cu ea suntem indragostiti, asa ca in ziua asta ne facem surprize frumoase si ne reafirmam sentimentele. Ce m-a mai iubit!
Si ma tot intreba: mai apindem luminalile ..fuuu . "Tati cadou! telefon (ca al) mamii!" Cand vede lumarele ea stie ca trebuie sa cantam multi ani traiasca si sa suflam fuuu (Serbeaza fieare copil de ziua lui la gradi).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27522 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 12:33 PM

Vezi postareaalpha, la 15 February 2013 - 12:22 PM, a spus:

Mie-mi place sa fac cadouri, nu sunt un bun primitor Imagine postata Daca nu-mi place ceva, se vede. Mai bine sa-mi umple portofelul, ca ma descurc eu Imagine postata

la fel! dar e placut si cand se gandeste cineva la tine! ti-au dat lacrimile asa-i ? de gesturi mici, din suflet, ne induiosam si ne bucuram cel mai tare! nu de cadou in sine!

#27523 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 12:41 PM

Asa e Daniella! gesturile simple, mai ales venite de la copii ma impresioneaza pana la lacrimi.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#27524 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 12:50 PM

asa e! ce frumoasa e si masa din imaginea ta!!! da, gesturile venite de la copiii ne umplu inima. Ei nu fac asta sa obtina ceva in schimb, sa impresioneze, sa cucereasca. E sincer! Frumos, frumos v-au pregatit!

#27525 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 15 February 2013 - 12:52 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2013 - 12:19 PM, a spus:

... si in plus mai acusi te sui bi bicla si cine o sa te mai opreasca
asta-i! să vină vremea bună!:D

Vezi postareaalpha, la 15 February 2013 - 12:22 PM, a spus:

set-up de Valentine's Day Imagine postata
oai, cred şi eu că ţi-au dat lacrimile. eu cred că mă puneam pe un plâns...!!!!

Puşa, să stăpâniţi sănătoşi maşina, fără peripeţii.

#27526 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 12:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2013 - 12:50 PM, a spus:

asa e! ce frumoasa e si masa din imaginea ta!!! da, gesturile venite de la copiii ne umplu inima. Ei nu fac asta sa obtina ceva in schimb, sa impresioneze, sa cucereasca. E sincer! Frumos, frumos v-au pregatit!

Multumesc! Imagine postata si asa este: vine din suflet. Cand mai auzi si asta in fundal...

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be. Imagine postata Imagine postata
Imagine postata

#27527 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2013 - 01:18 PM

He, he, vad ca mai sunt cateva pragmatice pe-aici, ne-o fi tocit varsta?
Io recunosc ca nu-i frumos, ar tb sa ma bucur de orice, dar daca nu-i simtzamant, de unde?

Dani, ma refeream la stilul asta cald de-a face din orice o sarbatoare, un prilej de-a darui...de-asta! Ca si copil,la noi in casa n-a fost asa, mai sever si practic, iar la om...ce sa mai zic? Nici brad nu le-a facut, iar Craciun i se parea ca suna urat. Sunt niste tare pe care le porti toata viata.
Am vazut mai demult un reportaj facut in casa unui politician inaintea Craciunului. Dna si copiii impodobisera bradul si-l asteptau pe stapanul casei sa puna steaua in varf, c-asa se cade, s-o faca tata. La mine,ii intereseaza pe-amandoi -tata si fiu adult- fix deloc.

#27528 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 15 February 2013 - 01:23 PM

Pusa, sa stapaniti sanatosi si fara incidente masina (ce masina e?). Mie nu-mi place sa conduc (doar de musai), dar m-am indragostit de masina cea noua (noua pentru noi, ca e cumparata la mana a doua), e frumoasa si sigura.
Cu cadourile eu is cum e mai rau, adica nu vreau bani, vreau cadou surpriza, dar sa ma si nimereasca cam cu ce imi place, deci bietul Cristi e terminat cand sunt ceva aniversari. Dar, din punctul meu de vedere un buchet de flori e perfect, asa ca se mai scoate cu astea...
Alpha, foarte faina surpriza, cred ca si pe mine m-ar podidi plansul, mai ales ca-mi place foarte mult cantecul ala, mi se pare tare emotionant.
Boni, iti trimit de la noi un pic de soare si de voie buna, ca am surplus.

#27529 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 01:53 PM

Multumesc Bia Imagine postata

Moatza, nu cred ca de la varsta mi se trage. Asa mi-i soiul. Drept e ca nici n-am fost eu obisnuita cu cadouri, dar m-am autoeducat si-s pretentioasa Imagine postata . Ultimul brad de Craciun a fost la 7 ani, dup-aia a murit tata, Dumnezeu sa-l odihneasca, si s-au cam terminat surprizele Imagine postata Si la mine a fost cam ca la tine si domnul tau. Cat despre domnul meu Imagine postata cand i-a zis (in tinerete) lui socru-meu sa-i imprumute bani sa-si ia magnetofon, a zis ca daca-i cerea bani sa-si ia o vaca nu era nici o problema Imagine postata, dar magnetofon?!

Acasa, in familia noastra cea mica incerc sa fac altceva. Avem traditii de sarbatori Imagine postata chiar daca nu vin de la stramosi, ne spunem ca ne iubim zilnic, ne pupam la culcare si trezire, ne imbratisam. Ma straduiesc sa fim mai "calzi" Imagine postata Cu sotul nu-i problema ca el e sufletul de artist, s-a nascut sentimental Imagine postata
Imagine postata

#27530 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

:71: + 1 pragmatici,Moatzo sa stapaneasca sanatos masina baiatul ,Stelin :)
Despre pleata,merci fetelor,dar zau ca nu e chiar asa de extraordinara,acum era proaspat vopsit si spalat deaia era asa fois'in rest ,cum am zis fir subtire si rebel ,port coada,sau sucit la spate prins cu cleste ,totusi nu ma vad tunsa scurt ,si nici altfel nu ar sta scari de exemplu ca se onduleaza aiurea in toate directiile,si nu am rabdare sa-l fac cu peria sau sa-l intind cu placa,asa ca la mine ast e modelul :)

Mi-ar place asa :)

Fisier atasat  coafuri2_diva.jpg (7.01K)
Number of downloads: 0

#27531 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Eu sunt cel mai rau tip de primitor, se vede pe fata mea nu ca nu-mi place ci totala lipsa de reactie. Spun multumesc frumos si-mi vad de treburi ca si cum nimic. Nu vreau sa jignesc, apreciez gandul frumos si de fapt pentru asta multumesc, de cadou ma scap cat mai repede pot. Daca nu-mi place ce sens are sa ma impiedic de el prin casa! Asta e pragmatism.

Noroc ca tata si omul sunt complet afoni, tata imi mai cumpara bijuterii singurel, altfel o intreaba pe mama, iar omul ma intreaba direct pe mine, asa ca pe anul asta de ziua mea stiu ce primesc: Bilet la concertul lui Roger Waters!
Nici cu florile nu ma nimereste ca nu stie sa cumpere flori il pacalesc toti, se ofilesc in 2 zile. I-am zis sa-mi ia o floare in ghiveci, mi-a luat o violeta, exact florile cu care n-am eu compatibiltati le ucid fara gres de ani de zile, desi am casa plina de flori.Asa ca de-acum ii zic cum se cheama floarea de la Floraria de langa el si se duce si mi-o ia!

Cu mama n-am treaba, ne pricepem amandoua la cadouri, ne stim gusturile, stim ce ne place, ce ne lipseste...

Iar cu amicii deobicei fac cheta si-mi iau toti un cadou, dupa ce una dintre fete ma iscodeste! Deci iar nu am surprize!

De Craciun si la noi se facea mare tevatura, dar la el mai putin, bradul si niste cadouri simbolice.
Acum ii place sa vina la ai mei de Craciun, nu se mai duce de 2 ani la ai lui, ca e alta atmosfera, toata lumea face cadouri, ba chiar eu cu mama si cu matusa le mai schimbam intre noi,: mie imi place mai mult culoarea , sau ea vrea esarfa mea, eu vreau bluza ei, nu se supara nimeni ca sunt redirectionate cadourile!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27532 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2013 - 02:15 PM

Vezi postareaGeany, la 15 February 2013 - 01:53 PM, a spus:

Atasament coafuri2_diva.jpg

si cine te opreste? Hai, dute cu poza la coafor, ce mai stai!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#27533 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2013 - 02:16 PM

M-ati linistit, incepusem sa ma simt mastera din padurea neagra. Deci e-o stare relativ normala in familiile mai putzin simtzitoare. Desi m-as putea obisnui si-n stilul celalalt. Da'i greu cu-aproape doi ingineri in casa.
Doamne-fereste de-altele mai grele!

Alpha, acum am inteles cu cine seamana artistele tale!

Zerda, tare aia cu schimbatul cadourilor de Craciun!

#27534 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 15 February 2013 - 02:16 PM

Vreau sa traiesc in OLANDIA!
Creveti gri,stridii ,2feluri de peste ,supa peste ,legume fructe vin alb numai 49.55 e toate suoer proaspete....eram sa cadem jos!
Patisseriile putin scumpe le PAUL......ce preturi bune si erau si solduri multe multe si e la 4 km de unde stam
Incredibile preturi...pacat ca a trebuit sa venim acasica repede ca sunt 8 grade soare si ne eracfrica de pestalau
Si unii se vaita ca e scumpete....sa vina la balcanica!

#27535 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2013 - 02:17 PM

Vezi postareaaura, la 15 February 2013 - 02:15 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 February 2013 - 01:53 PM, a spus:

Atasament coafuri2_diva.jpg

si cine te opreste? Hai, dute cu poza la coafor, ce mai stai!

Aura, e-usor de zis asta cu un par ca al tau, las' c-am vazut io!

#27536 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 15 February 2013 - 02:36 PM

Ntz! :71: al meu ar sta fix ashea' :)

Fisier atasat  post-108-1214476308.jpg (18.96K)
Number of downloads: 0

Ar trebui sa stau numai cu placa,perie etc...nu am rabdare

#27537 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 02:37 PM

Vezi postareamoatza, la 15 February 2013 - 02:16 PM, a spus:

Alpha, acum am inteles cu cine seamana artistele tale!

Imagine postata daaaa, cu taticul lor! Imediat deschidem o filiala a magazinului "Muzica" la noi in sufragerie. Noroc ca n-am loc pentru tobe! Dar au comandat un banjo Imagine postata Mama e cu partea practica si cu adusul cu picioarele pe pamant
Imagine postata

#27538 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 15 February 2013 - 02:43 PM

Vezi postareaGeany, la 15 February 2013 - 02:36 PM, a spus:

Ntz! :71: al meu ar sta fix ashea' :)
Ar trebui sa stau numai cu placa,perie etc...nu am rabdare
Geany, aşa e al meu. Nici eu nu am timp şi răbdare pentru placă, perii, etc., dar aprox. o dată la 2 luni merg la vopsit şi atunci îl usucă şi îndreaptă cu peria. Mă ţine o săptămână şi-s mulţumită. în rest îl prind sau îl las aşa, mai zburătăcit, că nu-i urât nici aşa.

#27539 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2013 - 02:47 PM

Geany, pai e frumos si asa, mai ciufulit.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#27540 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2013 - 02:53 PM

Si mie tot asa zburatacit imi sta, firul foarte subtire si usor ondulat. Eu daca sunt tunsa ca in poza pusa de Geany Tina Turner scrie pe mine!!

Si eu il prind la spate, il mai las neprins uneori dupa 2 zile de la spalat, il prind doar cu o bentita sau o clama. Omul moare de oftica ca nu-l port asa mereu!
Dar in primele doua zile dupa spalat o boare de curent cand deschizi o usa( asta spune ceva despre cum deschid eu usile :71: ) si totul s-a ravasit! asa cum ma spal din nou, cum o iau de la capat!

Uneori si electrizez :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1375
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul